Walka o zdrowe i piękne włosy część IX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 00:12   #3751
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX

Dziewczyny, jest jakiś spray przyciemniający włosy?
używałam Friedy blond, ale chyba przegięłam i zamiast zatrzymać się w momencie, w którym ładnie wyglądałam, to dowaliłam za jasny blond wchodzący w rudy i nie wiem jak wrócić... Chociaż nie sądzę, że teraz mi wyjdzie cokolwiek ładnego... A brązu też nie chcę :/
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 00:20   #3752
Fubizka
Zakorzenienie

Zrobiłam zdjęcie swoich kosmetyków i innych specyfików do włosów i w tym celu zniosłam to wszystko do pokoju. Ku mojemu zdziwieniu na półce w łazience zostało może z 2% zawartości
Czyli jakiś krem do rąk, płyn do kąpieli, balsam do ciała i może z 2 inne kremy
Rozrost moich zapasów w ciągu ostatnich 2 miesięcy jest przerażający. A kiedyś do włosów miałam... szampon i odżywkę, wszystko sztuk 1

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Umyłam dzisiaj pierwszy raz włosy Hipp'em - jestem pozytywnie zaskoczona. Włosy się w ogóle nie poplątały i dobrze mi się myło. Za Waszą radą nie spłukałam odżywki i zobaczymy jak moge włosy będą wyglądać po wyschnięciu...
Yyyy zaraz zaraz, co to za odżywka, że jej nie spłukałaś? Bo jeśli do spłukiwania, to TRZEBA ją spłukać
Cytat:
Napisane przez doomcia Pokaż wiadomość
Lepsza bylaby ta oliwka niż jedwab?
Moim zdaniem tylko przy bardzo silnych włosach, które same z siebie się nie rozdwajają.
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
I chyba nie bez powodu na półce w rossmannie ta isanka była już przedostania, bo pozostałych było jeszcze dużo
We wszystkich Rossmannach jest to samo, wizazanki, jak motocykliści - są wszędzie
Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Zapomnialam dodać - lączę się z Tobą "w bulu i nadzieji"
Hahahaha

Ja też myślę, że mogłabym swoje włosy nakłonić do skrętu, ale tego nie chcę. Fajnie mieć śliczne fale np takie, jakie ma sylvi300 w avku Ale z tym jest więcej roboty, niż z niemowlakiem, to już wolę proste, albo lekko wywijające się na końcach

Zrobiłam któreś z rzędu podejście do orzecha włoskiego i jednak on mnie puszy bardzo Włosy są ogólnie ładne, błyszczące, ale te krótsze włosy po prostu robią mega szopę
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:35   #3753
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reavela Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam zamówienie na ZSK (ale na maila to mi nie odpisali ) zamówiłam: glicerynę, witaminy all in one, aloes, kwas hialuronowy, l-cysteinę, witaminę C, keratynę, mleczko pszczele, elastynę, FEOG, panthenol, a oprócz tego jeszcze dwie miarki, bagietkę, atomizery i pudełko do tego jeszcze kliknęłam dwa lakiery do paznokci, mama przyniosła mi filtr, CP, maskę alterry, olej avocado i normalnie jestem spłukana do końca... roku chyba.
Aaale zakupy.. Toż to moja prawie cala wishlista!
Obserwuj wloski, zapisuj rezultaty, może już niedlugo wymyślisz, co będzie dla nich najlepsze - bo jeżeli CG nie odpowiada lub narazie nie ma się pewnych podstaw, aby je wprowadzić w życie, to puszenie, odwijanie trzeba po prostu przeczekać - w skutek nawilżenia z czasem wloski się określą - albo w jedną albo w drugą.. Mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Trommelko, bardzo dziekuje Ci za zainteresowanie moim zyciowym problemem

Tak wlasnie myslalam, ze poki co powstrzymam sie od dziwowania z CG i dam im spokojnie odrosnac (co bedzie baaaardzo trudno, bo juz do frustracji mnie doprowadzaja ).

Jesli chodzi o przyspieszacze, to oczywiscie stosuje, ale nie jestem w stanie powiedziec czy cokolwiek daja, bo nie umiem się zmierzyć.
Od kilku miesiecy wychodzi mi jedna liczba, a przeciez po zdjeciach widze, ze rosna

A z dzialania dyfuzora jestem zadowolona (suuuper objetosc!).
Nastepnym razem sprobuje bez tych wszystkich bajerow z CG i zobaczymy co to bedzie

A Tobie bardziej sie widzi CG czy SG u siebie?
A proszę bardzo -cala przyjemnośc po mojej stronie
To szybko leci, ani się obejrzysz i na lat będziesz miala już dluższe wloski!
Ja im dalam spokój z CG, bo stwierdzilam, że najpierw wezmę się za porządne nawilżenie, bo jak je porządnie odżywię i odratuję to będzie mi latwiej zobaczyć, co one tam mają w planach, może zdefiniują się bardziej. Póki co tendencja jest bardziej prostowlosa. Ale to zapewne też dlatego, że rozczesuję je i na mokro i na sucho (nie używam suszarki bo mam po niej przyklap..) - nie mają się jak polokować Jutro mam trochę czasu, więc zostawię je do wyschnięcia i nie będę czesać na sucho, tylko pod prysznicem z odżywką. Może nawet ugotuję żel lniany, ale ręcznikować narazie nie będę..

Nie ukrywam bardziej mi się widzi pielęgnacja SG z efektami CG
A na poważnie nie mialabym nic przeciwko falom.. Takim pięknym delikatnym Mialam takie niby (aż przez 4 godziny po umyciu) jak próbowalam dawno temu CG, ale przy krótkich wtedy wlosach efekty byl taki: falo-loczki przy raczej okrąglej twarzy to +25kg i dodatkowo -15 lat Ale jak teraz wyjdzie mi podobny efekt przy wlosach do polowy lopatek to będzie super!

A tu takie moje "wzory". Ale tak jak mówię, pięknie wyglądają raczej przy dlugich wlosach.. I czekoladowy kolor.. http://static.fashionnow.pl/upload/a...-04/glwoen.jpg
http://www.yaacool-uroda.pl/uploads/...pinCurl_PR.jpg

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
:
No i znowu ten Marion do ciemnych włosków
Muszę go gdzieś znależć, bo co raz bardziej skłaniam się do ponownego zakupu szamponu BD, a może ta maska uchroni mnie przed rozjaśnianiem
Czy uchroni - nie wiem? Teraz na ciemniejszych wlosach po hennowaniu nie widać aż tak jej dzialania jak przed farbowaniem, ale kolor faktycznie odżywia. A wloski są po niej nieziemskie Więc warto warto

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Rude lokasy
Jeszcze napisz,że ,ma zielone albo orzechowe oczy to zacznę jej zazdrościć
Dokladnie!! Ale będzie z niej laseczka

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcie swoich kosmetyków i innych specyfików do włosów i w tym celu zniosłam to wszystko do pokoju. Ku mojemu zdziwieniu na półce w łazience zostało może z 2% zawartości
Czyli jakiś krem do rąk, płyn do kąpieli, balsam do ciała i może z 2 inne kremy
Rozrost moich zapasów w ciągu ostatnich 2 miesięcy jest przerażający. A kiedyś do włosów miałam... szampon i odżywkę, wszystko sztuk 1

We wszystkich Rossmannach jest to samo, wizazanki, jak motocykliści - są wszędzie

Ja też myślę, że mogłabym swoje włosy nakłonić do skrętu, ale tego nie chcę. Fajnie mieć śliczne fale np takie, jakie ma sylvi300 w avku. Ale z tym jest więcej roboty, niż z niemowlakiem, to już wolę proste, albo lekko wywijające się na końcach

Zrobiłam któreś z rzędu podejście do orzecha włoskiego i jednak on mnie puszy bardzo Włosy są ogólnie ładne, błyszczące, ale te krótsze włosy po prostu robią mega szopę

Poza tym takie fale oblędnie wyglądają na dluższych wlosach - takich przynajmniej do zapięcia od stanika, dlatego teraz wybieram raczej proste z wywiniętymi końcami, a jak będę blisko mojej wymarzonej dlugości (tja.. To sobie poczekam ) to zacznę kombinować i stawać na glowie, żeby zrobić fale

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale życie

Edytowane przez trommelka
Czas edycji: 2012-03-20 o 08:39
trommelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 09:57   #3754
kuleczkka
Rozeznanie

rude lokkaski
był taki wątek dla mam zakręconych maluchów - ale nie mogę znaleźć

czy miód rozjaśnia też farbowane (hennowane) włosy?
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 10:18   #3755
NellN
Raczkowanie

Trochę Was opuściłam, ale juz nadrobilam
Od 10 dni jestem z powrotem w ES, juz pierwszego dnia, po pierwszym myciu w tutejszej genialnej wodzie moje włosy przestaly sie elektryzować, prawie juz nie wypadają, głowa już tak nie swędzi, nawet jak zapomnę o odżywce bez problemu rozczesuję włosy. Mam trochę zapasu joanny i alterry, ale w razie czego sięgnę po Natur Vital, którego cena tutaj nie boli tak jak w Polsce. Dziś po raz pierwszy od powrotu nałozyłam olej - khadi. Żeby tak odrosły trochę do lata po warszawskiej masakrze!

ps. mój TŻ jest przerażony ilością specyfików, odzywek, olejów i półproduktów jakie nawiozłam po Rossmanowo-Naturowo-allegrowo-interentowym kilkumiesięcznym szaleństwie zakupowym. Wy kusicielki, wy! :P

pps. W tym teście wyszło mi 18lat , 9 mniej

od 02.2011 - pielęgnacja bezsilikonowa
od 08.2011 - olejki allover! (argan, oliwki, migdały, jojoba, len, rycyna, kokos, Vatika, Heenara, Khadi)

Walczymy z wypadaniem!
NellN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 11:47   #3756
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Przykładowo:
Filiżankę sproszkowanego korzenia rabarbaru (kupisz w sklepie zielarskim) zalej 1,5 szkl. wrzątku - powstanie gęsta papka.Dodaj żółtko i łyżeczkę soku z cytryny.Wymieszaj i nałóż na włosy.Włóż czepek kąpielowy i owiń głowę folią.Po 40 minutach spłucz maseczkę letnią wodą.

Mam pytanie.
Przed chwila odebralam z apteki korzen rzewienia () i jutro zamerzam zrobie te maseczke.
A jakby tak zamiast zoltka dodac biowaxa (lub inna maske/odzywke) i trzymac to na glowie po myciu?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
A proszę bardzo -cala przyjemnośc po mojej stronie
To szybko leci, ani się obejrzysz i na lat będziesz miala już dluższe wloski!
Ja im dalam spokój z CG, bo stwierdzilam, że najpierw wezmę się za porządne nawilżenie, bo jak je porządnie odżywię i odratuję to będzie mi latwiej zobaczyć, co one tam mają w planach, może zdefiniują się bardziej. Póki co tendencja jest bardziej prostowlosa. Ale to zapewne też dlatego, że rozczesuję je i na mokro i na sucho (nie używam suszarki bo mam po niej przyklap..) - nie mają się jak polokować Jutro mam trochę czasu, więc zostawię je do wyschnięcia i nie będę czesać na sucho, tylko pod prysznicem z odżywką. Może nawet ugotuję żel lniany, ale ręcznikować narazie nie będę..

Nie ukrywam bardziej mi się widzi pielęgnacja SG z efektami CG
A na poważnie nie mialabym nic przeciwko falom.. Takim pięknym delikatnym Mialam takie niby (aż przez 4 godziny po umyciu) jak próbowalam dawno temu CG, ale przy krótkich wtedy wlosach efekty byl taki: falo-loczki przy raczej okrąglej twarzy to +25kg i dodatkowo -15 lat Ale jak teraz wyjdzie mi podobny efekt przy wlosach do polowy lopatek to będzie super!

A tu takie moje "wzory". Ale tak jak mówię, pięknie wyglądają raczej przy dlugich wlosach.. I czekoladowy kolor.. http://static.fashionnow.pl/upload/a...-04/glwoen.jpg
http://www.yaacool-uroda.pl/uploads/...pinCurl_PR.jpg
O, my, nieokreslone

Trommelko, wstawilabys zdjecie swoich obecnych wlosow? Ciekawa jestem co tam sie wydarzylo u Ciebie na glowie, pamietajac Twoje poprzednie zdjecia
Jesli chcesz oczywiscie

Rzucilas suszarke? Gratuluje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 12:26   #3757
kuleczkka
Rozeznanie

http://www.helfy.pl/vatika-krem-do-wlosow

czy taki krem to jest rzeczywiście do stylizacji czy to jest po postu maska?

Zależy mi na zwiększeniu objętości włosów.
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:06   #3758
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Kupiłam glicerynę, będę dodawać do masek.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:11   #3759
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kupiłam glicerynę, będę dodawać do masek.
Ja właśnie jakiś czas temu zamówiłąm glicerynę, ale boję się, że mnie spuszy i nie mogę się przełamać

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:34   #3760
Fubizka
Zakorzenienie

A jak to jest możliwe, że mnie orzech włoski puszy?
Stary 2012-03-20, 13:35   #3761
visionAM
Zakorzenienie

Tak jak obiecałam, wstawiam swoje włosy
Schodzę powoli z cieniowania, stanem końcówek nie jestem do końca zadowolona. Długość na dzień dzisiejszy można zobaczyć w moim podpisie, niestety przy twarzy są bardziej wycieniowane i około 7cm krótsze, ale mam nadzieję, że szybko wyrównam ich poziom.

visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:47   #3762
Fubizka
Zakorzenienie

O mamo, piękne Takie chcę właśnie!
Stary 2012-03-20, 13:52   #3763
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Łooo Wyglądają jak włosy Hindusek*, takie zdrowe i błyszczące!

* to komplement

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:53   #3764
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
A jak to jest możliwe, że mnie orzech włoski puszy?
A kokos Cię puszy ?
nakładałaś sam orzech, czy z czymś mieszałaś?

visionAM piękne!

Stary 2012-03-20, 14:09   #3765
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:15   #3766
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Schodzę powoli z cieniowania, stanem końcówek nie jestem do końca zadowolona. Długość na dzień dzisiejszy można zobaczyć w moim podpisie, niestety przy twarzy są bardziej wycieniowane i około 7cm krótsze, ale mam nadzieję, że szybko wyrównam ich poziom.
Ale piękne Ten błysk, długość

Kolor też śliczny, naturalny? A jak nie, to czym farbujesz

I robię edycję, co do balsamu do kąpieli BD fur Mama, dzisiaj nie mam nic, a nic obciążonych włosków
Prawdopodobnie wczoraj odniosłam takie wrażenie, bo może włoski jeszcze super nie wyschły i może CHI do końca nie zdążyło się wchłonąć
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:22   #3767
justusia16
Wtajemniczenie

visionAM boskie boskie boskie
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:26   #3768
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:

Rewelacyjne !! a długość mam identyczną

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:35   #3769
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
A kokos Cię puszy ?
nakładałaś sam orzech, czy z czymś mieszałaś?
Wstyd się przyznać, ale kokosa nie próbowałam Boję się właśnie puszenia. Orzecha nakładałam solo raz na czyste włosy, raz na psikacz, po nim raz dawałam odżywki raz maskę Bingo, innym razem Bingo z dodatkiem d-panthenolu i elastyny. I ciągle lipa.

Ale to jest jeszcze pół biedy, dzisiaj mnie wzięło, żeby zrobić znowu polowanie na końce i jest masakra Mam pełno połamanych włosów nawet w połowie długości, dość dużo połamanych końcówek Skąd to diabelstwo się wzięło? Może czegoś mają za dużo? Nie wiem już sama

Może witamin za dużo? Albo keratyny? Nie wiem, dodałam do albumu zdjęcie wszystkiego, co używam na włosy, jak ktoś chce dokładniej zobaczyć.

A no i dzisiaj są jakieś takie "świszczące" jak się przejedzie palcami, tak jakby skrobią o siebie, jak styropian - nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale nie umiem tego do niczego porównać

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-20 o 14:43
Stary 2012-03-20, 14:45   #3770
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdalene29 Pokaż wiadomość
Hahahaa świetne! Wyjęłaś mi to z ust.
Cytat:
Mi tak samo
Jak tylko zobaczyłam gazetkę, to stwierdziłam, że muszę kupić "to i tamto", mimo zalegających zapasów
no proszę, jak się dobrze rozumiemy

jestem okropna
50 zł dzisiaj poszło jak nic
z zielarskiego: korzeń rzewienia i rumianek (byłby też jantar, ale zostałam wyciągnięta ze sklepu przez towarzysza)
z rossmanna: 3 maści sutkowe, balsam BD dla mam, woda brzozowa, szampon pokrzywowy eva natura (chciałam też jakieś odżywki z fructisa, ale poczekam na promocję i mam jeszcze dwie inne w zapasie)
z fryzjerskiego: jedwab CHI

a podobno mam akcję denko

a kasjerka w rossie chyba wzięła mnie i kolegę za jakieś młode małżeństwo spodziewające się dziecka dziwnie się patrzyła na te wszystkie produkty BD
a później się zobaczy

jest: 60cm
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:46   #3771
ewcia1807
Zakorzenienie

Fubizka no niektóre Osoby puszą i oleje wielonienasycone A jak długo schną Ci naturalnie włoski? Puszą się?
Często używasz keratyny?

Stary 2012-03-20, 14:47   #3772
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale to jest jeszcze pół biedy, dzisiaj mnie wzięło, żeby zrobić znowu polowanie na końce i jest masakra Mam pełno połamanych włosów nawet w połowie długości, dość dużo połamanych końcówek Skąd to diabelstwo się wzięło? Może czegoś mają za dużo? Nie wiem już sama
Może niedobór witaminy B albo jodu? Może przeproteinowanie?
http://www.blondhaircare.blogspot.co...roteinami.html

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:51   #3773
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka no niektóre Osoby puszą i oleje wielonienasycone A jak długo schną Ci naturalnie włoski? Puszą się?
Często używasz keratyny?
Naturalnie mi się puszą ale przy odpowiedniej pielęgnacji olejowaniu (nie orzechem ) o wiele mniej. Naturalnie schną z godzinkę może, zależy też od temperatury, na powietrzu jak jest ciepło to w pół godziny spokojnie.
Tej keratyny w psikaczu ostatnio używam zawsze po myciu, może to jest za dużo
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Może niedobór witaminy B albo jodu? Może przeproteinowanie?
http://www.blondhaircare.blogspot.co...roteinami.html
Witaminę B brałam długo, teraz odstawiłam bo biorę Ha Pantoten, żeby nie dostać hiperwitaminozy. Może to też być z tymi proteinami, bo trochę ich dostarczam.
Stary 2012-03-20, 14:52   #3774
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
I robię edycję, co do balsamu do kąpieli BD fur Mama, dzisiaj nie mam nic, a nic obciążonych włosków
Prawdopodobnie wczoraj odniosłam takie wrażenie, bo może włoski jeszcze super nie wyschły i może CHI do końca nie zdążyło się wchłonąć
Jutro ide do Rossmana

Dobrze,że oddałam bratu dwa szampony
Ale i tak chyba mam juz trochę za dużo...

Umyłam włosy Isaną, schną. Narazie mam szopę puchatą, zobaczymy ....chociaż ta puchatość mogłaby zostać .
Stary 2012-03-20, 14:58   #3775
Ainnel
Zadomowienie

Cytat:
Wstyd się przyznać, ale kokosa nie próbowałam Boję się właśnie puszenia. Orzecha nakładałam solo raz na czyste włosy, raz na psikacz, po nim raz dawałam odżywki raz maskę Bingo, innym razem Bingo z dodatkiem d-panthenolu i elastyny. I ciągle lipa.

Może witamin za dużo? Albo keratyny? Nie wiem, dodałam do albumu zdjęcie wszystkiego, co używam na włosy, jak ktoś chce dokładniej zobaczyć.

A no i dzisiaj są jakieś takie "świszczące" jak się przejedzie palcami, tak jakby skrobią o siebie, jak styropian - nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale nie umiem tego do niczego porównać
Czym czeszesz? Śpisz w rozpuszczonych?

Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 15:04   #3776
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Czym czeszesz? Śpisz w rozpuszczonych?
Czeszę na mokro bardzo delikatnie grzebieniem ouchless i szczotkuję dzikiem (na sucho). Śpię w suchych związanych, czasami jak gdzieś śpię poza domem a nie mam czym związać, to w rozpuszczonych, ale rzadko. Ręcznikiem też nie szoruję, tylko dotykam. Jakieś dziwne zjawisko tu zachodzi
Stary 2012-03-20, 15:12   #3777
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro ide do Rossmana

Dobrze,że oddałam bratu dwa szampony
Ale i tak chyba mam juz trochę za dużo...

Umyłam włosy Isaną, schną. Narazie mam szopę puchatą, zobaczymy ....chociaż ta puchatość mogłaby zostać .
Tylko w razie co z pretensjami nie do mnie, jak się balsam nie spisze

Zresztą w razie co można go zużyć w tym celu, do jakiego jest przeznaczony
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-03-20, 15:14   #3778
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko w razie co z pretensjami nie do mnie, jak się balsam nie spisze

Zresztą w razie co można go zużyć w tym celu, do jakiego jest przeznaczony
A do kogo niby

Spoko, i tak muszę kupić coś pod prysznic, wiec się nie zmarnuje
Stary 2012-03-20, 15:29   #3779
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
A do kogo niby

Spoko, i tak muszę kupić coś pod prysznic, wiec się nie zmarnuje

Dzisiaj umyję nim jeszcze raz i zobaczymy jak będzie
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-03-20, 15:35   #3780
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
O mamo, piękne Takie chcę właśnie!
Dziękuję, ja wciąż uważam, że mogłyby być piękniejsze
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Łooo Wyglądają jak włosy Hindusek*, takie zdrowe i błyszczące!

* to komplement
Bardzo miły komplement, dziękuję
Cytat:
visionAM piękne!
Cytat:
Piękne
Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
visionAM boskie boskie boskie
Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna Pokaż wiadomość

Rewelacyjne !! a długość mam identyczną
dziękuję
Cytat:
Ale piękne Ten błysk, długość

Kolor też śliczny, naturalny? A jak nie, to czym farbujesz
Farbowane. Używam farby Indola 4/1 z oksydantem 6%
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości