|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9811 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Mya musi zerknąć bo nie jestem pewna tego co widze ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-15 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9812 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny poczytalam. Jestem na kawce na monte cassino- utknelam tutaj bo dzis ide na konsultacje do Dr Skwiercz, wiec musialam poczekac swoje
![]() ![]() Kasik- nie , nie widać chyba ... wczesniej bardzo sztucznie wygladały, teraz mniej, ale mysle ze jesli ktos nie wie to może nie pomyslec o tym, na pewno jak niektorzy sie przygladaja to w koncu zauważą, ale mogę klamac jak z nut , tylko u mnie dosyc sporo osob wiedzialo ze robie, niektorzy dotykali i byli zdziwieni haha! wiec chyba nie jest źle. Nikt mi nie wgapia się w cycki... ![]() Co do cwiczen to kurde daję ostro... pozrywalam sobie włokna ... i teraz moje miesnie dostały sygnal ze sa potrzebne i musza spalac tłuszcz który nie jest potrzebny- haha...ale mam wiedzy, prawie tyle co o cyckach... tylko czy ja sie dobrze z moim organizmem komunikuje to nie wiem, efekty na razie niewidoczne, tylko czuję ...tylek sie podniosl brzuch lekko nabiera fasonu ![]()
#9813 |
Rozeznanie
|
Boże, dziewczyny... jaki ja miałam sen. tak realny, że jak się obudziłam to zaczęłam się macać...
śniło mi się, że lewy implant mi się przemieścił do środka bo za bardzo się rozciągałam. i go próbowałam z powrotem przesunąć na miejsce ale objeżdżał do środka... masakra.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9814 |
Wtajemniczenie
|
Gwen to tiramisu masz tam takie pyszne??
a ja nie wiem co mam z uczuciem głodu zrobić, staram sie ograniczyć troche i mam ochote wbić zęby w ściane tak mnie ssie a Ty tu słodkościami kusisz ![]() co to za włókna pozrywałas i jak? bo zupełnie nie wiem co do mnie mówisz, krzywdy sobie nie zrobiłas? ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Toniu jak sie cycki wygoją to sny o nich miną, mnie tez tak prześladowały ![]()
#9815 |
Raczkowanie
|
Gwen ślinka mi pociekła po gębie
![]() wy takie wszystkie ćwiczące i odchudzające, a ja cycki hoduję i razem z nimi sadło, ech.... Hotcouture Witaj....a masz już dobrany rozmiar u któregoś z nich? Są tu dziewczyny od dr Niemkiewicza. Jak nas czytałaś to wiesz. Pozdrowienia ![]() Tonia coś mi się zdaje, że Ty się nie wysypiasz dalej ![]() Też mam obsesję, że mi się poprzekręcają...ale pozytyw jest, bo obrzęk powoli złazi i zaczynają wyglądać już lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9816 |
Raczkowanie
|
czy ktoras z wam MA PROFL UHP(ULTRA HIGH PROFILE) czy tylko hp??ciekawe jak wyglada ten najwyzszy zalezy mi na tym zeby cyce byly dosc wysoko(ale nie az tak zeby sutki byly pod broda;p) i sterczaly do przodu, wystarczy hp czy uhp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9818 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoj pościk z opóźnieniem się ukazał ale jest ![]() ja Ci nie polece dr Niemkiewicza, on stosuje cięcia pod pachą a to daje najwięcej komplikacji i krzywych piersi, były ostanio dwie dziewczynki, jednej się udało, drugiej cycuś niestety w złym miejscu wylądował, przestała się pokazywać więc nie wiadomo jak to się skończyło. a od Jarlińskiego wole Węgrzyna, byłam u obu na konsultacji ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-15 o 16:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Joasi masz trojeczke? Szacun normalnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-15 o 16:38 Powód: Dopisanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mya prosze zerknij w te tabelki i podpowiedz cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9821 |
Wtajemniczenie
|
Celinko ogólnie są grzeczne ale jak to baby buzie niewyparzone mają i kłócą i drą się non stopa a jedna od drugiej mądrzejsza i żadna nie ustąpi
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Olivko zobacz ile na projekcji tracisz w tej zamianie. napewno tego chcesz?
#9822 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9824 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- cześc dziewczynki, ![]() trochę was zaniedbałam, ale piszę pracę i mi mam wszystkiego dość ![]() ![]() Mune kochana jak sie czujesz? ostatnio formę mialaś super więc przypuszczam, że jest jeszcze lepiej ![]() a tak wogóle to co myslicie dziewczynki o propozycji Joasi odnośnie spotkania, mnie ten pomysł bardzo się spodobał?
![]() |
#9826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9828 |
Raczkowanie
|
Izzy kochanie, fajnie, że jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() Olivko przejrzałam te tabele co podrzuciłaś, też nie chcę Ci mącić, ale z moderate nie będziesz chyba bardzo zadowolona, bo to nie daje projekcji do przodu, nic a nic. Ja bym wzięła te anatomy XM, bo one projekcję dają największą, przy pojemności sensownej. No ale ja lubię anatomy, choć się jeszcze przed zabiegiem droczyłam, że może okrągłe...ale doktorek mnie w miły sposób zignorował - u mnie nie dałoby rady. Zatem mówię za siebie. Ty masz warunki, więc masz też wybór ![]() Tonia ja to sobie siadam w wannie, myję się, prysznicem opłukuję, na siedząco, żeby się nie przewrócić...hehe, a potem wstaję z tej wanny godzinę, żeby się nie poślizgnąć....obsesja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9830 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9831 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze warto zaufać doktorowi, ja nawet nie myślalam o okraglaskach, nie chciałam się narazać na efekt pilek, chociaz Joasi ma piekne cycunie a ma okragłe ale to zalezy od warunkow anatomicznych ![]() Mnie się podobaja piersi naturalnem takie że by można było spokojnie staniczek sciągnąć na plaży ![]() ![]() no ale są gusta i guściki każdemu podoba sie coinnego więc najważniejsze, abyś Ty była zadowolona i wybrała to co jest najbliższe Twojemu sercu ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Dziewczynki ja tez myslę tylko o cycuniach jakie będa, czy dobrze robię itp do zwariowania niec ten czas szybciej leci bo się rozmyślę ![]() ![]()
![]() |
#9832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zastanawiałam się co będzie z piersiami przed i w trakcie okresu. zawsze miałam takie napięte a teraz nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a nie tiramisu coś milion razy pysznego! Torcik mascarpone! rozpływał sie w ustach .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9834 |
Raczkowanie
|
Jooasi - to super, że te platerki działaja! Jakaś taka sceptyczna co do nich byłam. Właśnie dziś pierwszy plaster kupiłam w aptece ale kolejne już będę hurtowo na allegro zamawiać bo faktycznie taniej. Mam nadziję, że masz rację i faktycznie jeszcze mi się te blizny trochę ukryją.
W ogóle dostałam też zalecnie "odrywania" implantu od klatki. Jak zaczełam dziś przed lustrem za te cycki ciągnąć to nawet zaczęły się delikatnie ruszać bo generalnie to nadal kammienne są. Olivka - nie wiem jaką masz wyjściówkę ale moim zdaniem okrągłe implanty wyglądają ładnie jak się ma trochę swojej piersi, wtedy są krąglutkie ale wyglądają naturalne. Przy płaokiej klatce to jak dla mnie tylko anatomki wchodzą w rachubę. Sutricon. |
![]() ![]() |
![]() |
#9835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9836 |
Wtajemniczenie
|
Olivko powiem Ci że jak przejrzałam te tabelki to bym nie rezygnowała z tego co masz wybrane, mimo że wcześniej napisałam, że dla młodej dziewczyny fajne są okrąglaski
![]() ![]() nie zastanawiaj się już tylko pomyśl, że to co dobrał doktor jest dla Ciebie super, jedynie co to nad rozmiarkiem sią zastanów. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Gipsy masuj masuj będą mięciutkie i ruchome ![]()
#9837 |
Raczkowanie
|
Ostatnio na innym portalu natrafiam na bardzo fajny tekst o tym, że małe piersi teraz "są modne" i mężczyźni za nimi szaleją.
![]() No ale potem sobie pomyślałam, że nie o to w tym wszystkim chodzi, no bo to sobie mamy się podobać, prawda? ![]()
![]() |
#9838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Gwen wczoraj czy przedwczoraj pisalaś o diecie bialkowej, jest ona znakomitym rozwiązaniem dla osób odchudzających się ale z zastrzeżeniem, że poza chudością oczekuje się nabrania mięśni. Na silowni ci wszyscy regularnie chodzący, z mocno zaznaczonymi mięsniami faceci - wcinają tylko bialko ![]() ![]()
![]() |
#9840 |
Zadomowienie
|
Kamiluwa
![]() ![]() ![]() Dieta dukana jest o tyle spektakularna ponieważ pozwala spozywac ogormne ilosci jedzenia -dozwolonego, bo po 1. nasz organizm nie magazynuję białka tylko nadmiar wydala (dlatego "przerabianie" białka w takich ilosciach powoduje w dłuzszym okrese problemy z narządami np. nerkami) po 2 żeby wzmocnić mieśnie potrzeba jeszcze wysiłku siłowego oraz czasu na regenerację. Blablabla... Od samego białka nie utyjemy w mięśniach a w 1 kolejności stracimy wodę. Dużo sie ostatnio dowiedzialam ciekawego, ale reasumujać sama dieta białkowa nie jestesmy zbudować miesni. Po prostu jesli organizm bierze mało energii z białka(niska kalorycznosć produktów , niska zawartość cukru i tluszczu) , w diecie nie mamy cukru ani tłuszczu to musi ją brać z zapasów ... i chudniemy. W dużym uproszczeniu. ALE ZROBIŁAM OFF TOPIC
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.