|
|
#2041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
![]() nooo, jak miło tak sobie posiedzieć i nic nie robić. Ale jak wstanie to też wybywamy na dwór, znowu, bo dziś już plac zabaw zaliczylismy. 3/4 spaceru niosłam Tup Tupa pod pachą ![]() A ja dizś jadłam Chatkę Puchatka ![]()
|
|
#2042 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Może to i lepiej nie wiem,czy taka super temperatura,jest zdrowa o tej porze roku ![]() Napisałam w kulinarnym później jeszcze napiszę,co zrobiłam do obiadu ![]() Cytat:
![]() A już się bałam ![]() Cytat:
Bartosz też umie,ale trochę w innej wersji,bo małż Mu tak naściemniał i Bartosz tak się nauczył ![]() Cytat:
![]() My dzisiaj praktycznie cały dzień na dworku,jeszcze teraz jest 16 stopni u jednej koleżanki,przedszkolak ma prawie 40 stopni gorączki u drugiej dwójka chora,w tym niespełna czteromiesięczny maluch ![]() Gdzie to,tak po zimie,od razu lato się zrobiło ![]() Miłego wieczorku |
|||
|
|
|
#2043 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ale suuuuperowa pogoda dziś była większosc dnia na tarasie spędziłyśmy ![]() Cytat:
niemożliwa jesteś ![]() Cytat:
![]() tez uważam że lepije żeby jeden pokoik miała Oli, a w większym wydzielic częsc na mini sypialnię Cytat:
Zuza umie częściowo póki co, bo zanim zdążyła sie nauczyc to przerzuciła się na Kubusia Puchatka ![]() to dochodź ![]()
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , zerknę zaraz, czy dam radę ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My byłyśmy na placu zabaw i w parku, skakałyśmy w klasy Zu robiła babki i każdenu dziecku mówiła "nie ruszaj babki" grożąc paluszkiem![]() Cytat:
![]() ![]() i dla Was My też mamy "inną" bajkę, o smoku...baba wymyśliła a Zu zapamiętała![]() zdolna jestem to bym je na pewno wykorzystała ![]() ![]() aleście się uparły![]() ![]() Wojtusiu nie wiem czy bierzecie w ogóle pod uwagę wydzielanie sypialni w salonie, ale fajne pomysły widziałam: 1. za niewysoką ścianką 2. za przydymioną szybą 3. za szklanymi drzwiami 4. za drzwiami przesuwnymi Weźcie ode mnie ten sernik bo go całego zjem
|
|
#2046 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylismy dzis nad morzem choc nie bylo tak pieknie jak wczoraj padam na twarz
|
|
#2047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powinnaś że...Babcia zjadła wilka ![]() Cytat:
![]() Się cieszę ![]() W to nie wątpię ![]() No dobra podeślij kawałek ![]() Idę przed telewizor. Dobranoc |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Wojtusiu, a co da taka kotara/panel materiałowy oprócz tego że podzieli na małe klitki? chyba że ma to mieć inne znaczenie, które nie przyszło mi do głowy ?ma nie widzieć światła, tv,was ? czy po prostu ma mieć kącik?no też podpinam się pod pytanie, gdzie brat/siostra będzie? Ja mając 2 pokoje zrobiłabym po 1 dla dzieci i dla nas.Obstając przy wersji męża, by było sypialniane łóżko,wybrałabym którą s propozycji dziewczyn.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wybyczyłam się to teraz muszę się za robotę wziąc, papierów stos :/ więc mało może mnie być dziś ![]()
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia
tęskno mi za wami
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała pytania, mogę? ![]() Cytat:
, nam też ![]() *** U nas wiosna się skończyła na razie , 5 stopni, wiatr i deszcz
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też tęsknimy ![]() ![]() U Nas tez koniec wiosny...zimno nie jest, ale nie tak jak wczoraj...wieczorem nawet mini burza przeszła
|
|
#2053 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wzajemnie ![]() Cytat:
![]() U mnie 12 stopni ![]() *************** Oczywiście kiepsko spałam w nocy chyba każdą godzinę wiedziałam może druga kawa,postawi mnie na nogi ![]() |
||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() tak pieknie wczoraj bylo a dzisiaj pochmurno, zimno i pada deszcz ![]() idziemy sie umyc i kawke zrobic
|
#2055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co dajemy w bidonie jako soczek-pije, ale sączy to prawie cały dzień, więc przyjmuje dwa razy mniejszą dawkę ![]() Cytat:
No ja też tak teraz daję, tylko muszę dawać większą objętość, bo zaraz wyczuwa. Cytat:
*** U nas tylko sobota była ładna, wczoraj od rana bardzo mglisto i duuużo chłodniej. A dzisiaj w nocy deszcz padał i burza przeszła ![]() Za nami też kolejna nocka z atrakcjami-czyli pt. Mamo zesikałam się ![]() A wczoraj byliśmy na szybkich zakupach i kupiłam dwie pary butów i płaszczyk ![]() Buty takie, płaszczyka nie mogę znaleźć: main_img_4121.jpg, main_img_5773.jpg
|
|
#2056 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię z pieczarkami, albo z łososiem, ale może inne wersje wypróbuję tak mysle wlasnie jak to rozwiązać. Po cichu Wam powiem, że zastanawiam się czy w tym cyklu nie "działać" w kwestii rodzeństwa, tylko jak sobie na szybko policzyłam to termin porodu miałabym na święta Bożego Narodzenia a jak w nastepnym cyklu to już rocznik przeskoczy i nie wiem co lepsze Cytat:
Cytat:
Bo zawsze myslałam ze lepiej mieć salon większy a sypialnia i pokoj dziecka może być małe. Nie upieram się, jestem otwarta na zmiany, dlatego Was pytam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałam zeby miała swój kącik a my swój kacik sypialniany. A czy jakieś dzieciaczki z Wątku nie mają swoich pokoików osobnych? tzn które śpią z rodzicami w sypialni? Dzień dobry wszystkim ![]() zaraz wracam
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-19 o 09:54 |
||||||||
|
|
|
#2057 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może też je wypróbuję następnym razem ![]() A użyłaś w końcu tego smalcu kokosowego? ![]() Cytat:
![]() ~~~~~~~~~ Zrobiliśmy sobie wczoraj spontaniczną wycieczkę do wrocławskiego zoo ![]() Było fajnie i cieplutko, ale wieczorem byłam wykończona bieganiem za Tymkiem ![]() Może wstawię wieczorem kilka zdjęć, jak chcecie (?) ![]() Chociaż zobaczę najpierw jak wyszły, bo może nie ma co pokazywać .
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój T nie ma swojego pokoju Cytat:
|
|
|
#2059 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas odczuwalną pokazuje aż 1 ![]() ![]() Cytat:
![]() A w nocy, czy nad ranem? Ładne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak (nie pisałam? ), no smalec ![]() My planujemy, ale pewnie na maj, żeby małe zoo było też czynne. Ja chcę, ja chcę
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sypialnia jak najbardziej może być malutka, ale pokoik dziecka fajnie jakby był większy coby miało gdzie się bawić tylko że ten materiał nie zapewni intymności Zu ma maleńki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O 1. Jakiś kiepski strasznie humor mam dzisiaj
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli obudziło ją.
|
|
#2063 |
|
Ola-Unhola
|
![]() U nas halny Pól nocy prądu nie było i jeszcze nad ranem (dobrze, grzac już nie trzeba), ale kawy to chciałabym się napić ![]() Poszłam więc spać, bo Antoś jeszcze nie wstal i tak sobie do 10,15 spaliśmy ![]() Ale teraz mnie glowa boli. ![]() Kawkę już piję, Antoś zajada kanapkę. To fajnie Dziewczyny 29 się stykniemy z SD i wtedy już szybko będziemy działać Wojtusiu, możesz planować kiedy i jak, ale najlepiej to chyba jednak spontanicznie ![]() Karola, nie bój się tylko do roboty i działaj bo mi się spieszy ![]() ![]() Na 30 musze mieć zaproszenia ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- angy, fajne butki Ja wlasnie stwierdziłam, ze nie mam czarnych botków i nude szpilek ![]() I dla Joli tez
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu L nie ma swojego pokoju i nie zapowiada się by miała.Baaaa nawet jeszcze musi go dzielić z siostrą,no i nami
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uu nie lubie takich sytuacji ze zamawiam coś a tego nie ma ![]() wkleję po południu przepisy teraz idę do kuchni rozejrzeć się co by tu na obiad wykombinować.
|
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dla Ciebie też -Apropo menu świątecznego-ja jeszcze nic nie wiem , ale na pewno będą jajka faszerowaneNo i na pewno zrobię też tort bezowy ![]() Cytat:
Uff, i dobrze, że w szpilkach nie chodzę, zawsze to jedne do kupienia mniej![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-03-19 o 10:50 |
||
|
|
|
#2067 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nasz Marci spi z nami w sypialni
Eryk ma swoj pokoj ale poki co on sam w nim spi a Marciego wszystkie zabawki sa w salonie ale wkrotce sie to zmieni, kupimy chlopakom pietrowe lozko, zrobimy przemeblowanie i obydwoje beda w pokoiku dzieciecym....jedyny minus jest taki, ze pokoj jest bardzo maly i ciezko bedzie im sie zmiescic, ciuchy malego beda musialy zostac w sypialni bo tam sie nie zmieszcza, nie wiem jak upchne im wszystkie zabawki tam
|
|
#2068 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu, jajka faszerowane kiełbaską, żółtkiem, cebulką i przecierem pomidorowym.
Przepis w klubie est na początku gdzieś Kupiłam kilka organizerów na pudełka/buty, bielizne itp, przekonana, ze jak cena 16,99 to bez względu na liczbę przedmiotów, no ale okazało sie, że jednak po 1 zł za każdy dodatkowy przedmiot. Także kurier mnie za kilka zlozonych puełeczek z materiału i tekturki wyniesie 27 zł
|
#2069 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
musze ubrac malego i trzeba do tesco pojechac po zwirek dla kotow bo zaraz mi na dywan zaczna robic
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja też nie ![]() OK ![]() Cytat:
![]() , tort bezowy raczej u mnie odpada
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

ale w przedszkolu śpi codziennie

, u nas na razie 5
, a jak robisz żurek 
nie wiem,czy taka super temperatura,jest zdrowa o tej porze roku 
później jeszcze napiszę,co zrobiłam do obiadu 
Bartosz też umie,ale trochę w innej wersji,bo małż Mu tak naściemniał i Bartosz tak się nauczył
u jednej koleżanki,przedszkolak ma prawie 40 stopni gorączki u drugiej dwójka chora,w tym niespełna czteromiesięczny maluch 

aleście się uparły
NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, a może pójść w drugą stronę i powiedzieć, jaka będzie duża, zdrowa i silna, jak wypije, przedtem zachęcić do posmakowania nie mówiąc, że to lekarstwo?

), no smalec