|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
1 | 2,00% |
| Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! |
|
6 | 12,00% |
| Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki |
|
1 | 2,00% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
1 | 2,00% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
10 | 20,00% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
0 | 0% |
| Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. |
|
14 | 28,00% |
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy
|
|
1 | 2,00% |
| W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. |
|
16 | 32,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Ciekawe czy jak nasze dzieci będa chodzić do szkoły to też tak chętnie będą wstawać
![]() Wysłałam wczoraj promotorce kolejny rozdział do oceny, ciekawe kiedy mi odpowie
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
|
|
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
Mały właśnie ma pierwszą drzemkę. Wstał przed 6, a ja od 4:30 nie śpię, bo co się położyłam, to ten się wiercił, popłakiwał... Chyba górna jedynka mu się wyrzyna, ale trudno dostrzec, bo nie da sobie zaglądnąć... Płacz o byle co - wszędzie źle...
Pogoda ładna się zapowiada Po weekendzie powinnam być wypoczęta, tym bardziej że stąd wyjechaliśmy, a tam dopiero się wymęczyłam (zwłaszcza psychicznie) W niedzielę wybierałam sie do kościoła, mąż był wcześniej. Pytanie jednej z cioć: - mały jest nakarmiony? - Ja nie zostawiam nigdy głodnego dziecka. - O widzę, że tu trzeba uważać, co się mówi... Faktycznie mogłabym zapomnieć nakarmić dziecko wychodząc na co najmniej 1,5 godziny (A Patryk w tym czasie, gdy mnie nie było, zrobił tacie mega niespodziankę, która wychodziła ze wszystkich stron pieluchy )
|
|
|
|
#4984 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
U nas na razie w spacerówce nadal dwugodzinne spanie
Może te noce odsypia Ale zauważyłam, że ilość snu dziennego niewiele ma wspólnego z dłuższym spaniem nocnym... Tylko ja bardziej zmęczona jestem, gdy ten w dzień śpi po pół godziny (bez tej jednej dłuższej drzemki), bo szybciej robi się marudny.Aania ![]() Sara, Karolina, Nataniel, Bruno, Julian Patik my też się z mężem częściej sprzeczamy niż przed urodzeniem Małego... Blondynkapoznan dużo zdrówka dla Was! |
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiej ciotka odpowiedzi się spodziewała?
|
|
#4987 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ciociu, że mi przypomniałaś?
![]() U nich to rodzinne chyba z tym jedzeniem... ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() 2. A naszej trzeba było wydrukowaną pracę nosić... Ile jeszcze Ci brakuje do końca? |
|
|
|
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
Dziś mam lepszy humor........
bo i pogoda sympatyczna ![]() co tu dzis robic.....? |
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
9 miesięczna Sarenka przesyła buziaki
![]()
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cholerka, wcieło mi takie dluugiego posta z cytatami ![]() ![]() ![]() Jadę z pamięci: Domek dalej zjada ładnie, ale TYLKO zwykłą łyżeczką Brumek czemu wcześniej mi tego nie napisałaś ![]() Stronczek dużo zdrówka dla Wiki Patik, Oliweczka fajnie, że wróciłyście Eweve za stracone kgAania Zanetka fajnie, że zadowolone z wózka jesteście Marzena Haniołek to maly tatuś jest ![]() Telik gdzie mamy twarz , Jaś też cały tata, ale nie przejmuj się Domek też do taty podobny, nie do mnie ![]() Patik współczuję problemów z nadżerką, ale wymrożą ja szybko i będziesz miała spokój ![]() Brumek za zjedzoną jarzynowąAlibany śliczna Ala, taka modnisia Isiaok upadki się niestety będą zdarzać coraz częściej, tego nie jesteśmy w stanie uniknąć Monia śliczne dzieciaczki, jakie Kinga ma kucyki ![]() Dziewczyny Domek ma już 11 dzień katar ![]() Wczoraj byliśmy na spacerze i w sklepie poprzymierzać Domka do fotelików i zdecydowaliśmy się na Romera King Plus Myślę, że kupimy go już w kwietniu.![]() ![]() klask i:DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓWWięcej nie pamiętam
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4992 |
|
Rozeznanie
|
Hej
melduję się z pracy ![]() wizaż działa, nie zablokowali, będzie dobrze
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
dla Jasia za pierwsze samodzielne kroczki!!
|
|
|
|
#4994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witamy!!!!!!
![]() u nas może byc, mono że temp. nie było w nocy dzisiaj mam troszkę roboty, muszę posprzatac, wstawic pranie, iiiii gotuje dzisiaj kapuśniaczek, juz dawno nie robiła, pycha, Cytat:
Cytat:
![]() Sara, Bruno, Karolina, Nataniel, Julian, ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- podpinam sie
|
||
|
|
|
#4995 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpinam się |
|
|
|
|
#4997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domek boski Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja byłąm w Ikei tylko raz Z ciekawości. I jakoś nie zrobiłą na mnie wielkiego wrażenia. Może jak będę mieć swoje mieszkanie, to inaczej na nią popatrzę
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurze moga byc... ja nie cierpie zmywac garow.
Podpinam sie pod zyczonka Natka, dziekuje za zyczenia zdrowka dla Wiki. Dzis juz lepiej sie czuje. Noc tez o dziwo bardzo ladnie przespala. a Dominik juz taki duzy chlopczyk Dzien dobry.. ide na sniadanie |
|
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
Witamy sie i my!
![]() iustyna1 Mam na imie Monika...Monisia...Isia.. .Isiaok ![]() testuje cytowanie: NatkaDominik poza na starego wyjadacza zakupowego Boski!brumek wczoraj był chyba dzień kąpile z pianą próbowała złapać raczkami![]() mamad1 kolejen z ludowych przesądów-przetrzymaj dziecko w dzien bez spania yhm...mamy przetestowane...Ewa nie spi w dzien=Ewa nie spi w nocy. A jak ma dwie drzemki to w nocy budzi sie tylko raz ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- udało sie zacytowac ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- i dzisiaj tez mamy solenizantów ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- no i zakończyłam wątek!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#5002 |
|
Rozeznanie
|
Natka Ala modnisia....to co powiedzieć o Domku. Domek to chyba prekursor mody dziecięcej
od stóp do głów oryginalnie zawsze ubrany![]() Kurcze dzwonili do mnie z urzędu pracy. Od przyszłego tygodnia zaczyna się kurs, na który się zapisałam Trwa do 19kwietnia więc można powiedzieć, że przez 3 tygodnie będę się solidaryzować z mamusiami pracującymi. Jakby nie było będe zmuszona Alę zostawiać na 6godzin codziennie Teraz kombinacje alpejskie z babciami, której w jaki dzień pasuje zająć się małą. Już miałyśmy 3 podejścia do drzemki
|
|
|
|
#5003 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziękujemy za życzenia Wszystkim dzisiejszym solenizantom 100 lat!! Cholerka nerki mnie bolą i gardło ;/ Dzidzia śpi już z godzinę ja piję kawę a pobudka już o 5.30 ![]() Patik u was będzie Ikea a u nas co? Brumek dziękuję za odp. Ten Kanebo faktycznie drogi. A gdzie kupiłaś ten YSL bo patrzyłam np. w Douglasie nie ma. A z Clinique to rzeczywiście przejścia miałaś. Natka Domek przystojniaczek ![]() A ludowych przesądów nienawidzę!
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:53 |
|
|
|
#5005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja lubię zmywać gary ![]() Dzień dobry ![]() Ale mam dzisiaj dobry humor Mąż ma się urwać o 13 z pracy i pójdzie z Nami do lekarza A później pójdziemy na spacerek do parku przywitać wiosnę
|
|
#5006 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny zostawilam wiadomosc w klubie, wlasnie dlatego nie mam czasu na wizaz, wogole na nic nie mam czasu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

)

Może te noce odsypia

zębole

za stracone kg

klask i:DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW