Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 18:22   #4201
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

wróciliśmy z zastrzyku, oczywiście był płacz, zastrzyki pewnie bardziej bolesne niż szczepienie ehhh
kupiłam Acatar i łyknęłam tabletkę, ciekawe czy pomoże, bo mi zaraz mózg wypłynie nosem

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:22   #4202
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
JustPi, Dziubek, Madziulka
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:25   #4203
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Iustyna a no nie mozesz mnie kojarzyć bo ja nie wstawiłam swojego zdjęcia i generalnie chciałabym zachować odrobinę prywatności i nie wrzucać zdj ..... jest różnie na forum, raz wyrzucacie z klubu raz przyjmujecie ..... nie wiem czy mnie też nie usuniecie za tydzień czy dwa jak nie będę mieć czasu pisać .... przepraszam z góry ale takie jest moje zdanie

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:26   #4204
Kajool
Zadomowienie

jakbymmogla przeklinac to bym brzydko powiedziala ale nie powiem wiec tylko tyle napisze, zem padnieta,chociaz to slowo nie oddaje w pelni tego jak bardzo jestem padnieta :P

Jacieee co sie dzieje???
Sto lat dla Adaska
Stary 2012-03-15, 18:35   #4205
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Jacieee co sie dzieje???
Nic, nic.
Tylko niedawno wrocilam z pracy i nadrabiam zaleglosci z Domkiem
A on juz troche spiacy, to mam malo czasu
Za to jutro wolne.

Bez polskich znakow bo mi klawiatura nawala

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:36   #4206
piwnooka77
Raczkowanie

Witam,

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
ja tylko na sek
musze sie pochwalic
ze dzis o 7 rano zostałam ciociA po raz 3
mojemu bratu urodziła sie córeczka
gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Witamy się porannie, przedszczepiennie, z czwartym zębem na wierzchu

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Blondynko, ale ten Gruszewski to chyba zwykła cukiernia, tak? Bo miałyśmy się spotkać w jakiejś kawiarni dla mam z dziećmi. Chyba mi się nawet udało ją znaleźć (Nataszko, o to chodziło?)
http://cafebebe.pl/home (Jak dla mnie wygląda rewelacyjnie! )
o właśnie o tej myślałam kiedyś znalazłam stronę z miejscami polecanymi dla osób z dziećmi http://dziecipoznan.pl/artykuly-41-restauracje

A u nas nic nowego.Helenie coś nie może się przebić druga dolna jedynka (nie wspomnę, że coś zginęła nam biała kreska na górze) i strasznie zaczęła się ślinić. Z jedzeniem może troszkę lepiej, może...
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:37   #4207
alibany
Rozeznanie

Adaś

Brumek, dziubek za szczepienia maluszków i okazałą wagę "maluszków" (coś mi świta, że ejszcze ktoś miał szczepienie, jeśli tak to przepraszam, że nie wymienię, ale nie pamiętam) a może to wizyta Kajool u alerg. mi siedzi w głowie. Kurcze tyle się mówi, że testy u takich maluszków nie są miarodajne Tak jak u Scio lekarka liczyła, że nie będziesz "leczyć" skórki dziecka do samej wizyty, by mogła naocznie się przekonać?? Dobrze, że moja lekarka żadnych zaświadczeń nie chce. Dała skierowanie do alergologa ale jeszcze nas nawet nie zarejestrowałam

Ale dzisiaj miły dzień miałyśmy z Alą. Odwiozłam ja do teściowej, u której była też babcia. Jako, że Ala była wyspana, najedzona byłam o nia spokojna i wiedziałam, że będzie się dobrze bawić, a ja w tym czasie udałam się na zakupy.
Agadus piszesz, że zielony kolor się przejadł juz, a ja włąsnie sobie kupiłam zielone rurki (przymierzałam też takie ciemnoniebieskie ale do zielonych więcej rzeczy mi pasuje) http://www.promod.eu/trousers/casual...230011027.html
dla Nati za zjedzony rosołek, u nas dzisiaj był debiut z "kanapką z szyneczką" co prawda kilka kęsów, ale smakowało

Zanka super zakupy!
Nerola zdrówka dla Was!
iustyna pewnie nie czujesz się tu "jak u siebie" bo nas nowych trochę przybyło co? i juz nie ten sam klimat?

Mielczanki vel mięczaki super, że spotkanko się udało!

Ala dzisiaj zaliczyła konkretny łupniak w głowę upadając na podłogę Jutro nie spuszczam jej ani na sekundę z oczu!!
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:39   #4208
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Pierwsza od porodu prawda?
Rany, ja często o @ myślę, nie chce jej
I dla Adasia Bo ja ciągle dzisiaj zapominam mu życzeń złożyć
dziękujemy
pierwsza. A tak fajnie było bez

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej!
STO LAT DLA ADASIA

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Agadus wiesz jak tak to przeczytałam, te dwa zdania razem to brzmi jak by Ci było szkoda, że żadna z tych gołych babeczek nie mieszka w Twojej miejscowości, bo byś miała z kim chodzić na spacery
my z TŻ mamy na to specjalne określenie - "na kłodę"

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zapomniałam złożyć życzeń dla Adasia

Mam zje*** humor. Zgadnijcie przez kogo

a na zły humor

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
dla Adasia. No i to tyle

Cytat:
Jacieee co sie dzieje???
Sto lat dla Adaska

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:39   #4209
zanka205
Zakorzenienie

wiecie powiem Wam szczerze, że ostatnio nie miałam czasu na forum, co ja piszę nie tyle czasu co weny... nałożyło się wiele spraw, i to, że dzieciaki dają mi popalić, sama nie mogę dać sobie rady ze swoimi problemami, zaczęłam popadać w coś w rodzaju depresji, nerwica mnie atakuje co chwilę i czuję się nieszczęśliwa
dlatego nie potrafiłam się nawet skupić na czytaniu Was, kompletnie wyłączyłam się z życia towarzyskiego
były dni kiedy miałam ochotę zasnąć i obudzić się radosna, wyluzowana i po prostu szczęśliwa
dlatego przepraszam Was bardzo, ale nie miałam nawet siły się żalić i smęcić, w sumie pewnie miałybyście mnie dość
teraz kiedy słońce zaczyna świecić, kiedy jest szansa na ładną pogodę trochę się podnoszę z dołka, staram się być znowu tą dawną Żanką, wiem, że będzie ciężko, ale postaram się
nie bądźcie na mnie złe, bo wiem ile kiedyś pisałam a jak jest teraz

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:42   #4210
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Adaś !

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:48   #4211
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez sie mialam koszmar dzisiaj. Mialam wizyte u alergologa, po to aby wystawil zaswiadczenie na PEpti. Myslalm, ze to formalnosc, ale nie. Raz, ze zaswiadczenia nie dostalam, dwa moj kochany Szymula mial badanie w kierunku alergii. Dziewczyny oswiedcie mnie, czy takim maluchom robi sie badania?? No i mial pobierana krew. Plakalam razem z nim, jeszcze pigula tak mu gmerala ta igla w zyle a do mnie:"czego pani placze"??
Kolejna wizyta u alergologa 12 kwietnia, wtedy zobaczymy czy dostane zaswiadczenie czy nie. A jak test wyjdzie ok to pewnie nie dostane, tylko kurde ja ledwo co wyleczylam skore Szymka z wysypki.
Biedni
Ja się kompletnie na tym nie znam, ale spotkałam się parę razt na jakichś forach z tym, że u maluchów się tego nie robi...
A pielęgniara okropna

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ooooj bidulek maleńki Całusa prosze mu dać od ciotki
Ten płacz w nocy to napewno od zęba, no bo co innego mogło mu doskwierać? Jak nic ząb

I za wagę i zdrowie Tymcia

A powiedz, zmieniłaś wkońcu lekarza?
Buzi dane. W sam środek brzuszka
Lekarza zmieniliśmy, ale w tej samej przychodni,

Nateczko, a jak te Wasze kłopoty z domem? Ruszyło coś oprzodu?

