|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
ja myślę, że mnie to nigdzie nie zaprowadzi, a to oznacza tylko, że będę -> http://media.comicvine.com/uploads/5...az31qg23wv.png![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą dobrze wiedzieć, bo nasłuchałam się już o kolesiach, którzy co tydzień mają inną i zaliczyli już po kilkadziesiąt lasek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na zakupach i kupiłam sobie taaaaaaaaaaką ładną sukienkę Mierzyłam tą białą i może nie pogrubia tak bardzo, ale coś mi nie pasowało. A do tego wszystkie w sklepie były upieprzone pudrem A tutaj coś dla J i TEGO towarzystwa - http://www.someecards.com/usercards/...Y2NmE0MDE2NjNi Ha ja to dziwna jestem, ale mnie śmieszą takie rzeczy, może też dlatego, że tak jak elve rzucam mięchem przy każdej okazji
|
|
|
#3872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja co? Mam i zawsze miałam wysoką samoocenę. Może po prostu za wysoką? Może ja wcale nie jestem taka ładna, fajna, inteligentna za jaką się uważam? No chyba nie mogę być, skoro mnie ktoś tak potraktował. Nie ma opcji, żebym ja się z tego podniosła kiedyś. Nie potrafię chyba się bardziej zrazić do facetów już, nie da się po prostu. Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-03-16 o 22:22 |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym umiała sobie wybrać, w kim się zauroczę, to bym sobie wybrała tego, co za mną lata a nie tego, co mnie olewa
![]() Nie ma opcji, żebyś się nie podniosła. Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jest mi strasznie ciężko. Po założeniu wątku i rozmowie z babcią trochę mi lepiej, dużo sobie w głowie ułożyłam, choć nadal mam chwile zwątpienia. Chciałabym żeby to sie skończyło. Nawet nie żałuje, że z nim spałam, starałam się, nie żal mi tych dni. Żałuję że kiedykolwiek stanął na mojej drodze. Wiem, że muszę sama się z tym uporać. Nikt za mnie tego nie zrobi. |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziękuję, naprawdę. Wystarczy mi wrażeń na całe życie.
|
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie pierwsze, co powinnaś zrobić, to zapisać się na terapię, Ty naprawdę tego potrzebujesz, to jest Twoja droga do normalnego życia. Nie ma skrótów, niestety. Cokolwiek postanowisz, proszę, zrób to dla siebie. Zobaczysz, że poczujesz ulgę po jakimś czasie, kiedy będziesz wiedziała, że ktoś jest w stanie ulżyć Ci w cierpieniu, że ROBISZ COŚ ze swoją psychiką. Nawet jak się nic nie poprawia, to sam powyższy fakt pomaga, naprawdę, wiem to z doświadczenia a nie z wyczytania gdzieś tam. |
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz czuję się lepiej, nawet spałam w nocy, ale co sie dziwić, skoro nadal z nim jestem. Ciągle mam nadzieje, że mnie przeprosi, zmieni się, ale szybko staram się wyrzucić ją z głowy. On już mnie przepraszał, miał wiele szans i nic to nie dawało. Cały czas mam przed oczami to jaki był dla mnie kochany, a po chwili bez zawahania mówił, że ma mnie w dupie i mam sobie pójść. Nie można mu w nic wierzyć. Tego się muszę trzymać. |
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Siaaa - ja myślę, że nie będziesz mieć problemów z pracą.
Trzymaj się, i mam nadzieję, że uda Ci się od niego uwolnić. Znalazłam tą sukienkę, którą kupiłam http://www.quizclothing.co.uk/clothes/1006015372.html Już się nie mogę doczekać jak w niej dzisiaj wyjdę
|
|
#3880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za krótka jak na sukienkę według mnie. Enjoy już dziewczyny wszystko napisały i kubeł zimnej wody był, ale to fakt, przeżywałaś te poprzednie spotkania tak intensywnie, że boimy się o Ciebie, pomimo, że to tylko randka, to dla Ciebie i tak dość spora dawka wrażeń. Baw się dobrze. Cytat:
Cytat:
Potrafiłam sie w tym odnaleźć. W normalności jeszcze czasami ciężko sie odnaleźć, bo ja nie wiem, jak się zachować. ![]() Wczoraj uświadomiłam sobie, że mam w sobie zachowania po traumatyczne i niesamowite blokady przez to, o których sama nie wiem. Wychodzi to w różnych sytuacjach. Byłam normalna jakieś 10 lat temu, i toksyczny skutecznie mnie niszczył. Zapisałam sie do psycho, idę pod koniec kwietnia na druga wizytę. Fajne dodatki masz w tym hydrolacie, nie łączyłam nigdy kwasu z retinolem. Czekam na relację i pamiętaj o filtrach. Podniesiesz się, to pewne. Cytat:
Poruszyłyście ciekawy temat związków z parterem, który ma dziecko z poprzedniego związku. Nie wypowiem się, mam za małe doświadczenie. Jakiś czas temu interesował sie mnie facet po rozwodzie z dzieckiem. Odpuściłam to sobie na starcie ze względu właśnie na jego przeszłość. Nie zastanawiałam się nad tym głębiej, wystarczył mi sam fakt, że on ma nieprzeszłą przeszłość, intuicyjnie odpuściłam. OTTJ - słodki, uroczy bukiet. Nadrobienie Was zajęło mi ponad godzinę.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-03-17 o 12:46 |
||||
|
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3882 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może jednak ta samoocena nie była taka wysoka, skoro jeden koleś ją strzaskał?
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może jakbyś poszła do policji, czy na pilota myśliwca to tak, bo oni tam sprawdzają nawet historię leczenia uzębienia, ale do żadnej "normalnej" pracy nikt nic takiego nie sprawdza. Nie wiem czy byłaś już na komisji lekarskiej do zatrudnienia o pracę. Oni tam badają wzrok, płuca, mierzą ciśnienie, nawet mniej, niż na bilansie w szkole. Tym akurat naprawdę nie ma się co martwić. ![]() A jak to załatwić - musisz znaleźć adresy poradni psychologicznych w swoim mieście, czasami psycholog i psychiatra przyjmuje w przychodni takiej osiedlowej (u mnie tak było a potem wydzielili). Jak nic nie możesz znaleźć, to możesz iść do swojej przychodni i się zapytać gdzie przysługuje Ci opieka psychologiczna na NFZ. A jak już znajdziesz, to po prostu się rejestrujesz, teraz jeszcze musisz mieć dowód ubezpieczenia ze sobą, bo jakieś nowe przepisy weszły. No i zapytaj jak jest ze skierowaniem, bo u mnie w poradni nie trzeba, a w niektórych trzeba mieć do psychologa skierowanie od psychiatry. A myślę, że i tak powinnaś odwiedzić jednego i drugiego, bo niewykluczone, że przydałyby Ci się jakieś leki antydepresyjne. Czy warto iść prywatnie - wg mnie nie, szczególnie, że chyba jeszcze studiujesz a to jest naprawdę kupe forsy. I z mojego doświadczenia wynika, że niektóre wizyty na terapii nic nie dają. Np 3 razy byłam, doszłam do czegoś, bardzo mi pomogło itd a czwarta wizyta była bez sensu. Tzn wtedy tak myślałam, bo po czasie zupełnie inaczej na to patrzę Ale jakbym za nią płaciła, to bym pewnie stwierdziła, że bez sensu i szkoda kasy.Warto natomiast popatrzyć w internecie na opinie o danym terapeucie. Cytat:
Ja marzę o koronkowej sukience ![]() W ogóle zrozumcie mnie Wróciłam z imprezy o 5 rano, nogi tak obolałe, że masakra, ale kumple zrobili sobie jaja i potargali mi włosy do zdjęć (oczywiście nic nie powiedziałam, aż tak mi na dekiel nie wali ), potem jeszcze tańczenie itd itp. Wracam do domu, patrzę na te włosy i stwierdzam - o nie, olej! I tak, o 5 rano nakładałam keratynę i olej na włosy
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-17 o 15:03 |
||
|
|
|
#3884 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy ze sobą kontakt, spotykamy się, spędzamy raze prawie każdy weekend. W ciągu tygodnia kontaktujemy się mało, czasami jest to lika rozmów na tematy bieżące. Nie lubię smsów, poza tym on ma do mnie za darmo. Wyjaśniliśmy sobie, dlaczego doszło do zerwania kontaktu.
Oboje gubimy się, jeżeli chodzi o emocje. Cytat:
siaaa ja kiedy wypełniełam formularz przed pierwszą wizytą, musiałam podać miejsce pracy. Przestraszyłam się, że poślą im jakiś formularz, że korzystam z psychologa, ale uspokojono mnie, że nic takiego się nie zdarzy.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest już uzależnienie
|
|
|
#3887 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Też tak miałam, musiałam trafić na faceta, dla którego byłam wyzwaniem, którego zachwyciła moja pyskatość, bezczelność i to, że świeżo poznanego lovelasa jednym zdaniem usadziłam w odpowiedniej odległości od siebie ![]() To nie jest tak, że jak TY jesteś JUŻ gotowa, to KAŻDY przyleci w podskokach. Po to jesteśmy różni, żeby się dobierać charakterologicznie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Boli, będzie bolało bardziej...ale on Cię wykończy jeśli tak będzie dalej. Cytat:
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj oficjalnie otwarłam sezon motocyklowy. 300km zrobione
![]() Ładne drogi nam porobili, toż i "swój" rekord prędkości pobiłam.
|
#3889 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A, jeszcze jedno, Fubi, jak będziesz chodziła spać w mejkapie, to za parę lat nawet najpiękniejsze pukle nie odwrócą uwagi od koszmaru, jakim będzie Twoja twarz :P
|
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak. Jeszcze ledwo wstałam a tu kumpel do mnie dzwoni "za 10min u Ciebie jestem". A ja z tym olejem. Masakra i jak ja zdążę to zmyć? Jeszcze zmyć to zmyć ale chciałam popsikać miksturą i maskę położyć a tu tylko odżywkę zdążyłam do spłukiwania i potem b/s. Więc mówię mu że kąpiel najpierw muszę zahaczyć i dopiero a on że spoko to on poczeka u mnie w pokoju. Ok wychodzę, gadam z nim i jednocześnie się tam czeszę, psikam odżywką i wcieram jedwab w końcówki.
A on ze mną gada i cały czas mina: http://images.cheezburger.com/comple...cef601c9e2.jpg ![]() Cytat:
![]() Ale dlaczego np mój eks ma co chwilę nowe laski a porządni ludzie nie mogą znaleźć partnera? No czemu tak jest? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3891 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważaj tam.
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
I dlaczego nie przeradza się to w poważny związek i jego jakiekolwiek cieplejsze uczucia do kogoś więcej niż do własnego odbicia w lustrze.
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A ja idę na imprezę ze znajomymi, których nie widziałam ze dwa miesiące |
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że niegadanie o tym na siłę przyniesie odwrotny efekt od zamierzonego.
|
|
|
|
#3898 |
|
Zadomowienie
|
Fubi, być może, ale ja już inaczej nie mogę. Jak o nim gadam, jest sto razy gorzej. Jak nie, to TYLKO o nim myślę co jakiś czas, a też staram się nie. Ja już przechodziłam okres gadania o nim (oj, tak) i to nic nie pomaga.
|
|
|
|
#3899 |
|
po drugiej stronie szafy
|
To ja pojadę z innej beczki:
Jejkujejkuwcojasięjutroub ioręaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
#3900 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

ja myślę, że mnie to nigdzie nie zaprowadzi, a to oznacza tylko, że będę ->
zresztą dobrze wiedzieć, bo nasłuchałam się już o kolesiach, którzy co tydzień mają inną i zaliczyli już po kilkadziesiąt lasek 
tylko raczej nie rzuca się to tak w oczy jak raptem z krótkich na długie

Ale jakbym za nią płaciła, to bym pewnie stwierdziła, że bez sensu i szkoda kasy.