|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Cytat:
A też nie cierpię sprzątać
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Moderator
|
o nieeeee
okien bym nie umyła nigdy... raz że nie lubię, dwa że mi to po prostu źle wychodzi, trzy - moje okna (we wszystkich pomieszczeniach włącznie z łazienką i kuchnią) zaczynają się 20cm od sufitu a kończą równo z podłogą.. mam pięknie doświetlony dom ale mycie okien mnie przerasta... |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, ze ja wprost nienawidzę sprzatać a też powolutku ogarniam się, żeby godnie powitać wiosnę
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
my tez wlasnie skonczylismy myc okna
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
I jak idzie?
![]() Mój teoretyczny wprawdzie nadal ma 5 stron, ALE: mam prawie skończony metodologiczny+zrobione badania i na dniach biorę się za analizę, bo narazie to mam problemy z kluczem do analizy i ruszyłam wszystkie możliwe uczelniane sznurki i nic ;/
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja wróciłam z zakupów kupiłam trochę ciuszków a wiosnę
ale żadne spodnie mi się nie spodobały no masakra i 4 lakiery do paznokci; limonkowy, błekitny, mięta i nieokreślony morski czy coś za3zł szkoda nie brać I mam do naprawy sprzęgło w samochodzie ciekawe ile będzie to kosztować Czas się zabrać za bloga
|
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() MUSZĘ go napisać na sobotę !!!!! Nie ma bata.. Gorzej, że w weekend mam jeszcze spory egzamin z informacji gospodarczej do którego muszę się solidnie pouczyć, no i mnóstwo materiałów do przestudiowania, bo chcę składać papiery do pracy w urzędzie a tam mają spore wymagania
|
||
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że zdrowieć będziesz. Mi wczoraj pomogły dwa grzane piwka. Ale w sumie chwytam się wszystkiego, by się uleczyć.
|
|
|
|
#1899 |
|
Klientka w krawacie
|
Piwa to ja nie tknę... Mleko z masłem i miodem piję- tak mi słodko, że aż niedobrze. A ciągnie mnie na dwór jak nigdy.
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle to chciałam poruszyć z Wami temat, który prawdopodobnie był poruszany już kiedyś, ale jestem bardzo zbulwersowana! :P
Denerwuje mnie i całkowicie tego nie rozumiem, że producenci, którzy wysyłają produkty w ramach tzw. "współprac" wysyłają blogerkom... próbki! Ja rozumiem, że można wysłać dużo próbek, na tyle, żeby można było sobie wyrobić zdanie na temat jakiegoś produktu... Chociaż normalne, pełnowymiarowe opakowania i tak są najlepszym rozwiązaniem. A jak oni wysyłają po jednej albo dwie próbki? Co to za współpraca? To kpina... :/ |
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w przypadku kremów czy bardziej specjalistycznych kosmetyków rzeczywiście po próbkach ciężko ocenić ich działanie. Kiedyś dostałam krem rzekomo powiększający biust- próbka na dwa tygodnie, a na stronie napisali, że pierwsze rezultaty widać po 2-3 miesiącach.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#1902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą zawsze od razu daję PRowcom do zrozumienia, że tylko pełnowymiarowe kosmetyki dadzą mi możliwość pełnej recenzji, bo przecież choćby i opakowanie ma znaczenie. |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32982641]Ode mnie wtedy dostają taką recenzję, jakie dostałam produkty - parę słów o każdym w jednej zbiorczej notce. Więcej nie jestem w stanie powiedzieć.
Zresztą zawsze od razu daję PRowcom do zrozumienia, że tylko pełnowymiarowe kosmetyki dadzą mi możliwość pełnej recenzji, bo przecież choćby i opakowanie ma znaczenie.[/QUOTE] i dobrze ja w sumie mialam malo wspolprac- raz dostalam probki tych kosmetykow z instituto ganassi czy jak, ale bylo ich dosc duzo i spokojnie mi wystarczyly na 3 tygodnie uzywania teraz mam tylko jedna, tego blotka guam czy jakos tak, wiec napisze tylko czy faktycznie skora sie robi po nim czerwona czy nie i czy piecze i tyle bo co moge wiecej stwierdzic ?p.s. udalo mi sie upolowac dwa cienie i lakier z limitki catrice
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja nie wiem co sobie Ci PRowcy myślą? Chyba po prostu sami nie znają kosmetyków, które rozsyłają do testów, na to wygląda... :/ Ja właśnie dostałam tę próbkę kremu antycellulitowego... I mam go zrecenzować... Ciekawe jak skoro taki krem trzeba naprawdę długo w siebie wcierać? :/ I na stronie też jest chyba info, że efekt widać po jakimśtam czasie.PS A państwo z La Mode odzywają się do Was?
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Ja spędzam dzień malując pokój, cała w farbie jestem :P
Mam dwóch obserwatorów!
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko - jutro robię karkówkę w sosie keczupowym z Twojego bloga
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-17 o 18:57 |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z miodu nie tykam :P no mi dobrze zrobiło wyjście- zwłaszcza, ze na słońcu o wiele cieplej niż w domu
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ja wylazłam rano, bo skończyły mi się chustki. Przy okazji poleciałam do Pepco i kupiłam sobie koszulę za całe 30 zł. A teraz jem oczami karkówkę z bloga Księżniczki i głodna jestem jak wilk
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32984281]Taką fioletową z cieniutkiego materiału?
Jasnoniebieską, bez kołnierzyka z Camaieu
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
A propos współprac, to jak to jest (bo ja żem niedoświadczona
) - takie oferty pseudo współpracy z otrzymywaniem próbek dostajecie same? Czy wtedy jak oferujecie współpracę i zgłaszacie się do producentów? Jakbym miała dostać próbki to na pewno bym podziękowała za współpracę Ja mam do tej pory jedną współpracę (w zasadzie zalążek współpracy) z firmą Kosmetyki DLA i jestem przeszczęśliwa. Spotkałam się z właścicielkami osobiście, omówiłyśmy szczegóły, testuję już produkty (rewelacja |
|
|
|
#1914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj zakupy Catrice: Cień w musie Yes, I Wood
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
aleeeeeeeeeeez dzisiaj bylo pieknie
|
#1916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
no ja nie mogę, bo później choruję.. 3 dni.. tzn. tak było kiedyś, a czy nadal tak jest, nie mam odwagi próbować. Jednak po samym zapachu yerba mate miodowej tak ruszyło, że miałam dzień z życia wyjęty.. No, ale ważne że na każdego działa coś innego
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32984442]Zazwyczaj firmy same się zgłaszają i oferują produkty do testów, ja wtedy zawsze dla pewności pytam, czy są to produkty pełnowymiarowe, zresztą nawet na blogu na stronie o współpracy mam zaznaczone, że tylko takie mi pozwolą dokładnie zrecenzować. Jeśli jakaś marka oferuje mi próbki czy miniaturki to zazwyczaj dziękuję i odmawiam
[/QUOTE]Dla mnie to śmieszne i żenujące, próbka jest przecież za darmo dla przeciętnego potencjalnego klienta. A tutaj producenci chcą, żeby reklamować produkt (tysiące wyświetleń na popularnych blogach) nie dając nic od siebie. Bo dla mnie próbka to takie 'nic', wystarczy babską gazetę kupić i już jest kilka próbek. |
|
|
|
#1919 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

ale nadzwyczaj piękna
i pozytywnie nastrajająca do życia 
A też nie cierpię sprzątać