|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
oj to będę musiała się wybrać, bo ceny z tego co mówisz przystępne, a te jego rękawiczki już takie zniszczone :x
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, ja też muszę wygrzebać swój rower z piwnicy ![]() Wiem, że pytanie nie do mnie, ale ja swoje kupowałam w Lidlu ![]() Tzn.? Byłam dziś na zakupach ciuchowych, kupiłam morską spódniczkę i granatową marynarkę |
||
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu zapomniałaś odnosząc się do mnie dodać "Malina, Ty pasztecie"
![]() nawet sobie daję radę dietując, najadam się tylko nie wiem czy to, że tak długo to będzie trwać mnie nie zmęczy jeszcze się przypadkiem nauczę gotować dobrze się czuję aaa nakupiłam, takich tam włosowych (szampon, wcierka, żel) trochę ori do twarzy, puder za skonczony puder (bell), pomadkę za skończoną pomadkę Ori ![]() i się dużo narobiło w sumie wszystkiego, ale prawdziwych zachcianek niewiele ![]() marynarka spódniczka szalona nie w moim stylu, ale ciekawa już nie pamiętam kiedy sobie kupiłam coś do ubrania , nie licząc rajstop i bielizny
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-03-17 o 22:25 |
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jak mało zachcianek, to nie jest źle ![]() To pojedź i kup sobie chociaż coś drobnego - na pewno Cię to ucieszy Zużyłam z rana masło do ciała
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wczoraj ciasto toffi bez pieczenia
Dla mnie ciut za słodkie, ale TZ zachwycony ![]() Zostały mi białka, wiec biorę się za bezy. A potem będę robić obiad - zainspirowana blogiem Ksiezniczki: karkówka z sosem keczupowym Odebrałam wczoraj kosmetyki Alterry do testów. Krem do rąk z granatem i aloesem jest całkiem fajny
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie bez zmian ciagle zabiegana jestem a dziewczyny slyszalyscie o tym, ze mozna zaniesc stare rzeczy do sephory np. blyszczyk i dostaje sie 50% zniżki na blyszczyk z sephory i tak ze wszystkimi produktami sephory? |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nudów zrobiłam foty całej mojej kolekcji kosmetyków. Jak z pielęgnacją nie jest źle, tak z kolorówką mogłoby być lepiej ![]() Zdj. 1 Kosmetyki do mycia i nawilżania ciała, do rąk i do stóp Zdj. 2 Kosmetyki do twarzy; peeling do ciała, antyperspirant; zmywacz do paznokci. Zapomniałam o peelingu Soraya do twarzy. Niepodpisane opakowania to hydrolat oczarowy, serum hialuronowe. Zdj. 3 Kosmetyki do włosów Zdj. 4 Zapasy Zdj. 5 Kosmetyki do makijażu twarzy Zdj. 6 Kosmetyki do makijażu ust Zdj. 7 Kosmetyki do makijażu oczu Zapomniałam jeszcze o lakierach do paznocki, bo ich prawie nie używam. Mam 8 lakierow i jeden top coat Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-03-18 o 13:04 |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
W nowym mieszkaniu mam fajną miejscówkę do robienia zdjęć
Dzięki otwartej, jasnej kuchni (2 okna, jasne ściany no i ta otwartość) nie będę miała z tym problemu jak u rodziców ![]() Próbka w załączniku (lekko podrasowane przez program). (ściany wyszły białe )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-18 o 13:37 |
|
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie w zapasach, bo poleci do torebki, jak skończy mi się obecny.Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam dziś eye-liner w kremie z Make-up Studio w mojej szkole makijażu, bo mi się nim bardzo dobrze malowało. Poszłam od razu do Inglota po pędzelek i metalowy grzebyk do rzęs. A że była promocja, że jak się zrobi zakupy za 30 zł, to grzebyk można kupić za pół ceny, to dobrałam błyszczyk za 9 zł. W efekcie wzięłam 3 rzeczy w cenie 2
|
|||
|
|
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast uważaj na maseczkę- poparzyła mi strasznie twarz Zresztą jak widać na KWC to niemal wszystkim...Cytat:
Fajnie Ci się udało z tą promocją w Inglocie. A eyeliner z Make up Studio ile kosztuje? |
||
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę, to z maseczką faktycznie muszę uważać. Na moim blogu w komentarzach ostrzeżenia, teraz Lynn
![]() Nusia: krem nie od razu się wchłania (ale się nie klei), więc miej to na uwadze, skoro ma być "do torebki". Ja takie kremy lubię ![]() Księżniczko - karkówka wyszła przepyszna
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, super zakupy ciuchowe i torebka!!!
Cytat:
![]() Co do Alterry to kupiłam kiedyś krem brązujący do twarzy, brzoskwiniowy, cera tłusta i mieszana i myślałam, że będzie to taki delikatny samoopalacz, jaki mam z Dove, a to jest krem tonujący, a mojej cery już nie brązowi... no ale ogólnie jest leciutki, będzie dobry na lato, używany zamiast podkładu. Lynn, bardzo malutko tego masz! Ja też porobiłam trochę zdjęć, m.in. lakierów, niebawem wrzucę ![]() Co to za błyszczyk drugi od lewej? A ja już odrestaurowałam rower po zimie,wymyłam karcherem i troszkę się przejechałam w sobotę ![]() Co do zakupów, to ostatnio zamiast kosmetyków kupuję ciuchy albo książki ![]() Muszę pochwalić lakier nabłyszczający z Essence (studio nails szybkoschnący lakier nawierzchniowy) - lakier długo się utrzymuje, niesamowicie błyszczy i wysusza lakier w minutę!
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn odwyk Ci niepotrzebny!
![]() luskap te lubie tego top-coata |
|
|
|
#3465 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap dzięki za info o tym topie
coś takiego jest mi właśnie potrzebne, bo mam problem z odciskami na świeżo pomalowanych paznokciach.. niby już suche a zawsze coś "macnę" i jest ślad ja jestem zachwycona topperami z Essence - ten brokat i confetti wyglądają obłędnie
|
|
#3466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny bylismy z TZ na weekend w SPA W Borach Tucholskich, relacja TUTAJ, było cudownie. Wróciłam zrelaksowana Kupiliśmy ten wyjazd w grudniu na grouponie.Dziewczyny ----> klub
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-03-18 o 22:15 |
|||
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że skorzystaliście z pięknej pogody- takie wypady taką kopa na resztę tygodnia ![]() Potrzebny, bo jak zliczam ile kasy przewalam na przypadkowe zakupy kosmetyków, które potem rozdaje lub wymieniam to
|
|
|
|
|
#3468 | |||
|
Zakorzenienie
|
42 zł
Cytat:
Dzięki za info ![]() Cytat:
![]() Ten? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięso wyszło wyśmienicie, natomiast bezy ... totalna klapa ![]() Po południu byli rodzice (moi i TŻ). Ciasto toffi bardzo im smakowało ![]() Musieliśmy na szybko kupić filiżanki Akurat trafiliśmy na takie idealnie pasujące do kolorów w kuchni - z beżowym, jasno-szarym i ciemno-szarym kółkiem ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() Użyłam go dzisiaj drugi raz i mi się właśnie dosyć gęsty wydaje. Tzn nie w sensie, że tłusty, tylko taki suchy jakiś. Dosyć szybko schnie (?) na twarzy, więc trzeba go szybko rozsmarowywać. Zaskoczył mnie spisywaniem sie na twarzy - lekko wyrównuje koloryt, nie nawilża jakoś specjalnie (mam do normalnej i mieszanej), ale też nie czuję napięcia skóry, a tego się obawiałam. Zobaczymy jak dalej z tym będzie. Peeling - bardzo delikatny
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-19 o 08:19 |
||
|
|
|
#3472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja się rozglądam bo chcę kupić coś porządnego ale jeszcze się nie zdecydowałam bo tyle tego wszystkiego jest Cytat:
![]() dokładnie u mnie od soboty nie ma teściowej i ogólnie mam taką chęć na wszystko, gotowanie i sprzątanie kiedy nikt mi przez ramię nie zagląda jest bardzo motywujące ![]() a tak w temacie to kupiłam sobie tą oliwkę w żelu i smaruję sobie brzuszek bo jak zobaczyłam w piątek rozstępy u koleżanki to dziś o 19 mam wizytę u gina, trzymajcie za nas kciuki
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka:
Zelmer Odyssey Odkurzacz średni cenowo, póki co jestem zadowolona ![]() - ma 6 końcówek, w tym do parkietu - ma filtr Hepa (są 3 filtry Hepa: 11, 12 i 13 - ten ma 11, bo nie mamy dywanów, a jedynie dywaniki, więc nie ma sensu kupować 13, który jest świetny do dużych powierzchni dywanów, a różnica w cenie jest ok 100-150 zł) - można regulować moc ssania - ma wygodną rączkę i regulowaną rurę - jest leciutki, nawet z wężem i rurą - jest mały, zgrabny i ładny (mam tą wersję beżową)Początkowo chciałam wodny odkurzacz (rodzice mają Wodnika też Zelmera), ale TŻ mnie przegadał. Nasz Odyssey jest na klasyczne wymienne worki. Wybór był w zasadzie spontaniczny. Słyszałam wcześniej o odkurzaczach z filtrem Hepa, poczytałam trochę rano w necie (żeby nawet wiedzieć o co pytać sprzedawcę) ale nie wybrałam żadnego modelu. Pojechaliśmy do sklepu "pooglądac", wypytałam o to, co mnie interesowało i wybór padł na ten.
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3475 |
|
|
Hosenko fajnie Wam się układa w tym nowym mieszkanku
a takie dokupowanie sprzętów to już sama przyjemność Jadę zaraz do Rossmanna odebrać Alterrę do testów.
|
|
#3476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() będzie ok ![]() Wczoraj mieliśmy makijaż Diora, dostałam -5 z zaliczenia A 2 tygodnie temu (chyba Wam nie pisałam) Chanel i dostałam =5 ![]() Wczoraj od rana do wieczora coś robiłam: pobudka o 8:00, najpierw zajęcia, potem byłam u dziadków (dziadek ma dziś imieniny), później robiłam sałatkę na dzisiejsze urodziny TŻ-a, malowałam paznokcie, zrobiłam spa i poszłam spać o 1:00 w nocy Teraz muszę odkurzyć mieszkanie, przygotowywać się, jeszcze jedziemy z TŻ-me po alko i przekąski. A wieczorem domóweczka ![]() Poszedł dezodorant YR
|
||
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Tak, z H&M ![]() Cytat:
Ahh z tym rozchmurzeniem to będzie ciężko ![]() Super zakupy! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Lecę się szykować i zmykam na zajęcia... Tak mi się nie chcę... Zresztą, nic mi się ostatnio nie chce... ;/ |
||||
|
|
|
#3480 | |
|
|
Cytat:
![]() No tak ale to są rzeczy na które warto wydawać pieniądze. ![]() Odebrałam Alterrę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

więc jeszcze dużo dużo do zrzucenia, ale przynajmniej smacznie jem
będę zadowolona przy 63 
Albo coś koło tego, bo bardziej zależy mi na szczupłych nogach. 

)
Zresztą jak widać na KWC to niemal wszystkim...

Ja też porobiłam trochę zdjęć, m.in. lakierów, niebawem wrzucę 

będzie ok