|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
|
|
|
|
#1112 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bianka mi sie nie podoba i mi się śmiesznie kojarzy: Bianka-Pianka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z rachunkami często tak jest, kiedyś dostałam wezwanie do zapłaty, bo nie przyszedł normalny rachunek za gaz, oczywiście nie zmojej winy, ale odsetki musiałam uiścić Agunia82- nie denerwuj się, wszystko przyjdzie z czasem, faceci inaczej reagują w wielu sprawach. Zobaczy dzidzię i się zakocha ![]() Z kolei mój mąż wprawdzie okazuje wsparcie i radość, ale przez naszą poprzednią stratę nie chce rozmawiać nt imienia, ani nic kupować
|
|||
|
|
|
#1113 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
a my właśnie dyskutujemy nad zmianą imienia
zamiast Alan - Nikodem lub Natan. mamy jeszcze na to czas
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę cieszę się że z malutką wszystko dobrze A co do rachunków...my w poniedziałek dowiedzieliśmy się, że od dwóch lat płacimy za wode nie ze swojego licznika... bo każde mieszkanie ma swoje...zobaczymy jak rozwiążą te sprawe
|
|
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na chwile obecną mamy pare typow; Artur, Rafał, Bartek.... Nikodem bardzo mi sie podoba, ale juz mamy w rodzinie ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
my nie mamy licznika na wode, co miesiac placimy jedna stawke za wode i smieci chyba...
|
|
#1118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to w niedziele nadrabia i gotuje obiadek nie oczekuje juz nic na sile, wiem wlasnie, ze nie warto ani go zmuszac ani nic... czas pokaze jak bedzieCytat:
ale co mam zrobic juz naprawde ograniczam jedzenie, szczegolnie slodycze i tluste rzeczy ale to i tak nie pomaga
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#1120 | ||
|
Rozeznanie
|
Branzoletka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Cytat:
Prince ja tak patrzę na te zdjęcia i to wypisz wymaluj Bianka ![]() Cytat:
.Ja to się trochę boję jak mąż zareaguje na moje zakupy w maju. Bo co innego jak się po trochę kupuje a co innego jak bede chciałą wszystko na raz kupić....Chociaż niby mówi że nie będzie mnie ograniczać....
|
|
#1121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nareszcie! ciesze się razem z Tobą również z tego że z tż się poprawiło![]() zdjęcia śliczne, sporo widać, moje nie są aż takie ładne, gin mógł wybrać lepszy moment, ja moich nadal nie zeskanowałam, aż mi głupio mi bardziej podoba się Bianka, |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeden facet będzie siętulił do brzuszka, gadał, inny będzie się trzymał na dystans, ale to wcale nie musi oznaczać, że są obojętni czy mają nas gdzieś ![]() a może u Ciebie to woda jest tym ciężarem, a nie tłuszczyk jak myślisz sama niektóre kobiety tak mają |
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczyny kochane JESTESCIE !
|
#1124 |
|
Wtajemniczenie
|
prince mi też do Twojej niuni jakoś bardziej Bianka pasuje
![]() mam schizy że mi się skraca szyjka, bo mam kłucia nisko,czasem ból jak na okres i czasami twardnieje mi brzuch ehhh czy ja już do końca ciąży będę się zadręczać czy wszystko jest ok? teraz jak czuję ruchy to wiem że niunio żyje to wkręcam sobie tą szyjkę to Wam posmęciłam
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
cudna
![]() Cytat:
a zakupy superowe![]() lece dalej nadrabiać
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak myślicie ten Gin dziś mi nie zrobił pomiaru szyjki a mój Gin powiedział że należałoby sprawdzic ale że skoro mam dziś to niech tamten sprawdzi. skoro nie wiem dalej to Isc jutro do mojego i powiedziec mu że nie zrobił mi? ide jutro do lumpka bo jest koło przychodni a ide na glukoze więc się przejdę w między czasie. baba mowila że można chodzic byle nie dużo i nie gwałtownie. a to jest tuż obok więc skorzystam a po wynikach pójdę sobie do sklepu kupić koszule do szpitala ale na teraz by mieć
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
dzisiaj jeszcze jak mu powiedziałam, że trzeba będzie zmienić podział wychodzenia z psem i dobrze by było jakby on wszystkie spacery wieczorne przejął, bo ja mam coraz mniej sił, to usłyszałam, że "fajnie by było, jakbym to JA czasem zaproponowała że JEGO wyręczę" Zamurowało mnie totalnie. Nie wiem co będzie dalej jak on się będzie tak zachowywał
|
|
#1128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też Olcia się stresuję! odkąd mi wczoraj poweidziala, że mi się skraca szyjka! No ale co mam zrobic? Nie sprzatac? Nie gotowac? Jak żyć się pytam, jak...?? ![]() Ewurka a coż to za wspaniałe buziczki masz na profilowym? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Aga, ile wy jesteście razem??
|
||
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
10 lat...
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrozumie jednak z czasem? przykro mi pewnie już rozmawiałas z nim szczerze? więc nie wiem co ci poradzic
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A buciki przywiózł mi kiedyś z zakopanego TŻ jak był na feriach z bratem. Miały być dobrą wróżbą w naszych starankach, teraz czekają...ale, jeżeli będzie chłopczyk to raczej nie będę mu ubierać bo to damskie są
|
||
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
ale Mnie smali jak bym kaca miala
|
#1134 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zostałabym przy tym imieniu ale Bianka też ładnie Kurcze ale zdjęcia to piękne porobił i takie wyraźne!!Cytat:
dzisiaj miałam taki zjazd bez niczego. Siedziałam sobie z dzieckiem na kolanach i lulałam (usypiałam siostrzeńca) a tu nagle czuje jak mi serce wali, poce się, krew mi z głowy ucieka że ledwo widzę na oczy... nie wiedziałam czy będę wymiotować czy mdleć... na szczęście nie byłam sama w domu, oddałam dziecko mamie i poszłam się położyć przy otwartym oknie. Ja ogólnie w życiu to wytrzymała jestem i rzadko mam takie akcje, ale w ciąży nadrabiam życiową statystykę, bo to już nie pierwszy raz...teraz jeszcze bardziej się tej glukozy boje ![]() Cytat:
![]() czli leży tak bardziej po skosie, ale już niewiele do pionu brakuje bynajmniej była tak podczas badania... a co robi jak nie patrzę to nie wiem Cytat:
i wcale tak dużo nie piszemy, chyba niewiesz co tu Twoja piękna robi na forum... ona za nas wszystkie nadgania statystyki ucałuj ją od nas i powiedz że już czekamy na nich![]() Cytat:
Cytat:
biedna jesteś ze musisz czasem takie teksty przetrawić,szkoda że faceci nie mogą być w ciąży i poczuć jak to lekko jest... Właśnie rozwaliłam worek z najmniejszymi ciuszkami... jejku jakie tam różności moja córcia będzie miała też śpioszki z samochodzikami no i sporo błękitnych ubranek po siostrzeńcach, ale myślę że jakiś motyw dziewczęcy i też przejdzie,bo są śliczne |
||||||
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a ja mam zdj cipuszki
ale nie w 3d i Gin podpisał szpareczkamoja Niunie głowę ma na dole. więc na dole czuje raczki jak Ona może do gory nogami być że ja głowa nie boli ?
|
#1136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1137 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty sie nie martw, bo lanie dostaniesz ja teraz na antybiotyku jestem i tez na początku schizowałam, ale mały kopie jak trzeba (nawet ostatnio pierwzy raz TŻta obkopał jak ręke położył ) wiec pozostaje nam nie stresowac dzieci i myslec pozytywnie Cytat:
![]() Cytat:
a jak TŻtowi powiedzialam , ze dzidzia sie tak układa to powiedział 'Szkoda dzieciaka.'
|
|||
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadz że się dziś wyspie. zaraz po na wspólnej ide Spac nawet na hotel52 nie czekam taka jestem Padnieta
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

i jesczze nam sie spodobała Bianka 

i wsparcie.
Lekarz mierzył ją komentując słowami, że jakoś się ułożyła, odwróciła itd., a w czasie końcowych oględzin upewnił się, czy nie chciałam poznać płci... Gdybym nie znała i nie chciała, to na takie pytanie byłoby trochę za późno. 

za to w niedziele nadrabia i gotuje obiadek

ehhh czy ja już do końca ciąży będę się zadręczać czy wszystko jest ok? teraz jak czuję ruchy to wiem że niunio żyje to wkręcam sobie tą szyjkę
, zaczęłam się pocić, było mi duszno.. masakra