![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zostawanie na noc. Co o tym myślicie?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hej
Dla mnie to jest nie do wyobrażenia jakbym mógł przyjść do dziewczyny i zabrać resztki , może chłopak dokarmia zwierzęta itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
ma zielone pojęcie
|
Ale ja się z tym zgadzam, takie zachowanie jest conajmniej dziwne. Nie wieszałabym od razu psów na facecie, ale obserowałabym jego zachowanie. Na dobrą sprawę mógł rano z rozpędu spakować te kieliszki. Myślę, że kolejne spotkanie powinno rozwiać wszelkie wątpliwości.
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
ma zielone pojęcie
|
Nie usprawiedliwiam, bo nie wiem jak naprawdę było. Pokazuję tylko jak mogło być. Sama z rozpędu nie raz spakowałam o jedną rzecz za dużo. Jak facet rano był zaaferowany i np. zagadał się, to mógł z rozpędu i kieliszki wziąć, jeśli stały obok jakichś jego rzeczy.
Co innego jak były np. w jakiejś szafce, umyte i wysuszone, wtedy ewidentnie celowo po nie sięgał.
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Brak kultury to brak kutury. Lat trzeba, aby slome z butow wyjac a i tak nie do konca moze sie to udac. ------------------------------------- Autorko, pomysl jaka mine bedzie miec Twoja mama kiedy dojdzie do tak zwanego zapoznania: Twoj chlop da jej czekoladki, ona nie zje wszystkich od razu wiec zabierze je z powrotem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33012245]No moim zdaniem niesienie kaganka oswiaty w tym akurat przypadku nie ma sensu.
Brak kultury to brak kutury. Lat trzeba, aby slome z butow wyjac a i tak nie do konca moze sie to udac. ------------------------------------- Autorko, pomysl jaka mine bedzie miec Twoja mama kiedy dojdzie do tak zwanego zapoznania: Twoj chlop da jej czekoladki, ona nie zje wszystkich od razu wiec zabierze je z powrotem ![]() Z mamą seksu nie będzie, więc czekoladek też nie będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33012245]No moim zdaniem niesienie kaganka oswiaty w tym akurat przypadku nie ma sensu.
Brak kultury to brak kutury. Lat trzeba, aby slome z butow wyjac a i tak nie do konca moze sie to udac. ------------------------------------- Autorko, pomysl jaka mine bedzie miec Twoja mama kiedy dojdzie do tak zwanego zapoznania: Twoj chlop da jej czekoladki, ona nie zje wszystkich od razu wiec zabierze je z powrotem ![]() Przyniesie wino, 4 kieliszki , napiją się z rodzicami , zabierze kieliszki, zabierze wino. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Brak kultury to brak kutury. Lat trzeba, aby slome z butow wyjac a i tak nie do konca moze sie to udac. (...)[/QUOTE] Ale ona chce z nim rozmawiać. Niech próbuje, skoro widzi nadzieję. Ja nie widzę tak samo, jak większość z Was, ale nie możemy ciągle doradzać "rzuć go". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Brak kultury to brak kutury. Lat trzeba, aby slome z butow wyjac a i tak nie do konca moze sie to udac. ------------------------------------- Autorko, pomysl jaka mine bedzie miec Twoja mama kiedy dojdzie do tak zwanego zapoznania: Twoj chlop da jej czekoladki, ona nie zje wszystkich od razu wiec zabierze je z powrotem ![]() Mojej kuzynki ex przyniósł kiedyś w odwiedziny: a) wódkę... do połowy już wypitą b) piwo dla każdego członka rodziny po jednej puszce ![]() Także nic nie jest mnie w stanie zdziwić:P Ale burak burakiem pozostanie i szkoda zachodu na wychowywanie takiego. Nie lepiej sobie znaleźć fajnego faceta, który nie ma żenujących zachowań? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego miałaby go nie rzucać, skoro go nawet jeszcze nie kocha. Seksik był, potem było mniej miło i się skończyło. Wolałabym zdecydowanie bardziej tę opcję (tzw. przyjęcie do wiadomości, że "trafiła" mi się niezbyt udana bliższa znajomość ![]() ![]() Dajcie spokój. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-03-19 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż. Pełna racja. Autorka nawet jakoś mocno zauroczona w nim nie jest (takie odnoszę wrażenie), więc skoro znajomość źle rokuje to po co sobie język strzępić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej poczekac i moze sie upewnic, ludzie rozne rzeczy robia z nerwow/ glupoty.. Moze dobry byl. Ten camembert ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2012-04-21 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Na moje oko to facet znalazł sobie dziewczynę z własnym mieszkaniem, z którą może spędzić trochę czasu bez konieczności inwestowania w tę znajomość. Jest bezczelny ( teraz się tylko wprasza ale nie zdziw się, Autorko, jak za chwilę się chyłkiem do Ciebie wprowadzi i będzie pasożytować
![]() ![]() ![]() Co do swobodnego zachowania w Twoim mieszkaniu nie mam większych zastrzeżeń. W końcu zgodziłaś się, zeby został na noc, więc uznał, że jego towarzystwo i krzątanie się po Twojej kuchni nie jest Ci niemiłe. Lepiej, że sam sobie to śniadanie zrobił, niż gdyby Cię budził o tak nieludzkiej porze i domagał się obsługi ![]() ![]() ![]() ![]() Patrząc na całokształt tego osobnika jestem jednak na NIE. ![]()
Życie jest za krótkie, żeby pić marne wino. Życie jest za krótkie, by miłości dać zginąć. Życie jest za krótkie, żeby się nie spieszyć. Życie, jest za krótkie, by się nim nie cieszyć. ![]() Edytowane przez tacyta Czas edycji: 2012-03-19 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym pewnie o szóstej rano zrobiła awanturę, bo w wolne dni potrafię spać do 12, jakby o 6 rano facet który mi się wprosił do domu zaczął sobie kucharzyć to bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok. a potem rzuciłabym w niego kostką sera której zapomniał wziąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
To że łaził po kuchni itd to mnie nie dziwi, może to taki typ człowieka, ale że pozabierał to co poprzynosił to już jest dosłownie cios
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, wręczając ten wątpliwy prezent okrasiła go słowami: "No bo pamiętam, że go tyle szukałaś... a wyobraź sobie, że moja mama kupiła go w supermarkecie XXX, tak więc jak coś to możesz tez tam kupić" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
Ja sobie snuję absolutnie teoretyczne rozważania pt. "Jakie motywy mógł mieć człowiek postępująć w tak dziwny dla mnie sposób" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Sorki, ale to, że pozwoliłam mu dotykać swojego ciała i uprawiać ze mną seks, to nie daje mu od razu pozwolenia, żeby grzebał bądź, co bądź w mich rzeczach! ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
To ma sens, co jeszcze bardziej czyni delikwenta burakiem ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No faktycznie otworzenie lodówki to grzebanie w bardzo prywatnych i intymnych rzeczach. Ja nie mówię o sytuacji kiedy facet w czasie kiedy Ty śpisz przeszukuje Ci prywatny notatnik czy biurko, ale idzie do kuchni otworzy szafkę weźmie kubek i zrobi herbatę a później o zgrozo otworzy lodówkę i weźmie wędlinę. To przed pójściem do toalety też musi się pytać, bo przecież weźmie papier. Ja bym zabiła faceta który o 6 rano budziłby mnie aby się zapytać czy może wyjąć z szafki kubek i z lodówki wędlinę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Po niej, w niej, obok niej, przy niej, na niej, pod nią mógł się panoszyć, ale już lodówki dotknąć nie może...
![]() Zabranie ze sobą jedzenia, kieliszków - bezczelność, takie zachowanie nawet ciężko skomentować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Hahahaha ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba nikt tutaj nie twierdzi że generalnie sytuacja jest fajna, bo przecież wszystko wyszło od tego że wizyta na noc była lekko wproszona, stąd autorka wątku czuje że jej teren został naruszony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Zabrania jedzenia też...
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2012-03-19 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.