|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() Wesołych świąt
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi naszej pięknej powieści P.S. U mnie się nie muli
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295239]OMG, też to oglądałam! Myślałam, że siknę ze śmiechu
"A co to jest pisofszit"?? (Piece of shit )"-Co tam masz Czesiu? -Pisofszit " ![]() Nie, nie, schowaj pazurki, nie chcę Ci go zabrać ![]() Lunaaaa...Ty niedobra, taka owaka...Wszystkich najlepszych zagarnęłaś dla siebie [/QUOTE]Włatcy móch są boscy, nieeee maaaa ![]() Ok to jestem spokojna
|
|
|
|
#25624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeeeeeeeejjjjjjj no pewnie że pamiętałysmy piłysmy |
|
|
|
|
#25626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25627 |
|
Zakorzenienie
|
EJ co tu taka cisza?
Na marginesie sorki że nie odpuszczam strzałek ale nie mam nic na koncie.Dzięki że pamiętacie o mnie
|
|
|
|
#25628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25630 |
|
Zadomowienie
|
Nie odzywałam się, bo nadrabiałam wątek, jestem już na 822 stronie. Dziękuję Magduniu i Lunciu za fotki Franka
. Luna - przypominam, że Daniel de Rossi był mój |
|
|
|
#25631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihih ![]() rano...ja sie jutro chyba do szkoly nie wybieram ;P ale rano to pewnie nie wstane sie pozegnac w kazdym razie licze, ze jednak uda ci sie wejsc ;] ja jak jestem w gdansku tez was odwiedzam...chociaz moi bracia sa bardzo nachalni i mnie podgladuja jak buszuje tu a potem każą sie jeszcze umieszczac na forum ![]() Cytat:
ale nie wiem jak wam... mi ten pomysl sie nie podoba: - za bardzo sie przywiazalam jednak do tego watku...on nierozerwalnie łaczy sie z moimi wspomnieniami dotyczacymi WM - kiedy zrobimy nowy watek...owszem...bedziemy nadal sie porozumiewac... ale czy dostep do tych rzekomo trudnych do odnalezienia informacji bedzie latwiejszy? nie...bo nikt starej czesci watku nie bedzie otwieral...zostanie zapomniana...wrzucona gdzies w najdalsze odmety forum...a przeciez to wlasnie te poczatku byly najlepsze...te gdzie wszystko toczylo sie na zywo...a my jak powszechnie wiadomo... jak czegos szukamy to i tak to znajdujemy...w koncu to nasz teren ...a i spis wątkowy zostal przeprowadzony przeze mnie i talcie w postaci malych skrotow mi sie nic wolno nie otwiera - nie wiem jak wam osobiscie jestem przeciw ! ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295239]OMG, też to oglądałam! Myślałam, że siknę ze śmiechu Czesio zamiata "A co to jest pisofszit"?? (Piece of shit )"-Co tam masz Czesiu? -Pisofszit " [/QUOTE]normalnie nazwa na miare 'irasiad' ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295307]Masz rację Talcia...chyba z tego wszystkiego przygarnę Rooneya, taki biedny samotny jest... Chyba, że też już go któraś zajęła[/QUOTE] no patrz...chyba trafilas... na jednego wolnego ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295412]MAsz coś do Rooneya? To calkiem fajny facet (jak ma torbę na głowie )Jestem okropna[/QUOTE] heh... wczoraj bodajze natrafilam na fotke rooneya wlasnie...lezal na plazy z jakas laska...byl odwrocony plecami do obiektywu... nie bylo widac buzki a zdjecie opisane: jesli ktos chce zobaczyc lepsza strone rooneya mnie to bardziej zdziwilo, ze timo ma 27 lat !!! az tyle? Cytat:
no wlasnie... ja odposzczam sygnal... i nie slysze tego sygnalu 'piiip' ... tylko tak jakby ktos odebral... i wtedy nie wiem czy sie juz dodzwonilam...czy mam czekac na ten sygnal... i szybko wylaczam to samo wlasnie mialam z tri jak chcialam jej odpuscic...dostalas cos tri? Cytat:
a ja mysle o tobie... wlasnie dzis mialam dodac foty franko czekaja na swoja kolejke ![]() buziaki i wypije za ciebie baaaa.... ![]() my dzis z bratem ogladalismy wiadomosci razem i jeszcze 'pierwsza milosc' - jakas dziewczynka miala moje buty w tym filmie !!! tylko, ze te moje buty to juz maja ze 3 lata ;p i są masakrejszyn XD takie zielone ...phii...a no...i jak kupujecie wedzonego lososia to sprawdzcie jak nazywa sie firma, bo podonbno jakies bakterie są w nim...2 firmom udowodniono... ja swojego sprawdzilam...niby firma nie taka...i opatrzony znaczkami o jakosci i zdrowiu ... ale powiedzialam, zeby dla pewnosci mamas wyrzucila ... i ze ja juz wiecej lososia nie jem... mogą powodowac smierc... wiec uwaga... sprawdzamy lodowki !!!
|
|
|
#25632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ufff ta sytuacja już tak dawno była, dwa tygodnie temu ![]() ![]() Smacznego
|
|
|
|
|
#25633 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7 przystojniaki i tyle Cytat:
+ mój dówód i będzie git ![]() Cytat:
łojjj Cytat:
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295239] NOOO!!! Co jest! co sobie kogoś upatrzeć, to zajęty!!! Wrrrr... Lunaaaa...Ty niedobra, taka owaka...Wszystkich najlepszych zagarnęłaś dla siebie Oddałabyś mi van Persiego, ja bym się nim dobrze zaopiekowała...Taki prezent na święta [/quote] no przepraszam bardzo ale byłam pierwsza [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295412]MAsz coś do Rooneya? To calkiem fajny facet (jak ma torbę na głowie ) Jestem okropna oooooojjjj i teraz mi sie przypomina akcja z Madi te same słowa, emoty tyle że Antka dotyczyły Cytat:
aj aj aj ![]() ![]() A co do tych fotek z mikołajami to zadna widze nie zgadała kto sie przebrał 1- to Buffon 2- Szewa[/quote] o ja niedobra, Szewy nie poznałam Cytat:
Cytat:
nie ma za co dobra, bierz go, ja juz mówiłam że mój czas sie kończy
|
|
|
#25634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie bardzo do niego przywiązałam, mimo że tyle razy chciałam odchodzić i chciałam żeby wątek do tysiaka doszedł i mi sie muli prosze, tamtą decyzje podjęłyście ignorując mnie, więc chociaż niech w tej decyzji mam jakiś głos ![]() fakt faktem mam stad odejśc, ale jeszcze nie ![]() więc kategoryczne NIE a tak wogóle to co tu tyle ludu sie zebrało
|
|
|
#25635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25636 |
|
Zakorzenienie
|
teraz coś ode mnie dla was
Madziu też sie do szkoły nie wybieram a rano mialam na mysli tak okolo 10 - 11 EDIT: uuuu część życzeń się wyjechała poza kartkę miało być żeby an waszych twarzach zawsze gościł usmiech |
|
|
|
#25637 |
|
Zakorzenienie
|
Victoria Beckham obcięła włosy dla seksu
Victoria Beckham wyznała, że ścięła włosy, bo przeszkadzały jej w miłosnych igraszkach z mężem Davidem. "David woli mnie w krótkich włosach" - chichocze piosenkarka. "Z podoczepianymi kosmykami nie jest tak prosto. Czasami wypadają w trakcie największego uniesienia." ... ghem... dziewczyny...zastanowmy sie czy musimy poscinac wlosy magda zajada budyn mmmm...wlasnie sobie ogladam fotki bastka, ktore mam wam w niedlugim czasie pokazac ;P i akurat mi sie przypomnial moj tata: 'a ten to przystojny facet jest... nie? ' (o bali ) ... ciekawe co by bylo gdyby wtedy byl tam basti ... bo jak on by mi mial wybierac obiekt westchnien to bylabym fanką ballacka FOTKI: bastuś ... wiem, ze kiepska jakosc...ale ja tam we wszystkim dostrzegam piekno ;D
|
|
#25638 |
|
Zakorzenienie
|
ehh aż mi sie płakać chce
ile dałabym teraz żeby żył ... żeby ta cholerna karetka zdążyła na czas ... to wszystko jest takie zimne, te wspomnienia ... wiem że już nic nie moge zrobić, taka jak nic nie mogłam zrobić 3 lata temu i ta pustka ...
|
|
#25639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję i ja Tobie życzę również wszystkiego najlepszego ![]()
|
|
|
|
|
#25640 | ||
|
Zakorzenienie
|
cicho, nic nie robie
Cytat:
fajna ta 3 fotka ![]() Cytat:
i też nie ide do szkołY
|
|
|
#25641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurna a ja obciełam się jak Vicky |
|
|
|
|
#25642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się
|
|
|
|
|
#25643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez ci życze wszystkiego naj naj. Świat wesolutkich, zmartwień malutkich, pociechy z Ebiego i kochanków :
|
|
#25644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#25645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7 przystojniaki... pewnie tak... ale moja siódemka to najwieksza a wiec legitymacja i kromka chleba na droge ... ty zalatwiaj papiery... ja mam dzis np. taki dzien pol na pol... chwile jestem przeszczesliwa... i za chwile...marnosc widze... ;P bo zle mi ze soba ![]() luna !!!! prosze mi tu nie mowic takich rzeczy...nastawiamy sie pozytywnie...pamietamy? swieta ida...a rodzina nam sie powiekszyla w tym roku dzieki WM ![]() Cytat:
ja bym nie chciala, zeby przeniesiono...bo chyba bym sie tam juz nie odnalazla...i taki ma byc koniec? nie mysle o tym teraz ![]() Cytat:
kartka wspaniala...danke szyyyyn szczerze...to ja juz swoją wam dałam wtedy...i juz nie mam weny... wiec chyba sie nie obrazicie jak nie zrobie drugiej ![]() buziaczki dla was i pije za was
|
|
|
#25646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odejde ale może gdzieś tam będe na Was patrzeć i chce żebyście były szczęśliwe i żebyście po mnie nie płakały
|
|
|
#25647 | |
|
Zakorzenienie
|
me too Talciu
ja to przepraszam wogóle że Was tak zamęczam ale musze komuś otym powiedzieć Cytat:
![]() kromki dwie bo dłuuuga droga przed Tobą przez całą Polske jak długa i szeroka i za Ciebie
|
|
|
#25648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak Ci to wytłumaczyć no nie wiem!!! Chyba do Ciebie przyjadę i Ci tyłek przetrzepie!!!!
|
|
|
|
|
#25649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi... Cytat:
... z reszta WSZYSTKIE no to jutro wszystkie sobie balujemy i labujemy? ;> Cytat:
FOTKI: basti part cfaj ![]() aaa... no i kiedys na ebisiowym bylo o tworzeniu....to postanowilam jako, ze mam troche wolnego czasu potworzyc i coś narysowac
|
|
|
#25650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jutro to ja ide do niego na cmentarz zamiast do szkoły 2 i 6 fotka na serio mi sie podobają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

dzisiaj byłam ostatni dzień w szkole
a potem przerwa do 27grudnia

)
???
az tyle?

te same słowa, emoty tyle że Antka dotyczyły