|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
![]() mozesz mi oddac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() teraz kupiłam ten Kobo,ale świecę się po nim strasznie pod koniec dnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uzależniacie i jesteście złodziejkami... czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
#4325 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam pytanie z innej beczki. Planuję zakup kremu do buzi i zależy mi przede wszystkim na tym żeby silnie nawilżał ale nie zapychał gdyż mam cerę wrażliwą mieszaną skłonną do niespodzianek. Może to zabrzmi śmiesznie ale raz mam wrażenie że dość mocno się przetłuszcza a raz zupełnie na odwrót czuję że potrzeba jej solidnego nawilżenia ponieważ jest matowa i wyraźnie widać suche skórki. Chodzi mi konkretnie o coś lekkiego ale silnie nawilżającego co nadawałoby się pod makijaż ![]()
#4326 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja używam Eucerin na dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
dobranoc Blondyneczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
BAN stały
|
Cześć dziewczyny
![]() Jaki to może być odcień blondu ? Karmelowy ? Miodowy ? Średni blond ? Może wiecie jaką farbą uzyskać taki kolor ? Albo chociaż coś zbliżonego ( z jasnego piaskowego blondu ) ttt.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Dobrej nocy ![]() ![]()
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
Blondaski dorzuciłam swoje 3 grosze w klubie
![]()
![]() |
#4331 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Wiesz ja używam całej serii przeciwtrądzikowej serii Eucerin, no tonik używam inny,bo tamten mi się już skończył. Kosmetyki wygrałam jakiś czas temu na wizażu i są bardzo fajne,ale zwyczjnie mnie na nie stać ![]() ![]() Poza tym po wypróbowaniu licznych dostępnych kosmetyków uważam,że to jedna wielka ŚCIEMA ![]() Pryszcze nie są powodem kosmetyków (przynajmniej nie moje, nie mówię o zapychaczach czy innych dziadostwach),ale organizmu, diety. Odstawiłam nawet całkowicie słodycze i też na niewiele się to zdało. Jedyne co mi pomogłe to tabletki anty,a dokładnie Cyprest ![]() i chyba będę musiała do nich wrócić, tylko nawet nie mam kiedy wybrać się do ginekologa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() aleee piekny dzien ![]() ![]() sluchajcie co do kosmetykow z apteki to nie kojarzcie ich z kosmetykami leczniczymi ![]() bez wzgledu na miejsce sprzedazy wszystkie kosmetyki podlegaja tym samym prawom. kosmetyki apteczne zazwyczaj przeznaczone sa do skor problematycznych , ale nie lecza ,nie sa lekami ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() wszystkie kosmetyki to chemia ja potrafie sie nie malowac ani nie klasc zadnego kremu na buzie przez kilka dni ![]() wystarczy mi makijaz oka ![]() ![]() ![]() niewiem jaka masz sytuacje czy pracujesz codziennie , ale zaserwuj swojej skorze taki odpoczynek od kosmetykow wogole ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Zakorzenienie
|
a tam... na ploty zawsze jest czas
![]() Cytat:
dziekujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tabletki anty nie wyleczą problemu tylko go zakryją ![]() Cytat:
![]() Ja teraz podkład nakładam, ale wiem, że mnie nie zapycha. Jak nigdzie nie wychodze to chodze bez. Zrobi sie cieplej, buzia mi nabierze koloru to też odstawie podkład i bede używać samego pudru transparentnego ![]() Teraz niestety mam chyba lekki wysyp AZSu i niezbyt dobrze sie czuje wychodząc z jednym policzkiem w różowych krostkach i plamkach... Trzymam kciuki żeby TŻ wyszedł do domu ![]() Skorzystałam z tego że ładna pogoda za oknem i zrobiłam fotki kłaków 3 tygodnie po farbowaniu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Ok wstawiam
![]() ![]() ![]() A dzisiaj znów bede słuchać o tym jaką jestem wiosną ![]() ![]() Zdjęcia robiłam na balkonie po słonecznej stronie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zadomowienie
|
Umyłam dzis włosy i próbowałam je ułozyć - po prostu tragedia wyć mi sie chce - kolor hu...wy i po prosu mam ochotę ściąć je na glace.... ;(
Chciałam zostac przy moim blondzie i miec pare pasemek na głowie i co mam efekt siedzenia tydzien pod rynną dziurawa... Jestem bardzo załamana stanem i wygladem moich włosów. One chyba odpuściły na dobre , ja tez....
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czeko a ty wierzysz ze jestes wiosna? ![]() Cytat:
![]() moze ten kolor idealny nie jest, te ciemne pasemka ciut za ciemne, ale uczesane niezle i nie wygladaja jakos tragicznie... co ci sie nie podoba? wiesz kondycja to kwestia dluzszego ich maltretowania... to sie od razu nie zmieni... a juz na pewno nie przy pantene...
![]() |
#4338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie , załatwiłam je rozjasniczem z woda 12%-tka. Ogólnie dochodze do wniosku ze ''cała zmarniałam'' począwszy od stanu skóry/cery , przytyłam ,mam kiepski nastrój... Powód BRAK PRACY I KASY!
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-03-15 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem do dupy bo nie mam pracy na dobra umowe i za dobra stawke ![]() ![]() z poczatku sie przejmowalam, teraz mam w pupie. poczytaj sobie fajny watek na plotkowym- wlasnie o szukaniu pracy i jej braku- wizazanki bardzo madrze pisza i stanowia fajne wsparcie- mi humor z rana poprawilo ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600122&page=6 i jeszcze o bezrobotnych- tez fajne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty nie masz co rozglądać się za farbami jak Alfa tak pięknie Ci wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny tz w domu
![]() ![]() a wyglada on tak ![]() a teraz uciekam spokojnie juz do sklepu ![]()
![]() |
#4342 |
Zadomowienie
|
Cascada mam malą prośbę mogłabyś zerknąć na skład tego kremu?
bedę wdzięczna ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...we-na-noc.html ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Co do wczorajszego farbowania muszę powiedzieć ,że jestem zadowolona ![]() kolor jest ładny i naprawdę wygląda bardzo naturalnie. Natomiast calkiem odbiega od tego który jest na pudełku. Jest ciemniejszy, wydaje mi się ,że ta farba ma wodę 6% gdyż przyciemniła mi włosy. Za jakąś godzinkę wstawie zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
Witam Moje Drogie
![]() ![]() http://www.goldmax.pl/farba-joanna-m...d-p-13720.html dziewczyny myślicie ze sa jakieś szanse żeby ten kolor wyszedł mi na bardzo jasnych włosach (kiedys rozjasniane) robiłam tym szamponem i sie udało tylko że szybko sie spłukało , może farba bedzie trwalsza. możecie wogóle cos powiedziec o tych farbach?? a może lepiej ten http://www.goldmax.pl/farba-joanna-m...nd-p-5113.html kiedys tu pisałyście jakiego odcienia nie należy kłaść na b.jasne włosy zeby nie było zielonkawej poświaty...to były ciepłe odcienie czy zimne??
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-03-15 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzielny byl, wynagrodz mu ![]() ![]()
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() byłam w klubie i ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie ten karmelowy blond szalenie podoba tylko czy on nie będzie podchodził pod rudy??
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
witajcie Blondyneczki
![]() znana jest Wam ta firma? http://www.provea.com/Provea/ProveaF...ionalHome.aspx ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Drogie Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Swoje naturalne włosy mam bardzo jasne (załącznik 1), ale chciałam sobie strzelić platynę ![]() Boję się jednak wybierać spośród istniejących w sklepie farb, bo to różnie wychodzi. Np. kiedyś moja mama - też jasnowłosa - kupiła sobie blond farbę a włosy wyszły jej różowe ![]() Dlatego też kupiłam sobie Rozjaśniacz (załącznik 3). No właśnie, tylko sama nie wiem do końca, czy to jest rozjaśniacz czy dekoloryzator. Słyszałam, że po dekoloryzatorze zostają mało estetyczne placki kolorów ![]() Bardzo proszę, doradźcie mi Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Wtajemniczenie
|
Króliczku kochany ! doczytałam Twojego posta co do moich włosków. odpiszę Ci na pw , bo niestety teraz już zmykam do pracy.. ok ? dziękuję Ci ślicznie za zainteresowanie
![]() ja mam zamiar chyba kupić takie szpileczki jak ma Lady ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co... ostatnio jestem tak przemeczona, że jak Amelka idzie spać w południe to ja usypiam razem z nią :/ w ogóle niekontrolowanie ![]() Asiu Jasia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zadomowienie
|
Miałam spytac odnośnie olejowania bo uzywam od jakiegos czasu Vatiki ale tak średnio mi słuzy.
Wyczytałam że ten tez mogłabym spróbować http://allegro.pl/sesa-ajurwedyjski-...179294811.html Lub tez oleje lniany, argandowy?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.