Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-16, 21:48   #3871
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
enjoy - boję się trochę o Ciebie, masz straszną potrzebę bliskości i mam nadzieję, że nie zaprowadzi Cię to na zbyt dalekie manowce...
Oj no naprawdę wychodzę na taką desperatkę ja myślę, że mnie to nigdzie nie zaprowadzi, a to oznacza tylko, że będę -> http://media.comicvine.com/uploads/5...az31qg23wv.png

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dokładnie tak. Kobiecie z dzieckiem nawet trudniej kogoś znaleźć niż mężczyźnie...
Czy ja wiem... większość kobiet z dzieckiem, które znam ma partnera (nie ojca dziecka). Więc tutaj chyba wszystko jedno

Cytat:
No to już wiemy, że jest przekonany o swojej boskości...
Jeszcze nie byliście na randce, a już znasz liczbę jego partnerek seksualnych w ostatnich latach.
On mi to powiedział, bo zeszliśmy na temat facetów, którzy chodzą na imprezy tylko po to, żeby zaliczyć laski, więc powiedział, że on tego nie robi. Jakoś dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że mi powiedział zresztą dobrze wiedzieć, bo nasłuchałam się już o kolesiach, którzy co tydzień mają inną i zaliczyli już po kilkadziesiąt lasek

Cytat:
Mam nadzieję, że on taki nie jest. Trzeba go poznać i tyle.
No dokładnie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
yyy wybacz, jak dla mnie ściemnia. Szybki troszkę jest. Ładnie się zareklamował We wrześniu zeszłego roku spotykałam się z podobnym typem. Podobna gadka, 'on mi udowodni, że nie o seks tu chodzi' - haha, dobre sobie, jak się domyślasz wyszło odwrotnie
Ale 3mam kciuki żeby u Ciebie było inaczej Warta jesteś fajnego faceta z głową na karku.
A co do tych włosów to pewnie metody te same tylko raczej nie rzuca się to tak w oczy jak raptem z krótkich na długie
Mam nadzieję, że będzie inaczej. W ogóle ja się nie zastanawiam teraz czy ściemnia czy nie, poznam go to zobaczymy...

Cytat:
No nie?
A przecież wiadomo, że nawet jeśli chce tylko sobie bzyknąć, to nie będzie się tym chwalił
No pewnie, że nie będzie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
Nooo, tym bardziej, że chyba krótko się znają i to raczej nie na żywo? a tu już takie tematy.
endżoj: bądź ostrożna
No właśnie jeszcze nie na żywo...
Będę

Ładny

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ej, w ogóle jak to się stało, to nie wiem Ale ja się chyba zauroczyłam A on w dupie mnie ma Ale pies to trącał, jak fajnie jest się w kimś zauroczyć
Łooooo

Byłam na zakupach i kupiłam sobie taaaaaaaaaaką ładną sukienkę
Mierzyłam tą białą i może nie pogrubia tak bardzo, ale coś mi nie pasowało. A do tego wszystkie w sklepie były upieprzone pudrem

A tutaj coś dla J i TEGO towarzystwa - http://www.someecards.com/usercards/...Y2NmE0MDE2NjNi
Ha ja to dziwna jestem, ale mnie śmieszą takie rzeczy, może też dlatego, że tak jak elve rzucam mięchem przy każdej okazji chociaż po angielsku nie przeklinam tak dużo, jednak fuck to nie to samo co ku.wa
Stary 2012-03-16, 22:17   #3872
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Od momentu znalezienia pracy i wraz z postępującą odbudową poczucia własnej wartości - ciach. Nie ma nic.

No ale nic to, nie będę się zrażać.
A u mnie źle, bardzo źle. Nie piszę nic, bo miałam o tym nie pisać i nie mówić. Niestety, z nie myśleniem jest jednak trudniej. Ratuje mnie chyba tylko... pies. Głupia morda, próbuje zlizywać łzy, jak się płacze. To nie można płakać.

A ja co? Mam i zawsze miałam wysoką samoocenę. Może po prostu za wysoką? Może ja wcale nie jestem taka ładna, fajna, inteligentna za jaką się uważam? No chyba nie mogę być, skoro mnie ktoś tak potraktował.

