|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cześć cześć laseczki
![]() Właśnie uporałam się ze sprzątaniem, a teraz mam zamiar pomalować paznokcie. Potem rzecz jasna poćwiczę. Smerfetko - gdzie ty niby masz nogi jak iksy i wielkie uda? Jeu - ja też dziękuję za wyjaśnienie kwestii jedzenia i ćwiczeń |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu- jesteś zbawczynią w ogóle haha
wszystkim w głowach poukładałaś pewne sprawy DziękiDzis lekki trening siatkówki, zjadlam rybke niedawno, a jutro na sniadanie robie pyszna owsianke tak dawno nie jadlam aaachhh ale mam smaka
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam
![]() Beznadziejny bilansik mi dziś wyszedł... ![]() Rano Owsianka z gruszką, migdalami, serkiem homo, miodem, słonecznikiem. Później wypiłam koktajl z bananem i zjadlam jabłko. To jeszcze ok. Na obiad mała miseczka zupy grzybowej (niestety z białym makaronem i niestety zagęszczana - mama gotowała) i jajko z odrobiną majonezu. Później odwiedziłam Babcię i zjadłam trochę galaretki truskawkowej z truskawkami, a po powrocie do domu totalna porażka - serek homo (500g A to wszystko przez paszmena przedokresowego ![]() .boję się, że waga ani drgnie.Jutro ostro do roboty, i duuuużo ćwiczeń + mycie okien
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzien można zaliczyć do udanych oprócz kolacji 3 połówki białego chleba 2 z pastą z łososia i rzodkiewka a 1 z serem żółtym i ogórkiem konserwowym
![]() ruch: rano 20min hh w drugą stronę ![]() 1,5 h spacerek z TŻ ![]() i 2 dzień A6W ![]() Oj dziękuje nawet nie wiecie jak potraficie być motywujące pisząc te słowa Little, bidulko eh ja też miałam wczoraj mycie okien i kurka dziś rękami ruszyć nie mogę a w poniedziałek czeka mnie to samo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() Dzovana, owsianka ja się już od niej uzależniłam, śniadanie bez owsianki dniem straconym ![]() Jeu, super, ekstra są te twoje wypociny teraz już wszystkie będziemy wiedziały co trzeba szamać po i przed ćwiczeniami ![]() a oto butki proszę TŻ oczywiście zareagował tak jak się spodziewałam ale jak zobaczy na nóżkach może mu przejdzie
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#847 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę, ważne, że się tutaj nam przyznajesz i wiesz, że źle zrobiłaś. @ ma swoje humory i nic na to nie poradzimy Ale sport dużo może zdziałać ![]() Cytat:
Urocze wiosenne butki!---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Ja właśnie wróciłam z aerobiku: ABT, instruktorka dała niezły wycisk, mnie już dawno nie było więc ledwo żyję Wcześniej pokręciłam hh około pół godzinki w dwie strony i jadłam dziś przepisowo |
||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam że moja kula nie kłamie gratki za fitness i jedzonko super
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
smerfetka no tak! to dzięki Twojej kuli! Dziękuję
Już czekam z niecierpliwością na jutrzejszą poranną owsiankę
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Brawo, Tyśka
![]() Ja jutro i w niedzielę MUSZĘ się ogarnąć . Źle mi z tym, że dziś nawaliłam. No cóż, czasu nie cofnę. Nie będę przecież rozpaczać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaką sobie robisz? z czym?
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty nie możesz przestać kupować tych crunchów? :p bo ciągle je jesz i nie wiem, czy jeszcze nie zjadłaś opakowania, czy dokupujesz i czasami wrzucasz do owsianki... ;p zważ się po okresie dopiero, jestem pewna, że waga ruszy ![]() Cytat:
i to dzięki Wam Dziewczyny ;*a butki super *_* i nie są za wysokie, wiec idealne a TŻ się przyzwyczai, poza tym faceci często nie mają gustu :Pno szkoda, że Ci tyle chlebka wpadło wieczorem, ale jak reszta dnia była spoko to nie ma co rozpaczać ![]() cieszę się, że moje wypociny pomogły ale ja raczej amatorką jestem, więc to zlepek informacji, ja tak się odżywiam i póki co mięśnie mi nie spadły jakoś mocno, więc myślę, że jest okej miło, że mogłam pomóc ![]() ja jakąś godzinę temu zjadłam sobie jajecznicę z oliwkami, papryką, cebulką i szynką na masełku a teraz burczy mi w brzuchu, ale to z odwodnienia :/ przez ostatnie dwa dni strasznie mało piłam, muszę w siebie wlewać wodę na siłę
|
|
#853 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakieś propozycje? ![]() Cytat:
Ja niestety też ostatnio zdecydowanie za mało piję..
|
|||
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia wrzuć świeże owoce
albo jakieś suszone ja bym posłodziła może miodem i jakieś wiórki/migdały i voila ![]() ja jutro jem potężne śniadanie bo przed maratonem spinningowym, więc ja zjem sobie owsiankę z jakichś 350ml mleka, z mandarynką, bananem, winogronami czerwonymi z białkiem w środku :P no będzie pyyycha
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
odnotowałam siódmy spadek
![]() ![]() zobaczyłam dwójkę po szóstce jestem mega zadowolona nareszcie moge iść na zakupy (obiecałam sobie że jak nie zobaczę n a wadzę conajmniej 62,9 to szlaban na ciuchy) zajęło mi to prawie 3 tyg ![]() teraz chcę zobaczyć 61,9 do świąt, ale obawiam się że będzie trud niej mi to osiągnąć
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj troszkę dłużej pospałam - godzina ósma to dla mnie to, co dla innych południe. Rannym ptaszkiem jestm i tyle. Mam zamiar dzisiaj zrobić sobie spacerek po mieście albo nawet na rolkach pojeździć, bo pogoda sprzyja. Ostatnio coraz częściej myśle o tym, żeby nauczyć się szyć. Tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł. W prawdzie mam kilka projktów w głowie, ale z ich realizacją może być gorzej
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() dziś powracam całkowicie do diety, zero pobłażania ![]() teraz lecę zjeść śniadanie i posprzątać, a później na rower ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- i witam wszystkie nowe, jestem Ania ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- A co do Oriflame, to widziałam elektorniczną skakankę, która mierzy ilość podskoków, czas i spalone kalorie ale kosztowała 50zł, więc drogo
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrek
![]() Kurcze co za piękna pogoda słoneczko już przed 8 mnie obudziło ostatnio lubię tak wcześniej wstawać mam więcej czasu na wszystko i czuję się bardziej wypoczęta dziś poranna owsianka z kakaem i kawka z mleczkiem co by się to obudzić ćwiczenia będą po uczelni bo teraz bym się spociła a nie chce mi się już prysznica brać I owsianka z kakaem + kawa z mlekiem II tu chyba będzie krupnik ze wczoraj co bym nie była głodna na uczelnie III 2 kanapki z pastą jajeczną + owoc jabłko zapewneIV jakieś coś nie wiem jeszce może marchewkę do pudełeczka pokroję?? co? V serek wiejski z papryczką ![]() Tysia, już pewnie za późno żeby Ci pisać co możesz do owsianki wrzucić ale ja zawsze robię na ciepło czyli gotuję mleczko,wrzucam płatki czekam aż troszkę namokną a potem jak już jest w miseczce to dodaję np kiwi, albo jablo i cynamon, albo banana ehh tak bym z truskawkami sobie zjadła albo malinami ![]() Cytat:
ruszaj na zakupki i chwal się co tam zdobyłaś ![]() Cytat:
już zapomniałam jak się o 6 do pracy wstaje masakra jak ja się znowu kiedyś do tego przyzwyczaję? no pogoda jest mega świetna! Uwielbiam życie jak jest tak ciepło i słoneczko świeci Cytat:
tak 3mać!! oj powiem Ci że bardzo droga ta skakanka ja z licznikiem skoków w Biedronce za 10 zł kupiłam
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ja zaczynam dzień od senchy i owsianki z otrębami, żurawiną, pomarańczą, brzoskwinką z puszki i wiórkami kokosowymi, pycha
![]() Dziś zero chleba, więcej nabiału, owoce, warzywa i łosoś się odmraża. Poćwiczę dziś i pójdę z psem na spacer, bo pogoda u mnie śliczna może zahaczę o sklep bo mam spodnie upatrzone :P
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie droga, a najlepsze, że była po przecenie z 70 ![]() Kiedy kupilaś w biedronce? też muszę nabyć.Dziś jedziemy z rodziną na obiad do restauracji, ale wezmę coś dietetycznego, obiecuję co mogę wybrać? Pierś z kurczaka?
|
|
|
#861 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kladki;! Z takim tempem spadkowym na pewno Ci się uda do świąt zobaczyć 61, jestem przekonana ![]() Cytat:
Cytat:
pycha! Twój jadłospis fajny, ale może do tej marchewki coś dorzuć? Jogurt może?Ja wstałam o 9 sama z siebie i jak pomyślałam o owsiance to już spać nie mogłam Dużo planów na dzisiaj mam, a wieczorem imprezka na której chcę dobrze się czuć i super wyglądać więc nie mogę zawalić z dietą Miłego dnia, u mnie też pięknie słońce świeci!! |
|||
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, jestem zła na siebie za te 2 dni
czego taka głupia jestem, nie chcę tego stracić co już osiągnęłam, a jak tak dalej pójdzie to tak będzie, dziś muszę z tym skończyć, biorę się za siebie
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Aga będzie lepiej, zobaczysz !
![]() Dziewczyny, używałyście jakieś produkty Fm group? Bo mam przed sobą odżywkę do paznokci i szczerze, to boję się jej użyć, żeby nie było jeszcze gorzej...
|
|
#864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic się nie stało, chodź z nami dalej Ja już wczoraj się podniosłam, da się!Cytat:
|
||
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
nie zostawię Was
wczoraj byłam na rolkach, dziś też idę aaa i mój rower z serwisu po zimie odbieram |
|
|
|
#866 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj piękny dzień... Wczoraj wieczorem byłam na tańcach, które uwielbiam i do teraz jestem po nich bardzo dobrze nastawiona. Dzisiaj czeka mnie sprzątanie i trochę nauki, a jutro muszę się wybrać na rower, koniecznieee 1. placuszki razowe z jabłkiem i cynamonem, polane serkiem naturalnym z kakao i słodzikiem 2. zapiekana kromka chleba razowego z wędliną, mozzarellą light i pomidorem, grejpfrut, kawa z mlekiem 3. pierś z kurczaka ze szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami, odrobina makaronu razowego 4. kawał makreli wędzonej, marchewki/papryka w słupkach 5. sałatka z rukoli, kurczaka, suszonych i świeżych pomidorów, pestek słonecznika, oliwek, papryki + łyżka oleju z pestek winogron Nawet nie wiecie, jakie to wszystko pyszne
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny dodajecie mi siły i ta pogoda
|
|
|
|
#868 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Muszę wystawić je na widoku, żeby reszta rodziny je zjadła... (kupiłam z zamiarem dorzucania do owsianki, ale to był zły pomysł jak widać...Też wczoraj bardzo mało wypiłam, dziś się poprawię ![]() U mnie dzis od rana: szklanka wody z cytryną Ś: 2 grahamki O: rybka + jakieś warzywka P: serek homo z twarożkiem, słonecznikiem, odrobiną miodu, otrębami, siemieniem i cynamonem K: jajecznica/omlet? nie wiem jeszcze. Dziś mam akcję mycia okien w domu, wiec trochę się namacham . a wieczorem idę pobiegać. Szkoda, że nie mam jeszcze tej odżywki, bo bym miała na posiłek potreningowy a tak nie wiem co zjem...może tuńczyk znowu Piękny dzionek dziś! od razu się humor poprawia, jak słoneczko świeci.Cytat:
Cytat:
. Nie ważę się nawet bo przed @ jestem, nie chcę zawału dostać. Zważę się najlepiej w poniedziałek za tydzień a do tego czasu - pełna mobilizacja i walczymy z tłuszczykiem!
|
|||
|
|
|
#869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego zakupowania, pogoda sprzyja i pochwal się koniecznie co sobie fundnęłaś ;> do świąt jeszcze sporo czasu, myślę, że kilogram uda Ci się zrzucić - to są 3 tygodnie przecież, jeśli się nie mylę ![]() Cytat:
bo mam małą motywację ;po boże, ja to uwielbiam długo spać, dzisiaj wstałam o 10 ![]() Cytat:
no i witaj z powrotem widzę, że słońce motywuje wszystkich ![]() Cytat:
myślę, że i tak większość z tych 2 dni to woda, także głowa do góry ![]() Cytat:
mam dużo siły i motywacji ;pno i więcej masz tych crunchów nie kupować, bo jak widać są Twoją zgubą! :P a 2 grahamki rano... to nic xD ja też dzisiaj pofolgowałam, a to przez ten maraton, który mam za 1,5h. otóż zjadłam owsiankę na odżywce białkowej i mleku (samego mleka 250ml, a wody ze 150), a do tego z 10 winogron ciemnych, mały banan, spore kiwi i mandarynka. ![]() wiem, że dużo, ale to jednak będzie dwugodzinny intensywny wysiłek, szykuje się na pogrom i na to, że jutro nie będę mogła ruszać nogami ale raz na sto lat można się przecież tak wymęczyć ![]() ach i ta pogoda
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
jeu dziękuję
biorę się za siebie !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

wszystkim w głowach poukładałaś pewne sprawy
tak dawno nie jadlam aaachhh ale mam smaka

ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 

wiedziałam że moja kula nie kłamie

:P
niej mi to osiągnąć
kladki;! Z takim tempem spadkowym na pewno Ci się uda do świąt zobaczyć 61, jestem przekonana