U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 12:18   #1021
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

Nie dosc ze bar mleczny pełny bo nawał byl to jeszcze te sutki
Dziwie sie, ze maz mnie nie przelecial

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:18   #1022
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Mamuski, ktore stosuja smoczki

powiedzcie od kiedy zaczelyscie dawac je dzieciom? Moja ma mocna potrzebe ssania ale smoczki ktore kupilam mimo ze sa od urodzenia to sa dla niej za duze
u Sandry wprowadzilismy jak miala ok miesiaca... teraz tez tak zrobimy

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Piszecie o sexie ... a moje libido sie obudzilo i mam taka chec na meza ze szok ... a tu zakaz
ja mam to samo

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Ja już po ślubie i było naprawdę sympatycznie. Moi rodzice stanęli na wysokości zadania i przynajmniej udawali,że się tolerują.
gratuluje slubu
Stary 2012-03-19, 12:21   #1023
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Jak położna była u mnie pierwszy raz i pytała czy karmię piersią powiedziałam że nie bo mam całe sutki pogryzione, aż miałam strupki bo krew mi leciała ( w szpitalu karmiłam ponad 5h w nocy, nie pomyślałam wtedy że mogę nie mieć pokarmu) No więc pytała się czym to smaruję więc pokazałam jej bepanthen maść to zaczęła się śmiać że tego używam. Później jak przyszła z jakąś dziewczyną to też mnie wyszydziła a w PL wiem że dziewczyny to stosują. Już się nic nie chciałam odzywać.
Witajcie - nie jestem w stanie nadrobic Was. przez 2 dni mialam taki bol glowy ze nawet kompa nie wlaczylam, nie wpominajac juz o wszystkich innych czesciach bolacych.
Natka co do kremu na sutki, z racji ze tez mam pogryzione i bardzo bola jak Hania ssie, to polozna zapytala czym smaruje, powiedzialam ze mam avent krem, a ona ze to nie jet dobre i dala mi probke ''LANSINOH/HPA LANOLIN'', TZ kupil wiec (£10) no i nakladki silikonowe uratowaly sprawe, ale tez nie moge za czesto ich uzywac, bo pozniej Hania nie moze sie dossac do prawdziwej sutki, bo do silikonowej jej latwiej.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

MegMakeUp - WSZYSTKIEGO Najlepszego!!

Emigra ja mam tak samo - pozarlabym swojego Tza tu trzeba cierpliwosci jeszcze troche

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2012-03-19 o 12:22
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:26   #1024
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
MegMakeUp gratulacje z okazji slubuPochwal sie zdjeciami

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Nie dosc ze bar mleczny pełny bo nawał byl to jeszcze te sutki
Dziwie sie, ze maz mnie nie przelecial
Może nie lubi nabiału
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:27   #1025
MoniaHan
Wtajemniczenie

Emigra co do smoczka, to my juz uzywamy, tak sie zarzekalam ze nie bede jej dawac smoka, ale jednej nocy nie wytrzymalam, ona ssalaby wszystko i ciagle, wiec smoka ssie, ale potrafi tez zasnac bez smoczka.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:30   #1026
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Zjadłam loda ale był dobry

Wszyscy mnie się pytają co chce na urodziny, a ja sama nie wiem co chce już takie pierdoły wymyślam, że szok...

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Jolka
przejdzie mu.. Ale swoją drogą musisz mu wytłumaczyc..
On wie, ale nie rozumie tak mi się wydaje

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:30   #1027
gosica502
Wtajemniczenie

Dlatego właśnie się nie ma co zarzekac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 12:33   #1028
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Jolkaa może porozmawiaj jeszcze z TŻ.
Ja u siebie przeprowadziłam rozmowę po kilku akcjach jak śmiechem-żartem niby mi docinał, że zero seksu.
Powiedziałam mu, że po pierwsze to dla dobra dziecka bo iestety grozi mi przedwczesny poród,a po drugie przecież nie muszę mieć ochoty zawsze i wszędzie tym bardzeij, że coraz bardziej ciężko mi z brzuszkiem ...
Nie mógł tego pojąć na początku,ale teraz doszło to już do niego i się nie obraża jak mówię nie ...
Przecież ciąża nie trwa wiecznie więc jak tylko poczuje się lepiej na pewno sobie odbijemy
Ale my już nie raz rozmawialiśmy na ten temat.
Ale facet to facet nie rozumie i tyle.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-19, 12:34   #1029
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
co za... brak slow i to podejscie poloznej? noz się w kieszeni otwiera!
Mi pomogła maść Purelan Medeli ..nie trzeba tego zmywac przed karmieniem. Mialam dwa dni mega bolacych sutkow,ze wbijalam nogi w podloge jak Mały sie zasysał..ale teraz Bahamy normalnie nic a nic nie boli.
tez uzywalam i polecam
co do pocenia ssie jak by pieluche przesikal to czuc byloby przeciez mocz raz sie przecikal bo zle "malego" mu ulozylam i byla zolta plama, zglupialam juz dziewczyny serio dobrze ze jutro lekarz
Stary 2012-03-19, 12:38   #1030
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Może nie lubi nabiału
hahahahaa

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

evvcia promieniejesz kochana. A brzusio juz taki fajny
A buty co tam, najwazniejsza wygoda

ona slicznie z synkiem wygladacie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:38   #1031
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Może faktycznie postaraj się z Nim pogadać powiedz o swoich odczuciach itp. a jak nie zrozumie to ja bym na Twoim miejscu też się obraziła i niech sobie jedzenie sam szykuje wiem jestem okropna ale ja czasem tak robię mojemu jak on się obraża z byle powodu i potem nie chce mi nic pomóc itp. to z jakiej racji ja mam być miła dla niego i wiecie co pomaga to... bo teraz mniej się obraża i rozmawiamy na każdy problem i próbujemy dojść do kompromisu aby go rozwiązać
Rozmawiałam z nim nie raz, ale facet nie rozumie. Tzn niby rozumie, ale co do czego przychodzi to on swoje.

Co do jedzenia owszem sam by musiał sobie szykować i miała bym to wszystko daleko gdzieś, ale mieszkamy u moich rodziców i tu jest trochę inaczej więc jestem skazana na podanie, zrobienie jedzenia.

MICHAŁEK

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 12:38   #1032
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witam, zdam po krótce relacje. Otoz polozyli mnie na ginekologii, mam 2,5 cm rozwarcia i dopiero jutro podlacza mi kroplowke nie usmiecha mi sie to ale co zrobic
Już tylko jeden dzień Trzymam mocno kciuki pisz do nas co tam

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
wiadomości od karo_z

jest przytrzymywana pod kroplówką od wczoraj która hamuje akcję i ma byc do niej podłączona do jutra i mają ją wypuścic do domu jak wróci do szpitala ze skurczami to juz nie beda powstrzymywac dzidzi która się ciśnie na świat no i wszystkie macie pozdrowienia !!!!
Też ją pozdrów to już ostatnie chwile chyba ciąży u karo_z oby tylko wszystko szło dobrze

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny!
Za mną dłuuugi i pracowity weekend, a jeszcze miałam teściów i moją mamę na głowie... jestem strasznie zmęczona... a muszę się dziś spakować do szpitala, bo mam zgłosić się jutro rano na IP, bo moja gin chce mnie poobserwować... (raczej jeszcze nie będę rodzić)
Trochę się tylko zastanawiam czy to ma sens, bo zwiększyła mi ostatnio dawkę no-spy i magnezu i skurcze się wyciszyły... szyjka się nie skraca ani nie ma rozwarcia - a to by było wskazaniem do leżenia w szpitalu.
Idę Was teraz nadrobić, bo przez weekend nie miałam czasu nawet za bardzo podczytywać....
dawaj znać ze szpitala jak będziesz miała możliwość

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Evcia promiennie wygladasz, a te trampki nie sa złe powiem nawet ze calkiem calkiem
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wczoraj M. 1. raz mnie golił, bo ja mam lustrzycę a przy lusterku nie umiem się ogolić. Myślałam, że padnę ze śmiechu. Jakie skupienie.
Mój na razie miał próbę z ogoleniem mi nóg myślałam, że padnę ze śmiechu jaka koncentracja i dokładność dziś może namówię go, żeby wyżej też mi pomógł

Cytat:
Ja już po ślubie i było naprawdę sympatycznie. Moi rodzice stanęli na wysokości zadania i przynajmniej udawali,że się tolerują.

Byłam dzisiaj u gin i chciał mnie do szpitala położyć. W prawdzie szyjka jak to określił jest cała, ale bardzo miękka więc mu obiecałam,że będę leżała w domu i tylko do łazienki wstawała bo skrzyczał mnie,że chcę chyba urodzić za wcześnie.
Wiem,że to głupie,ale skoro miałabym leżeć trzy dni na obserwacji to wolę poleżeć w domu, a do lekarza i tak co tydzień od dzisiaj mam chodzić ... Dalej mam no-spę z tym,że dawka zwiększona do 3 razy dziennie i dalej magnez. Oby mój Tymon jeszcze troszkę poczekał ...

Teraz będę miała już o wiele więcej czasu, żeby z byc na forum na bieżąco bo trochę to zaniedbałam,ale tyle było załatwiania i jeszcze chcieliśmy już pokój dla Tymonka skończyć w razie "W".
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i chcemy foteczki zarówno jakieś ślubne jak i pomoju Tymonka
I oszczędzaj się teraz kobieto koniecznie!

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
evvcia ślicznie wyglądasz, super brzuszek a buty wcale nie takie złe
dzięki!

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja dzisiaj mam wisielczy humor, zaczynają mnie co raz bardziej wkurzać pytania typu: "jak tam się czuję? czy wszystko dobrze? kiedy Malutka ma zamiar wyjść? Na kiedy wgl mam ten termin? " wrrrr
ja chcę rodzić, a tu po za lekkimi bólami brzucha ani widu ani słychu
jeszcze tylko troszkę i skończą Cię męczyć tymi pytaniami mnie też to wkurza lekko, ale dzielnie odpowiadam. Dobrze, że jestem z daleka od rodzinnej miejscowości to aż tak mnie nie bombardują jakbym tam miała rodzić to kilka godzin po porodzie by mnie tłumy chciały odwiedzać...
Nosek do góry

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
evvcia ślicznie wyglądasz!
Dziękuję
Lenka byłam dzisiaj na Kleczewskiej w przychodni, oczywiście byliśmy kilka min przed otwarciem i znów kolejka wypytałam babki, które stały zapisać swoje dzieci do pediatry - takie trzy młode akurat były i powiedziały, że szczerze jeśli chodzi o dzieci to tam są słabi lekarze. One tylko chodzą, bo blisko albo miały od początku dziecko zapisane i im się nie chce zmieniać, ale generalnie ich dzieci nie mają problemów zdrowotnych. Więcej nic nie wyczaiłam, bo zamieszanie po otwarciu drzwi nastąpiło w czwartek zagadam z położną może ona się wypowie coś

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Też tak myślę że jak się robią głodni to wołają. trzymajcie kciuki za środę bo mam takie przeczucie że poda mi termin cc
no to chyba dobrze jak poda termin czy nie?

Hej
mnie TŻ rozpieszcza jak jest prawie nic nie muszę robić. Wyparzył mi laktator, butelki i smoczek od rana była słaba pogoda, ale teraz się zrobiło się znów słonecznie tylko ja muszę brać się za czytanie tekstów na studia, bo w środę zajęcia
Niedawno marudziałam, że nie chcę rodzić, bo się boję, a teraz mnie naszło, że już chcę

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:38   #1033
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Idę po Antoniego do przedszkola a nic w domu nie zrobione takiego mam lenia

Stary 2012-03-19, 12:43   #1034
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:

evvcia promieniejesz kochana. A brzusio juz taki fajny
A buty co tam, najwazniejsza wygoda

Ja niestety dziś stanęłam na wagę... 84 kg czyli mam +21kg wg karty ciąży. No cóż, będzie co gubić ale jestem też spuchnięta co widać na fotkach niestety

Jolkaaa współczuję sytuacji z TŻ. Dziwne, że jakoś nie może zrozumieć, przecież to też jego dziecko, a Twoje libido a raczej jego brak jest spowodowane tym, że je nosisz w sobie Nie wiem co poradzić... Mój sam nie nalega choć dziś równo 3 miesiące od ostatniego razu. Ja może i bym chciała, ale też troszkę się boję

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:45   #1035
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
tez uzywalam i polecam
co do pocenia ssie jak by pieluche przesikal to czuc byloby przeciez mocz raz sie przecikal bo zle "malego" mu ulozylam i byla zolta plama, zglupialam juz dziewczyny serio dobrze ze jutro lekarz
jutro lekarz to pewnie coś wywnioskuje mądrego

Mravka tak sobie czytam składy tych kropli to infacol, sabsimplex i espumisan niby mają tą samą substancje
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 12:46   #1036
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Ja niestety dziś stanęłam na wagę... 84 kg czyli mam +21kg wg karty ciąży. No cóż, będzie co gubić ale jestem też spuchnięta co widać na fotkach niestety
ja wg karty ciąży mam +19 kg
Jestem pod wrażeniem jak szerokie biodra i uda dostałam
ale fakt, też jestem spuchnięta.
No i mam cichą nadzieję, że po porodzie dość szybko zmieszczę się w stare ubrania, bo nie stać mnie na zmianę garderoby

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:49   #1037
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

Jolkaaa współczuję sytuacji z TŻ. Dziwne, że jakoś nie może zrozumieć, przecież to też jego dziecko, a Twoje libido a raczej jego brak jest spowodowane tym, że je nosisz w sobie Nie wiem co poradzić... Mój sam nie nalega choć dziś równo 3 miesiące od ostatniego razu. Ja może i bym chciała, ale też troszkę się boję
ja dlatego nie staje na wage dopiero w piątek bo wizyta i będę musiała, ale wiem że jest spokojnie 17kg jak nic a może i więcej czyli również waże ponad 80kg ale spuchnięta też jestem.

TŻ niby rozumie, ale nie do końca chyba jakoś.
Ja już nie mam ochoty i siły na tłumaczenie.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
No i mam cichą nadzieję, że po porodzie dość szybko zmieszczę się w stare ubrania, bo nie stać mnie na zmianę garderoby
No ja również licze no to, że po porodzie zmieszcze się w swoje ciuchy nie mówie, że od razu ale po jakimś czasie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-19, 12:51   #1038
Asika21
Rozeznanie

Oj Dziewczynki zaglądam tutaj jak tylko mam chwilkę wolnego ale chyba nigdy Was nie nadrobię. Moja Kruszynka się rozchorowała Wczoraj była u nas pani doktor i stwierdziła u małej infekcję, katar, kaszel, na razie jeszcze oskrzela są czyste, ale to może być kwestia czasu. Chciała nas wysłać do szpitala na leczenie, ale nie zgodziłam się bo właśnie w szpitalu taką infekcję ja złapałam i mała zaraziła się ode mnie Dlatego podjęłyśmy próbę leczenia w warunkach domowych. Zuziaczek dostaje antybiotyki i syropki, a ja non stop czuwam w nocy żeby mi się gilunkami nie zakrztusiła Tak mi się chce płakać, bo jestem bezsilna. Chciałabym jej jakoś pomóc, ale nic oprócz podawania leków nie mogę zrobić

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 13:04   #1039
rybka13
Zakorzenienie

MegaMakeUp Gratulacje z okazji Slubu
Ona super wygladasz, synek slodziak
evvcia swietnie wygladasz trampeczki wygladaly calkiem wporzo

Nie mam na nic sily, wszystko mnie dzis boli, boje sie ze jak przyjdzie mi rodzic, to nie bede miala na to sily. Nie wiem co ze soba zrobic
Niestety i na mnie padlo przeterminiowanie, ale powiem wam ze i tak malo nas. Wiekszosc rodzi w terminie lub wczesniej, wiec ladnie jak na pierworodki

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Oj Dziewczynki zaglądam tutaj jak tylko mam chwilkę wolnego ale chyba nigdy Was nie nadrobię. Moja Kruszynka się rozchorowała Wczoraj była u nas pani doktor i stwierdziła u małej infekcję, katar, kaszel, na razie jeszcze oskrzela są czyste, ale to może być kwestia czasu. Chciała nas wysłać do szpitala na leczenie, ale nie zgodziłam się bo właśnie w szpitalu taką infekcję ja złapałam i mała zaraziła się ode mnie Dlatego podjęłyśmy próbę leczenia w warunkach domowych. Zuziaczek dostaje antybiotyki i syropki, a ja non stop czuwam w nocy żeby mi się gilunkami nie zakrztusiła Tak mi się chce płakać, bo jestem bezsilna. Chciałabym jej jakoś pomóc, ale nic oprócz podawania leków nie mogę zrobić
Asika duzo zdrowka dla coreczki no i dla Ciebie.
Wierze Ci, ze sie martwisz o swoja kruszynke
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 13:12   #1040
agabi
Rozeznanie

Cytat:
zdrówka,zdrówka, zdrówka trzymajcie się dziewczynki, codziennie bedzie lepiej
Stary 2012-03-19, 13:13   #1041
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
mi waga leci sama ja mialam 27 na plusie, dzis zostalo mi 15 do wagi sprzed ciazy poki co schodzi mi sama woda

ja strasznie napuchlam w dni porodu i jeszcze kilka dni po porodzie bylam taka nawodniona, napuchnieta .... teraz z kazdym dniem jest lepiej a w srode konbczymy juz 2 tygodnie

nie mam odwagi sprobowac zalozyc spodni sprzed ciazy - na milion procent jeszcze sie w nie nie zmieszcze, wiec nie chce popadac w depreche
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 13:17   #1042
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Asika życzę dużo zdrówka dla malutkiej

emigra waga leci jeszcze troszkę i wrócisz do wagi z przed ciąży

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-19, 13:18   #1043
19claudia91
Rozeznanie

Znowu zgaga aaa!

Jolka mnie też pytają z rodziny co chce na urodziny (ale rym ) a mam jutro zazwyczaj mówię że pieniążki bo bardziej przydatne :p zawsze kupię to Co mi bardziej potrzebne fajnie by było jak by mój synek chciał wyjść mamie jutro w ur

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 13:18   #1044
gosica502
Wtajemniczenie

Asika trzymamy mocno kciuki za Zuzię i jej zdrówko.. Ta bezsilność to straszna musi być, trzymajcie się
Stary 2012-03-19, 13:24   #1045
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:

No ja wczoraj też weszłam na wagę i tylko 69 kg czyli + 9 pobiję rekord pierwszej ciąży ale co tam

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Dużo zdrówka dla Kruszynki

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość

Nie mam na nic sily, wszystko mnie dzis boli, boje sie ze jak przyjdzie mi rodzic, to nie bede miala na to sily. Nie wiem co ze soba zrobic
Niestety i na mnie padlo przeterminiowanie, ale powiem wam ze i tak malo nas. Wiekszosc rodzi w terminie lub wczesniej, wiec ladnie jak na pierworodki
No ja poszłam do przedszkola i wróciłam i tak jakoś mnie nogi rwią tak jakby mi drętwiały

Stary 2012-03-19, 13:24   #1046
gosica502
Wtajemniczenie

U mnie teraz 68 więc wg karty ciąży 10 kg na plusie :P
Stary 2012-03-19, 13:24   #1047
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze troszke
Stary 2012-03-19, 13:24   #1048
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Znowu zgaga aaa!

Jolka mnie też pytają z rodziny co chce na urodziny (ale rym ) a mam jutro zazwyczaj mówię że pieniążki bo bardziej przydatne :p zawsze kupię to Co mi bardziej potrzebne fajnie by było jak by mój synek chciał wyjść mamie jutro w ur
Ja zgage zazwyczaj mam co wieczór

A ja bardzo lubię dostawać niespodzianki
nie przepadam dostawać kasy choć czasem można bo zawsze się przyda.
Ale nie ma to jak trafiony prezent

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-19, 13:24   #1049
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
Lenka byłam dzisiaj na Kleczewskiej w przychodni, oczywiście byliśmy kilka min przed otwarciem i znów kolejka wypytałam babki, które stały zapisać swoje dzieci do pediatry - takie trzy młode akurat były i powiedziały, że szczerze jeśli chodzi o dzieci to tam są słabi lekarze. One tylko chodzą, bo blisko albo miały od początku dziecko zapisane i im się nie chce zmieniać, ale generalnie ich dzieci nie mają problemów zdrowotnych. Więcej nic nie wyczaiłam, bo zamieszanie po otwarciu drzwi nastąpiło w czwartek zagadam z położną może ona się wypowie coś
to niefajnie.. Bo to najbliższa moja przychodnia, no ale nic, najwyżej zapiszę dzidzie gdzie indziej, muszę się zorientowac.
No i fakt że nie można zapisywac się telefonicznie, tylko trzeba stac rano w kolejce po numerek.. masakra, myślałam, że już nie ma takich przychodni..
Dziękuję evvcia za wieści
Stary 2012-03-19, 13:25   #1050
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
U mnie teraz 68 więc wg karty ciąży 10 kg na plusie :P
to malutko zazdroszcze nowaken Ty też malusio ale macie dobrze

MICHAŁEK

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości