|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
dziewczyny a moze orientujecie sie jaka jest dobra cena za autobus z kierowca na ok 50 osob ktory przewiezie gosci z kosciola na sale? (moze macie namiary sprawdzonego przewoznika w okolicy Gliwic?)
szukam teraz przewoznika, jeden juz odpadl bo ma zajety termin, zastanawiam sie tez nad busami ktore dowioza gosci na msze sw, ale nie wiem ile takie cos w ogole wyniesie;/
|
#3752 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie koleżanki,
również jestem ze śląska, okolice Częstochowy data ślubu to 31 sierpień 2013r. teoretycznie odległa data, ale ja muszę mieć wszystko zaplanowane i poukładane na tip top wcześniej, żeby się nie stresować na ostatnią chwilę suknia, bukiet i biżu, już wypatrzone, zapisane w folderze,a sala i zespół już zaklepany... zna ktoś może dobrego kamerzystę ze śląska? szukamy i nie możemy znaleźć nic sprawdzonego
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
Witam
suknia się szyje na drugą przymiarkę w maju potrzebuję buty (ślub 30.06) i mam do Was pytanie. Gdzie znajdują się jakieś sklepy z butami jeśli chodzi o miasta to Ruda Śląska,Katowice,Zabrze,By tom,Chorzów,Mikołów i okolice z góry dziękuję za pomoc
|
#3755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3756 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
fajnie mieć forumowiczkę z okolicy
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3758 |
|
Przyczajenie
|
Laacroossee: chciałam jeszcze zapytać czy macie już kamerzystę i fotografa? cały czas szukamy i nie potrafimy znaleźć
|
|
|
|
#3759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kameere dalej szukam
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dowiadywalam przed chwila, to 2 busy po 25 osob wyjda mnie lacznie 500zl ale tylko z kosciola na sale. Nie wiem czy to duzo, dzwonilam w inne miejsca i termin juz zajety, ale mam jeszcze kilka nr do obdzwonienia.
|
|
#3761 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może się znamy tylko o tym nie wiemy? moje gg: 38773542, odezwij się jeśli chcesz ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Właśnie się na coś natknęłam, obejrzyjcie w wolnej chwili: http://www.pieknydzien.pl/filmy/ |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O znajome nazwy, mam domek w Kuźnicy Starej, niestety przez pracę i studia w ogóle tam teraz nie bywam Któraś z Was pytała o buty, no więc ja kupowałam przez internet (bialebuty.pl), generalnie buty znajdziesz w każdym salonie z sukniami, te typowo ślubne...a mniej typowe w każdym sklepie z butami....niczego więc szczególnie mogę polecić.
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja potrzebuje kamerzysty na 2 dni, wiec pewnie kolejne min 2000zl Ale fakt faktem filmiki maja cudne... Tez jestem w kropce z kamerzysta Ciezko znalesc cos naprawde dobrego, w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety na film już mnie nie stać, bo za zdjęcia wystarczająco bulimy
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie chce zamawiac autobusu do rozwozenia po zabawie, bo nie chce kazac gosciom isc do domu o konkretnej godzinie, jesli beda mieli ochote sie jeszcze bawic... kolezanka tak zrobila, ale niezbyt mi sie to podobalo. Beda samochody do dyspozycji i kazdy bedzie mogl pojechac do domu wg wlasnego uznania. ps. juz znalazlam jeden wolny autobus, ale czekam jeszcze bo TZ mial sie zapytac u siebie
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-03-21 o 10:14 |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
My długo szukaliśmy busa, ceny są koszmarne. Od nas z kościoła na salę było jakieś 5km i życzyli sobie za tę trasę 400zł
w końcu znaleźliśmy kolesia, który za trasę z kościoła na salę i w nocy (każdego pod dom podwiózł) wziął 400 czy 500zł. I to nie było tak, że narzuciliśmy gościom godzinę powrotu |
|
|
|
#3768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tak to organizujemy i mysle ze goscie beda z tego zadowoleni
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-03-21 o 11:34 |
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale raz byliśmy na weselu, które skończyło się o 3:00 i koniec. Wszyscy do domu. Ale tu dużo od sali zależy bo u nas mogliśmy się bawić do której chcieliśmy |
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
A to jak myśmy byli na weselu dwudniowym to w sumie też nas wyprosili
i to nie tylko z pierwszego dnia ale z poprawin też około 23:00 kiedy my się bawiliśmy w najlepsze
|
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
No wsumie sie nie dziwie , bo ja tez bede miec wesele 2-dniowe i zespol w poprawiny za kazda nastepna godzine grania ( czyli dalsze siedzenie gosci po 22 - bedzie kosztowalo 250 zl). Bylam tez na kilku weselach gdzie poprawiny konczyly sie o 20 , bo zespol liczyl sobie ho ho ho nie wiadomo ile ( wiec zespol sie spakowal , a goscie i tak sie bawili do 12 przy CD i tez bylo fajnie)
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że wszyscy się bawili:/ Co innego jakby zespół miał grać dla jednej pary
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Noniby tak , ale mysle ze 6 godzin poprawin to i tak dlugo
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zbytnio ludzie sie juz nie bawili, wiekszosc skacowanych, czesc to kierowcy wiec wiadomo... ale nie dziwie sie ze tak wczosnie skonczyli, bo przeciez nastepnego dnia wiekszosc do pracy musiala isc.
|
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podpisywaliśmy umowę jeszcze w 2010 roku wiec obawiam sie że teraz będzie jeszcze więcej.Nam bardzo zależało na bardzo dobrych zdjećiach więc daliśmy się skusić nie mamy kamerzysty, ani zespołu więc zaoszczędzoną kasę zainwestowaliśmy w zdjecia
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Dziewczyneczki
![]() Planujemy ślub na sierpień 2013 w małym kościółku w parku w Świerklańcu co prawda ślub i wesele skromne, ale ja się już denerwuję każda chyba zna to uczucie.Obiad weselny dla ok. 20 osób planujemy w restauracji Lawendowy Ogród w Świerklańcu. Nie chcemy, aby koszta przekroczyły magiczną kwotę 5 tysięcy, więc trzymajcie kciuki. Sukienka nieupatrzona, ale mam swoje typy - krawcowa z Sosnowca na allegro ![]() A co sądzicie o fotografie? Macie jakieś swoje typy? Interesuje nas sama ceremonia zaślubin. Na obiedzie sami sobie fotki popstrykamy - będą miały swój urok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

data ślubu to 31 sierpień 2013r. teoretycznie odległa data, ale ja muszę mieć wszystko zaplanowane i poukładane na tip top wcześniej, żeby się nie stresować na ostatnią chwilę

w końcu znaleźliśmy kolesia, który za trasę z kościoła na salę i w nocy (każdego pod dom podwiózł) wziął 400 czy 500zł.
Tym bardziej, że wszyscy się bawili:/ Co innego jakby zespół miał grać dla jednej pary
nie mamy kamerzysty, ani zespołu więc zaoszczędzoną kasę zainwestowaliśmy w zdjecia