|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
hej, mam pytanko możecie mi pomożecie..
jeżeli zamówie perfumy na rossnet kiedy one będą do odbioru?
|
#3722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
korci mnie od dawna. Również planuję spore zakupy w sobotę, trzeba będzie zabrać dużą torbę/siatkę ale nie chcę wydać więcej niż 50zł zobaczymy czy się uda.
|
|
#3723 |
|
po prostu Em :)
|
U mnie są na pierwszym miejscu, fantastycznie miękkie.
Napisałam dziś na blogu notkę o piankach pod prysznic Lilliputz. Chyba nie są bardzo znane, nawet na KWC ich nie ma, ale ja polecam.
|
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
któraś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam nicku) prosiła o opinię na temat kleju w zapiętkach z ross. Na razie mogę powiedzieć tyle, że ponosiłam je trochę wczoraj po domu żeby rozchodzić nowe szpilki i dzisiaj patrzę, a zapiętki na wpół odklejone
chociaż może to być wina tego, że z tyłu w butach mam materiał. Ale myślę, że z Kiwi czy innej marki byłyby nie lepsze, bo miałam już pod palce z kiwi i też średnio się trzymały. Także mam nadzieję, że nie będą się odklejały w trakcie noszenia, gdy będą 'przyciśnięte'
|
#3727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
różowy wibo rzeczywiście bardzo szybko zasycha, niestety. Szczoteczkę ma fajną, akurat ja lubię takie duże , postanowiłam kupić sobie ten w zielonym opakowaniu i powiem szczerze, że jak zobaczyłam pierwszy raz szczoteczkę, to sobie pomyślałam : ' o niee, chyba się nie polubimy ' ale jednak muszę przyznać ,że ładnie rozdziela rzęsy ja też lubię najbardziej te z Biedry ![]() na drugi miejscu są lidlowe ![]() jednak dopiero jutro zajrzę do Rossmanna ![]() planuję kupić sobie jakiś płyn micelarny, Bioderma się kończy, a że teraz przerzuciłam się na olejowanie twarzy to chcę sobie kupić jakiś tańszy. z Rossmanna póki co miałam płyn z AA , jakoś nie polubiliśmy się do końca. Chyba się skuszę na ten z Bourjois , stosowała któraś z Was może ten płyn ? |
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pierwsze uzycie oceniam na 5 <lol>
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;32930328]jednak dopiero jutro zajrzę do Rossmanna
![]() planuję kupić sobie jakiś płyn micelarny, Bioderma się kończy, a że teraz przerzuciłam się na olejowanie twarzy to chcę sobie kupić jakiś tańszy. z Rossmanna póki co miałam płyn z AA , jakoś nie polubiliśmy się do końca. Chyba się skuszę na ten z Bourjois , stosowała któraś z Was może ten płyn ?[/QUOTE] pytasz o Bourjouis jeśli tak to on jest na wizażu hitem więc śmiało kupuj |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje obecnie ten najzwyklejszy krem babydream w niebieckiej tubce? Na rossnecie nie ma ceny,jest tylko podana na ten chroniący przez zimnem i wiatrem.
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Łodzianki, jeśli któraś z Was marzy o masełku Isany, to w Rossmannie na Narutowicza było dziś ich całkiem sporo
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej wchodzić do Rossa z niemal pustym portfelem i bez karty płatniczej. |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() więc dziewczęta juz nie złoście się i nie śmiejcie bo zagadka się juz wyjaśniła ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- a ta maskara Wibo jakąś dziwną ma szczoteczkę i nie bardzo mnie przekonuje...hm..:rolleye s: ale skoro tak zachwalacie to może się skuszę jak tylko skończę swoją z maybelline
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;32932603]tak, tak ! jak zwykle przekręciłam nazwę ![]() to może go sobie przetestuję, chociaż jeszcze poszukam recenzji jakiś innych produktów na KWC .[/QUOTE] micela z Bourjois również polecam mówiłam to już wiele razy, staję się monotematyczna
|
|
|
#3739 |
|
Zadomowienie
|
Mój portfel też płacze, już w tym miesiącu miałam nic nie kupować, ale potrzebuję farbki do włosów, a teraz i Casting przeceniony i Recital łeee
Miałam kupić na początku kwietnia... ale pewnie się skuszę jeszcze przed pojawieniem się nowej gazetki. Dziewczynki, wiecie może co zamiast amoniaku jest w Castingu? Pewnie jakiś zamiennik równie mocno niszczący włosy...
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dośc że tania to po niej nie łysiałam.. (po ostatnim farbieniu paleta-wiem wiem,syf,ale byla strasznie tania i sie skusilam, za kazdym myciem mam mniej na głowie
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pali włosy, podrażnia i wysusza skórę - jednym słowem L'Oreal jest dla mnie już spalony. Przerzucę się raczej na jakieś pianki koloryzujące innej firmy.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-03-14 o 23:38 |
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znacie może ogólnodostępną farbkę w odcieniu jasny złoty blond itp. który najmniej niszczy włosy? I wodę utlenioną poniżej 9 % ? Czy to prawda, że jasne blondy drogeryjnych marek zawierają wodę 9% i 12 % ? Szukam czegoś lżejszego...
Marcelinka Laureńka Edytowane przez dziolcha86 Czas edycji: 2012-03-14 o 23:43 |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;32932603]tak, tak ! jak zwykle przekręciłam nazwę
![]() to może go sobie przetestuję, chociaż jeszcze poszukam recenzji jakiś innych produktów na KWC .[/QUOTE] hehe nawet nie zauważyłam jak napisałaś. pytałam dla jasności bo wymieniłaś kilka ![]() a jak się na niego skusisz to się spiesz, bo do wtorku na promocji jest |
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś czas temu miałam ten sam problem... teraz farby kupuję w hurtowni mozna sobie kolor dobrać, często sprzedające pomogą, doradzą.... no i wtedy wodę mozna kupić słabszą... odkąd uzywam 6% włosy są mniej zniszczone i mniej wysuszone....
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam już trzy razy, nie czekałam dłużej niż trzy dni, ale to zależy w jakie dni w Twoim Rossmanie są dostawy. U mnie to jest wtorek i piątek. Jestem bardzo zadowolona z takiej formy zakupów. Początkowo, żeby zachęcić pierwszych klientów to każdy zapach był pakowany dodatkowo w ozdobną torebkę, ostatnio już to sobie odpuścili, choć nie zmienia to mojego zadowolenia.
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako jedyna nie wysusza mi włosów, co zdarzało się w przypadku innych farb (włosy mam strasznie cieniutkie i delikatne). Skóra po jej użyciu mnie nie piecze, kolor utrzymuje się całkiem długo. Nie wspominając o tym, że kolor wychodzi naprawdę przepiękny Farby jest do tego bardzo dużo, co jest plusem dla posiadaczek długich włosów, bo ma się pewność, że wszystkie zostaną pokryte. Samo zapakowanie dla mnie również jest ogromnym plusem, nie trzeba dowiem używać żadnych miseczek i ma się pewność, że się niczego nie zabrudzi. Najwyraźniej wszystko zależy od włosów i skóry głowy osoby używającej i jak ze wszystkim, jednym ta farba pasuje, innym nie. Ja jednak nie powiem na nią złego słowa, bo lepszej farby nie miałam
|
|
#3749 |
|
Konto usunięte
|
Moje drogie czy jest w Rossmanie jakiś dobry i tani żel/płyn/maseczka porządnie odblokowująca pory?
No walczę i walczę i niby same wychodzą bo mam wysyp po drożdżowo skrzypowych tabletkach, ale chciałabym je jakoś redukować, bo do tej pory zostawiałam je same sobie... ![]() Szukałam po googlach jakichś recenzji, ale może wy macie jakieś dobre doświadczenia z jakimś produktem?
|
|
|
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Na drugim miejscu stawiam na Lilibe Maxi Wattepads (bardzo szerokie, pakowane po 40 szt) - koszt ok. 3,5zł

Chyba nie są bardzo znane, nawet na KWC ich nie ma, ale ja polecam.
chociaż może to być wina tego, że z tyłu w butach mam materiał. Ale myślę, że z Kiwi czy innej marki byłyby nie lepsze, bo miałam już pod palce z kiwi i też średnio się trzymały. Także mam nadzieję, że nie będą się odklejały w trakcie noszenia, gdy będą 'przyciśnięte' 

?
jeśli tak to on jest na wizażu hitem więc śmiało kupuj 

)