|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Pierwsze co to spóźnione życzenia dla Filipka: Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, buziaki p.s. Przystojniaczek Wam rośnie Długo mnie nie było, ale to przez Tż-ta, bo ciągle siedział na grze, a jak miał drugie zmiany to chodziłam do babci z Wiktorią i tam siedziałyśmy. Dzisiaj byliśmy z Wiki naszczepieniu. Biedactwo tak się upłakało, że aż się zanosiła ![]() Teraz sobie smacznie śpi. Nie długo jedziemy do mojej babci, bo ma dziś imieniny i urodziny, a ja później idę na wizytę do gina. |
|
|
|
#2882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Ale ja Cię w sumie rozumiem, bo też się źle czuję, jak mi przybywa w tyłku i udach (bo tam mi zwykle przybywa) i mimo, że nie jestem gruba, to mi się wydaje, że wyglądam strasznie .Cytat:
. Ładny awatarek, taki... mamusiowy .Cytat:
!
|
||||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślałam, że to córa Ci nie daje wejść na wizaż, a to mąż . Biedny maluszek! A tak, to zdrowo się chowa? Jak się obie czujecie?
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Wiki na szczęście zdrowa. Z tymi kolkami to był fałszywy alarm. Coraz bardziej robi się kontaktowa i trzeba jej poświęcać więcej uwagi.
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2886 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() A awatarek słodki ![]() Cytat:
chcę 'zejść' do 55 kg tak jak ważyłam poprzednio, bo niestety 55 to jest granica które nie mogę przekroczyć zwykłym ograniczeniem jedzenie, chyba musiałabym się zacząć głodzić, żeby coś drgnęło ![]() tylko przez jakiś czas podczas ostatniego roku ważyłam 54 kg, ale szybko wróciło do 55 ![]() gratuluję stażu związku ![]() Noo na tą sesją koniecznie się wybierz! Będziesz miała wyjątkową pamiątkę A co do 'godziny zero' skoro czujesz to widocznie coś jest na rzeczy ![]() ![]() Cytat:
Fajnie, że do nas zaglądnęłaś ![]() Cytat:
Trochę się zaniedbałam, ale teraz ograniczam ilości spożywanego jedzenia ![]() Kupiłam w końcu wczoraj tą kurtkę A teraz chorują na tą tunikę: http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T4783 , ale oczywiście na sklepie jej jeszcze nie ma, ale pisze, że jest duża dostępność
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-03-14 o 17:11 |
|||
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratula cjea my mamy dziś 4 msc do ślubu TŻtowi się popsuło auto tzn zasadniczo nam....i nei to że i tak miał iść do naprawy to teraz jeszcze rozrusznik padł Karoo niedługo się nie wyrobisz z tą sesją
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam coś w miarę gładkiego, jednolitego, a na szycie firanek nie mam czasu, tzn. mama by mi je uszyła, ale nie chcę póki co jej przeciążać bo ma sporo na głowie, więc kupiłam frędzle, z którymi nie trzeba za dużo robić Siacha Mam nadzieję, że się wyrobię z tą sesją :P hehe Kicia współczuję, zawsze w tedy kiedy najmniej nam tego potrzeba, wyskakują jakieś nieprzewidziane wydatki. ![]() Aniqa szczerze, to powinnaś ważyć z 67 kg przy swojej wadze ![]() Ale myślę, że ta waga co masz teraz to jest odpowiednia kupiłam szlafrok, taki jak mniej więcej chciałam, no i cena odpowiednia wg mnie więc zadowolona jestem no i kupiłam te firanki
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musiałaś byc chuda przy wadze 54 . ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Właśnie wróciliśmy od teściowej, nasmażyła nam naleśników. Ale się obżarłam... Za to coś czuję, że czeka mnie noc z miską. Coś za coś.
