|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
1 | 2,00% |
| Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! |
|
6 | 12,00% |
| Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki |
|
1 | 2,00% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
1 | 2,00% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
10 | 20,00% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
0 | 0% |
| Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. |
|
14 | 28,00% |
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy
|
|
1 | 2,00% |
| W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. |
|
16 | 32,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Słoneczko ja też jestem tego zdania co dziewczyny.
Eh...
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Cytat:
Jak Cie to ma bardzo niepokoic to uderzaj do pediatry. Po co sie stresowac
|
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
Natka zadzwoń do lekarza i spytaj co i jak, ale jak dajesz d3 to powinno byc ok, ale dla swojego spokoju lepiej spytac,
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ali tez swego czasu pociła się główka, głównie przy karmieniu UU, nie wiązałam tego z witaminą, tylko z wysiłkiem jaki musi włożyć w jedzonko. |
||
|
|
|
#4236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nadrabiam dalej.... |
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
wypisałam się z klubu jak Was to tak bardzo drażniło .... nie wiem czy tylko mogę tu z Wami pisać czy też Wam to będzie przeszkadzać i czy nie będziecie olewać moich postów przez to
.... nie pcham sie na siłę tam gdzie mnie nie chcą
|
|
|
|
#4238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz też tak ma , nie zawsze ale ma. Może to być wina niedobory witaminy d3 ale nie musi. Nam pediatra kazała zrobić morfologię ogólną i jak wyniki wyszły ok to mówiła,że taki jego urok. Ale lepiej skonsultuj ze swoim lekarzem. Cytat:
u mnie to samo, troche trzepie na nierównościach i słychać jak jadę. Na pompowanych nie bo taki ich plus u mnie cieżki dzień , mały miał wysoki stan podgorączkowy ale po nurofenie przeszło. Maruda też straszna pewnie skutki szczepionki, oby nic innego ... |
||
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
'
Okrągły a był kwadratowe? Widziałam tylko te dwupiętrowe? to takie ma ale też okrągłe. AAaaa byłam kozak i umyłam, teraz mogę lać na to wszystko co zrobiłam sikiem falistym ![]() lubię te zdanie Cytat:
Eeeee Ja nie pani maju
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny i ja się wypowiem. Dlaczego, jeśli ktoś nie ma takiej potrzeby, ma się na siłę pokazywać? Cholercia, ja wiem, że wiele z nas ( ja sama) nie ma oporów przed pokazywaniem zdjęć itp, ale szanuję decyzję Basi. Ja na przykład nie widziałam zdjęcia naszej blondynkipoznań ( nie przypominam sobie, by wstawiała). Zresztą kilka innych dziewcząt też nie wstawiało zdjęć. I co z tego... Dajmy pole swojej wyobrazni
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Btw nie wiem czemu tak naskoczyłyście na Słoneczko, to jest jednak forum, raczej pozytywne miejsce, więc nie sądzę, żeby była potrzeba jakiegoś wytykania sobie pewnych rzeczy czy kłótni... Moje zdanie jest takie, że kto chce, to się ujawnia i tym samym pozwala innym wtajemniczonym oglądać swoje zdjęcia, nawet tym, którzy ich nie dodali ale są tutaj od dawna i ja nie mam z tym problemu.
|
|
#4242 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i chlebek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cioteczko ![]() Cytat:
Biedny Szymek ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Już się nie mogę doczkać jak będę mogła wybierać wnętrza, mam głowę pełną pomysłów i marzeń Jednak jeszcze ho ho zanim wnętrza |
||||
|
|
|
#4245 | |||
|
Zakorzenienie
|
I ja się wypowiem, ja od czasu do czasu pokazuje moje panny itd, i każdy ma swoje zdanie na ten temat, ale przykre jest to,ze nas w klubie można obejrzeć, a ktoś nas widząc nawet nie chce choć buzi pokazać. Ale cóż nikt nikogo nie będzie do niczego zmuszał...
Brunetko co się stało? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Moja Lila ma jutro ostatniego ![]() Cytat:
Cytat:
mamy gdzie mieszkać ale dużo bym zmieniła w naszym domku, oj dużo- ale tyle kasy nie mamy
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po problemie ... odeszłam z klubu ... już możemy zakończyć dyskusję o mnie bo się za chwilkę zaczerwienię
.... myślę że tu mogę pisać mimo że nie pokażę twarzy - poza tym na ogólnym forum mało co wklejacie zdjęć więc chyba z tym problemu nie ma Marinko, Zapałeczko kochane jesteście |
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Która jeszcze mamuśka działa z odsmoczkowywaniem ???