Nie ma opcji, żebym ja się z tego podniosła kiedyś. Nie potrafię chyba się bardziej zrazić do facetów już, nie da się po prostu.

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2012-03-16 o 22:22
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 22:22   #3873
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Nie ma opcji, żebym ja się z tego podniosła kiedyś. Nie potrafię chyba się bardziej zrazić do facetów już, nie da się po prostu.
Spokojnie, podniesiesz się. Ja też myślałam, że nie ma takiej opcji, a jednak jest, tylko potrzeba czasu
Stary 2012-03-16, 22:24   #3874
Fubizka
Zakorzenienie

Jakbym umiała sobie wybrać, w kim się zauroczę, to bym sobie wybrała tego, co za mną lata a nie tego, co mnie olewa

Cytat:
Nie ma opcji, żebym ja się z tego podniosła kiedyś.
Nie ma opcji, żebyś się nie podniosła.
Cytat:
Nie potrafię chyba się bardziej zrazić do facetów już, nie da się po prostu.
Nie rzucaj wyzwań losowi, bo on jest wredny...
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 23:00   #3875
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:

siaaaa
- widziałam że nas czytałaś, odezwij się, nie wiem czy pomożemy, ale przynajmniej możemy z Tobą być...
Jestem.

Jest mi strasznie ciężko. Po założeniu wątku i rozmowie z babcią trochę mi lepiej, dużo sobie w głowie ułożyłam, choć nadal mam chwile zwątpienia.
Chciałabym żeby to sie skończyło. Nawet nie żałuje, że z nim spałam, starałam się, nie żal mi tych dni. Żałuję że kiedykolwiek stanął na mojej drodze. Wiem, że muszę sama się z tym uporać. Nikt za mnie tego nie zrobi.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-16, 23:24   #3876
Connff
Zadomowienie

Ja dziękuję, naprawdę. Wystarczy mi wrażeń na całe życie.
Stary 2012-03-17, 04:58   #3877
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Jestem.

