|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
narazie średnio bo żem gruba
![]() więc wole nie straszyć ![]() Koleżanka któta brała 36 wyglądała w nich świetnie, szkoda, że jej foto nie strzeliłam :/ no dobra, macie foto ![]() akurat tu te spodnie w towarzystwie pomarańczowej marynarki z H&M z wyprzedaży ![]() ale tak jak mówie, za pare tygodni będę w spodniach wyglądać lepiej
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-03-17 o 12:26 |
|
|
|
#3392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz, czasem w zakupowym szale się na takie rzeczy nie zwraca uwagi, dopiero w domu człowiek na spokojnie przegląda paragony i czasami może się nieźle zdziwić Cytat:
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
buty, koszulka i trencz.
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogłabyś się pokazać w tych wężowych spodniach?
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dam znać, będę w HM jutro, albo w poniedziałek ![]() Wybaczcie, ale mi się te spodnie w kwiaty w ogóle nie podobają
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2012-03-17 o 14:02 |
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama bym takich spodni nie zalozyla ale podoba mi sie ze niektore dziewczyny sa odwazne i tak sie ubieraja wtedy czuc wiosne lato
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poluję właśnie na te balerinki w kolorze beżowym i nigdzie nie mogę ich znaleźć Wiecie czy gdzieś są wogóle? ![]() |
||
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie mi też spodnie te jakoś się nie widzą na tych zdjęciach
niby kwiaty, więc mają być wiosenne ale z drugiej strony czarne nie wiem może z białą bluzką by wyglądały ładnie ![]() LadyI widziałaś je może u nas?
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
ja też kupiłam dzis te czarne spodnie w kwiaty i waham się czy nie oddać... nie mierzyłam, bo kolejka za długa była i tak jakoś.... sama nie wiem... zostawie troszke, najwyzej sie rozmyśle to oddam za tydzień....
aaaa i pytałam sie czy ejst mozliwa reklamcja bez paragonu, to miły pan mi powiedział, że w wyjątkowych przypadkach tak, i ze mam przynieść spodnie (spodnie czarne woskowane rurki - pamietacie je? jakieś 5 miesięcy temu weszły.... wszystko było ok, a teraz jak je wypiore i założe to po godzinie chodzenia strasznie się gniotą za kolanami - nie ładnie to wygląda, kolana się mega wypychają, do tego stopnia ze jak stoje to wiszą, i tak wyglądaja jakbym je miesiac nosiła a nie godzinę.... jak wypiorę to wraca wszytsko do normy, i teraz nie wiem czy zanieść je wyprane, ale wteyd nie bedzie widać rozciągnięć, a z drugiej strony nie wyprane wstyd mi zanosić... sama nie wiem
|
#3400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety mam tak ze wszystkimi moimi spodniami z h&m... Jak je wypiorę i założę to jest początkowo super, dopasowane i w ogóle.. ale po godzinie czuję się koszmarnie w nich, zwisają mi z tyłka, kolana wypchnięte i całe takie rozwalone :P |
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego nie reklamujesz?
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
ja po prostu zaniosę spodnie noszone, nie prane i powiem co sie z nimi dzieje... a ja nie uwierzą to moge w nich pochodzic 2 godziny iw rocic, albo poprosze kierownika... będę walczyć...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2012-03-17 o 15:29 |
|
|
|
#3405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już sobie obiecałam, że więcej nie kupię tam spodni, ale i tak czuję, że się skuszę na jakieś
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze faktycznie letnia? chyba letnia, ale juz kupiona naprawde na sam koniec, jak były same resztki, wisiała jedna taka opuszczona 42 to ją przygarnęłam ![]() i w sumie jeszcze w niej nie byłam bo nie miałam okazji, ale teraz na wiosne będzie w sam raz ja ją pamiętam z normalnej kolekcji, kosztowały chyba 129 czy 149zł, ale tak bardzo jej nie potrzebowałam, żeby tyle płacić, a w końcu upolowałam ją chyba za 60zł ![]() a odnośnie spodni w kwiatki, mnie się oczywiście same spodnie w sobie podobają bardzo... I tak jak pisałam na razie nie wyjde w tych spodniach, wiem, że wyglądam w nich średnio korzystnie (ale przy mojej figurze mało które spodnie wyglądają dobrze). Odchudzam się, więc wystąpię w nich za przynajmniej -7 kg myśle, że wtedy będą lepiej wyglądały...bo wcale nie sądze, że w jakiś ciekawych spodniach moga chodzić tylko chudzielce często dziewczyny, które noszą rozm 42-46 sa dyskryminowane jak założą rurki, boyfriendy, alladynki czy jakieś cygaretki a ja pokazuje, że można grunt to dobrać odpowiedni rozmiar i żeby górą wszystko nie wylazło Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-03-17 o 18:24 |
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja właśnie je mam i mam taki problem, że już nie mają tej powłoczki na sobie i wyglądają jak zwykłe czarne jeansy i nie wiem czy reklamować....
Edytowane przez Iclosemyeyes Czas edycji: 2012-03-18 o 09:37 |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
pózniej zrobie zdjęcie i wstawie
|
|
|
|
#3412 |
|
Rozeznanie
|
Poluję na ramoneski a ich nie ma i nie ma... pojawiły się już u Was? http://www.hm.com/pl/product/97009?a...rticle=97009-A
|
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozeszły sie w tempie ekspresowym
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
moje dawno juz jej nie mają, więc tym bardziej moim zdaniem nie powinno być problemu z reklamacją...
|
#3417 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Materiał się rozciąga, kolana wypychają, kolor blaknie. Byłoby to zrozumiałe, gdyby dotyczyło to ceny 39 PLN. Natomiast dotyczy to praktycznie każdej kategorii cenowej. Jakie moje zdziwienie było, kiedy po kilku tygodniach użytkowania pięknych jeansowych tregginsów, z tyłu miałam.. spadochron! |
|
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
tak, wygodne, takie klasyczne, zwykłe, jeszcze nie miałam okazji wyjść w nich na dłużej, ale na krótsze dystanse się dobrze sprawują. :P
widziałam te balerinki w beżowym odcieniu jakiś czas temu w h&m'ie wkatowicach w silesii. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Mam nadzieję, że uda mi się wyjaśnić tę zniżkę w hm, bo jak na złość te dwie rzeczy, na które nie dostałam zniżki już nosiłam
Wściekła jestem tak ogólnie, bo jak mogłam wcześniej tego nie zauważyć

. Dam znać, będę w HM jutro, albo w poniedziałek