Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 20:56   #601
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

ANUSIA ja też mam długie cykle a @ po # dostałam szybko bo jakoś 23 dni po chyba....ale powinna się pojawić do 6tyg max!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 20:57   #602
Nita6
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Hejo

właśnie usiadłam a jeszcze pichce spaghetti na obiad na jutro ,
Sylwia jest bardzo absorbująca

Nicola była na pierwszych zajęciach z gimnastyki artystycznej - nei wiem czy ją to wciągnie ........ma mieszane uczucia

Prince - dobrze że wizyta udana , Bianca - ładnie , ja kiedyś chciałam dać Blanka na imię córce

Maksi - to moja Sylwia jest dłuższa i cięższa ????????????????????uuuu
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 20:58   #603
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Ja mam dużo pomysłów na kolację, ale to zależy co lubicie, np bardzo szybka jest sałatka: mix sałat z biedronki, papryka czerwona, ogórek, cebula czerwona, sos do sałatek i np do tego kawałki kurczaka, jajko, feta, w zależności od upodobań i jakieś pieczywko na ciepło...

dziś miałam na obiado-kolację mix sałat z biedy + pomidorki sherry + kapary + łosoś + czosnek z oliwą łyżeczką musztardy staropolskiej z sokiem z cytryny

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Chyba pierwszy raz w życiu tak bardzo nie mogę się doczekać@
skąd ja to znam... czekałam jak teraz na II

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:12   #604
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
hmm brzmi bardzo apetycznie, szczególnie kurak z jajkiem Ja chodze do technikum, technik org usług gastr

Tak myślałam żeby iść po pierwszej @ ale kiedy ona nadejdzie? Wczoraj dopiero przestałam krwawic po wiadomo czym. A Ty?
Ja krwawić przestałam jakieś 4 dni temu. Co do wizyty to też chyba pójdę po @ ale na wypisie ze szpitala mam ze trzeba się zgłosić po dwóch tygodniach ( ty też tak masz napisane ?) dziś właśnie mija dwa tygodnie od # ale mój lekarz mówił że po @ mam iść i z badanie histopatologicznym.
A jak się ogólnie czujesz?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
ANUSIA ja też mam długie cykle a @ po # dostałam szybko bo jakoś 23 dni po chyba....ale powinna się pojawić do 6tyg max!!
Agatko ale ja przez tą cholerną prolaktynę czasem nie miałam @ przez dwa miesiące. Ale mam nadzieje że to nie powróci i tym razem będzie inaczej
Jakby co zaczekam na badanie histop. ( zostało jeszcze daw tygodnie) i idę bez względu czy będzie @ czy nie.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

dziś miałam na obiado-kolację mix sałat z biedy + pomidorki sherry + kapary + łosoś + czosnek z oliwą łyżeczką musztardy staropolskiej z sokiem z cytryny

skąd ja to znam... czekałam jak teraz na II
A kiedy testujesz bo muszę mocno zacisnąć kciuki

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:16   #605
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

ale to nie jest takie proste

A na badanie cierpliwie poczekaj. Nic nie dają, ale jest z czym iść. Pomalutku

Stary 2012-03-15, 21:22   #606
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
ale to nie jest takie proste

A na badanie cierpliwie poczekaj. Nic nie dają, ale jest z czym iść. Pomalutku

Oj tak wiem że to nie takie proste ale trzeba czymś żyć.
Do lekarza chciałabym iść już teraz, jak najszybciej żeby powiedział mi czy wszystko "tam" jest ok, kiedy dostanę zielone światło i jakie są kolejne kroki w moim leczeniu hormonalnym oj dużo tych pytań

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:27   #607
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Ja krwawić przestałam jakieś 4 dni temu. Co do wizyty to też chyba pójdę po @ ale na wypisie ze szpitala mam ze trzeba się zgłosić po dwóch tygodniach ( ty też tak masz napisane ?) dziś właśnie mija dwa tygodnie od # ale mój lekarz mówił że po @ mam iść i z badanie histopatologicznym.
A jak się ogólnie czujesz?

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Agatko ale ja przez tą cholerną prolaktynę czasem nie miałam @ przez dwa miesiące. Ale mam nadzieje że to nie powróci i tym razem będzie inaczej
Jakby co zaczekam na badanie histop. ( zostało jeszcze daw tygodnie) i idę bez względu czy będzie @ czy nie.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Nie mam jeszcze wypisu ze szpitala, dopiero 27.03 będę dzwonić czy są już wyniki badań histopatologicznych i razem z nimi dostane wypis ze szpitala. Mój szpital to taki na odwal jest, recepte mi pielegniarka zostawiła na łóżku jak się byłam kąpac i tylko koleżanki obok mi przekazały że jakaś kartka leży, lekarz (ktory nawet ze mną już potem nie porozmawiał) przepisał mi Cipronex, ja nie wiedziałam nawet co to i ile mam tego brac..... Wstukałam w Google, popytałam w aptece i tyle..

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

A co do tego jak się czuje - fizycznie wszystko ok a z drugiej strony totalna rozsypka, nie umiem sie na niczym skupic..
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:27   #608
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ale trzeba czymś żyć.
ooo ładne motto... wpiszę sobie w pamiętniczek-powierniczek

Cytat:
Do lekarza chciałabym iść już teraz, jak najszybciej żeby powiedział mi czy wszystko "tam" jest ok, kiedy dostanę zielone światło i jakie są kolejne kroki w moim leczeniu hormonalnym oj dużo tych pytań
i niecierpliwe oczekiwanie odpowiedzi będzie dobrze!!!! m.u.s.i być.

Stary 2012-03-15, 22:11   #609
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko - widocznie jeszcze masz Egipt zobaczyć, potem już bedzie tylko Bałtyk z wózeczkiem

BERBIE- przypilnuję Cię z tymi badaniami

prince- piękna córcia, ja nie mam takich zdjęć trójwymiarowych ale za to mam usg na każdej wizycie

deli-udanej kolacji, masz wsparcie w Tz-ecie?

Maga- rozumiem Cię kochana, bolą takie pytania...pewnie koleżance też zrobiło się niezręcznie...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:12   #610
eseska
Zakorzenienie

HEJKA! ja tylko na chwile! jakaś zaganiana jestem!
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Moja córcia pozostała córcią jest calutka zdrowa wszystko wporządku wymiary książkowe i UWAGA ma długie nogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: love: lekarz mówi ze modelka rośnie
Boziu jak ja Ją kocham

a oto Ona
PRINCE! Super ze wizyta udana! Ale sliczniotka!

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
o umówiłam się w sobotę do ginekologa

Cytat:
Chyba pierwszy raz w życiu tak bardzo nie mogę się doczekać@
większosc z nas tak jej wyptrywała z niecierpliwieniem!

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość

A co do tego jak się czuje - fizycznie wszystko ok a z drugiej strony totalna rozsypka, nie umiem sie na niczym skupic..

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:13   #611
zebrawpaski
Zakorzenienie

w sobotę mam wizytę...na moich wynikach z morfologi i moczu znowu pełno strzałek w górę i w dół....

"Szpilki na Giewoncie"- ktoś ogląda?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-03-15, 22:34   #612
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość

Maksi - to moja Sylwia jest dłuższa i cięższa ????????????????????uuuu

mój trochę za mało przybywał, teraz już jest ok.
A co dajesz Sylwii do jedzenia prócz mleka?
Cytat:
:
nie piszcie już o jedzeniu, jest godz 22.30 i już się nie je. A mi ślinka leci....

zebra ja oglądałam Gesslerkę.
Co z tymi wynikami?
Bakterie w moczu?
Anemia?

Gdzie Amilcia?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:41   #613
zebrawpaski
Zakorzenienie

maksi- ja mam zawsze bakterie w moczu, ale moja gin mi mówi, że mocz nie jest sterylny i nie ma się co tym przejmować
jakieś kryształy szczawianu wapnia mam- ale to chyba norma, tyle, że wcześniej nie miałam nigdy czegos takiego...
i anemia chyba, ostatnia morfologia była 2 miesiące temu dostałam mocne żelazo, biorę faminatal i kurcze widzę, że te wyniki troszkę gorsze niż te 2 miesiące temu

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-03-15, 23:03   #614
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
maksi- ja mam zawsze bakterie w moczu, ale moja gin mi mówi, że mocz nie jest sterylny i nie ma się co tym przejmować
jakieś kryształy szczawianu wapnia mam- ale to chyba norma, tyle, że wcześniej nie miałam nigdy czegos takiego...
i anemia chyba, ostatnia morfologia była 2 miesiące temu dostałam mocne żelazo, biorę faminatal i kurcze widzę, że te wyniki troszkę gorsze niż te 2 miesiące temu
hmm a ja bym powiedziała właśnie że mocz jest sterylny i traci sterylność w kontakcie ze środowiskiem w pęcherzu jest (a raczej powinien być) absolutnie sterylny
bakterie bytują na zewnątrz ciała i stopniowo wnikają w cewkę moczową, ale tylko w jej ujście z którego z resztą są wypłukiwane wraz z moczem, koniec kropka
nieliczne bakterie w moczu wynikają właśnie z tego, że po pierwsze pojemniczek do analitycznego badania moczu nie jest idealnie sterylnym (do mikrobiologii jest inny i sterylny) po drugie z niedokładnego umycia okolic intymnych przed pobraniem, po trzecie mocz powinien być pobrany ze środkowego strumienia (żeby te bakterie wypłukać) i ważne aby do słoiczka nie dostała się wydzielina z pochwy bo też potrafi zaburzyć...

w czasie miesięcznych praktyk na "moczach" wiele razy robiłam posiew mikrobiologiczny gdzie żadna bakteria nie wyrosła
jakby w moczu naturalnie występowały bakterie to robienie posiewów nie miało by sensu
i jeszcze w ramach ciekawostki powiem, że zakażenia ukł moczowego wywołuje 1 max 2 gatunki bakterii, a jeśli z posiewu wychodzi że w moczu jest więcej niż 2 oznacza to że mocz został pobrany nie prawidłowo, wynik jest niemiarodajny i należy go powtórzyć

hehe jakbym na studiach walnęła że mocz nie jest sterylny to by mnie wykładowca z zajęć wywalił :P
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 23:38   #615
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
hehe jakbym na studiach walnęła że mocz nie jest sterylny to by mnie wykładowca z zajęć wywalił :P
Alfa- uwielbiam Twoją wiedzę - Skarbnico nasza
myślę, ze moja gin mówiąc, że mocz nie jest sterylny ma na myśli ten mocz w pojemniczkua nie ten w pęcherzu

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

ja zawsze sikam pierwszym strumieniem bo boję się, że mi moczu zabraknie

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Alfa- a jak Ty się czujesz? masz jakieś ciążowe dolegliwości? Puchną Ci nogi, źle śpisz? Mnie troszkę nogi puchną a napewno sporo mi łydki zgrubły- wszystkie skarpetki mnie uciskają. W nocy budzę się za każdym razem gdy się obracam na drugi bok bo ciężko mi ciężar ciała na śnie przerzucić na drugą stronę

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-03-16, 06:45   #616
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a ja jestem ta z L zamiast I
my Blance mamy w rodzinie dlatego było by z I jak cos
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no i aż ja się rozpłakałam !! Gratuluję Ci Kochana jeszcze raz!! i cholernie zazdroszczę ale tak pozytywnie oczywiście!!
Śliczna jest!!

Cytat:

Właśnie się dowiedziałam, że synek kuzynki wylądował w szpitalu bo miał tyle cukru w moczu, że się lekarze dziwili, że nie jest w śpiączce. Masakra, ma 8 lat :/ i skąd to się wzięło
oja

Witam. Ide dzis na ta durna glukoze. W srode mialam isc ale zle sie czulam. Dzis mam nadz ze tam 2 godz wytrzymam mam obciazenie 75.
najgorsze ze mam niskie ciesnienie, glowa mi peka a kawy nie moge i najchetniej znowu bym przelozyla ale wkoncu musze zrobic

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 08:36   #617
Nita6
Zakorzenienie

dzień dobry

Spacer z rana zaliczony , Nicola odprowadzona do przedszkola , maluch jeszcze śpi w wózku

Maksi - daję Sylwi zupkę w południe i na noc zagęszczam mleko kleikiem , po południu tarte jabłuszko
Stary 2012-03-16, 09:03   #618
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
zebra ja oglądałam Gesslerkę.
Podobała mi się

Cytat:

Cytat:
zawsze sikam pierwszym strumieniem bo boję się, że mi moczu zabraknie
mój poprzedni zmulony lekarz zawsze dawał mi światłe rady odnośnie rannego sikania i badania więc pierwszy strumień won, podmycie, delikatne rozchylenie warg sromowych i łapanie środkowego strumienia, kontynuowanie sikania. I on to na jednym oddechu jak mantrę....

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
najgorsze ze mam niskie ciesnienie, glowa mi peka a kawy nie moge

Stary 2012-03-16, 09:06   #619
BERBIE
Zakorzenienie

Hejo
Cytat:
ooo ładne motto... wpiszę sobie w pamiętniczek-powierniczek
zdradź jakie masz tam motta
Cytat:
BERBIE- przypilnuję Cię z tymi badaniami
dobrze, że cię mam. pilnuj mnie, pilnuj.
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
HEJKA! ja tylko na chwile! jakaś zaganiana jestem!
ty zawsze tylko na chwilę
Cytat:
"Szpilki na Giewoncie"- ktoś ogląda?
o tej porze już smacznie śpię

dzisiaj wstałam w wyjątkowo dobrym humorze wiec spróbuję nadrobić zaległosci w pracy
Stary 2012-03-16, 09:19   #620
Maga83
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Szkoda, że mój TŻ ryb nie lubi :/ ale dla siebie pomyślę o tej pyszności

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
nie piszcie już o jedzeniu, jest godz 22.30 i już się nie je. A mi ślinka leci....
To prawie same warzywka, więc nawet o takiej porze by można zjeść...

Berbie jak po bańkach? Masz siniaki?

Ja coś mam dzisiaj kiepski nastrój, myślę o świętach, jak je planowaliśmy, że już z małą będziemy... I tylko nosem pociągam, a oczy mam we łzach

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 09:32   #621
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Spacer z rana zaliczony , Nicola odprowadzona do przedszkola , maluch jeszcze śpi w wózku

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
zdradź jakie masz tam motta
hehe w tym roku jakoś zaniedbane mam
mąż jednej z koleżanek: " A niska waga to straszna choroba, nazywa się szczuplica"
"Nie dręcz przyjaciela, na dłużej ci starczy"
Waligórski: "Jeśli taniec to mowa ciała, to moje ciało mówi: NIE"

Barbie
u Ciebie też tak wiosennie? ja dziś też ma dobry nastrój (pogoda, weekend)

Cytat:
... I tylko nosem pociągam, a oczy mam we łzach

Stary 2012-03-16, 09:32   #622
Nita6
Zakorzenienie

z pozdrowieniami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mal.jpg (81,5 KB, 28 załadowań)
Stary 2012-03-16, 10:11   #623
agatkaa1
Zakorzenienie

dzień dobry.....u mnie też dziś słonko piękne i trzeba umyć 2 kolejne okna

NITKA jaka ona wielka i piękna aaaa

MAGA doskonale Cię rozumiem....dla mnie grudniowe święta były tak trudne....teraz już lepiej ale wszystko wraca jak bumerang!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 10:27   #624
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
mąż jednej z koleżanek: " A niska waga to straszna choroba, nazywa się szczuplica"
"Nie dręcz przyjaciela, na dłużej ci starczy"
Waligórski: "Jeśli taniec to mowa ciała, to moje ciało mówi: NIE"

Barbie u Ciebie też tak wiosennie? ja dziś też ma dobry nastrój (pogoda, weekend)
super hasła, idealne na poprawe nastroju. powinnaś codziennie powinnaś nam jakieś wrzucać na poprawę humoru

madziu wczoraj darowałam sobie bańki, bo jak zrobią mi się większe sińce to lekarz może pomyśleć coś dziwnego w sobotę jak od niego wrócę to od razu zrobię

dla Sylwi i jaj mamy
Stary 2012-03-16, 10:37   #625
fiolusiek
Zakorzenienie

witajciewczoraj byłam u internisty, zrobił mi ekg i powiedzał, że wyszło w graniach normy, mam mierzyc cisnienie 3 razy dziennie i zapisywac i mu w srode pokazać a w pon mam oddac mocz do badania..
ogolnie musze stwierdzic ze lekarz jest miły i przystojny
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 10:42   #626
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę, byliśmy z Julkiem na zakupach, grzeczny chłopak teraz po kąpieli jemy kolację

Mamy na oku dwa Hotele i fajne oferty
pierwszy to: Aparthotel Costa Encantada ( Lloret De Mar)
drugi: Dtella Maris (Blanes)

Chodzi o to, żeby apartament był przystosowany dla osób niepełnosprawnych i tam są takie. No i oferty nam wyszukali za 2800 za apartament dla nas wszystkich Napisz chociaż czy wiesz co to i czy się w coś nie wpakujemy

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

a ciśnienie to może ze stresu?

Super takie zdanie się czyta
Initul niestety ja tych obiektów zupełnie nie kojarzę, nie mam ich w swojej ofercie. Jeśli chcesz w wolnej chwili będę mogła Ci się za czymś jeszcze rozglądnąć, ale tu naprawdę masz korzystną cene

Agatka u ginka całkiem ok Pytał kiedy rozpoczynamy starania, powiedziałam mu, że chcę pół roku od poronienia odczekać i on mówił, że dokładnie tak samo by postąpił, że niby już mogę ale lepiej odczekać i wyregulować w pierwszej kolejności moje problemy z zatokami Miałam tylko niepęknięty pęcherzyk z zeszłego miesiaca, ale mówił że póki co nie ma czym się przejmować.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 10:54   #627
Nita6
Zakorzenienie

Fiolusek - dobrze że jest ok , mierz ciśnienie i dbaj o siebie , będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Katka czy w okresei wakacyjnym macie fajne oferty last minute ?
Stary 2012-03-16, 10:56   #628
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Fiolusek - dobrze że jest ok , mierz ciśnienie i dbaj o siebie , będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Katka czy w okresei wakacyjnym macie fajne oferty last minute ?
Niestety od 2 lat zauważa się tendencję braku ofert last minute w okresie wakacyjnym. W tym roku przypuszczenia są te same. Lepiej kupić w first minute, ludzie czekają do ostatniej chwili i przypuszczam, że będzie jak rok temu, że ceny były kosmiczne a wybór ofert nijaki mówię oczywiście o ścisłym sezonie letnim, bo czerwiec czy wrzesień to jeszcze można na coś fajnego trafić.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 11:16   #629
BERBIE
Zakorzenienie

filusiek uważaj, żeby przez tego doktorka ci ciśnienie nie skakało cieszę się, że wszystko ok

rzuciłam się w wir pracy i z doskoku czytam, więc nie wiem co komu miałam napisać
Stary 2012-03-16, 11:31   #630
eseska
Zakorzenienie

Dzen dobry!
Cytat:
w sobotę mam wizytę...na moich wynikach z morfologi i moczu znowu pełno strzałek w górę i w dół....
a dla ciężąróweczek to są chyba inne normy ?
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajciewczoraj byłam u internisty, zrobił mi ekg i powiedzał, że wyszło w graniach normy, mam mierzyc cisnienie 3 razy dziennie i zapisywac i mu w srode pokazać a w pon mam oddac mocz do badania..
ogolnie musze stwierdzic ze lekarz jest miły i przystojny
Super ze lekarz mądrze mówi i a ze przystojny to też miło!

PANIKA!- super te Twoje złote myśli!
NITA! Sylwuśia jest słodziutka!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości