![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
bzyczko bo chce cos wrzucic w k. sprzedam oddam
mam dwa komplety czerwono-pomaranczowe 100%bawelna do sorzedania,nowka |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
no ba
![]() nie zgadzam się a kto będzie ze mną oglądał we wtorek? ![]() ![]() ![]() wróciliśmy z wędrówki po mieście, mąż zamówił sobie soczewki, ma dostać jakieś próbne żeby sprawdzić czy mu oko pozwoli je nosić, ja byłam u fryzjera ciachnęłam grzywkę bo juz mi do oczu wchodziła, a potem na sklepy wydałam na siebie kupe kasy, kupiłam perfumy moje ukochane, podkład z loreala, spodnie jeansy, zarąbistą torebkę bo nie mogłam się oprzeć, bieliznę, i buty na koturnie rewelacyjne ![]() mąż tylko perfumy, wybredny facet ![]() laski które wysyłały deklaracje pit przez net też macie tak szybko zwroty? ja dostałam kase po 15 dniach rewelacja ![]()
![]() |
#3635 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
perfum bruno banani pure woman,
podkład loreal true match buty takie (na polskiej stronie ich nie było więc zamagraniczną wklejam no i ja mam rzemykowe sznurowadła) http://www.google.pl/imgres?q=deichm...0&tx=117&ty=74 spodnie takie http://sklep.moodo.pl/spodnie/spodnie,686 a torebka też z moodo ale jej nie umiem znaleźć więc http://www.moodo.pl/Inspiracje.html jak się strona załaduje to pierwsza pani, i moja torebka ma identyczny krój tylko jest beżowa, koraliki ma ciemne brązowe, a wzór to cienkie pomarańczowe i cienkie brązowe romby, ta pomarańczowa mi się bardzo podobała ale już mam jedną w grochy i jedną żółtą a przydało by się coś stonowanego więc wzięłam beżowo brązową ![]() a bielizna jak bielizna ![]()
![]() |
#3637 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marta super zakupy! Mam do was pytanko, wpiszę w k. prezentowym, co by tu nie zaśmiecać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
ja jak weszłam do reserved to wyszłam bo bym 3/4 rzeczy kupiła trafiają w moje gusta
![]() Cytat:
![]() a ja dziś sama wieczorem, Pat je kolacje i zaraz ucieka spać, wu na piwku zbiera siły przed weekendem sam na sam z Patem a ja się będę byczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
a my dzis po mega zakupach
natala obkupiona ![]() ![]() martuś takie jak twoje tylko mini wersja ![]() ![]() i super auto z klockami w srodku ![]() i prezent dla chrzesniaka kupiony ![]() Żabciu a wiesz co widziałam dzis w H&M taka sukieneczke sobie kupiłas kiedy pomaranczowo rózową noooooo to widziała taka na małą dziewczynke ![]() chciałam zrealizowac swoj bon w orsayu ale nie było juz mojej upatrzonej bluzki:/
![]() |
#3642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#3644 |
Zakorzenienie
|
o dzien dobry!!!
na dywanik teraz tu szybko - pisz co u Ciebie? jak praca? dalej tak jezdzisz daleko codziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]() dzień dobry! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
dziękujemy za życzenia zdrowia
![]() Ola lepiej 3 inhalacje po 2 wziewy i już mniej charczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały rok jeździłam z Krakowa do Katowic ![]() ![]() W końcu zaczęłam mieć czas na cokolwiek, mam kiedy ugotować obiad, iść na spacer, pobuszować po necie, poczytać, odkurzyć ![]() W pracy naprawdę fajnie, spełniam się w tym i jest naprawdę super. Dziecko... na razie planu odsunięte. Mój mąż wciąż ma problemy z pracą, co się wydaje, że jest ok to znów się coś dzieje... Teraz szuka czegoś w Katowicach... łatwo nie jest ale jakoś trzeba to przetrwać. Ja zaciskam zęby bo sytuacja nie jest dla mnie łatwa, kolejny raz ja nas utrzymuję, wszystkie opłaty, wynajem mieszkania, życie na mojej głowie. Domyślacie się pewnie, że łatwo nie jest, także między nami... Ale jak na to ile taką sytuację znoszę, znosimy to i tak jest nieźle chyba... ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- ![]() ![]()
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2012-03-15 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz kusi zniżka z fb na 25% na reserved ![]()
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedy wielkie lody i kawa????????????? nie wywiniesz się ![]() a tak na marginesie cieszę się że jesteś w katowicach i masz ciut więcej czasu, no i najważniejsze że spełniasz się w tym co robisz ![]() trzymam kciuki za męża ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-15 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kawa i lody zawsze ![]() jedno słowo kiedy Ci pasuje ![]()
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może skrzykniemy śląskie dziołchy i wyskoczymy na kawę i lody ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce bardzo chce i tym razem MUSZE BYC !!! kiedy???????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo myślę że anięęęęę84 i Rybulkę ściągnę ![]() ![]() Sambe też się uda namówić ![]() aniki nie trzeba ![]() ![]() Gucie obowiązkowo ![]() może kilonekkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() kto jest jeszcze chętny ![]() przywitamy Justynę na śląsku ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-15 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no witam pania ![]() Cytat:
![]() Wrocilam z zakupow kupilam sobie pierwsze ciazowe jeansy w H&M na przecenie ![]() ![]() ![]() Bylam tez z mama na pizzy i sie wkurzylam bo nie byla dopieczona zjadlam dwa gryzy i mysle cos nie tak a tu na gorze ciasto surowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
of kors, że będę ![]() następny weekend się byczę intelektualnie ![]() ![]() ![]() Katuniu postaram sie już nie znikać na tak długo ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-03-15 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jaki termin ustalamy śląskie baby? ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko w ten weekend nie mogę bo jedziemy do taty na imieniny ![]() a to pod Kraków więc weekend z głowy ![]()
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
agus, masakra z tymi chorobami u was, skad to sie bierze? a zapalenie oskrzeli jest zarazliwe?
![]() u nas zuzka tez troche chora, dopiero co byla 2tygodnie w domu i teraz znowu, ale wyszedl nam walsnie zab, i idzie kolejny, jak nie dwa,, iwec przesrane. ![]() slonko dzis swieci ale dzis nie wychodzimy jeszcze na dwor ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
aniaaa84 Justyna spoko spoko mnie w ten weekend też nie ma... ja myślałam bardziej o przyszłym a nawet za dwa tygodnie
![]() ![]()
![]() |
#3659 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rewelacyjne zakupy! Gdzie Ty kupiłaś te spodnie? Choruję na nieeee!!!! ja próbowałam chodzić w różnych modelach i zawsze to samo. Ale może faktycznie moja stopa nie jest stworzona do tego rodzaju butów. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że praca Ci się podoba! No i super, że już mieszkacie w Katowicach - myślę, że to bardzo dobry pomysł! Mam nadzieje, że wasze relacje też szybko się poprawią. TŻ na pewno znajdzie jakąś dobrą pracę w Katowicach i wszystko wróci do normy! Podziwiam CIę, że przez rok dałaś radę jeździć do pracy w takim systemie, ale najważniejsze, że jesteś zadowolona i że Cię doceniają! REWELACJA! Cytat:
![]() Martucha tylko Ty 4 weekendy masz zajęte... to wychodzi, że dopiero w kwietniu się zobaczymy! Cytat:
Witajcie! Ale słońce! Aż chce mi się wszystko! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3660 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.