|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
hejj
![]() Napisałam mega długiego posta i mi sie komp wyłaczyłnoo w pracy mnie przeniesli do nowego pokoju, w koncu mam kompa i dostep do neta non stop ![]() no i przy oknie siedze ![]() eelkaa1919 ja jestem na 1000-1200 kcal, ale czasami wpadnie wiecej..no wiadomo...i cwiczenia codziennie rower/steper hula hop a motywacja to ubrania wakacje i to, ze w koncu chce sie czuc dobrze w swoim ciele i byc z siebie zadowolona![]() Junx no i super najwezniejsze ze widac efekty![]() arnama a moze za bardzo sie starsz spróbuj bardziej " na lajcie" podejsc do diety, znajdz moze cwiczenia które naprawde lubisz chleb mozesz jesc tylko na śniadanie nie poddawaj sie i pisz tu do nas co u Ciebie wogole poza dietka słychac?
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-03-20 o 18:26 |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zawaliło się moje jedyne skromne marzenie związane z przyszłością. Jest beznadziejnie.
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza dietą wszystko ok: z mężem się układa, kotek zdrowy ![]() Zaklepane mamy juz wczasy na Chorwacji w sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Co się stało?
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() UUu Chorwacja napewno bedzie extra na ile jedziecie??
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedziemy na 12 dni, z kumplem i szwagrami
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie bedzie dzialo![]() Spróbuj moze jesc co 3-4 h moze akurat Ci to pomoze
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z komisariatu. Niby u mnie konto czyste ale nie będę mogła pracować w policji, prokuraturze i tak dalej. Prawo to było jedyne wyobrażenie siebie w przyszłości, teraz to wali mnie szkoła, matura, jest mi tak okropnie jak chyba nigdy...
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Ta dziewczyna mnie zmotywowała Minthema, a czemu nie będziesz mogła? |
|
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szwagierka podróżniczka to już planuje jakieś wycieczki, więc mam nadzięję ze jeszcze sporo zwiedzimy oprócz wylegiwania sie na plaży ![]() Wiesz próbowałam tak jeść przez kilka dni, ale wieczorem i tak byłam głodna ![]() No nic, musze znaleźć jakis sposób na siebie... juz tak myślałam by, jak jeszcze trochę sie ociepli, codzień do pracy dojeżdżać rowerem mam ok 6 km w jedna stronę... ale zobaczymy jak mi to wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Chciałas być od kryminalnych czy cos w stronę prawa? ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
umożone śledztwo.
Cytat:
Jestem wściekła że w piątek mówili mam się niczym nie przejmować, miałam nawet wezwania nie dostać a jak już mi dali to jako świadek. a tutaj coś takiego.
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, a moze to jeszcze nie pewne... policjanci to wiem, ze musza mieć czyste papiery, ale prawnicy też? Jesteś pewna?
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedział: "Policja, prokuratura" .. nie wiem, chce po prostu żeby się to już skończyło, męczy mnie ta cała sytuacja strasznie
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale warto dokłądnie wszystko sprawdzić, zanim sobie odpuścisz ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Wiecie co? Doznałam olśnienia.... MARYNATY do mięs Znudziły mi się zioła... a takie zamarynowane kilka h mięsko wrzucić do rękawka, piekarnika lub na grilla Nie wiem jak sie to ma do dietetyczności, ale jak sie nie użyje tłuszczu, to chyba nie bedzie źle
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym sie dokładnie dowiedziała jak to naprawde jest, moze sa nie do konca poiformowani, jak to czesto bywa, wiec na Twoim miejscu bym we własnym zakresie sie dowiadywała![]() Cytat:
Mysle ze takie jezdzenie na rowerku napewno cos da napewno poprawisz wyglada tyłeczka i nóg
|
|
#525 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie
Trzeba wziąć się w garść inaczej nasz wysiłek pojdzie na marne. Trzeba być silnym i wytrwałym,żeby za jakiś czas spojrzeć w lustro i powiedzieć ... ,,ale ze mnie laska"
|
|
|
|
#526 |
|
amor vincit omnia
|
minthema ale w czym jest problem dokładnie? masz jakaś rysę na życiorysie?
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natalkaa7522 dopiero teraz filmik obejrzałam , bo w pracy jakiejs wtyczki brakowalo i nie umialam sciagnac ta laska jest niesamowita świetny efekt super teraz wyglada i motywuje
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-03-20 o 16:51 |
|
|
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=aguniaaaaa041986;33 037122]Zgadzam sie w 1000%
![]() natalkaa7522 dopiero teraz filmik obejrzałam , bo w pracy jakiejs wtyczki brakowalo i nie umialam sciagnac ta laska jest niesamowita świetny efekt super teraz wyglada i motywuje [/QUTeż oglądałam ten filmik... I naprawde podziwiam ją. Dziewczyny macie może konto na stronie Vitalia? mam na myśli tą stronę ,o której mówiła ta dziewczyna ?I jak wam miną dzien? |
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=eelkaa1919;33040618]
Cytat:
![]() A dzien mi szybciutko minal w pracy do 17 poodpoczywałam troche, a za chwilke ide cwiczyc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj troszke biegałam i jeździłam na rowerku. Szczerze mowiąc to ciezko mi sie zabrac za ćwiczenia... Wiem wiem,pomyslisz sobie ze jestem leniwa..
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez czasami ciezko sie zebrac, ale juz sie przyzwyczaiłam i polubiałam ćwiczenia lepiej sie czuje od razu![]() Ale tez mam takie dni ze mi wogole nie chce i odpuszczam
|
|
#532 |
|
Przyczajenie
|
No ja mam to samo. A na jakiej jesteś diecie? Bo ja na 1000 kcal. Kiedyś też się na tej diecie odchudzałam i powiem Ci ze bez ćwiczeń udało mi się schudnąć
|
|
|
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
A mnie baaardzo zmotywowała
Aż na śniadanie kupiłam to co ona jadła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wogóle co myślicie o schudnięciu AŻ 26 kg w 3 miesiące.. Dla mnie to jest jakieś nierealne marzenie.. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale sie dziś wyćwiczyłam...padam. Mój jadłospis śn 50 g musli+otręby+szklanka mleka 0,5% 2 śn jogurt ananasowy ale owoc light obiad szklanka rosołu łyżka makaronu i kilka kawałeczków mięsa z kurczaka gotowanego kolacja 100 g filetu śledziowego
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile schudlas na tej diecie i w ile czasu?![]() Cytat:
i zeby jojo nie było i oczywiscie zadnych problemów ze zdrowiem
|
|
#536 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ważne że są jakieś rezultaty to strasznie motywuje---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Też się zapiszę na akcje kwietniową i nie martw się mi jest jeszcze bardziej wstyd ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Ja też kocham jeść, jedno z moich najprzyjemniejszych czynności a już słodycze to ubóstwiam![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
musisz wziąć się w garść bo za niedługo będziesz czuć się jeszcze gorzej jest mnóstwo zamienników Pomyśl że pomęczysz sie jakiś czas a później be zwyrzutów sumienia będziesz mogłą w koncu jeść tyle i co będziesz chciała. No i zaparaszam do wspólnych ćwiczeń z Jillian![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
i bierzemy się w garść!
|
|
#537 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w pracy nie mam netu... porażka...---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
a każdy kraj jest inny w Turcji zwiedzimy pamukkale, prawdopodobnie Kapadocje, myśle że jakieś jeep safari albo quady i marzy mi się delfinarium---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
a ona je jadła nawet na kolacje. Druga rzecz to oliwa jadła ją bo uważała że jest mniej kaloryczna a wbrew pozorom ma dokładnie tyle samo kalorii co zwykły olej dlatego polecałabym zamiast niej olej rzepakowy no ale najważniejsze że schudła liczy się efekt![]() Jeszcze nie oglądnęłam do końca
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_264 Największą moją motywacją jest Teściowa, która mi mówiła o oponce
Ale jak juz zrzuciłam kilka kg i dowiedziała się że jestem na diecie, to przestała dogadywać Ja sobie nie wyobrażam zrzucić 26 kg... rety stanęłam w połowie zrzucania 10 kg i już mi się nie chce Ja to bym chciała hop siup i już a tak się nie da.... Taki szybki efekt dawał mi Dukan, ale potem zaczęły sie grzeszki i cała dieta poszła się pi*** przynajmniej trzymam się tego co na Nim zrzuciłam
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierdołami się zajmują a matkom co rzucają dzieciakami o ziemię kupują mieszkania, gwałciciele chodzą na wolności beż żadnych konsekwencji. Ja pier*ole. Cytat:
jakoś mnie podniosłaś na duchu. nie wiem jak co będzie, staram się o tym nie myśleć ale z drugiej strony jak pomyślę o samej styuacji, zdjęcie, odciski, czuję się jakbym kurde kogoś zabiła ...dzisiaj przyszła do mnie przyjaciółka której ze sto lat nie widziałam, strasznie mi humor poprawiła, poza opowiedzeniem wszystkiego mogłam na chwilę o tym wszystkim przestać myśleć. Miło było bardzo, strasznie się cieszę że w końcu udało nam się spotkać. W przyszłym tygodniu nawet jaką nockę, babski wieczór mamy w planach sobie urządzić teraz już z górki do świąt, potem majówka, matury i ani się nie spotrzegnę już będą wakacje ![]() dzisiaj: -owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem -jogurt naturalny z musli, połówką pomarańczy, mandarynka -plaster piersi indyka faszerowanej szpinakiem, ryż, sałatka grecka -twarożek (125g twarogu, mleko, słodzik) +czerwone zielone +orzechy ziemne
|
|
#540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale niestety ja też mam dopiero 13 kg za sobą a jeszcze mi zostało co najmniej 20 kg...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

i mi sie komp wyłaczył
a motywacja to ubrania wakacje i to, ze w koncu chce sie czuc dobrze w swoim ciele i byc z siebie zadowolona

Nie wiem jak sie to ma do dietetyczności, ale jak sie nie użyje tłuszczu, to chyba nie bedzie źle

ta laska jest niesamowita

Ja też kocham jeść, jedno z moich najprzyjemniejszych czynności a już słodycze to ubóstwiam

i bierzemy się w garść!