Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 10:06   #2521
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
chodzi ci o tygodnie? wedlug OM 12tydzien i 6 dzien a wedlug USG to 13tydzien i 5 dzien :P i juz jesteeeeem taka duuuuuuza mam ponad 7 cm dlugosciiiii hehe :P
śliczności ciekawe jak duża jest już moja a muszę jeszcze tyle czekać - niesprawiedliwość hahaha ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:15   #2522
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
śliczności ciekawe jak duża jest już moja a muszę jeszcze tyle czekać - niesprawiedliwość hahaha ....
oj to czekanie najgorsze wiem ja to bym mogla codziennie podgladac moje dziecie ale doczekasz sie i Ty
zmykam do miasta laseczki, slonce juz zniklo, dlugo sie nacieszylam

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:20   #2523
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiu to dopiero musi być słodkie .. dobrze że malutka podchodzi tak do rodzeństwa oby to się nie zmieniło ...
bardzo miło się na to patrzy - bo ona chce być "dobrą starszą siostrą"

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
A ile dokładnie ma Twoja cóka?
2,5 roku - też jest wrześniowa

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
hehe mnie robraja jak moja Jula najpierw wieczorem " czyta" Hani książeczkę do snu po swojemu a potem podchodzi do brzuszka i robi to samo :P nawet nie wiedziałam że mała tak szybko podłapie o czym mówie pookazując jej że u mamy w brzuszku jest nowa siostrzyczka, w końcu gnojek ma dopiero 2 lata i 3 miesiące
czyli mamy podobnie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

a i dziś miałam do czynienia ze zbiorową ślepotą jak jechałam do pracy. dojeżdżam autkiem pod stację -widze na peronie full - coś tu nie gra, okazało się, że poprzedni pociąg nie jechał, wiec ten co przyjechał był nabity i oczywiście nikt nie widział, żem brzuchatka - dopiero jak wysiadali to słyszałam kometarze "a tu pani w ciąży stała"
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:50   #2524
Nisia4
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny! U mnie za oknami dzisiaj bardzo ładna pogoda, więc mam nadzieję, że po pracy zamiast iść spać pójdę na spacer
Dzisiaj przed 20 mam wizytę u lekarza, więc pewnie znowu podejrzę moje Maleństwo, no chyba, że lekarz uzna, że skoro miałam w poniedziałek usg prenatalne to nie ma takiej konieczności.
I idę dzisiaj do rodziców z płytką z USG pokazać im jak ich wnuczek/wnuczka wierzga nogami
Stary 2012-03-15, 10:54   #2525
tamlin111
Zakorzenienie

Jejku jakie u mnie piękne słonko Od razu chęci do życia wracają.
Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
axxxa mogłabyś dodać na maila te swoje spodenki? o ile już tego nie zrobiłaś
Chyba o moje spodenki chodzi Wyglądają identycznie jak na linku który wrzuciłam tutaj. Mam je dziś na sopie i są rewelacyjne. Muszę kupix jeszcze jedne tylko rozmiar mniejsze.

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
U mnie z sexem było różnie, na początku zakaz, teraz już normalnie. Z chęciami trochę inaczej, bo niby są ale zaraz tam jest sucho i nie tak komfortowo. Mąż po ostatnich przytulankach stwierdził, że pewnie obudziliśmy dzidziusia
Mam to samo Juz ostatnio na szczęście o żeliku sobie przypomniałam i było super.

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Stary 2012-03-15, 10:57   #2526
kraven
Zakorzenienie

Dearlin a my dzisiaj nie zaczynamy 9 tygodnia?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:30   #2527
Filusia88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
z seksem kwestia indywidualna.
mój dziś powiedział, że tylko delikatnie, bo dla mężczyzny seks ważny a "lepiej mieć tatusia i dzidziusia a nie tylko dzidziusia" no i nie drażnić sutków
to widzę że obie będziemy cierpiały na brak szpilek... no przynajmniej pod koniec ciąży ze mnie znajomi śmieją się aż, że jak chodzę np w kaloszach, to śmiesznie stawiam stopy - jeden fotograf zapytał czy zwykle chodzę w szpilkach i jak przytaknęłam, to powiedział że widać bo z przyzwyczajenia inaczej rozstawiam ciężar

a co do SEKSU to... hmmmm... ja nie pytałam pani gin (w przyszłym tygodniu mam prenatalne to spytam), ale uznałam że skoro mówiła czego powinnam unikać i o TYM nie wspomniała to hulaj dusza mam taką chcicę, że mój biedny TŻ czasami ma mnie dość, ale potrzebuję minimum 2 razy dzienne się poprzytulać trochę mam wyrzuty sumienia, więc na pewno spytam jej o to

Nisia4 to daj koniecznie znać jak z tą wizytą, bo ja tak jak wyżej pisałam wybieram się w przyszłym tygodniu i tak się zastanawiam czy nie będzie już jakichś pierwszych przypuszczeń Pani dr odnośnie płci
Stary 2012-03-15, 11:37   #2528
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
to widzę że obie będziemy cierpiały na brak szpilek... no przynajmniej pod koniec ciąży ze mnie znajomi śmieją się aż, że jak chodzę np w kaloszach, to śmiesznie stawiam stopy - jeden fotograf zapytał czy zwykle chodzę w szpilkach i jak przytaknęłam, to powiedział że widać bo z przyzwyczajenia inaczej rozstawiam ciężar

Nisia4 to daj koniecznie znać jak z tą wizytą, bo ja tak jak wyżej pisałam wybieram się w przyszłym tygodniu i tak się zastanawiam czy nie będzie już jakichś pierwszych przypuszczeń Pani dr odnośnie płci
Mnie w poniedziałek powiedziała, że możliwe, że to chłopiec, ja pocieszam się, że to powiększone wargi sromowe :P i dokuczam mężowi, że nawet jeśli to chłopiec to nie oznacza, że będzie z Nim chodził na ryby :P może będzie wolał balet, na co on odpowiada "chyba balety" :P Od poniedziałku już słyszałam ze trzy historię, że najpierw miał być chłopiec a okazywała się dziewczynka Chociaż wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe Na wszelki wypadek zaczęłam oglądać słitaśne ciuszki dla chłopców

I wiecie co wymyśliłam? W czerwcu mamy wesele u brata mojego męża. Będą mieli w tym samym miejscu co my, tam jest przepiękny ogród. Ponieważ zakładam, że pogoda będzie ładna, ja będę miała zapewne widoczny brzuszek, a wybieram się do makijażu i czesania to wymyśliłam sobie, że wzięłabym sobie fotografa i cyknęła kilka ładnych fotek w plenerze
Stary 2012-03-15, 11:46   #2529
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Biszkopt się już pieczetrzymać kciuki,żeby nie było zakalca.ogarnęła m troszke mieszkanko i miałam umyć podłogi ale mąż zakazał,bo mam nie przemęczać sięto co mam się do nich przykleić?ale brzuszek jeszcze czasami boli.

Dawać mi tu słońce no!Jak mogłyście całe zabrać.

Poszłam wczoraj do tesco poszukać kremów do tortów a tam kurka tylko smietankowe i czekoladowe,a ja chciałam trzy kremy noi taki niby market. Poszukam w Kauflandzie

Mój mąż jak chodziłam w ciąży z synkiem to mówil ciągle,że na ryby będzie go zabierał. Nawet raz byliśmy już.

A jak samopoczucie dziewczynki dzisiaj?
Może ja też te kłaki zetne a nie będę zapuszczała

A coś nie widziałam dzisiaj kilku dziewczynek

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:59   #2530
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
U mnie słońce niedawno zaszło, mam nadzieję że tylko na chwilę Czuję się trochę gorzej niż na początku ciąży. 12 tydzień a tu mdłości, zgaga. Nie są aż tak dokuczliwe ale czegoś innego się spodziewałam na tym etapie
Wczoraj wieczorem jak przycisnęłam dłoń do brzucha, wydawało mi się że czuję ruchy. Może to tylko moja wyobraźnia ale miałam wrażenie że ostro tam szaleje i odczuwałam delikatne falowanie. Jestem szczupła więc kto wie...
Ja tez się czuję gorzej... od początku nie czułam ze w ciąży jestem a od zeszłego tygodnia czyli od połowy 10 tygodnia jest coraz gorzej mam nudności od rana do 14, mam wstręt do mięsa, drażnią mnie zapachy i wszystko mi kupą śmierdzi i kapuchą no i posmak w ustach okropny taki zgaga mi przeszła na szczęście ale na bank wróci bo ja mam nadkwasotę takze pół zycia męczy mnie zgaga
Cytat:
oj to czekanie najgorsze wiem ja to bym mogla codziennie podgladac moje dziecie ale doczekasz sie i Ty

u mnie jest nadal ide zaraz mordke pohrzać na słonku niech mi doładuje akumulatorki
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:02   #2531
Enigmama
Raczkowanie

Ja dziś mam niespodziewany wyjad do Katowic na uczelnie po wpis. Przekonana bylam ze u siebie bede miala ale mnie koleznka na szczescie rano uswiadomiła
Nie chce mi sie ruszać nigdzie :P
Apropos wlosów mam jeszcze takie pytanie do Was, jaki jest stan waszych włosow w porownaniu do czasu przed ciązą? bo ja zawsze w ciazy miałam super włosy a teraz staly sie suche drutowate, nieprzjemne w dotyku bez życia a wszedzie pisze ze wlasnie teraz ich kondycja sie powinna poprawić, biore juz od 8 tyg witaminy miedzy innymi z tego powodu ale to nic nie daje :/
Mialam dziś męczące nerwowe sny

Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm
Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm
Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm
Moje skarby!
Kruszynka

Edytowane przez Enigmama
Czas edycji: 2012-03-15 o 12:03
Enigmama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:04   #2532
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość

Spioszka jestem zakochana w Twoim brzusiu! Jest piękny i taki już ciążowy
Dziekuje kochanie, ale zobaczysz ,nim sie obejrzysz i sama taki bedziesz miala

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

A jak samopoczucie dziewczynki dzisiaj?
Może ja też te kłaki zetne a nie będę zapuszczała

Zetnij,zetnij...mala zmiana poprawi Ci humor Umnie sie sprawdzilo.
Aaa i jeszcze wczoraj, zeby dokonczyc dzielo fryzjera farbnelam sobie klaczki i jest git!
Dzisiaj moze kupie jakis ladny lakier do paznokci, bo tez musze sie za nie wziasc Ej dziewuszki, a jaki jest teraz modny kolor (odnosnie pazurkow)??? Mysle o czerwieni, ale sama nie wiem...

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:09   #2533
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
miłego dnia ... u mnie też słoneczko się ukryło ... ale ja go znajdę

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
bardzo miło się na to patrzy - bo ona chce być "dobrą starszą siostrą"

a i dziś miałam do czynienia ze zbiorową ślepotą jak jechałam do pracy. dojeżdżam autkiem pod stację -widze na peronie full - coś tu nie gra, okazało się, że poprzedni pociąg nie jechał, wiec ten co przyjechał był nabity i oczywiście nikt nie widział, żem brzuchatka - dopiero jak wysiadali to słyszałam kometarze "a tu pani w ciąży stała"

o jakie szlachetne ... komentarz na miejscu ... dziadostwo wstrętne ... nie cierpię takiej znieczulicy, życzę im by w przyszłości ich tak potraktowani !

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Biszkopt się już pieczetrzymać kciuki,żeby nie było zakalca.ogarnęła m troszke mieszkanko i miałam umyć podłogi ale mąż zakazał,bo mam nie przemęczać sięto co mam się do nich przykleić?ale brzuszek jeszcze czasami boli.

Poszłam wczoraj do tesco poszukać kremów do tortów a tam kurka tylko smietankowe i czekoladowe,a ja chciałam trzy kremy noi taki niby market. Poszukam w Kauflandzie

dobrze że mnie widziałaś nie ? ale Iwonka to pewnie śpi jeszcze ...
nie mów że Ty kremy gotowe dajesz? a już myślałam, że uzyskam jakiś taki bez jajc ... na samym masełku

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość

Zetnij,zetnij...mala zmiana poprawi Ci humor Umnie sie sprawdzilo.
Aaa i jeszcze wczoraj, zeby dokonczyc dzielo fryzjera farbnelam sobie klaczki i jest git!
Dzisiaj moze kupie jakis ladny lakier do paznokci, bo tez musze sie za nie wziasc Ej dziewuszki, a jaki jest teraz modny kolor (odnosnie pazurkow)??? Mysle o czerwieni, ale sama nie wiem...

dawaj fote nowych kłaczków
czerwień odwiecznie modna i boska!

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

mam wyrzuty sumienia ... zrobiłam sobie kawcię taką z pół łyżeczki puszczalskiej na pół z mlekiem .. ehh co ze mnie za matka
Stary 2012-03-15, 12:12   #2534
katarzinka
Wtajemniczenie

konczi - żadnych wyrzutów proszę, ja codziennie piję dwie małe kawy, w poprzedniej ciąży też tak było, ja poza ciążą to jestem kawosz straszny, więc i tak się ograniczam
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:15   #2535
lukrecja_25
Wtajemniczenie

moje włosy są bez zmian Za to paznokcie zawsze słabe i rozdwajające się które od dziecka obgryzałam są teraz piękne twarde i mocne i pierwszy raz w życiu nie mam tipsów tylko swoje długie i piękne

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

tiaaa Konczi ty maz o wszystko wyrzuty no cie rozumie troszki bo maluszek taki wyczekiwanuy i niczym mu zaszkodzić nie chcesz ale wszyscy lekarze twierdzą ze można wypić filiżankę słabej kawy albo nawet i dwie jak sie ma ochote i to nie ma wpływu na rozwuj maluszka a jeszcze z mlekiem to prawie jak kakao
Stary 2012-03-15, 12:16   #2536
kajaja
Zadomowienie

ehh pędzicie jak szalone
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:17   #2537
Asiuulka89
Zakorzenienie

Konczita ja wlasnie wypila kawke takze spoko z Zuzanka nawet wiecej pijala i nic sie nie dzialo

Niegrzeczna ale dzidek faktycznie duzy ja dzisiaj ide poogladac

Ja wlasnie odpoczywam bo Zuzia chora to maruda wiec czerpie chwile spokoju i mam nadzieje ze to troche potrwa

nie wiem czy wam pisalam ale za 2 tgodnie jedziemy na dlugi weekend do irlanndi do rodzinki
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:19   #2538
lukrecja_25
Wtajemniczenie

takie mi krosti bolące małe wyskakują ciągle gdzies w tej ciązy no... w okolicy ust zazwyczaj kilka na raz

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

tez bym na jakiś długi weekend wyjechała gdzies ale niestety kasiory brak na ten cel a marzy mi sie w góry pojechac na troszkę
Stary 2012-03-15, 12:21   #2539
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:

mam wyrzuty sumienia ... zrobiłam sobie kawcię taką z pół łyżeczki puszczalskiej na pół z mlekiem .. ehh co ze mnie za matka
Konczi proszę cię toż to nie kawa a mleko kawowe a taki napój nie jest zabroniony - ja też takim się delektuję każdego dnia.

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:25   #2540
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
konczi - żadnych wyrzutów proszę, ja codziennie piję dwie małe kawy, w poprzedniej ciąży też tak było, ja poza ciążą to jestem kawosz straszny, więc i tak się ograniczam
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość

[/COLOR]tiaaa Konczi ty maz o wszystko wyrzuty no cie rozumie troszki bo maluszek taki wyczekiwanuy i niczym mu zaszkodzić nie chcesz ale wszyscy lekarze twierdzą ze można wypić filiżankę słabej kawy albo nawet i dwie jak sie ma ochote i to nie ma wpływu na rozwuj maluszka a jeszcze z mlekiem to prawie jak kakao
Cytat:
Konczita ja wlasnie wypila kawke takze spoko z Zuzanka nawet wiecej pijala i nic sie nie dzialo

kochuniam Was za to mamusie wiem że niby można ale lepiej nie pić, dzisiaj nie wyrobiłam tak mi pachniało od sąsiadki kawą, pozamykałam okna nawet drzwi do łazienki ale i tak tymi kominami jakoś mi zapach przywędrował i sobie zrobiłam ... malunia była ale niebiańsko dobra

Cytat:
[/COLOR] tez bym na jakiś długi weekend wyjechała gdzies ale niestety kasiory brak na ten cel a marzy mi sie w góry pojechac na troszkę

to co Hanuś dołączysz do mnie tak ? ja na 4 dni jadę ale zawsze cosik nie ?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi proszę cię toż to nie kawa a mleko kawowe a taki napój nie jest zabroniony - ja też takim się delektuję każdego dnia.
już mi lepiej że i Wy sączycie

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

mój mąż wziął sobie dwa dni urlopu i dopiero we wtorek jedzie do pracy - jak ja się ciesze !!!! będę miała mojego dziada przy sobie ... i będziemy sobie razem przez 4 dni piknie nie ?
Stary 2012-03-15, 12:26   #2541
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a taką pyszną pizzę wczoraj zrobiłam na obiado-kolację http://www.gotujmy.pl/pizza-z-szynka...sy,142405.html

zdolna jedem co nie?
Stary 2012-03-15, 12:26   #2542
Nisia4
Zadomowienie

Mleko kawowe i ja piję, tak mi się zdarzy ze dwa razy w tygodniu A wczoraj zjadłam dwie czekoladki wiśnie w koniaku i też miałam wyrzuty sumienia przez ten koniak :/
Stary 2012-03-15, 12:30   #2543
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Mleko kawowe i ja piję, tak mi się zdarzy ze dwa razy w tygodniu A wczoraj zjadłam dwie czekoladki wiśnie w koniaku i też miałam wyrzuty sumienia przez ten koniak :/
no ej, nie popadajmy w paranoje!

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:34   #2544
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
a taką pyszną pizzę wczoraj zrobiłam na obiado-kolację http://www.gotujmy.pl/pizza-z-szynka...sy,142405.html

zdolna jedem co nie?
je .. mniam !!! zostało dla mnie ? a widziałaś moje Chinkali ??? mniam !!! zrób sobie !!!!

Cytat:

czekoladki aż dwie? eee nie, no spoko nic nie będzie

ja sobie chyba zbożową zapodam dzisiaj jak pojedziemy na zakupy ...
muszę temu memu mężowi coś na te urodziny wymyślić ... a że ostatnio Hanka tak piknie o burrito mówiła to może zrobie tylko bez sera i tyż bydzie a i sałatkę jakąś muszę inną wymyślić

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

co macie dzisiaj na obiadek ? ;> ja zdecydowałam że zrobię placki po węgiersku troszku oszukane
Stary 2012-03-15, 12:35   #2545
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
no ej, nie popadajmy w paranoje!
Cytat:

Wiem, jestem mega trudna
Stary 2012-03-15, 12:36   #2546
kajaja
Zadomowienie

Cytat:

zdolna jedem co nie?
a za mną tak pizza chodzi

ja dziś na obiadek ugotowalam rosolek
a przed chwilą zjadlam 5 kiwi ostatnio mam ciągoty na zielone he he
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:37   #2547
Asiuulka89
Zakorzenienie

ostatnio brak mi weny na obiady wiec robie poprostu kotlety schabowe ziemniacki plus surowka

no wlasnie nie popadajmy w paranoje
Stary 2012-03-15, 12:40   #2548
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
je .. mniam !!! zostało dla mnie ? a widziałaś moje Chinkali ??? mniam !!! zrób sobie !!!!

ja sobie chyba zbożową zapodam dzisiaj jak pojedziemy na zakupy ...
muszę temu memu mężowi coś na te urodziny wymyślić ... a że ostatnio Hanka tak piknie o burrito mówiła to może zrobie tylko bez sera i tyż bydzie a i sałatkę jakąś muszę inną wymyślić

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

co macie dzisiaj na obiadek ? ;> ja zdecydowałam że zrobię placki po węgiersku troszku oszukane
o zrób burrito ja wtedy przyczołgam się na nie jejeje miam pyyyycha
Cytat:
ostatnio brak mi weny na obiady wiec robie poprostu kotlety schabowe ziemniacki plus surowka

no wlasnie nie popadajmy w paranoje
ja nie bede jadła schabowego bo mam mięsowstręt a tak bym zjadła mmmm....
Stary 2012-03-15, 12:42   #2549
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez na poczatku nie moglam patrzec na mieso ale teraz juz moge :P wiec spoko ro wroci napewno :P
Stary 2012-03-15, 12:44   #2550
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, jestem mega trudna

to jest nas dwie hehee ...

oj wiem że nie można popadać w paranoje ale cóż jak mnie wyrzuty dopadły to musiałam się wyżalić Wam nie ?

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:

czemuż ja nie dopuszczam takiej informacji że Ty przybędziesz no ale wiem wiem ... słyszałam że do krakowa pojedziesz

ja na schabowego nie patrze nawet nie przejdzie mi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości