Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 07:59   #3961
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

super
czuję się taką choćby matką tego pomysłu a co za tym idzie Twojej przyszłej pięknej biżuterii (nie ma jak sobie przypisać zasługi )
no ba kochana nie może być inaczej tylko mam teraz dylemat brać granatowe czy wrzosowe ?? bo z tego co pamiętam jesteś zadowolona z tej biżuterii od niej prawda??

a buty masz za☠☠☠iste świetnie prezentują się na nodze a długo czekałaś na zrealizowanie zamówienia?? i powiem Ci szczerze, że jak zobaczyłam Twoje buty to znowu mi się włączył fioletowy kolor
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:08   #3962
E87
Wtajemniczenie

Hej Dziewczeta!
Moj byle jaki humorek dalej trzyma, wczoraj mialam fajne popoludnie z mama i siostra przy nalewce swojskiej roboty Dzis w koncu sie z Tż spotkam bo ma wolne, nie lubie jak ma na popoludniowa zmiane, bo wtedy sie w ogole nie widzimy i jakos mnie to dobija, tym bardziej teraz jak mamy tyle zalatwiania!
Gosza
pomocy! Na jakiej ulicy kupilas swobie bielizne? Bo w sobote wybieram sie z Tz do Raciborza na poszukiwania slubnej bielizny i butow (moze tez jakies obuwnicze polecisz?)...a ja sie nie znam na tym miescie...
Wczoraj na umowie z salojnem sukni slubnej zauwazylam, ze mam napisane "w lutym umowic sie na przymiarke"... mamy polowe marca a ja nie mam butow i bielizny, bez ktorej nie moge isc mierzyc masakra....
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:10   #3963
kindziulindzia
Zakorzenienie

malwuś nam też odmawiają a te wytłumaczenia co najmniej śmieszne ale co zrobić na siłę to nie ma co ich ciągnąć nie chcą to nie to oni będą żałować
19.05.2012
Stary 2012-03-15, 08:16   #3964
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja wlasie zrobilam cwiczenia na nogi i pośladki + 8 minut legs nie wiedzialam, ze jestem taka slaba i spocilam sie przy tym tak, ze nie wiem. Ale grunt to sie nie poddawac

mój tżt wczoraj zareagował tak na tego demota :
a potem powiedział: jacipacze a tam futerko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:21   #3965
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mój tżt wczoraj zareagował tak na tego demota :
a potem powiedział: jacipacze a tam futerko
czyli udało mi się Was rozweselić
19.05.2012
Stary 2012-03-15, 08:28   #3966
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski za 10i pół godziny zaczynam weekend fajnie co nie

Malwus jak słyszę takie wymowki to aż mi się coś robi ale co poradzisz
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:34   #3967
Nattiv
Zakorzenienie

Dzień doberek

Gratuluję wszystkim upływających dni do ślubu , a tym samym i mi w końcu wybiło 6 mdś

Słodkości co niektóre wstawiały pycha

Co do opalenizny to ja mam nadzieję, że zdołam się opalić przez całe lato, ale pewnie i tak pójdę na solarium przed ślubem dla wyrównania koloru.

Dziś mam zamiar oblecieć pralnie i się podpytać o czyszczenie i prasowanie sukni w swojej mieścince. Jak mi zostanie trochę czasu to jeszcze popacze za sukienkami dla mojej mamy.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:45   #3968
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
te kłótnie, to nieuniknione?
zależy od charakteru ja jestem straszny nerwusek

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jest tu jeszcze zestawienie, jakie kwiaty są w jakim miesiącu
http://www.slubniaczek.pl.tl/%3E%3E-...ogrodniczy.htm
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ja świadkowej kupiłam bransoletkę z blaszką na której wygrawerowane jest :najlepsza świadkowa" a świadkowi koszulkę z wydrukowanym napisem super świadek.

Jutro 100ddś

Nie mam na nic czasu. W weekend byłam u mojej najbliższej rodziny, w pracy mam nawał, ale to napiszę wszystko jutro....
papa
a z tymi habaziami to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mnie znasz ale raczej nie za to czytasz w moich myślach bo mamy tez na liści gości jedną ciążówkę która zapewne nie przyjdzie z owego powodu
mojego tż kuzynka była na ślubie i nie narzekała, za to nastawiam się że szwagier przyjdzie sam bo jego szanowna baba nie będzie mogła przyjśc bo mają małe dzieci

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Helloł helloł

Gratulacje!

Wpadłam tylko dać znać, że żyję. Jest szansa na pracę, więc proszę o kciuki, jeśli są jakieś wolne.

Ze spraw ślubnych - znów nie załapaliśmy się na nauki. Jeżeli w przyszłym miesiącu też się nie uda, to chyba będziemy musieli je po prostu kupić, a poem się z tego wyspowiadać. :/

Zaczęliśmy rozdawać zaproszenia. Póki co nikt się nie oburzał, że za wcześnie. Powoli rozdajemy wśród znajomych. Myślimy też nad jakimś fajnym pomysłem, żeby dać zaproszenie mojej Mamie (która sponsoruje w głównej mierze wesele) - może jakaś kolacja?

Poza tym koncertowo - z nogą nie do końca, ale za to postanowiłam nie jęczeć i wziąć się za siebie. A pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Chyba będę też zakładać własną działalność, więc wiosna zapowiada się ekscytująco. No ale zobaczymy. Dziewczyny poszukujące pracy - polecam szkolenia i dofinansowania UP. Jest troszkę papierologi, ale za to nic się nie płaci.

Ah, mój M. ma jutro obronę, więc jemu też kciuki się przydadzą.

P.S. Ja się chętnie dołożę do wyprawek jakimś drobnym grosikiem. Proszę tylko w razie czego wiadomość na pw, bo różnie jest z moją aktywnością.
dla Ciebie i tżcika

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Środek nocy, a ja nie śpię...

Włączyłam Was w pracy, aby się pochwalić, że mam buty ślubne!!Udało się kupić przez przypadek: byłam kiedyś z rodzicami, bo mamusia widziała w Deichmannie białe i niedrogie, ale nie było mojego rozmiaru. A dziś jak byłam z babcią to właśnie dostawa była i kupiłyśmy -białe, całe, na małej platformie, obcas 9,5 cm Są idealne! Do tego od razu wkładkę żelową dokupiłyśmy i zakup udany

Nie mam siły Wam odpisywać... Masakra, ale zasypiam już przed kompem...

Kosmetyki: chyba dam je biednej dziewczynie - ma chyba z 16 lat, zaczyna się malować, córka znajomej od sąsiadki. Zawsze Jej posyłam ciuchy, w których nie chodzę i się cieszy, więc może zrobię coś szlachetnego? Sama nie wiem, nie będzie Wam przykro? (Tak, bardzo głupie pytanie, ale byłyście pierwsze)

Dobranoc
za buty a z kosmetykami dobry pomysł przynajmniej dziewczyna skorzysta

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Gratuluję wszystkim upływających dni do ślubu , a tym samym i mi w końcu wybiło 6 mdś

Słodkości co niektóre wstawiały pycha

Co do opalenizny to ja mam nadzieję, że zdołam się opalić przez całe lato, ale pewnie i tak pójdę na solarium przed ślubem dla wyrównania koloru.

Dziś mam zamiar oblecieć pralnie i się podpytać o czyszczenie i prasowanie sukni w swojej mieścince. Jak mi zostanie trochę czasu to jeszcze popacze za sukienkami dla mojej mamy.
mi 6 i 2tyg
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:48   #3969
klaudusk_a
Zakorzenienie

Tempo pisania to wy macie
Uszanowanko

właśnie przeglądam piosenki dla rodziców i stwierdzam, że wybór jest za duży
A co do prezentów dla świadków to u nas czegoś takiego się nie praktykuje, my mysleliśmy bardziej o jakimś wypadzie we czwórkę np. na weekend nad jeziorko czy coś takiego

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:48   #3970
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się czwartkowo

Jest szaro i śpiąco

Malwuś nie przejmuj się "lewymi" gośćmi. Jak odmawiają to niech się ugryzą w kant doopy

W sobotę na 99,99% jedziemy zamawiać obrączki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:49   #3971
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witam się czwartkowo

Jest szaro i śpiąco

Malwuś nie przejmuj się "lewymi" gośćmi. Jak odmawiają to niech się ugryzą w kant doopy

W sobotę na 99,99% jedziemy zamawiać obrączki
święta prawda Raciczko

a jakie obrączki planujecie??
19.05.2012
Stary 2012-03-15, 08:54   #3972
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935232]zależy od charakteru ja jestem straszny nerwusek
[/QUOTE]
A ja nie dość, że nerwus, to jeszcze jestem uparta jak koza (nie mylić z osłem )... w końcu jestem koziorożcem
Stary 2012-03-15, 08:57   #3973
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Środek nocy, a ja nie śpię...

Włączyłam Was w pracy, aby się pochwalić, że mam buty ślubne!!Udało się kupić przez przypadek: byłam kiedyś z rodzicami, bo mamusia widziała w Deichmannie białe i niedrogie, ale nie było mojego rozmiaru. A dziś jak byłam z babcią to właśnie dostawa była i kupiłyśmy -białe, całe, na małej platformie, obcas 9,5 cm Są idealne! Do tego od razu wkładkę żelową dokupiłyśmy i zakup udany

Nie mam siły Wam odpisywać... Masakra, ale zasypiam już przed kompem...

Kosmetyki: chyba dam je biednej dziewczynie - ma chyba z 16 lat, zaczyna się malować, córka znajomej od sąsiadki. Zawsze Jej posyłam ciuchy, w których nie chodzę i się cieszy, więc może zrobię coś szlachetnego? Sama nie wiem, nie będzie Wam przykro? (Tak, bardzo głupie pytanie, ale byłyście pierwsze)

Dobranoc
To koniec snu o palecie cieni...

a tak powaznie to nie ma problemu

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:58   #3974
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

ale straszny dzien sie zapowiada
nie chce mi sie nawet ubrac, łaże w pizamie jeszcze. Spać!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 08:59   #3975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A ja nie dość, że nerwus, to jeszcze jestem uparta jak koza (nie mylić z osłem )... w końcu jestem koziorożcem
witaj w klubie mój to byk, ale on szybko idzie na ustępstwa

A ja chyba się powieszę mój tż sobie wymyślił że na maskę auta do ślubu damy łabędzie powiedziałam mu że mi się one nie podobają, dwa że nie mogę ich nigdzie znaleźć a trzy że będą zasłaniały widoczność na drodze

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

ale straszny dzien sie zapowiada
nie chce mi sie nawet ubrac, łaże w pizamie jeszcze. Spać!

Ty łazisz a ja leże
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:01   #3976
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935452]witaj w klubie mój to byk, ale on szybko idzie na ustępstwa

A ja chyba się powieszę mój tż sobie wymyślił że na maskę auta do ślubu damy łabędzie powiedziałam mu że mi się one nie podobają, dwa że nie mogę ich nigdzie znaleźć a trzy że będą zasłaniały widoczność na drodze

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Ty łazisz a ja leże [/QUOTE]

heh ja za godzine mam w pracy byc

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-15, 09:03   #3977
maruda80
Zakorzenienie

Dzień Dobry!
Idę po kawę bo od rana zasypiam. Ostatnio takie dni, praktycznie wszędzie prawie zasypiam...

Zaczynam panikować , za miesiąc ślub a my dalej nie mamy piosenki na pierwszy taniec, piosenki w trakcie podziękowań dla rodziców, nie wiem jaki chcę makijaż, fryzurę i bukiet ślubny.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:04   #3978
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

witam
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
btw czy któraś z was planuje przed ślubem upiększyć się w solarium?
Nie chodzi mi oczywiście o efekt "skwarka" ale lekką opaleniznę żeby ładnie komponowała się z suknią
ja sie wogole nie opalam

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam, zaszalałam bo byłam aż na 6 min

ja bylam w kabinie opalajacej bez promieni uv

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wróciłam. Wściekła zmartwiona, rozczarowana, bezsilna... ale po kolei.
Kupiliśmy piękną mozaikę w Leroi Merlin której jeszcze nie wydali na sklep, leżały kartony z dostawą i rzuciło nam się w oczy, zaglądnęliśmy do pudełka i . Kupiliśmy bez zastanowienia.
W kościele TŻta dostaliśmy akt chrztu- co łaska.. dał TŻt 20 zł. Ksiądz nie najbiedniejszy bo na ręku dzierżył zegarek tissota za 4 koła kiedyś TŻt go oglądał stąd kojarzę cenę.
No a później pojechaliśmy do kościoła w którym miał być ślub a tam wszystko poszło niezgodnie z planem. Szczegóły na poczcie, ale generalnie nie będziemy miec ślubu tam gdzie chcieliśmy przez co siedzę i ryczę jak dziecko....
zaqwsze powtarzam swoim lientkom ze nie ma slubow idelanych sa pewne rzeczy na ktore nie mamy wplywu
Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
oooco takiego właśnie chcemy zamówić rodzicom 2 większe byśmy wzięli - plus drzewka.

myślałam o takich samych oscarach za rolę świadka ale w mniejszej wersji... ale to nic pewnego.

przyda się

kurcze a ja dziś odkryłam coś cudnego! mieliśmy oszczędzić na samochodzie ślubnym i popytac po znajomych czy ktoś by nam nie użyczył. a tu takie cacko, z przystrojeniem wyjdzie 600 PLN. Ktoś niedaleko nas kupił więc za dodatkowe kilomentry nas nie obciąży... a jest przepiękny! czekam tylko na fotki ze środka. co myślicie??

http://www.desotodoslubu.pl/
swietne auto w kilcach wynajem cadillaca czy innego biuicka to koszt 2500
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Sukienka na poprawiny, dodatki do niej, wystrój sali (praktycznie to tylko w dogadaniu sie jakie maja byc ozdoby z właścicielem ale może nie bedzie mi cos pasić i trzeba bedzie cos kupić), koszula i krawat na poprawiny, zapisać się na pazurki, rzęsy - o ile się zdecyduję, menu - to mogę tylko 2 tygodnie przed ślubem nie wcześniej, zakup tub i tablic, zakup owoców tuż przed weselem i pewnie jeszcze coś się tam znajdzie..

Czy ja mam na czole napisane nie przychodźcie do mnie na wesele? Kolejna znajoma dziś zadzwoniła z takim samym argumentem jak wczoraj ta z rodziny. Nie ma z kim przyjśc a samej tak nie wypada, ona w ogóle nie jest tam potrzeba bo ja większośc to będzie rodzina. Najlepszy tekst to taki że " ja bardzo chce przyjśc ale nie przyjdę "No cycki opadają.Mówi mi ze jej przykro z tego powodu a ja ze to chyba mi jest bardziej przykro niz Tobie. Od razu włączył mi sie agresor ale próbowałam po dobroci, tłumaczyłam i powiedziała ze sie zastanowi do jutra i da mi znac bo chyba troche ja dotkneło to ze ze powiedziałm jej ze to nie jest dla mnie jakis argument zwłaszcza ze moze przyjsc sama, bedzie znała sporo osób. Poza tym od początku zaręczyn wiedziała ze będzie zaproszona i mówiła ze przyjdzie. Ci ludzie szukają chłopaków w dniu potwierdzenia ze im się nie udaje go znaleźć, czy co?
ja np na wesele w kwietniu ide sama bo moj narzut foci i jakos nie robie z tego powodu problemu moja kolezanka tez idzie sama , pojdziemy w parze beznadziejne te wymowki

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:04   #3979
Konto usunięte

Cytat:
heh ja za godzine mam w pracy byc
a ja się leczę do soboty mam zakaz opuszczania swojego wyrka a taka piękna pogoda za oknem i ptaszki ćwierkają
Stary 2012-03-15, 09:04   #3980
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
święta prawda Raciczko

a jakie obrączki planujecie??
Napewno dwukolorowe. Chyba stanie na tym, że będzie żółte złoto i wstawki z białego takie młotkowane. Zobaczymy jak będzie na paluchach wyglądać
Póki co chemy zdecydować pomiędzy tymi w załączniku, ale jak będziemy na miejscu u guliwera to może coś inego nam wpadnie w ślepaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_max.jpg (18,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2_max.jpg (20,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3_max.jpg (20,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-03-15, 09:07   #3981
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935521]a ja się leczę do soboty mam zakaz opuszczania swojego wyrka a taka piękna pogoda za oknem i ptaszki ćwierkają [/QUOTE]

ja tez bym sie poleczyła

ale od soboty zaczynam 9 dniowy urlop

szkoda tylko że bede w tym czasie praktyki robila

musze w ciagu tygodnia zrobic 180 godz w przedszkolu i szkole podstawowej ( dobrze ze przyszla tesciowa jest dyrka w przedszkolu a jej kolezanka w szkole )

na caly tydzien jedziemy do domku tz

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-15, 09:09   #3982
Konto usunięte

Cytat:
ja tez bym sie poleczyła

musze w ciagu tygodnia zrobic 180 godz w przedszkolu i szkole podstawowej ( dobrze ze przyszla tesciowa jest dyrka w przedszkolu a jej kolezanka w szkole )

to sobie odpoczniecie

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
Idę po kawę bo od rana zasypiam. Ostatnio takie dni, praktycznie wszędzie prawie zasypiam...

Zaczynam panikować , za miesiąc ślub a my dalej nie mamy piosenki na pierwszy taniec, piosenki w trakcie podziękowań dla rodziców, nie wiem jaki chcę makijaż, fryzurę i bukiet ślubny.
zostało Ci jeszcze 44 dni więc masz czas nie panikuj tylko się odpręż, może piosenkami niech zajmie się tż?
Stary 2012-03-15, 09:11   #3983
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935586]to sobie odpoczniecie

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

zostało Ci jeszcze 44 dni więc masz czas nie panikuj tylko się odpręż, może piosenkami niech zajmie się tż?[/QUOTE]

heh pewnie nie odpoczne

bede łazic do tego przedszkola, a wieczorami pewnie roznosic zaproszenia po rodzinie tz,w piatek jedziemy do Łomży, tam ma chyba z 30 osob z rodzinki i im rozdamy zaproszenia

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-15, 09:13   #3984
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez bym sie poleczyła

ja dzięki Bogu praktyki mam za sobą, ale od dwóch tygodni zbieram się żeby napisać wszystkie dokumenty z praktyk i ni cholery nie mogę się za to zabrać

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:15   #3985
Konto usunięte

Cytat:
heh pewnie nie odpoczne

bede łazic do tego przedszkola, a wieczorami pewnie roznosic zaproszenia po rodzinie tz,w piatek jedziemy do Łomży, tam ma chyba z 30 osob z rodzinki i im rozdamy zaproszenia
to macie latania
ja się wkurzyłam ostatnio bo piszę do ciotki kiedy możemy przyjechać z zaproszeniem a ona że oni nie przyjdą więc bez sensu żebyśmy przychodzili niech się w pocałują jak ich córka będzie wychodziła za mąż to też im powiem żeby nie przyjeżdżali bo i tak nie przyjdziemy
Stary 2012-03-15, 09:15   #3986
asienka213
Wtajemniczenie

helol

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Moja bratowa wczoraj wieczorem urodziła. A kto zadzwonił z informacją? Siostra mojej mamy, nie syn.... Zadzwonił do cioci i poprosił, żeby przekazała naszej mamie... Żenada!!
gratulacje ciotka

Cytat:
a gdzie fotki

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Helloł helloł
Gratulacje!

Wpadłam tylko dać znać, że żyję. Jest szansa na pracę, więc proszę o kciuki, jeśli są jakieś wolne.

Ze spraw ślubnych - znów nie załapaliśmy się na nauki. Jeżeli w przyszłym miesiącu też się nie uda, to chyba będziemy musieli je po prostu kupić, a poem się z tego wyspowiadać. :/

Zaczęliśmy rozdawać zaproszenia. Póki co nikt się nie oburzał, że za wcześnie. Powoli rozdajemy wśród znajomych. Myślimy też nad jakimś fajnym pomysłem, żeby dać zaproszenie mojej Mamie (która sponsoruje w głównej mierze wesele) - może jakaś kolacja?

Poza tym koncertowo - z nogą nie do końca, ale za to postanowiłam nie jęczeć i wziąć się za siebie. A pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Chyba będę też zakładać własną działalność, więc wiosna zapowiada się ekscytująco. No ale zobaczymy. Dziewczyny poszukujące pracy - polecam szkolenia i dofinansowania UP. Jest troszkę papierologi, ale za to nic się nie płaci.

Ah, mój M. ma jutro obronę, więc jemu też kciuki się przydadzą.
sie trzymaja za Was oboje i powodzenia w spelnianiu sie zawodowo Pomysl z kolacja bardzo fajny, mama sie napewno ucieszy

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no ba kochana nie może być inaczej tylko mam teraz dylemat brać granatowe czy wrzosowe ?? bo z tego co pamiętam jesteś zadowolona z tej biżuterii od niej prawda??
mi sie oba kolory podobaja - no to pomoglam

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

tylko spokoj moze Cie uratowac

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:16   #3987
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ja dzięki Bogu praktyki mam za sobą, ale od dwóch tygodni zbieram się żeby napisać wszystkie dokumenty z praktyk i ni cholery nie mogę się za to zabrać
ja papiery od razu zawsze wypelniam

tym razem musze miec dzienniczek, i 8 scenariuszy prowadzenia zajec

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-15, 09:16   #3988
a u d r e y
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935452]witaj w klubie mój to byk, ale on szybko idzie na ustępstwa

[/QUOTE]
dobrze że nie wymyślił kultowej ozdoby dawnych lat (patrz załącznik )

Ja się muszę zwlec w lóżka, dzwonie do naszego Pana od remontu, potem pewnie będę musiała jechać po panele i wracam do nauki
Milego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg arch_rodzinne7.jpg (39,2 KB, 44 załadowań)
Stary 2012-03-15, 09:18   #3989
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
dobrze że nie wymyślił kultowej ozdoby dawnych lat (patrz załącznik )

Ja się muszę zwlec w lóżka, dzwonie do naszego Pana od remontu, potem pewnie będę musiała jechać po panele i wracam do nauki
Milego dnia
Ty się śmiej ale mojemu tżcikowi coś takiego się podoba czasem mam wrażenie że on jest z innej epoki
Stary 2012-03-15, 09:19   #3990
maruda80
Zakorzenienie

TŻ uparł się na ta piosenkę na pierwszy taniec

Ogólnie taniec to nie nasza bajka, zupełnie sobie tego nie wyobrażam...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości