|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() Cytat:
... w ogladaniu niezliczona ilosc razy
|
|
|
#25712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mnie uraziłas teraz!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa... ... nawet mam avka gdzie jest tylko jego reka...za to co to jest za avek siwetny ;Pwex...basti sie ponawydurnial wlasnie sobie czytam jakis artykulik o okularach...podobno basti nosi brille prada a puchalska diora :[ ...snobyyyyyyy ide na obiad....wpade wieczorkiem
|
|
|
#25714 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam sobie fotki z wakacji
Ale miałam deski Potem Wam wkleje pare ale musiałabym je zmiejszyć, a zaraz lece na spacerek
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#25715 | |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaa
forgiw miiii maj low Cytat:
ja wcześniej miałam taką nagrywaną wersję z kina, teraz ściagnęłam i rozpakowałam inną, mam nadzieję, że będzie lepsza
|
|
|
|
|
#25716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby twoja sciagnieta byla kepska to poszukam tego mojego linka do dobrej wersji, gdybys chciala ![]() ja wpadlam... bo sie krece po chacie bez sensu
|
|
|
#25717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja uciekam oglądać, wpadnę ewentualnie się pośmiać ![]() edit: o kurcze, ale pierwsze sceny nie są takie śmieszne Lahmik siedzi na stole i szlocha, biedactwo
|
|
|
|
|
#25718 |
|
Zakorzenienie
|
świerzusieńkie jeszcze cieple fotki z foto seszyn ;] jeszcze nie wiem dla kogo to bedzie sesja
ani jaki bedzie miala motyw...bo jak patrze to chlopaki i na sportowo i elegancko...ale sie dowiem no i timo(n) ...ale mi sie kompa zacina...o żesz... jest ktos?
|
|
#25719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...a filmik... juz tyle razy ogladalam...ze dvd chce głównie dla DODATKÓW ... tak przynajmniej mowil po premierze filmu soenke w. ![]() no to tez lece sobie ogladac
|
|
|
#25720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, bo Ty ciągle myślisz o dojczkach i przegapiasz różnie takie okazje ![]() ej no ale na serio ból wczorja uciekał ![]() Cytat:
![]() kochana, a czy Ty wiesz jak o 6 jest ciemno ![]() ![]() o jaaaa, zboczuch ![]() Cytat:
![]() zaadoptuje cie to też będizesz wcinać to co ja ![]() co Ty tu jakiś łysy łeb dajesz ![]() Cytat:
Miro aaaaaaaa ![]() ![]() może lepiej żeby Gosia Franka nie widziała ![]() Cytat:
ale była głupia ![]() Cytat:
|
|
|
#25721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem ja macie tu od cioci Lunci prezenciki - avatarki Basti dla Madzi Franko dla Gosi Ebi dla Tri i Talci Kaka dla Mav
|
|
|
#25722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach te okazje potwierdzam... u mnie jeszcze przed 17 jest a ciemno jak w ... nie powiem dalej <cenzura> dobra... to wtedy bedziesz mi tylko jedno gotowala ![]() łysy łeb...phi... po pierwsze nie taki znowu lysy...a po drugie bastkowy nie łeb tylko główka ![]() miro ... hihihi... jeszcze nie pokazalam podo-pszczolki moze rodzina jej? ;> byle by glupota nie byla dziedzina oj mają.... a wiec witaj i za ciebie ja tylko wpadlam jeszcze, bo znalazlam info odnosnie ulubionej muzyki dojczkow: Schweinis Lieblingsmusik: z.B. Eminem, P. Diddy, Mariah Carey (?!), Usher, 50 Cent und Blue Poldis Lieblingsmusik: Vorwiegend polnischer Hip-Hop (z.B. Peja, WWO und Mezo) Frings´Lieblingsmusik: RnB: z.B. R.Kelly, Def Jam, Macy Gray, Craig David no i ide chyba ten meczyk zlukam...popatrze jak basti daje najlepszy pokaz umiejetnosci wlasnych jaki widzialam na watku zostane...ale mnie nie bedzie rili...chyba ze w czasie ogladania wpadne....bo mam zamiar to na kompie ogladac...
|
|
|
#25723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Schweiniego i Mariah Carey nie skomentuje
|
||
|
|
|
#25724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee no ale ja mówiłam o tym łebie z przodu ![]() Podo-pszczółka ? brzmi ciekawie Poldi lubi Peje to milego ogladania
|
|
|
#25725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basti wybrał smak swojego życia ( czy jakoś tak
|
|
|
#25726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ja polskiego hh nie slucham w sumie to sie moze nie znam juz o wiele blizsze mi te szwajniowe klimaty (akurat nie mowie tu o m.c. )Cytat:
...Cytat:
...ide dopiero teraz ten meczyk ogladac, bo mi mama kompa zajela wczesniej...brat ogladal tv akurat tam gdzie jest dvd ... a nasze ps2 nie odbiera takich nagrywańców tja... smak prawdziwego zycia to on dopiero pozna...jak sie zapoznamy ;]gosia.... widze cie EDIT: jest 19:17 ... a ja skonczylam wlasnie pierwsza polowe meczyku ![]() za talcie i jej podroz
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-12-22 o 19:18 |
|||
|
|
|
#25727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos kojarze ale chętnie zobacze one more time ![]() to Wy sie jeszcze nie znacie ![]() ja sie troche pouczyłam anglika i jestem za Talcie żeby bezpiecznie dojechała i żeby bezpiecnzie wrócila
|
|
|
#25728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam prezenty...chociaz jeszcze bardziej lubie je dawac znamy sie...codziennie w snach sie spotykamy ![]() a wiec... kleine biene lukas
|
|
|
#25729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sie ciesze ze Ty sie cieszysz ![]() hehe w snach ![]() o matko co to ma być
|
|
|
#25730 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie uczyłam sie przedtem anglika żeby tylko nie myśleć o nim ...
ale teraz znalazłam naszą piosenke
|
|
#25731 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam ze spaceru, powygłupiałam się z psem, porobiłam foty i jestem
![]() Oto moje dzieła ![]() 1.Pies czający się aby pogryźć polarka ![]() 2-3. Oleczka robi znak L (wybaczcie za zdjęcia w kiblu ale tam najlepsze wychodzą )4.Moje dzieło o którym wspominałam
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2007-02-07 o 14:25 |
|
|
|
#25732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się
|
|
|
|
|
#25733 | ||
|
Zakorzenienie
|
hih... no to jest lukas mała pszczólka...
ale mnie tam bardziej smieszy miro - panda ![]() Cytat:
trzymaj sie <przytula>Cytat:
fajne foty... a psinka cudnaa ja wlasnie wrocilam od znajomych rodzicow...zostawilam wizaz otwarty... bo myslalam, ze na chwile jedziemy...tylko po tate...a to troche zeszło ogladalismy tvn turbo...jakis program o piratach drogowych xd o ludzie...co za powaleńce ... a jeden niemiec jakie wkręty dawał...jechal 190 na godzine...mandat mial zaplacic 400 zl a on gada ze ma tylko 100 zł euro nie ma przy sobie i karty tez nie...potem sie okazalo jednak... ze on nie ma...ale żona miala ... bajeranci ;0 albo koleś jedzie w terene zabudowanym 100 na godzine skreca nieprawidlowo...takim poteznym mercem wypasionym
|
|
|
#25734 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, pamietam te odcinki A te życzenia właśnie ściągnęłam i zaraz zobaczę. Cytat:
I mi się narazie nic nie zacina [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3295307]Masz rację Talcia...chyba z tego wszystkiego przygarnę Rooneya, taki biedny samotny jest... Chyba, że też już go któraś zajęła [/quote] Brak mi słów Cytat:
Cytat:
Ja bym w życiu ich nie poznała Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie rodzice kiedyś chcieli wysłać do psychologa, a ja nie bardzo wiedziałam po co Chodziło o to, że ja byłam często taka samotna i wogóle jakaś inna ..Cytat:
Ja jak robię porządki w szufladach to i tak prawie nic z nich nie ubywaCytat:
Kiedyś napisałam cennik dla rodziców Za sprzątanie w domu brałam pieniądzeCytat:
Cytat:
A u mnie jak jakieś zwierzątko odejdzie to tylko płacz Pamiętam jak mieszkalismy w domu 1rodzinnym, mieliśmy stajnie z końmi i w tej stajni u góry przy suficie jaskółeczki miały gniazdo I jak małe się wykluły i powypadały z gniazda to ja z siostrami przygarnełysmy je do domu. Zrobiłyśmy im domki z kartonów. Karmiłyśmy je muchami Niestety, po kilku dniach wszystkie pozdychały A te Twoje dzieło świetnie Ci wyszło |
|||||||||||
|
|
|
#25735 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz czasu nie ma na to.. Ale napisałam 2 pamietniki Cytat:
Cytat:
Fajnie Ci to wyszłoCytat:
Cytat:
Ulga jak nie wiem Wg mnie ładna Cytat:
U mnie wigilia klasowa jak najbardziej udana.. ładnie z koleżankami ustroiłyśmy salę i wszystko przygotowałyśmy, były miłe życzenia, masa fotek [pokażę, ale po nowym roku, jak wszystkie zgrają na płytkę] Połowa jedzenia została Hehe, najlepsza to moja kumpela.. wzieła 6 kilo jabłek, których nikt nie chciał Ale będzie miała wyżerkę Cytat:
Cytat:
--------------------------- Ale se długo posiedziałam 2 godziny odpowiadałam na posty.. eh te moje tempo |
||||||||
|
|
|
#25736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Superowe focie Natchnełaś mnie tym BORUCEM Nie ma co.. idę zrobić coś z Crisem A zaraz przyjezdżają z Dojczlandu moja sis, jej mąż, i 2 córcie.. OMG co to będzie Dobra kończę.. |
|
|
|
|
#25737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja... ja i bala ... coz za abstrakcja XDa ja kiedys sie bawilam w sklep (w pierwszych klasach podstawowki)... nie wiem czemu to zapamietalam...ale zapamietalam...napisalam cennik tez...i napisalam: kasety magnetofoniczne zamiast magnetofonowe...i beke ze mnie mieli stawiałam pudełko po kasecie video z bajkami... (maniakalnie ogladalam bajki na video XD) i to byl moj monitor... a klawiature? to sie rysowalo jakies literki... i bylo a jaka uciecha godzinami sie bawilam w to xD ... a przeciez to takie nudne... naciskac w kawalek papieru z literkami i udawac, ze cos tam sie widzi w tym pudelku po kasecie ![]() koniecznie ja ostrzez, bo potem rosną takie dzieci jak ja i im zostaje...jak mija kiedys rozgniotlam taka malutką zabke w reku...chcialam ja uratowac, zeby jej nikt nie zdeptal i...ups XD poza tym robilam pogrzeby slimakom...ale tak naprawde to byly tylko skorupki... a ja myslalam, ze one umarly, bo ich nie ma tam ;P i grzebalam je w piasku... robilam krzyzyk... i cos tam ple ple gadalam do nich XD ... <idjot> konie miec... ...ach... moja babcia ma konie...uwielbiam je karmic cukrowymi kostkami one chyba tez to lubiaale we mnie rozbudzilas wspomnien z dziecistwa XD wstyd sie przyznac do tych glupot Cytat:
...namaluj....i koniecznie sie pochwal wedlug mnie nie bardzo ladna...szwajniowa bardziej mi sie podoba...chociaz czasami wychodzi jak facet oj nie... ![]() wlasnie widzialam, ze jak odjezdzalam to juz bylas... a jak wrocilam to dopiero co sie poodzywalyscie UWAGA !!!! ja sikam ze smiechu... http://www.elfyourself.com/?userid=d...d4f5bG06122210 http://www.elfyourself.com/?userid=6...e8155G06122210 edit: widze podczytujące z ebisiowego...zapraszywuje my do rozmowy
|
|
|
#25738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe talentu zbytniego nie mam ale może być ![]() Ale masz fajnie:d u mnie na wigili będzie ok 10 osób ![]() do jutra
|
|
|
|
|
#25739 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Dopiero teraz udało mi sie wpasc do was
|
#25740 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja zaraz robie wypad
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Poldi wymiata z tymi swoimi bicepsami
... nawet mam avka gdzie jest tylko jego reka...za to co to jest za avek
Lahmik siedzi na stole i szlocha, biedactwo

<przytula>