|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Witam i łączę się w bólu ze studiującymi i pracującymi.
Na dodatek @ przylazła i umieram. o 15 egzam, 2 godziny ma trwać a po nim jadę do Zary kupić buty ;D mam nadzieję że mi się uda dorwać te które chce, a jak nie to zesłali Nam na szczęście zarę online ![]() miłego dnia
|
#4592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() mam 70 dni do ślubu czyli za 10 tygodni o tej porze właśnie będą czesane moje kudełki ![]() dla wszystkich potrzebujących
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ale ładna pogoda jest ![]() ja sie zbieram i jedziemy do moich rodzicow w odwiedziny
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wstałam dzisiaj o 7.30 Chyba jestem chora na głowę ![]() W ogóle muszę wrzucić butki na alle, bo zakupiłam ale mnie coś w palucha cisną. Niby rozmiar mój 38, ale jakieś zaniżone. A może któraś z Was ma zapotrzebowanie na czerwone satynowe szpileczki? ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32964524]dzwonię dziś do ciotki żeby się zapytać kiedy możemy przyjechać z zaproszeniem , a ona do mnie z tekstem no że oni i tak nie przyjdą bo sobie auto kupili i muszą kredyt spłacać [/QUOTE]No ja pie**ole Nie jestem w stanie nic więcej napisać Cytat:
Właśnie sobie wyobraziłam, jak wyciągasz zgrabną nóżkę spod kiecki, a tam chaszcze
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my jedziemy w przyszłym tygodniu po garnitur, już zapowiedziałam Tżtowi, że go obcykam fotkami, bo przecież wizażanki muszą zobaczyć ![]() miłej soboty dla wszystkich..a co!
|
|
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ułoży się wszystko
|
||
|
|
|
#4598 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wyprawiłam właśnie TZcika na Mistrzostwa Anglii .. Ehh tak nie chciałam, żeby jechał, bo jakieś złe przeczucie mam, no ale mu nie przegadałam .. Wiec proszę o trzymanie za niego kciuków jutro. Jeszcze sie z tym przypomne
Bedzie walczyl w wyzszej wadze, bo nie udało mu się jej zbić do jego normalnej ;/ Buuuu! Musze sie pochwalic, ze jak zamilklam tu na pare miesiecy, to były Mistrzostwa Wielkiej Brytanii i tam wrócił ze złotym medalem Ale tutaj bedzie wyzsza kategoria i sie denerwuje ![]() Cytat:
Mam nadzieję, ze również będę zadowolona ![]() Cytat:
Moj TZcik nic jeszcze nie ma. Zaczlam od jego spinek wlasnie Ale w kwietniu mam nadzieje skompletujemy wiekszosc jego stroju, bo jak nie ...![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kolejną rzecz. Fotki dawaj. Prezentacja musi być ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
U mnie mega wiosennie chętnie bym się wybrała gdzieś na wycieczkę. Ale TŻ na uczelni jak wróci będzie padniety bo po nocce prosto na zajęcia. Ale spaceru mu nie daruje dziś ![]() za dni do ślubu za pomyślne załatwienie wszystkich spraw
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po weekendzie, bo dziś cały dzień w pracy, jutro z TŻcikiem i nie będzie czasu. Fotki butów ślubnych też Wam wrzucę po weekendze ![]() Kurcze, ale Wam zazdroszczę, że TŻci mają garniaki... U nas to dopiero końcem maja/początkiem czerwca będziemy kupować, bo kasa teraz nie puszcza
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
taka piekna pogoda a za oknem siostra stwierdziła, że czas wyciągnąć rowery A ja czuje wiosnę w kościach, bo aż mi słabo zaczyna sie robić gdy za długo stoję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy Tż już ubrany i z głowy ![]() Cytat:
![]() A teraz zbieram sie na miasto po kilka potrzebnych rzeczy
|
|||
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotk4 trzymam kciuki za Twojego Tż
My dziś jedziemy do Torunia bo mój tż ma poprawkę - tez prosimy o kciuki bo biedaczek strasznie się denerwuje.... Miłego weekendu! A jaka pogoda piękna! a co tam założyłam balerinki Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2012-03-17 o 10:08 |
|
|
|
#4606 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki dawno mnie tu nie było ale to spowodowane tym że nie wiem czy pamiętacie ale pracuję już od 27 lutego od 6 rano i o 18-19 w domu dopiero jestem i już nie mam siły nawet wejść na kompa i was nadrabiać i cokolwiek napisać...
miałam wam napisać jak w pracy powiem że nawet całkiem fajnie całymi dniami jeżdżę samochodem odwiedzam klientów to kawki się napije to herbatki i jakoś tak leci .. przez tą prace wogóle nie mam czasu jeść ..cały dzień nic nie jem dopiero jak przyjadę do domku to coś tam łyknę i powiem wam że już 4kg mniej a tak bardzo chciałam schudnąć no i w końcu się udało:P i mam nadzieję że tak dalej będzie:P ze spraw ślubnych to załatwiliśmy samochód będziemy jechać granatowym Chryslerem 300c (zdjęcie w załączniku.. - to nasze autko ślubne)... za 4 h. 350zł .. wydaje mi się że mało chce:P dzisiaj jadę załatwić kwiaciarnie:P zaklepać termin właśnie idę się szykować i jadę:Pno a po świętach idę na polowanie sukni:P a tak wogóle to 14 marca stuknęło już 199 ddś więc już doczekałam się tej jedyneczki z przodu
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U mnie też piękne słonko za oknem, aż nie normalnie ciepło. Sprzątanie skończone, teraz muszę się zabrać za ćwiczenia bo Tż nie idzie do pracy o dziwo i nie będę miała za bardzo wieczorem czasu, a nie chcę przerywać bo liczę, że da to w końcu jakieś efekty. Dotk4 ![]() dla TżaCytat:
![]() dla Twojego oczywiście też ![]() A my dzisiaj na 17 do poradni na pierwsze spotkanie. Okazało sie, że nasi znajomi, z którymi robiliśmy kurs tez będą dzisiaj tylko, że oni mają już drugie spotkanie. Troszkę się obawiam bo ja to mam nie wyparzony język...
|
|
#4608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przez to, że pracuję nie jestem w stanie iść na dwa kolejne spotkania do PPR i jesteśmy w lesie... Może w mojej miejscowości coś znajdę, ale na razie to brak |
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Łączę się w bólu- ja też cały dzisiejszy piękny słoneczny dzień w pracy (do 17tej) Mój TŻ też jeszcze bez garnituru. Dobrego dnia, zmykam, do wieczora
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w mieście Andrychów są dwie parafie i w mojej poradnia jest czynna we wtorki do 17 i ponoć trzeba się zapisać, żeby się wogole dostać. A w drugiej jest czynna w soboty od 17-18 i nie trzeba żadnych zapisów po prostu się przychodzi i czeka. Jak jest więcej ludzi to babka też podobno dłużej siędzi. A jak komuś nie pasuje ten dzień czy godziny to trzeba do niej dwa dni wcześniej zadzwonić i umówić się na dowolny termin.
|
#4611 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Witam! Ale dzisiaj piękna pogoda!!!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z garniakiem tez u nas zastój bo Tżcik chce zrzucić trochę brzuszka... Wczoraj przyszły moje zawieszki niestety zaproszenie nie jest za szałowe będę musiała jeszcze nad nim popracować ale napewno tu wrzucę na razie same zawieszki
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-17 o 11:41 |
||||||
|
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w ten piekny sloneczny sobotni poranek
Po wczorajszej jodze dzis oczywiscie jestem cala obolala W koncu Was troche nadrobilam, trzymam kciuki za wszystkich potrzebujacych i gratuluje zakupow. Wczoraj w nagrode za ciezki poranek pojechalam na zakupy, odebralam paczke z bershki i stalam sie posiadaczka mietowo - zielonego zestawu wiosennych ciuszkow i dodatkow Najbardziej jestem zadowolona z trawiastej sukienki ze zlotym zipem, jest taka wiosenna Ja od kilku dni mysle intensywnie nad fryzura slubna i uwaga... WYMYSLILAM - beda jednak upiete, po przeanalizowaniu za i przeciw stwierdzilam ze ostatnio przez to ze staram sie nie uzywac prostownicy to na codzien nosze pofalowane, rozpuszczone wlosy, wiec troche bez sensu w dniu slubu miec takie same tylko odrobine ladniejsze, wiec bedzie koczek, albo taki luzny jak na pierwszych zdjeciach, albo bardziej okielznany jak na kolejnych, ale na pewno zlokalizowany na wysokosci uszu. A rozpuszczone wlosy, moze pofalowane, moze wyprostowane (bo w takich czuje ze fryzura jest bardziej dopracowana ) beda na sesji w Paryzu
|
#4614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez takie będziemy mieć tylko raczej bez imion i daty.
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet jakbym miała iść jeszcze raz na pierwsze spotkanie...A zawieszki super ladystar: mnie najbardziej podoba się ostatnie |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie dlatego ze sie caluja!!
Tyyy lobuzie
|
#4619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech tam zrobi intelektualną rozpierduchę ![]() Cytat:
![]() Super autko załatwiliście. My jeszcze nie wiemy czym pojedziemy
|
||
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja tez muszę pracować dzisiaj, co prawda w domu ale to tym gorzej chyba, bo trudno się zmobilizować jak takie piękne słońce za oknem Nie mam nawet czasu Was nadrobić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Chyba jestem chora na głowę
[/QUOTE]
Nie jestem w stanie nic więcej napisać
Właśnie sobie wyobraziłam, jak wyciągasz zgrabną nóżkę spod kiecki, a tam chaszcze

Dziękuję wam bardzo za namiary na osoby z Bielska
Mój ślub wisi na włosku
Ułoży się wszystko 

Ale w kwietniu mam nadzieje skompletujemy wiekszosc jego stroju, bo jak nie ...

Tyyy lobuzie