|
|
|
|
|
#2891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po mnie od razu widać jak ważę więcej niż 55 kg, chyba taka budowa ciała ![]() Cytat:
![]() wiem coś o tym, bo swego czasu też dużo inwestowaliśmy w samochód ![]() Cytat:
![]() Gratuluję udanych zakupów ![]() Cytat:
|
|
#2892 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
stres jest?Cytat:
![]() Cytat:
bo ja już nie mam pomysłów na siebie |
||||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Skończyło się L4 i znów życie jak na wariackich papierach.... więc nawet nie mam czasu do Was zajrzeć. Wczoraj wyjechałam z domu o 7 rano. od 8:00 do 16:00 miałach lekcje Pędem do domu.... zjadłam obiad i pojechałam na spotkanie z przyjaciółmi..... Wieczorem wróciłam i padłam do łóżka. Dziś wyszłam ze szkoły o 17:00 bo byłam w komisji na konkursie recytatorskim. Posprawdzałam przed chwilą prace uczniów i normalnie już nie kontaktuję...... Nie wiem, kiedy będę pisać magisterkę Dziś już tylko stawiam na relaks przed tv. Zaraz się wykąpię, wskoczę w piżamę i będę wypoczywać. Poza tym martwię się, bo ciągle mam stan podgorączkowy 37'4 :/ biorę jeszcze antybiotyki, więc może nie do końca wyleczyłam się z anginy .... Jutro po moich lekcjach jedziemy z TŻ do jubilera zorientować się w cenach obrączek (mamy swoje złoto) i we wzorach ![]()
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
karo ja tez chcialam makarony, ale w koncu kupilam inne, makarony kupie następnym razem, a co !
![]() zaraz mąż wraca, a ja miałam prace pisac i w koncu nic nie napisalam
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej to się boję, że nie zdążę, że źle odbiorę sygnały porodowe, albo nie wiem co jeszcze.
bo tak jako tako to się nie boję przynajmniej jeszcze Aniqa wiadomo, to taka teoria, ale ja osobiście przy wzroście 158cm, waga 48kg- dobrze się czułam. Niestety schudłam po szkole średniej nie wiadomo dlaczego i kiedy tak szczerze mówiąc i nie mogłam wrócić już do tej wagi, mimo że jem na prawdę duuużo. No ale widocznie taki mój urok natomiast, mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi kilka kg z tym, że większość kilogramów poszła w brzuch, ale mam nadzieję, że to co poszło w inne części ciała po za brzuszkiem, to zostanie a ja zjadłam frytki domowe nic innego w domu mi nie przypadło do gustu, więc zrobiliśmy sobie frytki
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie stosowałam żadnej diety itp. bo u mnie w domu by to nie przeszło
Przestałam zaglądać do szafki ze słodyczami, nie jadłam fast foodów, ogólnie odmawiałam siebie jedzenia rzeczy, których jedzenie sprawiało mi przyjemność jadłam tylko podstawowe posiłki w domu, ale też w mniejszych ilościach, poza tym to był okres kiedy paliłam papierosy ( wiem, beee )-nie wiem czy to w jakiś sposób się przyczyniło do spadku wagi, w czasie tych dwóch miesięcy byłam też nad morzem z koleżankami, gdzie jadłam tylko śniadania, a zamiast obiadów i kolacji jakieś przekąski żeby zabić głód Wiem, że to wszystko nie było zdrowe, bo do diety powinno się podchodzić stopniowo, ale jednak efekty były, bo ubrania zaczęły lecieć z tyłka, a koleżanki ze szkoły pytały co zrobiłam, że tak schudłam W każdym razie, miałam w sobie tyle siły, że wytrzymałam bez tych pyszności ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Może faktycznie taka Twoja natura, że jesteś taka szczuplutka chociaż przy takim maleństwie jest tyle biegania, że nie wiem czy Ci się uda
|
|
#2897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia
Cytat:
moja Mama kiedyś zrobiła się tak samo, kupiła niby oliwkę a tu wyszła oczoje*na zieleń, zbaraniała pewnie też mieliście kupną? Czasem lepiej dołożyć kasę i zrobić na zamówienie mieszankę, ale mądry polak po szkodzie ![]() Wiedziałam, że to napiszecie ![]() ![]() ![]() ![]() Wyślij nam trochę słońca ![]() Cytat:
nakupowałam ubrań na sylwetkę poporodową a teraz mam pół szafy za duże rozmiarowo..... Zresztą Ty jesteś taki patyczek że pewnie zaraz po Tobie nie będzie widać Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś Ci musi chyba sprać tyłek!!! ![]() Kciuki ![]() ![]() To gratulacje!!! Ja już zaczynam skakać na dźwięk smsa ![]() Dobry wieczór Kochane mordki
|
|
#2898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A macie już jakiś pomysł na obrączki ?Cytat:
. I wszystko będzie dobrze !A co do wagi, to mój mąż zawsze mówi, że nieważne ile się waży, tylko jakie się ma ciało. Bo przecież można ważyć tyle samo przy takim samym wzroście, a jednak wyglądać zupełnie inaczej. Każdy ma inny szkielet, inną masę mięśniową, inną ilość tkanki tłuszczowej, itp .Cytat:
?Zawsze możesz na to liczyć !Idę zaraz spać. Jutro rano na zajęcia, do dziekanatu, a potem do domu . Dobranoc, kochane !
|
|||
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho, tylko jak zwykle niezawodna Dalenka
ja też uciekam pod prysznic, jeszcze śmierdzę McD i spać, dobranoc
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero skończyłam ogarniać rzeczy na jutro na uczelnie
![]() i idę spać branoc kochane jak popatrzyłam na mój podpis 3 msc... 30 dni.... to już tak mi się stres zaczyna udzelać
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie głodówka, odwyk
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, tak tak, niezawodna Dalenka, co to nawet z komputera kumpeli pisze :P.
Kicia, łuhuuu, to już za chwilę będziesz żoną !Idę na uczelnię, a potem wsiadam do pociągu, więc pewnie odezwę się wieczorkiem . Miłego dnia !
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nazwij to jak chcesz, pranie dupska się należy z czego Ty chcesz chudnąć?? ![]() Idę do pracy, dziś znów do 20 buziaki
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
hihihi
Cytat:
dzień dobry u mnie piękno słoneczko dzisiaj wietrzę mieszkanie, ale śmierdzi mi z pola, bo oczywiście ludzie palą w piecach nie wiadomo czym i daje tak na polu, że masakra :/
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też piękna pogoda. Wreszcie czuć wiosnę.
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, czuć wiosnę
|
#2907 |
|
sajkolidżist
|
Napisałam długaśnego posta cytując Was i mi się skasował
Najważniejsze: Karo, za godzinę zero ![]() Jeszcze coś miałam pisać, ale nie pamiętam. No i jeszcze a propos firanek - ja nie lubię firan, nie wiem dlaczego ![]() Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, na wolontariacie jest super! Dziewczyny bardzo miłe, rodzinna atmosfera, dzieciaczki ciągle chcą się przytulać ![]() Właśnie posprzątałam mieszkanie i czekam na TŻ, jedziemy dziś do mnie, bo mam jutro wolne |
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię firanki, pod warunkiem że są jakieś ładne i gustowne a nie jakieś badziewie. |
|
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i super, że na wolontariacie jest fajnie dzięki za kciuki Cytat:
to tak jak ja
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maz wymalowal kawalek sciany i bedziemy wybierac Witajcie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

.
. Ale ja Cię w sumie rozumiem, bo też się źle czuję, jak mi przybywa w tyłku i udach (bo tam mi zwykle przybywa) i mimo, że nie jestem gruba, to mi się wydaje, że wyglądam strasznie
.

ale ich już raczej nie ruszę, bo by mnie chyba zatłukli w domu za to
chcę 'zejść' do 55 kg tak jak ważyłam poprzednio, bo niestety 55 to jest granica które nie mogę przekroczyć zwykłym ograniczeniem jedzenie, chyba musiałabym się zacząć głodzić, żeby coś drgnęło 

Pędem do domu.... zjadłam obiad i pojechałam na spotkanie z przyjaciółmi..... Wieczorem wróciłam i padłam do łóżka.
nic innego w domu mi nie przypadło do gustu, więc zrobiliśmy sobie frytki