|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Ja tez sie nie moglam doczekac tych pieknych koronek, na ktore kiedys moglam popatrzec i co??? Nakupowalam slicznych staniczkow , porobilam fotki i zdobia moja szuflade teraz Oczywiscie w tylnych rzedach, bo z przodu topiki, dla karmiacych i sportowe---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Zobaczysz jak sie bedziesz czula w takich ladnych staniczkach
|
|
#9932 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale np na jakieś wyjście ze znajomymi, albo nawet do bluzeczki czy sukienki to mam nadzieję, że jednak dam radę wychodzic w koronkowych
|
|
|
|
|
#9933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to Ty bidulo masz urwanie głowy- zostałaś z problemami , smutkami i emocjami sama . Dom, dziecko, obowiązki i jeszcze szpital . Kilka dni idzie to ogarnąć- no ale tu się dłuższy okres szykuje więc trzymaj się dzielnie i wypłakuj nam ile wlezie, może choć troszkę Ci pomożemyCytat:
![]() Wiesz, może nie skreślaj jeszcze tych okraglasków skoro Ci się podobają. Dr będzie przygotowany więc jeszcze przed samą operacją sobie porozmawiajcie. Te wielgachne nie wchodzą w grę- ale tak w granicach 460 możesz spokojnie wziąść, nie będą z tego piłki z pewnością. Zresztą Ty masz fajną tkaneczke wyścielającą więc piłkowatości nie musisz się bać. Cytat:
Myślisz, że to tak fajnie patrzeć na takie ślicznotki i nie móc się niemi nacieszyć na całego no istna męka.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#9934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zalecenia co do smarowania też są różne, ja do tej pory (trzy miesiące) nie smarowałam niczym, teraz ponieważ blizna wciąż pracuje mam zalecone plastry silikonowe Sutricon.---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Rodzynko taka pogoda a Ty chorutka leżysz bidulo, zdrówka szybkiego życze
|
|
|
#9935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak mi strupek odszedł to było to dużo większe niż wczoraj wieczorem i mama się nawet zaczęła martwić jak to obejrzała. teraz na to patrzyłam. jak gazę zdjęłam to na niej była taka jakby lekka ropa ale rana czysta.. ale dalej mokra.. wygląda to lepiej. na szczęście w poniedziałek jadę do doktorka i zobaczę co mi powie.. i mam cichą nadzieję, że pas pójdzie w odstawkę ![]()
|
|
|
|
|
#9936 |
|
Wtajemniczenie
|
Zabcia teraz tymi cycorkami daje chłopakom lizać lizaka przez szybe
|
|
#9937 |
|
Rozeznanie
|
nie pytam pod zdjęciami bo tam mi nikt nie odpowie
czym mam to smarować żeby zaschło?
|
|
|
|
#9938 |
|
Wtajemniczenie
|
ja u siebie od pierwszego dnia stosowałam Nitrofurazon, to jest taka odkażająca maść na rany ale na Twoją rankę nie wiem co najlepszego będzie.
|
|
#9939 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie boję się, że jeszcze rozmoknie..
|
|
|
|
#9940 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu ja sie nie znam, ale stosuje na wszystko wode utleniona i gencjanol
|
#9941 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie Panie
![]() wpadam tylko na chwilkę jak zawsze. u mnie w pon. mijają 3 mies. z wyglądu nic się nie zmieniło. martwi mnie troszkę lewa pierś... dalej ją "czuję". prawa jakby była ze mną zawsze. a lewa jest twardsza, bardziej napięta, jest wyżej i przy różnych ruchach czuję takie lekkie ciągnięcie na dole. CZY MYŚLICIE ŻE TO NORMALNE?
|
#9942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Malinko, byłam na poczcie, podałam nr przesyłki i mają szukać (dobrze, ze poszło poleconym Olivko, ja bym u Ciebie wmontowała okrąglaski Z rozmiarem rzeczywiście nie przesadź, ale mając troszkę swojej tkaneczki i w miarę nieduży rozstaw wystarczy Tobie 420-460 cc
|
#9943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze chciałaś dobrze a takie zamieszanie wyszło. wszystko przez mnie...
|
|
#9944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A prawa jest od poczatku ladniejsza, miekciejsza i nigdy nie boli Oczywiscie jest z tym lewusem ciagle lepiej, ale jeszcze nie dorownuje prawej
|
|
#9945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo już chciałam siostrę wysyłać do apteki ![]() dziękuję za pomoc ja naprawdę mam obsesję, że mi się zakażenie wda.. mimo, że wszystko mam czyste. |
|
|
|
|
#9946 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu a Mya pare postów temu pisała o czymś do przemywania ranek, coś na O to było, odszukaj sobie, jak ona poleca napewno Ci nie zaszkodzi, jutro cały dzień możesz to suszyć
|
|
#9947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to mnie pocieszyłaś
|
|
#9948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym wiedziała, ze tak będzie, to przekazałabym kumpeli z Opola i juz byś miała u siebie
|
|
#9949 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że wy na lewuski narzekacie a u mnie na odwrót. Przy masażu lewa już się trochę rusza a prawa ani drgnie. W ogóle coraz częściej się zastanawiam nad zszyciem stanika po środku żeby je trochę zbliżyć do siebie. Ktoś praktykował?
Pewnie o Octenisept chodziło : ) Ja nim ranki przemywałam. |
|
|
|
#9950 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek po 8 miechach jeszcze lewa pierś czujesz, dokucza ci?
Ilovesleeping na początku to najwygodniej w sportowych to zrozumiałe..a na wyjscia po tych 2 , 3 miechach jakos da sie rade ![]() kiedy ja moglam juz zakladac te staniki to bylo niewygodnie ale dzis moge nosic caly dzien i jest ok..choc sportowy staram sie nosic jak i go na noc zakladac ostatnio zakupilam 4 staniczki ![]() ![]() mmmmrrrrrrrrrr i pas do ponczoch MRRRRRRR hepozatym piekna pogoda dzisiaj to i generalne sprzatanie z rana trzebabylo wykonac, potem wypad na dzialek do rodziców i nasetpnie grill u siostry he, Wam tez pewnie milo minął ten dzien ![]() ![]()
|
#9951 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzymaj się dzielnie kochanie, bo wbrew pozorom to właśnie Tobie będzie trudniej to wszystko ogarnąć... Dom, dziecko, praca, odwiedziny w szpitalu, stres, potem rekonwalescencja... Na pewno wszystko dobrze się ułoży, ale zanim to nastąpi troszkę musicie poczekać. Pisałam już gdzieś wcześniej, że to świetna próba Waszej miłości, oczywiście zaliczona na 6+ Mam nadzieję, że masz tam jakąś dobrą duszę do pomocy. Pisz tutaj, zawsze chociaż wirtualnie Cię utulimy i pocieszymy ![]() Hm, konfrontacja ? Cytat:
Następnym razem koniecznie bez stanika leć i podrażnij trochę tych napaleńców A to od dziś jest moje życiowe motto: Co dzień budzę się piękniejsza, ale dziś to już przesadziłam |
||
|
|
|
#9952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz mam taki metlik w głowie ze sama nie wiem czego chce ale jedno jest pewne chce miec pełne dekoldy wiec mysle ze tutaj bardzej okragle sie sprawdza tylko mi te 420 bedzie za mało wole te 460 dobrze ze dogadałam sie z doktorem i bedzie miał te i te wiec jeszcze przez operacja zdecyduje co wybrac wroce do was z niespodzianka mam tylko nadzieje ze dobrze wybiore![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
ja piersi nie mam ale jestem grubo skrorna ze tak powiem z miła checia bym wam sie pokazała na zywo no ale nie ma jak Bo zdjęcia czasem sa mylne
|
||
|
|
|
#9953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Żadnych smarowań na własną rękę - zalecenia są zaleceniami ![]() Mya kurczę to nie jest pocieszające. Ja dobrze jem, gotuję w domku, dużo warzyw, owoców, owsianki, ciemny chleb, kasze, drób, bez tłuszczu praktycznie wszystko, cukier tylko do kawy, kawa maksymalnie jedna, albo w ogóle, dużo wody piję.... A galareta ma się świetni, mimo, że jestem szczupła .A jakie profesjonalne zabiegi masz na myśli ???? Bańkę sama robiłam, rolletic chodziłam 3 miechy- nic. Olivka zdaj się na lekarza, Twój Ci za małych nie wmontuje, z tego co o nim czytałam ![]() A rozstaw to mi się teraz zrobił 20 cm jak się wyprostuję, hehehe Tonia wiem, że to wkurzające, ale poczekaj cierpliwie, już niedługo, będzie dobrze! Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-17 o 23:09 |
|
|
|
|
#9955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz już i staniczkiem je zacząć zbierać ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Hormony i toksyny do tego- no i po nas. Obiło mi się kiedyś o uszy że mają cellulut i rozstępy dopisać do cech naszej płci I nawet szczupłe kobiety mogą mieć tendencje już w młodym wieku do cellulitu. Nic się nie wymyśli- można jedynie zmagać się z tym systematycznie. Jak się przerwie - cellulit wróci , no bo te wszystki zabiegi nie wykluczą przyczyny a tylko zniwelują skutki problemu. Wszystko co możemy robić to nie pomagać by powstawał - czyli profilaktyka. Więc jak napisałaś - jedzenie bez śmieci, dieta bogata w wit. A, E, PP, B5, cynk i krzem. Lokalne stosowanie kremów , żeli , olejków, elastyny, kolagenu, biostymoliny, kofeiny i innych takich. Masaże, natłuszczanie skóry, nawilżanie, zcieranie, ćwiczenia (najlepiej progresywne), zabiegi drenujące , próżniowe, poprawiające mikrokrążenie naczyniowo -limfatyczne, mezoterapia, peelingi chemiczne (kwas glikolowy zwłaszcza) , mikodermabrazja. Można też wdrożyć terapię farmakologiczną - bodajże retinoidy . Jest tego trochę- i dlatego żeby nie strzelać na oślep najlepiej oddać się w ręce specjalisty ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- Cytat:
No dobra to poprosimy gorące focie . Ja fiżbinek nie lubię i już - źle mi w nich i niwygodnie, a jak piersi z nich wyciągne to aż mnie bolą. Do kitu z taką robotą - żeby się meczyć, po co mi to Cytat:
|
||||
|
|
|
#9956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może uda mi się zobaczyć ... będę w Olsztynie w kwietniu, czerwcu, lipcu i sierpniu
|
|
#9957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie czuję się urażona kazał mi się smarować wazeliną, potem dzwoniła żeby się upewnić i jeszcze mi to potwierdził.. chociaż jakieś 2-3 dni nie smarowałam ![]() mam nadzieję tylko, że nic mi się z tym nie podzieje i nic nie wda (nie wdało?). zobaczymy jutro co powie.. kurde miałam taką cichą nadzieję, że pójdę sobie już na basen.. a co do ściskania to wczoraj jak mnie pierś swędziała to tak myślałam: ZAKAŻENIE! i próbowałam to wycisnąć właśnie takim uciskaniem
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-18 o 09:22 |
|
|
|
|
#9958 |
|
Zadomowienie
|
izzi42 05.04 - 17![]() sherry.b 18.04 - 30![]() Andzikus 23.04 - 35![]() issabel1 24.04 - 36![]() ania1919 27.04 - 39![]() MILENKA2012 09.05 - 51![]() kicia_nh 11.07 - 114![]() Olivkaa200 12.07 - 115![]() Dziękuję bardzo dziewczyny za ciepłe słowa A ja wczoraj w końcu poszłam do jednej z koleżanek, z którą się kilka miesięcy nie widziałam (byli też kumple co ich pare miechów nie widziałam), z mężem napędzili bimbru. No a że my tyle się nie widzieliśmy to trzaq było się razem napić Pierwszy raz w życiu to piłam no i zapomniałam o wszystkich problemach tak porządnie, że do tej pory nic nie pamiętam
|
#9959 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#9960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

ty kochana się męczyłas ale pomyśl i o tych facetach jak oni cierpieli żeTYLKO mogli popatrzeć a i nogi w kroku zciskali że ho ho ,a fantazja to chyba im muzgi rozpindalała 
ale np na jakieś wyjście ze znajomymi, albo nawet do bluzeczki czy sukienki to mam nadzieję, że jednak dam radę wychodzic w koronkowych
izzi42 05.04 - 18
bo miałam dziwna metrowke
I wiecie co caly wieczor marzylam, zeby wrocic do domu i zdjac ten sliczny stanik
zalecenia co do smarowania też są różne, ja do tej pory (trzy miesiące) nie smarowałam niczym, teraz ponieważ blizna wciąż pracuje mam zalecone plastry silikonowe Sutricon.

Bo jak oni tak moga galy wlepiac, kiedy ja tak cierpie
????