![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
katunia ale to jest opcja tylko do kosztow z tytulu umowy o prace
![]() w przypadku sumowania kosztow samych z umow zlecenia nie ma limitu gornego ![]() limit jest tylko dla umow o prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
no a ja się zdrzemnęłam godzinkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
no a ja jadlam zureekj z woreczka [PROFI] polecam nawet haha, jedyny brak to ziemniaczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę w weekendy jeśli będę wiedziała ciut wcześniej i mogę też wieczorami w tygodniu ale ja mam na miejscu a niektóre z Was dojeżdżające do Kato ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Gucia ![]() ![]() ![]() dzięki za ciepłe słowa ![]() a ja czekam na rabaty w Reserved od poniedziałku i idę się obkupić ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
ale trzymamy się dzielnie ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- CCC ![]() to jedyny sklep, któremu zdarza się mieć maluteńkie 35 ![]()
![]() |
#3695 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!! gratulacje ![]() tak, na klub dla młodzieży z trudnych rodzin który prowadzi mój przyjaciel laski obiecuje ogarnąć spotkanie na śląsku zaraz po weekendzie zbiorę was i ustalimy jakiś termin ![]() ![]() a teraz się z wami żegnam, życzę wam bardzo przyjemnego weekendu dużo słońca i uśmiechu ![]() trzymajcie za mnie kciuki żebym z łodzi wróciła cała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
ja co roku oddaję na krakowskie schronisko dla psiaków i kotów
#3698 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() byłam na dworze, pozamiatałam nasze ogromne podwórko (800mkw) ![]() ![]()
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia ![]() Nasz Ślub 30.05.2009 ![]() Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2012-03-16 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
Dlugo, dlugo jutro zaczynam 29tydzien a spokojnie jeszcze moglabym chodzic w starych jeansach jedynie musialabym gumka do wlosow je spinac
![]() ![]() Witajcie ![]()
![]() |
#3701 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
dzieki wlasnie o to mi chodzilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Wtajemniczenie
|
a na to nie wpadłam żeby mięsko najpierw obgotować
![]() Właśnie szukam na all pościeli bo mi poduszki na szwach popękały i już dwa razy je zszywałam, został mi tylko jeden komplet w dobrym stanie a reszta nadaje sie na ścierki, i dwa prześcieradła nam się przedziurawiły ale to sprawka paznokci tża ![]()
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
co do rosolu ostatnio robilam z szyja indyka plus kurak - genralnie ostatnio czesto indora dodaje do rosolu. i wlasnie mi duszo szumow plywalo, i to nie takich pienistych co to latwo zebrac lyzka. wiec jak juz sie ugotowalo meicho, to cedzilam przez siteczko do drugiego gara
![]() ![]() rosi mniej wiecej juz czasje sposob na dwa gary ![]() ![]() ![]() Jeszcze chce kiedys dodac kawalek wolowiny do rosolu, moja kkolezabnka czesto robi i jest zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Wtajemniczenie
|
Ja i tak myłam jeden gar więcej bo przelewałam przez sitko
![]() Rossi następnym razem zrobię na twój sposób i zobczymy czy wyjdzie ![]() A ja wam się podoba ta pościel? wzór 022 http://allegro.pl/posciel-gruba-pols...185645618.html
#3708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpocznij sobie teraz po tym zamiataniu, wiesz że nie wolno sie przemęczać ![]() Byliśmy na zakupach, właściwie po raz kolejny rozglądaliśmy się za fotelikiem dla Marceli. Na 99% zdecydujemy się na Romera King Plus. U nas w ogóle słaby wybór, bo poza Romerem,Maxi Cosi i Recaro nic sensownego więcej nie ma. W tesco obniżki na ciuchy, kupiłam Marcelinie 2 bluzeczki (dwupak) za 15 zł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na obiad, dzisiaj było na szybko, makaron z pesto, a jutro będzie pesto ze śmietanką i bobem i ryżem ![]() ![]() Wiem, trochę późno, ale może na zaś Ci się przyda! haha! Czad! Na waciki będzie! ![]() i co? Byłas w tym ccc? Kupiłas coś? mam nadzieje, że szybko się to zmieni! Bądź z nami! ![]() i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i baw się dobrze przez weekend! ![]() ![]() Cytat:
p.s. zerknij do k, czy ta co wklejała Katunia Ci nie spasuje? Cytat:
![]() Do tego ryż i jest czad ! ![]() A ja mam urlop ![]() ![]() ![]() Niestety dzisiaj mialam sporo pracy i nie ze wszystkim zdążyłam co za tym idzie jeszcze w poniedziałek muszę zrobić kilka rzeczy, ale to już z domu. ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-03-16 o 21:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
Gucia super, ze urlop rozpoczęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() miłego wypoczynku! Jakie plany? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3714 | |||
Zakorzenienie
|
anika widzę, że udało się zrobić rewelacyjne zakupy
![]() gold mnie też ostatnio jakos się trudno wbić w rozmowę, ale próbuję ![]() Justyna witaj ![]() kurcze, to już rok przelaciał?? cieszę się, że w pracy możesz się realizować, a przeprowadzka to zdecydowanie bardzo dobry krok. Mam nadzieję, że sytacja z pracą męża też się poprawi. ![]() jak miło ![]() Cytat:
![]() zdrówka Ci życzę Marta baw się dobrze i wracaj bezpiecznie [Mona ja się przyznaję, że jeszcze w życiu rosołu nie gotowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas był wczoraj facet od drzwi od tego nieby "wiatrołapu" co chcemy zabudować wnękę i oczytwiscie on twierdzi, że będzie raczej problem... Stwierdził, że najlepszym pomysłem byłoby zostawić wnękę w spokoju, a nam może lepiej wstawić drugie drzwi wejściowe. Oczywiscie co do zabudowania wnęki omówi sprawę z montermi i sprobują kilku opcji w jakimś programi komputerowym czy jakieś wyjście z tego jest. no super |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jakby tego byłam nad ranem się budzę oczy zalepione tak ropą, ze doskrobać się nich nie mogłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko ze ja mam fioletową sypialnię i muszę coś pod kolor kupić. Gucia pościel Katuni jest za mała bo mam kołdrę 200/220. A my na slub dostaliśmy dużo ręcznimów ale pościeli żadnej ![]() sprzątać mi sie nie chce, muszę coś upiec na jutro do kawy i chyba zrobię ślimaczki z marmoladą Laski można pić Karmi? bo niby bezalkoholowe ale ma 0,5%alk.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cudna dziś pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj tak ciepło
![]() idę zaraz na hennę brwi i na solarium ![]()
#3720 |
Zakorzenienie
|
wczoraj koło 17 Pat zaczął pokasływać, ale nie jakoś tak specjalnie, mąż powiedział że spoko jak mu nie przejdzie do jutra to pojedzie z nim do całodobowej przychodni..
nie przeszło, o godzinie 00.40 Patryk zaczął się dusić, wezwaliśmy pogotowie, założyli mu wenflon (za czwartym razem bo ma tak małe żyły) podali corhydron i zabrali mnie z nim karetką do chorzowa bo nasz wojewódzki szpital zbankrutował a miejski ma full. Tam dostał jakieś leki dożylne, zabrali mi go strasznie się darł, ale go odśluzowali więc rozumiem jego darcie.. Potem jeszcze inhalacje z czterech różnych leków, w tym adrenaliny?? na poczatku sie darł potem padł ze zmęczenia i zasnął, koło 5 rano nas puścili do domu. Przyjechaliśmy na 6, młody zasnął z nami ale spaliśmy jak króliki bo każde jego "szczekanie" powodowało że patrzyliśmy czy sobie poradzi... dziś mamy iść do lekarza tu całodobowego ma przepisać leki to co mu zapisali na wypisie, ale nie wiem czy pójdziemy chyba wezwiemy nasza pediatre bo on tak się w tym szpitalu darł że wątpie że dziś go ktoś zbada bo na samo wejście będzie awantura.... w ten sposób zamiast pks do łodzi pojechałam karetką do chorzowa... nabawiliśmy się wrzodów siwych włosów, podziurawionych kończyn i kolejnego foto z wenflonem w ręce do kolekcji... ale 5 lat życia przeleciało w 1 dzień.. cóż umrzemy młodo... tylko tej łodzi mi żal... ale nie wyobrażam sobie jechać i myśleć...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.