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
1. w morde kopane mam katar
I Iza i Krystian też

2. A...Iza ma 7 zębów,dziś wybiła się górna lewa jedynkja bo prawą już ma i dwójki tez,no i na dole 3.
?1. Biedni A pozostali się na razie trxzymaj
2. WOW! To mamy chyba zębową liderkę

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Kupiłam te pampki w Carrefour na promocji. Jest ich 132sztuki. 150 sztuk jest trójek.
Ale to i tak dobra cena

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
U nas w nocy armagedon... Hania budziła się miliard razy z wielkim płaczem. Widać, że strasznie cierpiała- nurofen i dentinox poszły w ruch. Druga dwójka widać, że też się niedługo przebije, więc jeszcze trochę się pomęczymy... W dodatku w nocy pomyliłam UU i rano obudziłam się z wielkim bolącym guziołem w lewej piersi. Hania nie chce współpracować, bo w dzień woli coś konkretnego a nie UU. (chyba będę musiała tż wykorzystać...)
Biedna Lączę się w bólu
U nas też dwójka tuż tuż.

A wiecie, że ja z piersiami nie mam takich cyrków? Nawet jak pomylę, to nigdy nie ma problemow z tą "nieodciągniętą. Ba, nawet kropelka nie poleci tak sama z siebie A o bólu to w ogóle mowy nie ma

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja nawet nie pamietam jak sie to nazywało, chyba "warsztaty dla dobrych rodziców" dla rodzicow którzy mają jakis problem z dzieckiem/dziećmi (u nas jest problem z uspokajaniem się, artur płacze i wrzeszczy, tupie z kazdego powodu, jak mu cos nie wychodzi szczególnie, wczesniej tez nie słuchał ale to wyeliminowalismy w miarę, jest naprawde lepiej). te warsztaty byly na podstawie tej ksiazki
Czyli jesteś rodzicem z papierami

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
1. taaa Shira przeczytała trzeba Marzenę zabić i utopić i sobie myślę co tez nasza marzenka_s przeszkrobała

2. Brumka mi nie zacytowało
1. Nie pozwalam!!! Marzena wiej!!!!!!!!!!!!

2. to nieładnie

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
pytanie do posiadaczek puzzli piankowych z wiadomej aukcji: czy one tak nic a nic nie śmierdziały? i czy wszystkie kolory macie tej samej grubości? bo u nas żółty lekko chudszy. Hania już obczaiła jak obrzeża wyciągać
Aż poszlam sprawdzić i wszystkie elementy są jednakowej grubości. A zapach był tylko przy wyjmowaniu z opakowania. Ale nie żaden mocny smród, tylko taki zapach nowej gumy

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Po za tym z małym ok , waży 10,7 kg , mamy 5 zębów, 6 zaraz się pokaże

A jak ręka Dziubku?
Stary 2012-03-15, 18:49   #4212
Natka_
Zakorzenienie

Dziewczyny, Domkowi od 3 dni poci się głowka. Nie ma gorączki a główka mokra Rozebrałam już go, ale jak leży to pieluszka pod główką dalej mokra... Czytam na internecie, a tam jest napisane, ze to objaw krzywicy z niedoboru witaminy d, ale on dostaje jedną kapsułkę dziennie + wypija mleko. Czy to nie jest czasem związane z jego katarem? Martwię się
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:51   #4213
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

a mama z tej okazji dostała @...ale mi dziwnie

Czyli nici z braciszka póki co

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
My po spotkaniu. Matko, ależ ta zapałeczka jest piękna ! i jaka zgrabniocha...oczywiście słoneczku tez nic nie brakuje, ale nad zapałeczką się ciągle rozpływam, bo widziałam ją po raz pierwszy.
Było bardzo miło!
Potem wrzucę foty do K.
Odezwała sie ta, co nie jest piękna

Cytat:
dla Adasia. No i to tyle
O masz, a co Ty znowu tak telegraficznie?

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
wiecie powiem Wam szczerze, że ostatnio nie miałam czasu na forum, co ja piszę nie tyle czasu co weny... nałożyło się wiele spraw, i to, że dzieciaki dają mi popalić, sama nie mogę dać sobie rady ze swoimi problemami, zaczęłam popadać w coś w rodzaju depresji, nerwica mnie atakuje co chwilę i czuję się nieszczęśliwa
dlatego nie potrafiłam się nawet skupić na czytaniu Was, kompletnie wyłączyłam się z życia towarzyskiego
były dni kiedy miałam ochotę zasnąć i obudzić się radosna, wyluzowana i po prostu szczęśliwa
dlatego przepraszam Was bardzo, ale nie miałam nawet siły się żalić i smęcić, w sumie pewnie miałybyście mnie dość
teraz kiedy słońce zaczyna świecić, kiedy jest szansa na ładną pogodę trochę się podnoszę z dołka, staram się być znowu tą dawną Żanką, wiem, że będzie ciężko, ale postaram się
Bo na Ciebie się tyle zwaliło ostatnio
Stary 2012-03-15, 18:59   #4214
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:

Agadus piszesz, że zielony kolor się przejadł juz, a ja włąsnie sobie kupiłam zielone rurki (przymierzałam też takie ciemnoniebieskie ale do zielonych więcej rzeczy mi pasuje) http://www.promod.eu/trousers/casual...230011027.html
dla Nati za zjedzony rosołek, u nas dzisiaj był debiut z "kanapką z szyneczką" co prawda kilka kęsów, ale smakowało
no powiem Ci że ładny odcień zieleni, u mnie w miejscowości jest duzo dziewczyn w zielonych" trawiastych" spodniach, niemal co druga i dlatego tak napisałam, ale kolor ładny stonowany,

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
zanka Ty masz taryfę ulgową, nic się nie martw, ciepło idzie, słoneczko prazyc zaczyna, no może jeszcze niech ten wiatr ustanie i będzie dobrze , a jak masz doła to wpadaj i smęc ile wlezie,

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Iustyna a no nie mozesz mnie kojarzyć bo ja nie wstawiłam swojego zdjęcia i generalnie chciałabym zachować odrobinę prywatności i nie wrzucać zdj ..... jest różnie na forum, raz wyrzucacie z klubu raz przyjmujecie ..... nie wiem czy mnie też nie usuniecie za tydzień czy dwa jak nie będę mieć czasu pisać .... przepraszam z góry ale takie jest moje zdanie
mocno napisane

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:00   #4215
alibany
Rozeznanie

Nie wiem czy, któraś już wspominała, w gazetce "Dziecko" jest art. o pierwszych butkach...
I coś o Wielkanocy było wspomniane. Już te święta będą takie fajne, bo dzieci będą mogły co nieco skosztować z naszych stołów. Na wigilii nie dawałam jeszcze nic Ali, więc teraz się cieszę na wspólne śniadanko świąteczne
Stary 2012-03-15, 19:04   #4216
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
??????? Ale nasze zdjęcia to możesz oglądać ??? No sorki, ale według mnie jesteś nie w porządku w stosunku do nas ! Każda się pokazała i nie robiła problemów.
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:05   #4217
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Domkowi od 3 dni poci się głowka. Nie ma gorączki a główka mokra Rozebrałam już go, ale jak leży to pieluszka pod główką dalej mokra... Czytam na internecie, a tam jest napisane, ze to objaw krzywicy z niedoboru witaminy d, ale on dostaje jedną kapsułkę dziennie + wypija mleko. Czy to nie jest czasem związane z jego katarem? Martwię się
Kurcze, nie wiem czy to może być związane z katarem, ale jeśli wit. d podajesz, dodatkowo w mleku też jest to raczej nie powinno to mieć związku. Chyba, że by nie tolerował tej wit. w kapsułkach, tzn. nie wchłaniał. Może skonsultuj to z lekarzem, uspokoisz się, że to nic poważnego.

A i jeszcze jedno...dzisiaj miałyśmy debiut spacerowy po naszych chodnikach, drogach itd. spacerówką (tą lekką wersją slapi) Do tej pory jeździłam nim tylko w CH i nie zuważyłam trzęsienia, ale dzisiaj troszke telepało wózkiem. czy Wasze wózki typu parasolki na piankowych kółkach też fundują takie trzęsiawki. Ala nie narzekała,bo ona przyzwyczajona do trzęsiawek przez spacery u nas na wsi, ale ja odczuwałam jakiś dyskomfort. I te kółka tak hałasowały troszke:/ na codzień jeździmy na pompowanych kołach więc może jestem nie przyzwyczajona?

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-03-15 o 19:17
Stary 2012-03-15, 19:07   #4218
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda, że piszesz Wy nie My
ja wiem, że jest różnie na forum, ale chyba byłoby fair się pokazać, skoro wszystkie w klubie są "jawne"

w sumie mnie to rybka, napisałam bo myślałam, że przeoczyłam Twoje zdjęcie a lepiej się pisze jak się kojarzy avatar z osobą
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:10   #4219
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Brunetko ja nie robię problemów, przecież warunkiem "bycia" tu chyba nie jest wstawienie swojego zdjęcia .... ja się nie domagam żebyście wstawiały swoje zdjęcia, chcecie to wstawiacie, przecież słowem się nie odezwałam że kogoś nie kojarzę .... jeśli nie chcecie mnie tu przez to że nie wstawię zdjęcia to mnie wyrzućcie i tyle

Stary 2012-03-15, 19:14   #4220
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Brunetko ja nie robię problemów, przecież warunkiem "bycia" tu chyba nie jest wstawienie swojego zdjęcia .... ja się nie domagam żebyście wstawiały swoje zdjęcia, chcecie to wstawiacie, przecież słowem się nie odezwałam że kogoś nie kojarzę .... jeśli nie chcecie mnie tu przez to że nie wstawię zdjęcia to mnie wyrzućcie i tyle
Warunkiem nie jest , ale w klubie piszemy o swoich osobistych problemach, a ty się nawet pokazać nie możesz ?
Stary 2012-03-15, 19:33   #4221
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
my po kolejnej dawce pneumo , kolejna po skończonym roku. Ja płacę (tą z 13 szczepami) 250zł za dawkę.
Po za tym z małym ok , waży 10,7 kg , mamy 5 zębów, 6 zaraz się pokaże
My na 4 od dawna ale jak używałam zwykłych pampków to 4+ uzywałam.
dla Szymka

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Cały czas zapominam napisać, że jestem pod wrażeniem filmiku Domka Natki. Ależ on jest mobilny I faktycznie chyba schudł przez to, że się tak porusza teraz. Nie mogę sobie wyobrazić mojego Dominika tak buszującego po mieszkaniu.

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Do tego okazało się, że też już w ciągu dnia nie mogę nic napisać, bo Zuza nie dość, że raczkuje, to jeszcze wszędzie wstaje. Skończyło mi się dobre. Cały dzień za nią latam.
Wiem coś o tym...
Po całym dniu jestem wyeksploatowana na maxa. Dzisiaj wyciągnełam już łóżeczko turystyczne, bo NIC nie mogłam zrobić, a chciała chociaż poprasować, wsadziłam go do łóżeczka, dałam zabawki i godzinke miałam spokoju
Teraz mąż za nim biega

Cytat:
1.Kurcze, nie wiem czy to może być związane z katarem, ale jeśli wit. d podajesz, dodatkowo w mleku też jest to raczej nie powinno to mieć związku. Chyba, że by nie tolerował tej wit. w kapsułkach, tzn. nie wchłaniał. Może skonsultuj to z lekarzem, uspokoisz się, że to nic poważnego.

2.A i jeszcze jedno...dzisiaj miałyśmy debiut spacerowy po naszych chodnikach, drogach itd. spacerówką (tą lekką wersją slapi) Do tej pory jeździłam nim tylko w CH i nie zuważyłam trzęsienia, ale dzisiaj troszke telepało wózkiem. czy Wasze wózki typu parasolki na piankowych kółkach też fundują takie trzęsiawki. Ala nie narzekała,bo ona przyzwyczajona do trzęsiawek przez spacery u nas na wsi, ale ja odczuwałam jakiś dyskomfort. I te kółka tak hałasowały troszke:/ na codzień jeździmy na pompowanych kołach więc może jestem nie przyzwyczajona?
1. Do tej pory nic się nie działo, normalnie tolerował tę witaminę, a teraz by coś było nie tak? Kurzce no martwię się Ale poci się ta głowką tylko jak leży, albo się zdenerwuje Jednak wcześniej takiego czegoś napewno nie było (tzn. przed katarem).

2. Jesteś nie przyzwyczajona Ja też zawsze jeździłąm na pompowanych i jak czasem jeżdżę nuną to też całkiem inaczej, ale tak jak piszesz ani mi ani Domkowi to nie przeszkadza.
Stary 2012-03-15, 19:38   #4222
patik87
Zakorzenienie

Żeby było mało, to trzeba mi dokopać "błachotkami" które przelały czarę goryczy. Zalałam jasny fotel kawą , i zgubiłam hasło do konta internetowego bankowego, nie mogę się zalogować i nic zrobić, muszę dzwonić do banku i to nie wiem czy przez tel udzielą takich info.

P.S. Brunetka zła na mnie jesteś? nie reagujesz na posty moje
Stary 2012-03-15, 19:42   #4223
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Żeby było mało, to trzeba mi dokopać "błachotkami" które przelały czarę goryczy. Zalałam jasny fotel kawą , i zgubiłam hasło do konta internetowego bankowego, nie mogę się zalogować i nic zrobić, muszę dzwonić do banku i to nie wiem czy przez tel udzielą takich info.

P.S. Brunetka zła na mnie jesteś? nie reagujesz na posty moje
Ja na Ciebie ??? Niby za co ??? Miłam nadzieję, że przyjedziesz, ale przeszukałam forum i faktycznie nie odpisałam ci, że wtorek mi pasuje Poza tym ostatnio mam podły nastój i wolę się już nie odzywać, bo zaraz jeszcze baty dostanę za moją gębę
Stary 2012-03-15, 19:44   #4224
patik87
Zakorzenienie

Pisze tutaj, powinnam w klubie, ale już mi wszystko jedno.
Przed chwilą weszłam na fb i przeczytałam Waszą ( zainteresowane wiedzą o kogo chodzi) rozmowę.

Nic więcej nie napiszę, jest mi ta cholernie przykro.

Stary 2012-03-15, 19:47   #4225
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
??????? Ale nasze zdjęcia to możesz oglądać ??? No sorki, ale według mnie jesteś nie w porządku w stosunku do nas ! Każda się pokazała i nie robiła problemów.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Warunkiem nie jest , ale w klubie piszemy o swoich osobistych problemach, a ty się nawet pokazać nie możesz ?
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
szkoda, że piszesz Wy nie My
ja wiem, że jest różnie na forum, ale chyba byłoby fair się pokazać, skoro wszystkie w klubie są "jawne"

w sumie mnie to rybka, napisałam bo myślałam, że przeoczyłam Twoje zdjęcie a lepiej się pisze jak się kojarzy avatar z osobą
jestem tego zdania co dziewczyny, inne dziewczyny wklejają zdjęcia nieraz bardzo osobiste, i troszkę mnie to zabolało , jak napisałaś,że nie wstawisz zdjęcia, nikt nie wymaga zdjęć, ale, miło widziane, bo różnie siebie wyobrażamy się, i zdjęcia są wstawiane w klubie i ten tekst,że raz wyżucacie, raz przyjmujecie, hmmmmm, bardzo " bezpiecznie" jest oglądac kogoś nie pokazująć siebie, i nikt nie piszę,że mas zod razu wstawiać całą sylwewtkę, buźka by wystarczyła, ale.....przeciesz to nie jest warunek uczestniczenia w klubie

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:57   #4226
jacieeeee
Wtajemniczenie

Natka a moze to przez katar? W koncu jak czlowiek ma katar to bardziej sie meczy

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:57   #4227
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

nie spodziewałam się że zostanę tak skrytykowana .... trudno najwyżej wypiszę się z klubu .... dziś nawet Zapałeczce mówiłam że zdjęcia nie wstawiłam swojego do klubu bo uważam że jednak to jest internet a ja chciałabym zostać po części anonimowa

Stary 2012-03-15, 19:59   #4228
Natka_
Zakorzenienie

Brumku wychodzimy z dokumentacją juz na prostą. Mieliśmy jeszcze przweprawę z Panią architekt, bo nie tak pozmieniała projekt jak chcieliśmy (widać, że robiła wszystko na szybko ), ale już jest wporządku
Jutro mąż będzie ogradzał działkę i jak tylko zima na dobre puści to ruszamy z budową
Stary 2012-03-15, 20:00   #4229
brunetka2000
Zakorzenienie

Ja w takim razie dziękuję za miłe chwile na forum przez tyle miesięcy i się żegnam. Nie będę się z niczego tłumaczyć! Kto ma ochotę jeszcze kiedyś ze mną pogadać zapraszam.
Stary 2012-03-15, 20:04   #4230
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Natka a moze to przez katar? W koncu jak czlowiek ma katar to bardziej sie meczy
Wolę to łączyć właśnie z katarem niż z witaminą. Tym bardziej, że przedtem takie coś nie miało miejsca, dopiero teraz kiedy jest katar Jak leży w łóżeczku to ta strona główki na której leży zaraz mokra.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości