|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja mam 2 Jeden wylicytowałam za 25, a drugi za 16 ![]() Muszę się zabrać za zmywanie, ale mi się nie chce ![]() |
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja prawka jeszcze nie zdałam
Przeszłam na czerwonym
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, wstydź się
![]() Ja zawsze stoję na pasach i czekam na zielone, nawet jak mi się spieszy i nic nie jedzie - robię tak od czasu jak koleżance wlepili mandat ![]() Tak samo wolę kupić bilet w autobusie, nawet kiedy jadę 2 przystanki, niż potem płacić 8 dych, bo mi 2 zł było szkoda ![]() |
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
To z biletem też tak mam
a przechodziłam akurat przez kawałek pasów, gdzie kierowcy zawsze mają zielone;/ No trudno
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najgorsze to byłoby myśleć co ja bym sobie za tą stówkę mogla kupić
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
No też mam ten ból, zwłaszcza,że w tym miesiącu i tak mamy duże wydatki.
|
|
#2617 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ciekawe ile razy będę musiała podchodzić do licytacji Ups! Przypomniały mi się czasu moich studiów, kiedy dojeżdżałam na uczelnię dwoma autobusami. Najgorsze było to, że jeden odjeżdżał z jednej a inny z drugiej strony dwupasmówki, więc trzeba było czatować, który pierwszy podjedzie. A przejścia nie było, tylko kładka. I weź tu dobiegnij zgodnie z przepisami na czas... A czasem złośliwy patrol potrafił się zaczaić na takich 'niezdecydowanych'. Raz już nawet wpadłam w sidła, ale w porę nawróciłam Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ---------- A tak w ogóle to zrobiłam dziś krem dla Kasi, ale postoi on u mnie do poniedziałku, bo ja durna nie pomyślałam, że wysyłka przypadnie na piątek, a nie chcę, żeby na poczcie leżał. Co prawda zakonserwowany, ale mimo wszystko, lepiej chyba, żeby w lodówce był.
|
|
|
|
#2618 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
. Nie dla psa, dla mnie . Ja robię zawsze tak, że im oddaję moją używaną, a sobie biorę nową. Obecnie śpię pod kremową w czerwone róże { Co do ciumciania, to Max dziury robił od zawsze. Jak poczuje się samotny, niesprawiedliwie skarcony lub obrazi się, idzie na salonową {koc} albo na swoją, sypialnianą kanapę {kołdra w poszwie}, przednimi łapami robi z materii "dzióbek" i dziurę wyciumcuje . Cytat:
Cytat:
I tak jak Aga pisze - jakaś dziwną swędziawkę zaczęłam odczuwać . Niezbyt intensywną, ale jednak . I to nie po psikaczu, bo używam nie za często. Bazuję na CHI. Cytat:
Już nie porównam, bo znikł z Allegro . Jeszcze wczoraj był u tego sprzedawcy szampon marchewkowy, a dzisiaj już tylko to : http://allegro.pl/yes-to-carrots-sza...192781264.html Nie sprzedał, bo było parę sztuk i ma urlop . Cytat:
Kupuj, kupuj ! Co masz nie kupić !![]() Przepraszam ! Ale - ![]() Cytat:
Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na zakupach i nabyłam troszkę rzeczy na wiosnę
Muszę jeszcze odświeżyć kolekcję podkoszulków
|
|
#2620 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Przy okazji przypomniał mi się kot koleżanki, który sobie wyciumciał taki "cycek" we włochatej narzucie, potem przychodził do niego, ciumał, ugniatał łapkami i mruczał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Już nadrabiam swój błąd i wrzucam do albumu
|
|
#2622 |
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
nie wiem do czego je założę,ale ok![]() I mam wątpliwości co do kurtki- nie wiem,czy nie wyglądam w niej głupio, z tym moim sadełkiem
|
|
#2624 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ile masz zamiar na niego wydać?
Cytat:
Aaa, to od razu zmienia postać rzeczy Może faktycznie spróbuj tak jak radzi Asia.No i kupiłam Znowu cieni w Inglocie nakupowałam, plus wosk do brwi - stwierdziłam, że skoro nie reguluję to trzeba sobie jakoś inaczej z nimi poradzić Kupiłam też zachwalanego micela Bourjois, odżywkę do rzęs Eveline (zobaczymy co mi po niej będzie), jakiegoś nudziaka Wibo (chciałam Eveline, ale same rozwarstwione były) i świeczkę dla niedźwiadka w Rossmannie ![]() Kupiłam też bluzkę w lumpku i teraz trochę żałuję, bo mogłaby być luźniejsza... Jeszcze bardziej? Czy Ty aby nie przesadzasz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znowu łażę po dogomanii, tym razem po bazarkach na rzecz psiaków i już kilka rzeczy upatrzyłam, np z tego podoba mi się numerek 25 i 76 ![]() http://www.dogomania.pl/threads/2245...APRASZAM!!!*** Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-16 o 18:49 |
|||
|
|
|
|
#2625 | ||
|
|
Jakoś tak do 20 może do 25 zł... w przyszłym miesiącu, albo jeszcze przyszłym
![]() Cytat:
![]() No widzę, że Ty jak Gosia, też bez poka-poka Cytat:
Kurde, przydałoby się dodatkowe źródło $$ ale nie mam czasu na robienie biżu
|
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro zrobię fotkę moich wszystkich cieni z Inglota ![]() Trochę późno jest, nie było dobrego światła ![]() Cytat:
Ja cały czas mam nadzieję na te śliczne kolczyki
|
||
|
|
|
|
#2627 | |
|
|
Cytat:
Fotek nie mogę się doczekać ![]() A tak w temacie - ciekawe czy się Kasia naumiała ???Naszyjnik kupuj, a co do kolczyków, to nie mam kamyczków w innych kolorach [nigdzie nie mogę dorwać, albo nie wiem co szukać].
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro kupię ![]() Mnie się podobały takie niebieskie, które robiłaś ostatnio (miałam gdzieś nawet fotkę), tylko ja bym chciała czarne, czerwone, albo zielone ![]() Kurde, jak czytam na dogo co te niektóre psiaki przeżyły to mi się wyć chce
|
|
|
|
|
|
#2629 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to trzymam kciuki, bo mnie się jeszcze nie udało . Cytat:
Cytat:
To ten nowy szampon, o którym pisałam : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-objetosc.html Odżywki jeszcze nie ma. Tylko jest ten spulchniacz w piance : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-piance.html Cytat:
No to trafiłaś zakupowo . Fajne buty. Na takich kurtkach nie znam się, bo nie noszę ze względu na krótką szyję . A wiesz, że masz rację - piękniejszą już być nie mogę . Cytat:
Odżywkę też miał ? Jeszcze nie i chyba innego nauczyciela muszę poszukać, bo tatusia - sołtysa ździebełko do poziomu zrównałam. Jak nic - na taczce ze wsi mnie wywiozą . Cytat:
Mnie się nr 26 podoba . Miłego, ciepłego i słonecznego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam też, że kiedy zdarzało mi się myć włosy odżywką to bardzo niewiele wyciągałam potem z sitka, dosłownie kilka w porównaniu z szamponem i odżywką. Niestety odżywka, którą myłam włosy (emulsja Gloria) już mi się skończyła i nie mam możliwości kupić następnej. Miał Cytat:
Czym Ci sołtys podpadł? ![]() Ciężko nie czytać, to silniejsze ode mnie ![]() Też mi się podoba, ale kolczyków niestety nie mogłabym nosić, bo wkrętki na pewno nie są srebrne, a moje uszy reagują strasznie na coś nie srebrnego Zrobiło mi się tak kilka lat temu, a wcześniej mogłam nosić nawet najtańsze kolczyki za kilka złotych. |
||
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść do ciucha poszukać,ale zaspałam
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba, ale jak pisałam, i tak pewnie nie mogłabym nosić
![]() U mnie w soboty w jednym lumpku wszystko jest po złotówce, ale trzeba iść z samego rana jak tylko otwierają czyli o 8, bo potem to już nie ma po co, wszystko wymiecione Oczywiście w wolną sobotę w życiu nie chciałoby mi się iść, ale te soboty, kiedy idę do pracy, wychodzę parę minut wcześniej i czasami uda mi się coś fajnego dorwać, ale rzadko niestety.Zrobiłam fotki moich cieni z Inglota i wrzuciłam na inglotowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3661 |
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dostawa jest o 10,ale wiadomo- stałe klientki i te "ważniejsze"(nauczyci elki itd) mają pierwszeństwo... A rzeczy są różnie wyceniane ![]() Nie wiem dlaczego,ale jarają mnie takie paletki Zaraz wrzucę przepis na ciasto,bo w tamtym tygodniu fotka się nie chciała dodać
|
|
|
#2634 | ||||||
|
|
Cytat:
Dogo nie czytam, bo bym psychicznie nie wytrzymała... Cytat:
Ale masz przeboje ze zwierzakami ![]() A mi tęskno za Ryrem i jego barankami i trycianiem mokrym noskiem ...Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Heroldin;32974517] Jeszcze nie i chyba innego nauczyciela muszę poszukać, bo tatusia - sołtysa ździebełko do poziomu zrównałam. Jak nic - na taczce ze wsi mnie wywiozą . [quote] A co tym razem? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale dziś późno zawitałam na forum
|
|
|
|
#2635 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ano właśnie . Informacja z wczoraj - tylko parę włosów wypadło . Cytat:
Nie ma sprawy . Poczekam aż sprzedawca wróci z urlopu i zapytam . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witaj w gronie księżniczek na ziarnku grochu ! Mam to samo od zawsze, z tym tylko, że moje jedynie złoto tolerują . ![]() No właśnie sąsiadka podpowiedziała mi wczoraj, żeby pościeli dla Maxa w lumpku poszukać, bo podobno i pościel można tam kupić . Cytat:
Napisz jak się sprawują . Cytat:
Cytat:
Ano . Całą epopeje można napisać . Cytat:
Miłej niedzieli |
|||||||||
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się Dodałam na bloga
|
|
|
#2637 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może Yao z czasem pozbędzie się alergii? Mój TŻ miał kiedyś astmę i alergię na pyłki, psy itd, a w pewnym momencie jakby mu to przeszło, najpierw miał w domu pudla (bo podobno pudle nie linieją i są mało alergiczne), teraz mamy Dżafę. Po astmie na razie też nie ma śladu (i oby tak pozostało). Jedyna pozostałość po alergii to to, że nie może spać w pościeli z pierza. Odżywka też mi się podoba, tylko czemu musi być taka droga ![]() Cytat:
![]() Niestety, ja już dawno pogodziłam się z myślą, że nie będę miała włosów dłuższych niż ro ramion, góra do łopatek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja je bardzo lubię, chociaż na moich oczach perły sprawują się trochę lepiej niż maty, lepiej się rozcierają. Dzięki
|
||||||
|
|
|
|
#2638 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Można, można Książkę napisz, będziesz milionerką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kilka razy Ala była w odwiedzinach, teraz miała dłuższą przerwę. Mi tak trochę dziko, bo to w sumie u obcych dla mnie ludzi [koleżanka z pracy TŻ'ta]. Ale wiosna idzie, może namówię go na odwiedziny na świeżym powietrzu co by obcej dziewczynie na głowie nie siedzieć.A, pochwalę się - odsmoczkowuję Alę i już 4 dzień śpi bez niego [tylko do snu miała] i nie upomniała się dziś o swojego przyjaciela ![]() Trudniejsze przed nami - nocnik
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli jest u koleżanki TŻ'a z pracy to pewnie faktycznie niezbyt często jest możliwość do odwiedzin ![]() Mam nadzieję, że z czasem będzie można coś z tym zrobić. Z tym, że nie wiem czy dobrze kojarzę, że kocia sierść jest jednym z najsilniejszych alergenów ![]() Brawo, trzymam kciuki za sukcesy w odsmoczkowaniu ![]() Za nocnik też ![]() Jakże na czasie - http://www.hopaj.pl/42847
|
|
|
|
|
|
#2640 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Aga, ale ślitaśny nietoperzyk ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja po namyśle podjęłam jednak decyzję - nie będzie boba, będzie krótko "na chłopaka" . Chrzanię te tańce - wygibańce włosowe . I podobno krótkie włosy odmładzają . A poza tym, żeby mieć dłuższe włosy, to trzeba te włosy mieć . Smętnie zwisające strąki urody raczej nie dodają . A widzę coś takiego na każdym kroku . I o mnie też Bozia zapomniała, kiedy to włosami ludzi obdzielała. Cytat:
Coś takiego jest. Miasta i gminy posiadają ubezpieczenia . Ale to żmudna droga, żeby coś z nich wycisnąć . Jednakże w ubiegłym roku zawiadomiłam już wójta oficjalnym pismem, że wszystkie rachunki za ewentualne naprawy zawieszenia samochodu przesyłam do gminy . Cytat:
Uwielbiam perły i dobrze się w nich czuję . A podobno z moja urodą powinnam jedynie matowych cieni używać . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy u Was w okolicy jest Lidl . Dzisiaj będą w nim fajne kalosze . A wczoraj kopiłam w Biedronce worki do prania { Aga !!! }. Podobno cały tydzień były. Jeden komplet to zwykłe worki - do bluzek, swetrów itp, a drugi, specjalnie wyprofilowany - do biustonoszy . Cena bodajże około siedmiu złotych . Kupiłam oba . Ja bez worków już nie potrafię prać . Miłego dnia |
|||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

]
Jeden wylicytowałam za 25, a drugi za 16 

Przeszłam na czerwonym

Kupuj, kupuj ! Co masz nie kupić !

...