Jest mi strasznie ciężko. Po założeniu wątku i rozmowie z babcią trochę mi lepiej, dużo sobie w głowie ułożyłam, choć nadal mam chwile zwątpienia.
Chciałabym żeby to sie skończyło. Nawet nie żałuje, że z nim spałam, starałam się, nie żal mi tych dni. Żałuję że kiedykolwiek stanął na mojej drodze. Wiem, że muszę sama się z tym uporać. Nikt za mnie tego nie zrobi.
Przeczytałam tylko Twojego posta z tamtego wątku (słaba godzina na czytanie dużej ilości tekstu, w ciągu dnia przeczytam resztę), i powiem Ci tylko tyle, że to naprawdę wiele, że zrozumiałaś jak wygląda sytuacja, to wielki krok. Pytasz tam o poradę co zrobić, jak z tego wyjść, rozumiem, że to pytanie jak z tego wyjść, żeby tak strasznie nie bolało. Bo tak po prostu jak wyjść, to wiadomo... odejść i tyle. Ale mam dla Ciebie złą wiadomość - będzie bolało i to jest jedyny sposób. Wiem jaki to jest ból i nie życzę go nikomu, ale czasami trzeba go przeżyć i niestety Ty musisz, jeśli chcesz dalej normalnie żyć. Sorry, to będzie bardzo bolało. Ale później będziesz szczęśliwa. To nie jest ból na całe życie, nawet nie na lata. A jak się na niego nie zdecydujesz, to będziesz cierpiała przez lata. I nie tylko Ty, tylko być może Twoje dzieci, tak jak piszesz.
Wg mnie pierwsze, co powinnaś zrobić, to zapisać się na terapię, Ty naprawdę tego potrzebujesz, to jest Twoja droga do normalnego życia. Nie ma skrótów, niestety. Cokolwiek postanowisz, proszę, zrób to dla siebie. Zobaczysz, że poczujesz ulgę po jakimś czasie, kiedy będziesz wiedziała, że ktoś jest w stanie ulżyć Ci w cierpieniu, że ROBISZ COŚ ze swoją psychiką. Nawet jak się nic nie poprawia, to sam powyższy fakt pomaga, naprawdę, wiem to z doświadczenia a nie z wyczytania gdzieś tam.
Stary 2012-03-17, 09:11   #3878
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Przeczytałam tylko Twojego posta z tamtego wątku (słaba godzina na czytanie dużej ilości tekstu, w ciągu dnia przeczytam resztę), i powiem Ci tylko tyle, że to naprawdę wiele, że zrozumiałaś jak wygląda sytuacja, to wielki krok. Pytasz tam o poradę co zrobić, jak z tego wyjść, rozumiem, że to pytanie jak z tego wyjść, żeby tak strasznie nie bolało. Bo tak po prostu jak wyjść, to wiadomo... odejść i tyle. Ale mam dla Ciebie złą wiadomość - będzie bolało i to jest jedyny sposób. Wiem jaki to jest ból i nie życzę go nikomu, ale czasami trzeba go przeżyć i niestety Ty musisz, jeśli chcesz dalej normalnie żyć. Sorry, to będzie bardzo bolało. Ale później będziesz szczęśliwa. To nie jest ból na całe życie, nawet nie na lata. A jak się na niego nie zdecydujesz, to będziesz cierpiała przez lata. I nie tylko Ty, tylko być może Twoje dzieci, tak jak piszesz.
Wg mnie pierwsze, co powinnaś zrobić, to zapisać się na terapię, Ty naprawdę tego potrzebujesz, to jest Twoja droga do normalnego życia. Nie ma skrótów, niestety. Cokolwiek postanowisz, proszę, zrób to dla siebie. Zobaczysz, że poczujesz ulgę po jakimś czasie, kiedy będziesz wiedziała, że ktoś jest w stanie ulżyć Ci w cierpieniu, że ROBISZ COŚ ze swoją psychiką. Nawet jak się nic nie poprawia, to sam powyższy fakt pomaga, naprawdę, wiem to z doświadczenia a nie z wyczytania gdzieś tam.
Może Ty mi doradzisz jak to zrobić. Znalazłam psychiatrę w internecie, przychodnie, dzwonię i zapisuje się. Tylko czy nie bedę miała później problemów ze znalezieniem pracy jak wyjdzie, że leczyłam się na głowę? Wiem, że to głupie, moje zdrowie jest najważniejsze, ale obawiam sie tego. Poza tym nie chce żeby ktoś o tym wiedział, a przecież będę miała to w papierach. Może powinnam pójść prywatnie.

Teraz czuję się lepiej, nawet spałam w nocy, ale co sie dziwić, skoro nadal z nim jestem. Ciągle mam nadzieje, że mnie przeprosi, zmieni się, ale szybko staram się wyrzucić ją z głowy. On już mnie przepraszał, miał wiele szans i nic to nie dawało. Cały czas mam przed oczami to jaki był dla mnie kochany, a po chwili bez zawahania mówił, że ma mnie w dupie i mam sobie pójść. Nie można mu w nic wierzyć. Tego się muszę trzymać.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 12:18   #3879
enjoy89
Zakorzenienie

Siaaa - ja myślę, że nie będziesz mieć problemów z pracą.
Trzymaj się, i mam nadzieję, że uda Ci się od niego uwolnić.

Znalazłam tą sukienkę, którą kupiłam
http://www.quizclothing.co.uk/clothes/1006015372.html
Już się nie mogę doczekać jak w niej dzisiaj wyjdę
Stary 2012-03-17, 12:42   #3880
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tej sukience?
Chyba sobie ją kupię, chyba że znajdę coś lepszego (to co, że jestem kompletnie spłukana, ale muszę mieć nową sukienkę co nie? )
http://republic.co.uk/women/dresses/...w-dress-97658/

Za krótka jak na sukienkę według mnie.

Enjoy już dziewczyny wszystko napisały i kubeł zimnej wody był, ale to fakt, przeżywałaś te poprzednie spotkania tak intensywnie, że boimy się o Ciebie, pomimo, że to tylko randka, to dla Ciebie i tak dość spora dawka wrażeń.
Baw się dobrze.

Cytat:
A nasza Kota należy do mojego ojczulka, skubana nawet wchodzi na taką wysokość, żeby się nie musiał schylać do głaskania...

Cytat:
Zauważyłam też, że odkąd w miarę poukładałam sobie życie, w życiu randkowo-towarzyskim zaczęło być gorzej.
Po eksie dla przykładu, kiedy byłam bez pracy i z zawaloną sesją, w dodatku popłakującą co godzinę, jakoś szło, ktoś, komu mogłam wypłakać się na ramieniu, zawsze się znalazł.
Co nie, też tak mam. Po toksycznym nie miałam czasu na nic, miałam nową pracę na głowie, problemy, bo on mnie nękał smsami i telefonami.
Potrafiłam sie w tym odnaleźć. W normalności jeszcze czasami ciężko sie odnaleźć, bo ja nie wiem, jak się zachować.
Wczoraj uświadomiłam sobie, że mam w sobie zachowania po traumatyczne i niesamowite blokady przez to, o których sama nie wiem. Wychodzi to w różnych sytuacjach. Byłam normalna jakieś 10 lat temu, i toksyczny skutecznie mnie niszczył.

Zapisałam sie do psycho, idę pod koniec kwietnia na druga wizytę.

Fajne dodatki masz w tym hydrolacie, nie łączyłam nigdy kwasu z retinolem.
Czekam na relację i pamiętaj o filtrach.

Cytat:
Nie ma opcji, żebym ja się z tego podniosła kiedyś.
Podniesiesz się, to pewne.

Cytat:
Świetna, na pewno ją nie raz wykorzystasz.

Poruszyłyście ciekawy temat związków z parterem, który ma dziecko z poprzedniego związku. Nie wypowiem się, mam za małe doświadczenie.
Jakiś czas temu interesował sie mnie facet po rozwodzie z dzieckiem. Odpuściłam to sobie na starcie ze względu właśnie na jego przeszłość.
Nie zastanawiałam się nad tym głębiej, wystarczył mi sam fakt, że on ma nieprzeszłą przeszłość, intuicyjnie odpuściłam.

OTTJ - słodki, uroczy bukiet.

Nadrobienie Was zajęło mi ponad godzinę.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-03-17 o 12:46
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 13:08   #3881
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Enjoy już dziewczyny wszystko napisały i kubeł zimnej wody był, ale to fakt, przeżywałaś te poprzednie spotkania tak intensywnie, że boimy się o Ciebie, pomimo, że to tylko randka, to dla Ciebie i tak dość spora dawka wrażeń.
Baw się dobrze.
Postaram się nie podchodzić tak emocjonalnie do tego

Cytat:
Co nie, też tak mam. Po toksycznym nie miałam czasu na nic, miałam nową pracę na głowie, problemy, bo on mnie nękał smsami i telefonami.
Potrafiłam sie w tym odnaleźć. W normalności jeszcze czasami ciężko sie odnaleźć, bo ja nie wiem, jak się zachować.
Wczoraj uświadomiłam sobie, że mam w sobie zachowania po traumatyczne i niesamowite blokady przez to, o których sama nie wiem. Wychodzi to w różnych sytuacjach. Byłam normalna jakieś 10 lat temu, i toksyczny skutecznie mnie niszczył.

Zapisałam sie do psycho, idę pod koniec kwietnia na druga wizytę.
A jak sytuacja z M.?
Stary 2012-03-17, 13:46   #3882
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Grzeczna
Cytat:
Tylko czy nie bedę miała później problemów ze znalezieniem pracy jak wyjdzie, że leczyłam się na głowę? Wiem, że to głupie, moje zdrowie jest najważniejsze, ale obawiam sie tego. Poza tym nie chce żeby ktoś o tym wiedział, a przecież będę miała to w papierach. Może powinnam pójść prywatnie.
Spokojna głowa, nie będziesz tego miała w żadnych papierach, tak jak nigdzie nie odnotowaliby, gdybyś miała opryszczkę w intymnym miejscu.
Cytat:
Może ja wcale nie jestem taka ładna, fajna, inteligentna za jaką się uważam? No chyba nie mogę być, skoro mnie ktoś tak potraktował.
Może jednak ta samoocena nie była taka wysoka, skoro jeden koleś ją strzaskał?
Stary 2012-03-17, 14:37   #3883
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Może Ty mi doradzisz jak to zrobić. Znalazłam psychiatrę w internecie, przychodnie, dzwonię i zapisuje się. Tylko czy nie bedę miała później problemów ze znalezieniem pracy jak wyjdzie, że leczyłam się na głowę? Wiem, że to głupie, moje zdrowie jest najważniejsze, ale obawiam sie tego. Poza tym nie chce żeby ktoś o tym wiedział, a przecież będę miała to w papierach. Może powinnam pójść prywatnie.

Teraz czuję się lepiej, nawet spałam w nocy, ale co sie dziwić, skoro nadal z nim jestem. Ciągle mam nadzieje, że mnie przeprosi, zmieni się, ale szybko staram się wyrzucić ją z głowy. On już mnie przepraszał, miał wiele szans i nic to nie dawało. Cały czas mam przed oczami to jaki był dla mnie kochany, a po chwili bez zawahania mówił, że ma mnie w dupie i mam sobie pójść. Nie można mu w nic wierzyć. Tego się muszę trzymać.
Kochana, nikt Ci tego nie będzie nigdzie wyciągał
Nie wiem, może jakbyś poszła do policji, czy na pilota myśliwca to tak, bo oni tam sprawdzają nawet historię leczenia uzębienia, ale do żadnej "normalnej" pracy nikt nic takiego nie sprawdza. Nie wiem czy byłaś już na komisji lekarskiej do zatrudnienia o pracę. Oni tam badają wzrok, płuca, mierzą ciśnienie, nawet mniej, niż na bilansie w szkole.
Tym akurat naprawdę nie ma się co martwić.
A jak to załatwić - musisz znaleźć adresy poradni psychologicznych w swoim mieście, czasami psycholog i psychiatra przyjmuje w przychodni takiej osiedlowej (u mnie tak było a potem wydzielili). Jak nic nie możesz znaleźć, to możesz iść do swojej przychodni i się zapytać gdzie przysługuje Ci opieka psychologiczna na NFZ. A jak już znajdziesz, to po prostu się rejestrujesz, teraz jeszcze musisz mieć dowód ubezpieczenia ze sobą, bo jakieś nowe przepisy weszły. No i zapytaj jak jest ze skierowaniem, bo u mnie w poradni nie trzeba, a w niektórych trzeba mieć do psychologa skierowanie od psychiatry. A myślę, że i tak powinnaś odwiedzić jednego i drugiego, bo niewykluczone, że przydałyby Ci się jakieś leki antydepresyjne.
Czy warto iść prywatnie - wg mnie nie, szczególnie, że chyba jeszcze studiujesz a to jest naprawdę kupe forsy. I z mojego doświadczenia wynika, że niektóre wizyty na terapii nic nie dają. Np 3 razy byłam, doszłam do czegoś, bardzo mi pomogło itd a czwarta wizyta była bez sensu. Tzn wtedy tak myślałam, bo po czasie zupełnie inaczej na to patrzę Ale jakbym za nią płaciła, to bym pewnie stwierdziła, że bez sensu i szkoda kasy.
Warto natomiast popatrzyć w internecie na opinie o danym terapeucie.
Cytat:
Sliczna Ja marzę o koronkowej sukience

W ogóle zrozumcie mnie Wróciłam z imprezy o 5 rano, nogi tak obolałe, że masakra, ale kumple zrobili sobie jaja i potargali mi włosy do zdjęć (oczywiście nic nie powiedziałam, aż tak mi na dekiel nie wali ), potem jeszcze tańczenie itd itp. Wracam do domu, patrzę na te włosy i stwierdzam - o nie, olej! I tak, o 5 rano nakładałam keratynę i olej na włosy A makijażu nawet nie zmyłam, bo byłam zbyt padnięta

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-17 o 15:03
Stary 2012-03-17, 15:31   #3884
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
I tak, o 5 rano nakładałam keratynę i olej na włosy A makijażu nawet nie zmyłam, bo byłam zbyt padnięta
Stary 2012-03-17, 15:49   #3885
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
A jak sytuacja z M.?
Mamy ze sobą kontakt, spotykamy się, spędzamy raze prawie każdy weekend. W ciągu tygodnia kontaktujemy się mało, czasami jest to lika rozmów na tematy bieżące. Nie lubię smsów, poza tym on ma do mnie za darmo. Wyjaśniliśmy sobie, dlaczego doszło do zerwania kontaktu.
Oboje gubimy się, jeżeli chodzi o emocje.

Cytat:
W ogóle zrozumcie mnie Wróciłam z imprezy o 5 rano, nogi tak obolałe, że masakra, ale kumple zrobili sobie jaja i potargali mi włosy do zdjęć (oczywiście nic nie powiedziałam, aż tak mi na dekiel nie wali ), potem jeszcze tańczenie itd itp. Wracam do domu, patrzę na te włosy i stwierdzam - o nie, olej! I tak, o 5 rano nakładałam keratynę i olej na włosy A makijażu nawet nie zmyłam, bo byłam zbyt padnięta
OMG.

siaaa ja kiedy wypełniełam formularz przed pierwszą wizytą, musiałam podać miejsce pracy. Przestraszyłam się, że poślą im jakiś formularz, że korzystam z psychologa, ale uspokojono mnie, że nic takiego się nie zdarzy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 16:16   #3886
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:

To jest już uzależnienie
Stary 2012-03-17, 17:19   #3887
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Zauważyłam też, że odkąd w miarę poukładałam sobie życie, w życiu randkowo-towarzyskim zaczęło być gorzej.
Wiesz, nie jesteś obiektem zainteresowań dla panów chcących się zaopiekować delikatną dziewczynką...nie wyglądasz na potrzebującą silnego, męskiego ramienia, na randce pewnie też jesteś dość rzeczowa, widać że babeczce niczego do szczęścia nie brakuje i takie tam...a target, który teraz sobie wybrałaś, chyba boi się silnych kobiet.

Też tak miałam, musiałam trafić na faceta, dla którego byłam wyzwaniem, którego zachwyciła moja pyskatość, bezczelność i to, że świeżo poznanego lovelasa jednym zdaniem usadziłam w odpowiedniej odległości od siebie

To nie jest tak, że jak TY jesteś JUŻ gotowa, to KAŻDY przyleci w podskokach. Po to jesteśmy różni, żeby się dobierać charakterologicznie.

Cytat:
chociaż po angielsku nie przeklinam tak dużo, jednak fuck to nie to samo co ku.wa
Angielski jest bardzo ubogi w przekleństwa i w ogóle nie brzmią one tak soczyście

Cytat:
Może ja wcale nie jestem taka ładna, fajna, inteligentna za jaką się uważam? No chyba nie mogę być, skoro mnie ktoś tak potraktował.
Ekhem. To, że ktoś nie ma gustu, nie zna się kompletnie, ma świadczyć o tym, że nie jesteś dziełem sztuki? No błagam

Cytat:
Tak, tego się musisz trzymać. Każde jego dobre słowo, każdy dobry gest, ma odpowiednik w złym traktowaniu Ciebie, w złych słowach.

Boli, będzie bolało bardziej...ale on Cię wykończy jeśli tak będzie dalej.

Cytat:
I tak, o 5 rano nakładałam keratynę i olej na włosy A makijażu nawet nie zmyłam, bo byłam zbyt padnięta
W sumie...nigdy nie twierdziłaś, że jesteś normalna...
Stary 2012-03-17, 17:21   #3888
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ja dzisiaj oficjalnie otwarłam sezon motocyklowy. 300km zrobione
Ładne drogi nam porobili, toż i "swój" rekord prędkości pobiłam.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 17:39   #3889
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A, jeszcze jedno, Fubi, jak będziesz chodziła spać w mejkapie, to za parę lat nawet najpiękniejsze pukle nie odwrócą uwagi od koszmaru, jakim będzie Twoja twarz :P
Stary 2012-03-17, 17:43   #3890
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:

To jest już uzależnienie
Tak. Jeszcze ledwo wstałam a tu kumpel do mnie dzwoni "za 10min u Ciebie jestem". A ja z tym olejem. Masakra i jak ja zdążę to zmyć? Jeszcze zmyć to zmyć ale chciałam popsikać miksturą i maskę położyć a tu tylko odżywkę zdążyłam do spłukiwania i potem b/s. Więc mówię mu że kąpiel najpierw muszę zahaczyć i dopiero a on że spoko to on poczeka u mnie w pokoju. Ok wychodzę, gadam z nim i jednocześnie się tam czeszę, psikam odżywką i wcieram jedwab w końcówki.
A on ze mną gada i cały czas mina: http://images.cheezburger.com/comple...cef601c9e2.jpg
Cytat:
To nie jest tak, że jak TY jesteś JUŻ gotowa, to KAŻDY przyleci w podskokach.
A szkoda

Ale dlaczego np mój eks ma co chwilę nowe laski a porządni ludzie nie mogą znaleźć partnera? No czemu tak jest?

Cytat:
Ekhem. To, że ktoś nie ma gustu, nie zna się kompletnie, ma świadczyć o tym, że nie jesteś dziełem sztuki?
Lubię to

Cytat:
W sumie...nigdy nie twierdziłaś, że jesteś normalna...
Nigdy i mam na to papiery
Stary 2012-03-17, 17:45   #3891
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale dlaczego np mój eks ma co chwilę nowe laski a porządni ludzie nie mogą znaleźć partnera? No czemu tak jest?
Bo porządni ludzie szukają PARTNERA, a nie cipki/fiuta.

Stary 2012-03-17, 18:02   #3892
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj oficjalnie otwarłam sezon motocyklowy. 300km zrobione
Ładne drogi nam porobili, toż i "swój" rekord prędkości pobiłam.
A ja właśnie czytałam, że dwóch motocyklistów zginęło bo uderzyli w drzewa w Wielkopolsce uważaj tam.
Stary 2012-03-17, 18:02   #3893
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo porządni ludzie szukają PARTNERA, a nie cipki/fiuta.

No ale niektóre z tych dziewczyn są całkiem fajne, nic im nie można zarzucić.
Stary 2012-03-17, 18:05   #3894
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No ale niektóre z tych dziewczyn są całkiem fajne, nic im nie można zarzucić.
Ale to nieważne jakie one są, tylko czego on od nich oczekuje i co dostaje.
I dlaczego nie przeradza się to w poważny związek i jego jakiekolwiek cieplejsze uczucia do kogoś więcej niż do własnego odbicia w lustrze.
Stary 2012-03-17, 18:10   #3895
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nieważne jakie one są, tylko czego on od nich oczekuje i co dostaje.
I dlaczego nie przeradza się to w poważny związek i jego jakiekolwiek cieplejsze uczucia do kogoś więcej niż do własnego odbicia w lustrze.
No dlatego, że on jest ujem, ale chodzi o to, że spotyka fajnych ludzi i oni chcą z nim być. A fajni ludzie nie spotykają tak łatwo innych fajnych ludzi, którzy chcą z nimi być. I to jest jakieś nienormalne
Stary 2012-03-17, 18:14   #3896
Connff
Zadomowienie

Cytat:
No dlatego, że on jest ujem, ale chodzi o to, że spotyka fajnych ludzi i oni chcą z nim być. A fajni ludzie nie spotykają tak łatwo innych fajnych ludzi, którzy chcą z nimi być. I to jest jakieś nienormalne
Amen .

A ja idę na imprezę ze znajomymi, których nie widziałam ze dwa miesiące . I jest mi w związku z tym trochę lepiej. TROCHĘ. Bo cały czas tam z tyłu głowy siedzi coś złego, żeby nie napisać, że ktoś i nie nazwać po imieniu...
Stary 2012-03-17, 18:19   #3897
Fubizka
Zakorzenienie

Myślę, że niegadanie o tym na siłę przyniesie odwrotny efekt od zamierzonego.
Stary 2012-03-17, 18:39   #3898
Connff
Zadomowienie

Fubi, być może, ale ja już inaczej nie mogę. Jak o nim gadam, jest sto razy gorzej. Jak nie, to TYLKO o nim myślę co jakiś czas, a też staram się nie. Ja już przechodziłam okres gadania o nim (oj, tak) i to nic nie pomaga.
Stary 2012-03-17, 18:42   #3899
elvegirl
po drugiej stronie szafy

To ja pojadę z innej beczki:

Jejkujejkuwcojasięjutroub ioręaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Stary 2012-03-17, 18:50   #3900
grzechuwartka
Rozeznanie

Cytat:
To ja pojadę z innej beczki:

Jejkujejkuwcojasięjutroub ioręaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

czerwoną wstążeczkę?
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości