|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Mam dokładnie to samo... mam nawet wrażenie, że na tym po 2 tyg wyglądam gorzej
![]() Już mi się odechciewa ćwiczyć, muszę się zmuszać ![]()
#2252 |
Zadomowienie
|
Pisałam to w wątku CE, ale umieszczam też tutaj
![]() Dobrenko, nie wiem czy wiesz, ale zdecydowanej większości ludzi drugi fit test w Insanie wypada GORZEJ NIŻ PIERWSZY, więc nie martw się tym, że jeden wynik masz taki sam jak dwa tygodnie temu, bo i tak wypadasz rewelacyjnie. Ewidentnie Twoe wyniki świadczą o tym, że byłaś jak najbardziej gotowa na Insanity i jesteś w świetnej formie.
#2253 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja może nie wyglądam gorzej, chyba coś tam mi pospadało tyle ze nie w tych miejscach które chciałam - tyłek mi się zrobił jakoś dziwnie płaski i chyba z łydek tez coś spadło... za to z brzucha i wstrętnych ud nic ![]()
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
Mi to troche działa na ambicję tylko dlatego zrobie to jescze raz
![]() beznadzieja to była.. potem własnie ćwiczyłam w domu i moim zdaniem też kompletnie nic mi to nie robiło ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. a moze chcesz odebrać mi moje zaszczytne miano hardcorowca ??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||||
Zadomowienie
|
Co Ty gadasz wklejaj zdjęcia
![]() Cytat:
Jak możesz wyglądac gorzej jak sama mówisz że spadło aż 4 cm Jezuuu dziewczyno -4 cm ![]() Niestety zmiana sylwetki to ciągła praca która nie zawsze obfituje w efekty od razu.. sama coś o tym wiem.. wkleję Wam moje zmagania to zrozumiecie że czasami nie jest łatwo ale trzeba walczyć a nie rezygnować po małych niepowodzeniach ktorych u Ciebie nie widać bo masz -4 cm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rewelacyjnie? Jacie.. Dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubię odbierać zaszczytów zresztą ja taki drobny Pikuś nie jestem wstanie Ci podium odebrać a po drugie gdzieżbym śmiała ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Przed ćwiczeniami - Po 5 misiącach TF - Po 1,5 miesięcznej przerwie - Po I miesiącu CE - Po II CE ![]() udo góra-60- 58 (-2) - 59 (+1) - 59 (0) - 59 (0) - 61 (+2) - 59 (-2) udo śr - 55 - 51 (-4) - 52 (+1) - 52 (0) - 51 (-1) - 52 (+1) - 51 (-1) udo dół - 45 - 41 (-4) - 42 (+1) - 43 (+1) - 42 (-1) - 43 (+1) - 42 (-1) łydka - 38 - 35,5 (-2,5) - 35 ( -0,5) - 35,5 (+0,5) - 34 (-1) - 36 (+2) - 36 (0) biodra - 100 - 99 (-1) - 99 (0) - 99 (0) - 99 (0) - 100 (+1) - 99(-1) ręka - 26 - 27 (+1) - 27 (0) - 28 (+1) - 28 (0) - 27,5 (-0,5) waga - 62 - 59 (-3) - 60,5 (+1,5) - 62 (+1,5) - 63,3 (+1,5) - 63,3 (0) - 61,5 (-1,8) Nie zamieszczłam wyników po BBL ponieważ nie spadło mi nic ![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-16 o 14:34 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Hej
A gdzie Wy sie wszystkie podziały? Gdzie wyniki mierzenia sukcesy? Nie spoczywać na laurach tylko działać ![]() Ja wczoraj zrobiłam Pure Cardio i Cardio Abs.. Naginałam jak głupia.. Dzisiaj jak wchodziłam po schodach to stopy mnie bolały.. noi oczywiście od pompek bolą mnie łopatki ![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-17 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Witam Panie.
![]() ![]() Dziś zaczynam Insanity... Właśnie drukuję karty i zmykam ćwiczyć. Macie jakieś złote rady? (oprócz jednej głównej: nie poddawać się!) ![]() /Po czwartkowym i wczorajszym robieniu 8 minute ABS mam zakwasy, ale mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi. ![]()
![]() |
#2260 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy uznasz to za radę czy za oczywistą oczywistość
![]() ![]() I jak już myślimy, że nie możemy - zwalniać, ale nie zatrzymywać się. ![]()
#2261 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziękuję.
![]() I mam jeszcze jedno pytanie... ![]() ![]()
![]() |
#2262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Całą tą radę zastosowałam dzisiaj ![]() aniolku nie wiem ile spalamy kalorii.. stawiam że ponad 600 bo jak liczyłam to przy intensywnym aerobiku spala sie około 300 a porównując Insanity do tego intensywnego aerobiku na który chodziłam to jest co najmniej x2 ale popytam jeszcze dziewczyn jak tutaj któraś "znawczyni" nie odpiszę ![]() Dziewczyny dzisiaj miałam Cadrio Powet & Resistance i myślałam że umrę.. pociłam się jak głupia i w ogóle strasznie słaba byłam.. Ogólnie to zwracam honor dziewczynom które czują się zmęczone.. Ja w tym 3 tygodniu jestem strasznie osłabiona.. może to zbliżający @ może ciśnienie ale ja ledwo zipie chodzić i funkcjonować a jeszcze I. robić.. Ogólnie dzisiaj mam wolne i pstryknęłam ćwiczenia przez południem i też stwierdzam że to nie pora dla mnie.. jest fajnie bo cały dzien dla siebie ale ja jestem dużo mniej wydajnieszja niż w nocy ![]() ![]() ![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-19 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Przyczajenie
|
hej, czy ktos moze mi wytlumaczyc jak to dziala dzis zrobilam fit test, wiem ze sie cw 6 dni w tyg ale czy te 6 dni cwiczy sie z jednej plyty?? ja mam filmiki z youtube i jest ich razem 13. Chce cw tylko nie wiem jak.. mam nadzieje ze ktos mi wyjasni buziaki!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Ogólnie to nie ma się czym chwalić, ale skoro taką macie tradycję, to już wrzucam moje śmieszne wyniki. ![]() switch kicks 94 power jacks 56 power knees 86 power jumps 31 globe jumps 8 suicide jumps 15 push - up jacks 14 low plank oblique 40 A po pierwszych dwóch dniach prawie wszystko w porządku, oprócz: - bolących łydek (byłam przekonana, że będą mnie boleć mięśnie górnych partii ciała, a tu surprise! Generalnie ręce mam baaardzo słabe, nogi raczej nie- dotychczas przy ćwiczeniach prawie nigdy nie bolały mnie mięśnie nóg. No, ale w sumie to czego się spodziewać- wf skończył się na I roku studiów, a potem tylko od czasu do czasu chodziłam sobie rekreacyjnie na aerobik. Moja kondycja jest na poziomie minusowym... :P); - ogólnego samopoczucia- jestem okropnie śpiąca i taka wyczerpana. Wczoraj już godzinę po kolacji byłam głodna (ćwiczę ~1,5-2h po podwieczorku, potem odsapnę i zjadam koło 19:30 kolację. Spać chodzę koło 22:30)! Cytat:
600? ![]() ![]() ![]() Gorzej, jak przy drugim fit teście waga będzie większa (bo zjem dodatkowe kcal, których wcale nie spalę) ![]() W ogóle jakoś się najarałam, ale mi opadł entuzjazm. A tak jeszcze zapytam- czy te nadprogramowe kcal rozłożyć na wszystkie posiłki, czy lepiej ulokować je w około- (przede wszystkim w przed-) treningowych? Tak jak ogólne zasady zdrowego żywienia nie są mi obce, tak z komponowaniem posiłków przy Insanity czuję się jak dziecko we mgle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeżeli sądzisz, że to są śmieszne wyniki to gratuluję formy ![]() Ja na pierwszym fit teście niałam 2 push-up jacks ![]() ![]() ja dziś rozpoczęłam recovery week, niebo. Jakby tak wyglądało Insanity robiłabym je z czystą przyjemnościa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Jezu dziewczyny cos mi chrupło w szyi tak z boku i teraz nie mogę ruszać głową i boli strasznie.. czytam na forum i może taki ból potrwać około 3 dni ale nie mogę ćwiczyć
![]() ![]()
#2267 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
chcialam napisac cos do tych ktore narzekaja ze niby spadlo 4 cm a nic nie widac...jesli mamy np 80cm w pasie to spadek 4 cm daje nam 5mm (!!!) na grubosci.tak wynika z wzoru na obwod kola, powiedzmy ze nim jestesmy w pasie ![]() wiec nie martwcie sie ze nic nie widac,jeszcze troche takich spadkow i bedzie widac i to bardzo ![]() i pamietajcie: jak bedziecie dzien przed wyjazdem na wakacje to mozecie albo cieszyc sie z nowej,swietnej figury albo pluć sobie w brode: czemu nie chcialo mi sie ruszyc mojego tlustego tylka??! ja tak to sobie wizualizuje i pomaga, zacisniete zęby tez ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- uwazaj na siebie...moja znajoma miala nawyk "strzelania" kregami szyjnymi i wyladowala w kolnierzu ortopedycznym...lepiej odstaw cwiczenia to szybko do nich wrocisz a jak przeholujesz to nie pocwiczysz przez dlugi czas... |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Słabę ręce to mam ja.. i proszę mi tego piedestału nie odbierać.. ja na swoje 13 pompek pracowałam 3 miesiące CE ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczemu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny (i Faceci również)
to mój debiut na forum, chociaż czytam Wasze wpisy juz od dłuższego czasu. Przekopałam się własnie przez niemal cały wątek Insanity i upewniłyście mnie, że też chcę spróbować ![]() Przede wszystkim liczę na poprawę kondycji, zwłaszcza, że po dwóch latach "nicnierobienia" znowu zamierzam wrócić do chodzenia po górach, a obawiam się, że teraz to tylko byłabym kolejnym przypadkiem "turysty co to chciałby, ale się nie nadaje" (inna rzecz - i może ważniejsza - że teraz mój Małżon jest w lepszej formie niż ja i wjeżdża mi na ambicję ![]() Chcę zacząć od poniedziałku i zobaczymy, co będzie dalej, mam nadzieję, że nie trzeba będzie dzwonic po pogotowie ![]() Zgodnie z tradycją wrzucę fit test - o ile będę jeszcze po nim żyła ![]() A teraz to idę do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pierwszy. Entuzjazm przybiera postać sinusoidy- wczoraj był bardzo wysoko, dziś znowu kiepsko. Dopiero wróciłam z uczelni, dziś chyba będę umierać przy ćwiczeniach...* Ale wczoraj było naprawdę super (to też pewnie kwestia ćwiczeń- miałam wrażenie, że trzeci dzień był jakiś taki lajtowy?). ![]() *EDIT: Cardio Recovery był jak... balsam dla mojego ciała. Takich ćwiczeń było mi dziś trzeba. Jestem w niebie. ![]() Cytat:
![]() ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2012-03-20 o 18:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.. i Piotrek
![]() ![]() to moge Ci zagwarantować Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie będzie trzeba dzwonić po pogotowie chociaz możesz odnieść właśnie takie mylne wrażenie ![]() ![]() jak fryzura?
![]() |
#2272 | ||
Zadomowienie
|
mimo wszystko ładnie wyszło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie masz zakwasów po cardio recorvery jak kucasz? Ja gdyby nie wczorajszy powrót miałabym dołka że nie ćwiczę tak nie zdążyłam ![]() A nawet mi nie mów dzisiaj też mnie boli i to tak że jak jechaliśmy samochodem to na nierównościach jajczałam z bólu
![]() |
#2273 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi dziś przy rozciąganiu (własnym, ponadprogramowym- po skończeniu Insanity zawsze jeszcze 5 minut sama się rozciągam) chyba za bardzo "przekręciłam" ramię i coś mi przeskoczyło. ![]() ![]() Dzisiejsze ćwiczenia były cudne. ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2012-03-21 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Nie poszło idealnie, ale nie jest źle
![]() ![]() Z tymi górami to liczę po Insanity na jakieś wzmocnienie i ogólnie na poprawę wydolności. Kiedyś mogłam codziennie po 12 godzin chodzić, ale te czasy mineły... Szczerze mówiąc podoba mi się, że się można przy tym zmęczyć. Bardziej się obawiam tego, że ponieważ jestem leniem, to czasem ciężko mi się w ogóle "zmusić" do ćwiczeń, choć wiem, że po 10 minutach nastrój mi się poprawi. Brak mi też systematyczności, bo często siedzę w pracy do późna i jak wracam do domu, to jedyne o czym marzę to gorąca kąpiel i łóżko ![]() No nic, zobaczymy w praniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakby co, to my już Cię zmotywujemy... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Takiej motywacji mi trzeba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie - czy zaczynanie insanity kiedy nie umie się zrobić pompki (męskiej, na kolanach umiem...) ma jakikolwiek sens, czy lepiej ćwiczyć co innego aż się nauczę tych strasznych pompek?
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
Postanowiłam dodać moje zdjęcia..
z 1 i z 31 dnia ![]() Ale postanowiłam, że wytrwam do końca, bo kolejne tygodnie są o wiele cięższe, więc chyba lepiej wyrzeźbią ciało i spalą tłuszczyk ;P Tak wiem, że moja czerwona kreska na brzuchu jest okropna, ale nic na nią nie poradzę ![]() A i efekt wygładzonego brzucha, to nie jest moja zabawa w photoshopie ani żadnym tym podobnym programie, po prostu mój aparat ma taką opcję i akurat wygładził mi brzuszek xd
Ćwiczymy! Do skutku ![]() Edytowane przez Jussa_ Czas edycji: 2012-03-21 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
hej. od kilku dni czytam wasz wątek
![]() myślę intensywnie nad rozpoczęciem programu Insanity, mam trochę stracha, że nie podołam, jednak wasze wpisy mnie motywują ![]() dla mnie pompki to również słaby punkt Jussa_, moim zdaniem różnica w sylwetce jest widoczna, ciało się ujędrniło, tkanki tłuszczowej jest widocznie mniej. Podobnie jak ty myślę, że drugi miesiąc będzie kluczowy. Na początku zmiany idą powoli, praktycznie niezauważalnie, a potem następuje gwałtowna zmiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.