|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32936035]i to nie zawsze bo ci głowę mogą uciąć
[/QUOTE]Cytat:
i masz boska bizu wow, ja mam jakies 40
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
różowe, turkusowe, rudopomarańczowe, czarne, niebieskie....
Wiecej nie pisze bo mnie zbanuja
|
|
|
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśleć ile jeszcze przede mną...Cytat:
Też chce Ja mam ostatnio taką wielką ochotę kupić sobie butki...
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłaś kiedys 50 par butów naraz???
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety problemy z kolanem i mus8iałam zaprzestać intensywnych sportów, a uwielbiałam w liceum codziennie 2h w-fu w tym teakwondo, siatkówka i piłka nożna |
|
|
|
|
#4026 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sklepy z butam- oprócz Deichmana (na ul. Opawskiej przy L'eclerku oraz w CH Auchan na ul. Rybnickie), Wojasa-C.H. Auchan CCC (galeria srebrna- ul. Opawska 7, galeria Młyńska- ul. Mickiewicza 12, oraz CH Auchan- ul. Rybnicka), fajny sklep jest także na ul. Opawskiej 25, później na Opawskiej obok Trola też jest sklep obuwniczy i ten sam jest na ul. Długiej (przy końcu ulicy); Okolice rynku: - ul. Długa 14, - Odrzańska 4 - ul. Nowa 1a (miał iśc do likwidacji, więc nie wiem czy coś tam będzie). Później są takie mniejsze z tzw. tanim obuwiem, ale dokładnie nie wiem gdzie, bo nie korzystam z takich sklepów. Ewentualnie możesz jeszcze zajrzeć do domu handlowego Bolko i hali targowej. Jest też hurtownia odzieży i obuwia SAMURAJ na ul. Starowiejskiej. Tyle mi przyszło do głowy. Raciborzanki, pomożecie coś jeszcze w tej kwestii? Macie jakieś sprawdzone sposoby, by wydepilować sobie nogi depilatorem szybko i w miarę zminimalizować ból???. Jedną łydkę mam gładką, drugiej już nie umiem wydepilować, bo spękałam A to przecież ważne jest, by w dniu ślubu wyglądać olśniewająco i na nogach ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Gratuluję zestawienia!!! Piękne buciki Kocur ja chcę namiary na priv, wiesz z czym po co i dlaczego ![]() Gratuluje 100dniówej i miesięcy do ślubu
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i TŻ jest do zaokrąglonej przyzwyczajony, bo nosimy srebrne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur ja też chce tyle butów
jak na razie moja 2-letnia córka ma więcej par niż ja ![]() magdzia świetnie to wszystko opisałaś za DDŚ
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem tak, ale czasem to mnie denerwuje. Z tym, że ja jestem spod znaku ryb a też jestem strasznie uparta.
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ stwierdził że zawsze muszę postawić na swoim
|
|
#4031 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj był u mnie Tż, troche mnie pocieszał, mówił nic na sile, ich sprawa, nie chca to nie, nawet kwiatki dostałam na pocieszenie. Juz wczoraj zadzwoniliśmy do jednej pary i powiedzieliśmy o co kaman, maja dac znac jak zaproszenie dojdzie czy przyjdą. Wiem tylko że chcieli iśc do nas na wesele ale najpierw musieliśmy zaprosić rodzine, teraz odmawiają wiec ich zwyczajnie doprosiliśmy, nie obrazili sie że dostaną zaproszenie z data potwierdzenia która już mineła. Cytat:
Cytat:
A tak na serio to jak potem przychodzi do wesela tej osoby która ja zapraszałam a ja się nie chcę pojawić to proszenie itp. Ludzie nie wiedza o co chodzi dopóki sami wesela nie organizują.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-15 o 11:04 |
|||
|
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
naraz ????? Nigdy w zyciu A ty je kupilas wszystkie naraz ????
Napisalas ze masz 50 par butow w domu -to myslalam ze ogolnie wszystkich
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. U nas podobnie, mamy ostateczny termin potwierdzeń do 31.03., jak do tej pory nikt nie zadzwonił. Wiele osób jak rozwoziliśmy zaproszenia jeszcze nie wiedziało czy przyjdzie. Skończy się na tym, że trzeba będzie osobiście do wszystkich dzwonić i się dopytywać
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak przyjdzie podejmować jakąś decyzje to zarzuca mi, że to on zawsze musi podejmować decyzje.
|
|
#4035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i została pedagogika ![]() Ale tez jestem sportowym duchem, siatkówka moja milość, piłka ręczna, tenis, snowboard, narty... cuda ![]() Cytat:
zawsze decyzje zostawia mnie, mówi: ty zdecyduj, Ty wybierz, a jak raz mu się da coś co musi wybrac sam, czy coś to jest wielki problem bo ZAWSZE NA JEGO GŁOWIE..
|
|
#4036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety ale my będziemy dzwonić po gościach bo nie bede czekac w nieskonczonośc. Mama dzwoni do rodziny od wczoraj bo ich sie nie wstydzi pytać czy przychodzą czy nie. Troche jest osób z bliskiej rodziny gdzie nawet nie muszę o nic pytać bo ciotki już mają kiecki pokupione ale jest jeszcze sporo osób pod znakiem zapytania.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-15 o 11:34 |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez jeszcze gooora do zrobienia.A ja wlasnie z kolezanka na uczelni sie spotkalam, ktorej od dawna mowie, zeby urlop sobie zalatwiala i dzis sie pytam, czy zalatwiony, a ona, ze jeszcze szefowa nie dala jej odpowiedzi |
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935887]ludzie są strasznymi świniami
Hehe no prosze jakie rozwiazanie Dzieki ![]() Cytat:
super zestawienie i iel rzeczy w tym zawarlas, musze sie tez za takie cos wziac![]() I jeeeeeeeeeeeee to moze na poczte dasz fotki i bedziesz pewnie miala pierwsze klientki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Moj pies spi na moim brzuchu od wczoraj..czy to może coś znaczyc?
|
|
|
|
#4040 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że mi nie zadzwonią wiec na swoich zaproszeniach piszę, że proszę o informacje w przypadku niemożności przybycia. Może to coś zdziała, ale i tak wątpię.
|
|
#4042 | ||
|
Wtajemniczenie
|
za zestawienie!!! super sprawa Słuchaj zaintrygowala mnie ta Pani od ciasteczek... po ile wychodzi od 1szt u Was? i Czy Pani wysyła je ewentualnie w inne zakątki PL zabezpieczone folia itd. strasznie ładnie wyglądają te ciasteczka! podwiązka też jest meeega ![]() Cytat:
za 100-dniówkęJestem co najmniej zaintrygowana - o co kaman z tyymi butami? napadłas na hurtownię?? Cytat:
|
|
#4043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
taneczne kupowaliśmy w firmie Akces 2 Cytat:
Cytat:
więc polecam szczerze mnie się osobiście podoba Twoja granatowa koncepcja, jest taka oryginalna no bo bądźmy szczerzy, fioletowych PMek jest naprawdę sporo ![]() Cytat:
namieszałam Ci ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie przygotowałam moją tablicę i zaraz ją wkleję, tylko się ogarnę ![]() Bedę się trochę podpierać Twoim podpunktami jeśli pozwolisz Cytat:
dla wszystkich za dni i miesiące
|
|||||
|
|
|
#4044 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wyspałam się
Trzeba by było siąść i napisać CV Cytat:
Przychodzi Monia (nie ma faceta) i mi mówi, zrobiłam casting na osobę towarzyszącą i nie umiem się zdecydować, przyjdę z 2 panami. Zaraz przychodzi druga Monia (też nie ma faceta), wiesz mam taki sam problem jak Monia, też przejdę z 2 osobami towarzyszącymi. Za raz chórkiem, nie martw się, to będą Ci sami Cytat:
Cytat:
wywróżysz wszystkim wizażystką? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935232]zależy od charakteru ja jestem straszny nerwusek![]() [/QUOTE] Też jestem nerwusek i jak się denerwuję, to mnie tak szyja boli, nawet byłam z tym u neurolog, chodziłam przez rok i nic Cytat:
miałam praktyki we wrześniu i ostatnio odbierałam teczkę z teczki i pani dr mi mówi, że się po mnie tego nie spodziewała (ja oczy jak pięć złoty) ![]() Pod hospitacjami musimy napisać uwagi. Pod tematem BHP napisałam: "Treści przedstawione na lekcje były dla mnie całkowicie nowe. Nauczyciel bardzo ciekawie przedstawił temat, co mnie zainteresowało" ![]() Babka, na ta: "Zobaczmy, z którego roku jest Pani nauczyciel; o z 1972, czyli w Pani zasięgu, musiał być mega przystojny" ![]() notabene moja promotorka... babka w wieku wyżej wymienionego nauczyciela Jak wczoraj pisałam ostatniego posta, to akurat mówili i napisałam Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), aCi co nie potwierdzili przybycia podobno idą. Dajemy czas do niedzieli jeszcze, potem obdzwaniamy resztę i zabieramy się za usadzanie gości.Cytat:
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam dzis interview o 3.30! Trzymajta kciukasy!!
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Chodzenie na obcasach też sprawia mi często ból, ale daję jakoś radę, wkładki żelowe, cienkie kolanówki, żeby noga dobrze leżała i jazda Kupiłam sobie jakiś czas temu na allegro szpilki nude i czekam, aż przyjdą - jak w końcu dotrą to zaczynam ćwiczyć latanie na szpilkach, bo całą zimę chodziłam na płaskich ![]() Myślę, że się dziewczyna ucieszy... Jutro będą ![]() Na pewno - cieszę się, bo kurcze ona raczej sobie kosmetyków nie kupi... [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935232]za buty a z kosmetykami dobry pomysł przynajmniej dziewczyna skorzysta [/COLOR] mi 6 i 2tyg [/QUOTE]Bobaska Fasolkę/orzeszka Spadam na uczelnie, później do roboty... Kurcze przez mojego szefa w sobotę pracuję od 7.30 do 17.30 - weekend górą... |
|
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
ja myślę że to znaczy że coś tam się dzieje
![]() wiesz jak to jest ze zwierzakami moja przyjaciółka jak zaszła w ciążę to jej sunia ciągle chciała ją lizac po brzuchu dlatego zrobiła test przed okresem jeszcze ![]() ![]() a mnie tak cyce bolą przed okresem, że bym normalnie je zabandażowała żeby się nie ruszaly bo każdy ruch boli. Nie mówiąc że w nocy jak się na brzuch przewróciłam to się budziłam
|
#4049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie za późno. Będę Ci bardzo wdzięczna.
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

[/QUOTE]
Zabuzowało, ale byłam spokojna:
-
i masz boska bizu

no tylko coś wspomniała o antykoncepcji, że stosując ją mówimy dziecku, ze go nie chcemy
Ślub 27. X. 2012![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak na razie moja 2-letnia córka ma więcej par niż ja 

no i została pedagogika
zawsze decyzje zostawia mnie, mówi: ty zdecyduj, Ty wybierz, a jak raz mu się da coś co musi wybrac sam, czy coś to jest wielki problem bo ZAWSZE NA JEGO GŁOWIE..
mnie się osobiście podoba Twoja granatowa koncepcja, jest taka oryginalna