Jak postępy ?! |
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słoneczko ma prawo do chronienia swojej prywatności. W internecie nie ma czegoś takiego jak tajemnica. Klub raz jest otwarty, raz zamknięty, wizaż ma awarie, podlega atakom, ktoś zostawi zalogowaną sesje na laptopie itp. Trzeba było napisać regulamin, że wraz ze wstąpieniem do klubu jest obowiązek wstawienia zdjęcia to sprawa była by jasna. Poza tym pisanie o intymnych problemach jest wyborem autorki posta. Czy znajomość twarzy wszystkich klubowiczek pomoże jej w rozwiązaniu problemu? Chyba nie o to chodzi. Pamiętam, jak Słoneczko jeszcze w ciąży pisała o kłopotach z Maxem, o jego pęcherzu, o wielkiej niewiadomej, czy to nie było dość intymne? To jest forum internetowe i każdy sam decyduje czym chce się podzielić. |
|
|
|
|
#4249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
oj, widzę że znów się atmosfera popsuła
![]() no niestety. Szkoda, ale bez pośpiechu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu się wyrabia
![]() Cytat:
Ale do pediatry zadzwoń koniecznie, żeby sie nie zastanawiać dłużej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale wysyp bratanków dzisiaj mamy ![]() Cytat:
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
Kajool, moja pediatra wypisuje receptę na pepti bez badań alergologicznych. Współczuję tej wizyty.
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
bella7 jutro rano niby ostatni i od razu kontrola, mam nadzieję że więcej nie będzie trzeba
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunetko wracaj ! Bedzie mi brakować Ciebie i przede wszystkim Mojej ulubionej Alicji !!!!
Uważam ze jak ktos nie chce sie pokazac to jego sprawa. Nie neguje tego. Ja wystawiając zdjecia mam świadomość tego ze ktos je ogląda, ocenia ale nie wymagam by sie ktos rewanzowal. Nie mam parcia na to by kojarzyć wszystkie Was z twarzy czy z imienia. Słoneczko nie obrażaj sie, bądź z nami dalej, nawet anonimowa. Ja nie bede ignorować Twoich postów i mam nadzieje ze reszta tez |
|
|
|
#4256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każda z nas ujawnia tyle ile czuje, że jest stosowne w jej mniemaniu. Niektóre z nas imienia swojego strzegą i co też potępimy je zaraz? Spotykając się na forum internetowym a nie w realu chyba powinnyśmy to akceptować na dzień dobry - takie są reguły gry ![]() Miałam z rana napisac co u nas ale nie mam siły. Jednak zawsze jest tak, że może być gorzej, więc juz nie narzekam. Powiem tylko, że tej nocy miałam zastój w prawej piersi, gorączkę przez to i boli mnie do teraz. Moja mama ma załamanie nerwowe (a ja chyba z nią), jestem złą córką...coś życie mnie przygniata... Najgorsze, że czuję się cholernie samotna w tym wszystkim... No ale mam nadzieję że i dla mnie słonko zaświeci niebawem. Idę spac, bo jak sie dzisiaj znów nie wyśpię to jutro chyba głową w mur będę walić na pobudzenie Adasiu ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mnie kusi, ale właśnie mała się obudziła z płaczem i smoka jej dałam i śpi dalej...no i jak mam jej go zabrać
|
|
|
|
|
#4257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja pisalam o bucikach. Ze na poczatku dobre sa skarpetki z abs ale pozniej lepiej na te papucie skorzane przejsc, i w ogole bylo napisane jak dobierac bucik, ze musi miec elastyczna podeszwe, najlepiej skorzane i wyprofilowane. Cytat:
![]() kurde ciagle przezywam ta wizyte.
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Stronczek Elika, Crazy
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2012-03-15 o 21:42 |
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam są moje zdj![]() w klubie nie wstawiam bo i tak nikt ich nie widzi ![]() a druga sprawa nie czuję takiej potrzeby nie pokazuje siebie ani dzieci.Ale tylko Ty to zauważyłaś.
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2012-03-15 o 21:38 |
|
|
|
|
#4260 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ciociunia telunia wita was
Adasiu- najsłodszy buziak dla Ciebie ma 2 synów(6i9l.) a teraz urodziła się wymarzona córcia aaaaaale Tymek bedzie boski z tymi zębolkami szkoda tylko żę noc taka niespokojna mam nadzieje że dziś bedzie lepiej gratuluje znakomitych wyników wagowych!!! Cytat:
Cytat:
a Jasio czuł że mu się kuzynka rodzi bo wstał o 5.54 ![]() Cytat:
co do pogrubionego to mamy tak samo zapomniałam ostatnio pisać że butki które ostatnio wstawiałaś bardzo mi się podobają Cytat:
ale wiesz Natko nie martwiłabym się tym bardzo u nas też czasami się zdarza Cytat:
marzenko współczuje cięzkich chwil Hanii dziękuję za wszystkie gratulecje mała Nadia ma się świetnie bratowa urodziła 1,5 godziny po przybyciu do szpitala
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

)

Jak leży w łóżeczku to ta strona główki na której leży zaraz mokra.