|
|
#3541 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
wydaje mi sie, ze nazwa tej pierwszej firmy to po prostu Simple, a Creative Products jest jedna z jej linii, tak jak Urban Pieces. natomiast Simple Wish ma nazwe dwuczlonowa, wiec raczej niemozliwe, zeby pomylic ja z Simple^^.
|
|
#3542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
że niby staroci nie kupujesz, hę? Simple już dobre parę lat temu na zachód się "wybierała", z tego co kojarzę w Niemczech była całkiem popularna, nie wiem jak teraz to wygląda. |
|
|
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Simple CP ma na metkach (nie wszystkich, ale w wiekszości) napisane Simple CP, 99% mojej szafy to simple i ubieram się tam od 1993 roku to trochę się tych metek naoglądałm, a co do simple wish to nie wiem. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
||
|
|
|
#3545 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
i co powiesz na to, ze sa ubrania Simple Urban Pieces? nie ma na metce slowa na temat Creative Products .
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
aż zanurkowałam w szafie widocznie jest kilka marek o podobnej nazwie, bo wygrzebałam w 200% lumpeksowy (czyli tani) sweter marki "Simple" w wersji bez dodatkowych członów.teraz tylko pytanie: które "Simple" miała na myśli gardząca starociami? |
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie bardziej od Simple ubawiła Zara niby taka świetna marka a prawie wszystkie produkty MADE IN CHINA +300%
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Simple Urban Pieces to jest stara kolekcja sprzed jakiś 7-8 lat
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2012-03-17 o 22:01 |
||
|
|
|
#3549 |
|
Szef ds. Wymianek
|
pingwinku, ale toc ja znam metki Simple, mi jeno chodzi, ze w ogolnym uzyciu ta marka funkcjonuje jako "Simple" .hm, zadna z tych metek nie ma takiego dokladnie napisu. ja mowie o metce, gdzie sa wylacznie trzy slowa: Simple Urban Pieces. slyszalam od kolezanki, ze to ponoc jakas ichnia linia designerska, ale sie nie upieram, bo sie nie znam .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-03-18 o 02:11 |
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
to koleżanka sie nie zna:
SIMPLE”s brand pay-off is: Creative Products for Creative People and the advertising slogan for the latest Autumn/Winter 2009 collection is: Creative Urban Pieces. ichnia linia designerska i limitowana seria to teraz BOUTIQUE i Dress Party http://adbuzzer.wordpress.com/2009/1...and-for-women/ a i metka ![]() ale my tu nie mówimy o tym jak "w ogólnym użyciu ta marka funkcjonuje" tylko właśnie o metkach.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2012-03-18 o 04:41 |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma hypnose lancome i chce oddac??
jaka cudowna dzis pogoda, az sie chce zyc
|
|
#3552 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.i mysle, ze offtop czas zakonczyc
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-03-18 o 14:52 |
||
|
|
|
#3553 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No ładnie, jedyna Princess na rynku i akurat użytkowniczka (hot summer) zbanowana
![]() Kto mi teraz jakąś Princess odda
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za offtop ale dlaczego kiedy edytuję wiadomość wyskakuje mi wersja html?
coś jest zmieniane i trzeba czekać czy u mnie coś nie tak? bo to już jakiś czas html coś tam ogarniam ale mimo wszystko to więcej roboty
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam i Hypnose lancoma i Princess i obie juz wieki temu oddalam
![]() Alez sie dyskusja rozwinela
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?a wlasnie sie ugaduje co do hypnose
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L' instant jest cudny a w wersji magic to juz w ogole bajka- mam oba ![]() Hypnose dluuugo mialam na liscie wishow ale jak ja zdobylam to stwierdzilam ze czuje sie jak oblepikna bananowym budyniem
|
|
#3558 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Jak on Ci taki cudny, to dlaczego po 3 podejściach do niego puściłam flakonik dalej ? Uściski dla Maluszków
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli szukasz nowych to nie mam, ale mój facet chce się pozbyć męskiej euphorii, zostało 45/100ml . Tylko nie wiem czy coś takiego Cie interesuje
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ja swojego w sumie tez mam z wymiankow ![]() Ale wiele zapachow oddawalam a potem do nich wracalam wiec moze tez ci sie odwidzi
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odezwij się proszę u mnie w wątku ![]() pozdrawiam
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie przyszlam poskarzyc ze nikt sie ze mna wymieniac nie chce
(( Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-03-22 o 00:01 |
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3567 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A, ze to dośc świeże wrażenia , na razie powrót mi się nie marzy. Ale kto wie w przyszłości, może mój nos je oswoi ![]() ![]() Elu ![]() jak mniemam, to za maksymalną ilośc negatywów
|
|
#3568 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
znakomicie mniemasz
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
hej, jestem w tej samej sytaucji. Również wysłałam do niej paczkę, a od niej nic nie dostałam pisałam do Moderatorki Misianki w tej sprawie, niestety poza e-mailem, który jak się okazało jest nieaktualny, nie ma do tej dziewczyny kontaktu.Próbuję jej szukać przez portale społecznościowe jak będę coś wiedzieć odezwę się do Ciebie również jak Ty będziesz miała jakieś info, napisz proszę do mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

.

.

((