|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Rany aż sie zmęczyłam nadrabianiem Was :P
Gratuluje wszystkim udanych wizyt Super wieści !!!!Któraś tam mnie pytała jaki model wózka mi sie podoba. Właściwie są dwa modele jeden to "tako warrior", a drugi to adbor arte 3x3. Początkowo chciałam tako, ale ten drugi bardziej mnie zafascynował prowadzeniem i bajerkami w nim. Ceny podobne ale bardziej urzekł mnie ten arte 3x3. Jutro zapierdykam go obejrzeć, ale juz nie w sklepie tylko na allegro gosc za połowe ceny chce sprzedać z wszystkimi dodatkami i całym kompletem. A uzywany był niespełna pół roku i jest w stanie bardzo dobrym rozmawiałam z tym gosciem i widziałam fotki takze jutro chyba bede mieć pierwszy zakup dla dzidziolinka jak go kupie to Wam pokaaaaże Kurde niech juz bedzie jutro
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
Teraz też mam dylemat Cieszę się z udanych wizyt.Też chciałabym już znać płeć... Dobrej nocy Kochane
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie
Nie smiejcie sie ale nie wiem jak wrzucic zdjecie na emailu. Mam je przeslac ze swojego emaila czy da rade jakos tak bezposrednio?
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przynajmniej tak to robię
|
|
#2975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zalozylam etykiete ale teraz mam problem z wgraniem zdjecia. Ja to jestem utalentowana
|
|
|
|
|
#2976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucia ale ja się nie śmieję .. my dlatego myślimy nad parą dla naszego dzieciaczka ... bo różnie to bywa i wówczas łatwiej by maleństwu było ... albo by chrzestni byli blisko to też jakiś spokój taki psychiczny mnie ogarnia ... w razie W tfu tfu !!! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: kolejna piękna wiadomość !!!!!!! cudnie, ciesze się bardzo ..a ja myślałam, że jedyna która płakała hehee ... dr kazał mi się uspokoić bo tylko dzidziolka rozbudzałam moim płaczem ..
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Karolcia_88 witamy
![]() Katee27 już mnie ta kwestia stresuje, bo moja mama nie mówi jak jej się zdaje że będzie dobrze czy nie doradza, tylko mówi jak ma być i tak zaczynając od układu mebli w NASZYM domu, po mojej odmowie przestawienia narożnika, tyle mnie męczyła i prawie się popłakała, że dla świętego spokoju zgodziliśmy się na jej zmiany ![]() to jest dopiero emocjonalna terrorystka ehhhh... coś czuję że jeszcze nie raz usłyszycie o moich perypetiach z nią :/ Dziewczynki! Bardzo mnie cieszą Wasze udane wizyty... Liczę że moją także będzie można zaliczyć do udanych, a to już nie długo, bo pojutrze ![]() w piątek właśnie zaczynam 14 tc, więc oby Bebiczek nie był wstydliwy i pokazał co tam kryje byłby to piękny prezent dla Tatusia, który w piątek wyjeżdża na 10 długich dni
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo więc więcej takowych bydzie ja rozmawiałam z sąsiadką i ona mi o wadach powiedziała ciężki dla niej bo około 15kg ma a ona drobniutka i jedno kółko się poluzowało ale to jak po bruzdach śniegu pełzała poodkręcali i do teraz spokój .. na moje pytanie jaki wózek by kupiła drugi raz odpowiedziała że dokładnie ten sam
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Emilko twoja wiadomość jest w folderze wersje robocze
właśnie widziałam Twój słodki brzuszek naciśnij teraz "wyślij" - jest z prawej strony u góry i powinno już być cacy |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadłam tylko powiedzieć dobranoc
![]() mam okropny ból głowy:-(
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-03-20 o 20:09 |
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
GRUNT TO RODZINKA
Lecę dziewczynki kłaść syneczka spać,bo do północy będzie mi grał na cymbałkach Tak trudno się z Wami rozstać...Pa,pa!
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie moge się zalogować ... dziadostwo
|
#2983 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki! Bardzo mnie cieszą Wasze udane wizyty... Liczę że moją także będzie można zaliczyć do udanych, a to już nie długo, bo pojutrze
![]() w piątek właśnie zaczynam 14 tc, więc oby Bebiczek nie był wstydliwy i pokazał co tam kryje byłby to piękny prezent dla Tatusia, który w piątek wyjeżdża na 10 długich dni [/QUOTE]na pewno będzie udana mój maluszak cały czas machał rączką ale dosyć uparcie nie chciał nic pokazać ![]() a na dodatek lekarz powiedział że mi powie jak będzie miał 100% pewności ale mi by wystarczyło nawet 80 ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- coś mi się źle zacytowało Filusię88 |
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie.
![]() Cytat:
Ale najważniejsze, że wszystko ok.
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny raz dopadło mnie pragnienie - piję i piję i nic ...
|
#2986 |
|
BAN stały
|
lecę kochane spać bo chyba i dzidziuś zmęczony :aniolek
dziękuję za miłe przyjęcie ![]() spokojnej nocki ![]() ![]()
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyśpijcie się czym się napiłaś? straszne ostatnio woda z cytryną pomogły a dzisiaj nie
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie wspominałam że mam jeszcze gazowaną i teraz sobie nalałam szklaneczkę z cytryną ...
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Muszę iść po kompot z wiśni
|
|
|
|
|
#2992 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorowa pora
![]() sukienka zamowiona, za tydzien pierwsza przymiarka czeka mnie jeszcze tyle spraw ze nie wiem jak to ogarne ... Cytat:
z pieczatka chodzi o to ze ja np. mam w karcie ciazy napisane stomatolog i tam musi byc pieczatka, ale niektore dziewczyny wogole takiej nie maja , wiec pewnie zalezy od karty ![]() Cytat:
![]() super czytac takie wiadomosciLukrecja bratowa to ci sie udala nie powiem..tez mam chrzesniaczke ) coreczke mojego brata) i nie wyobrazam sobie nawet takiej sytuacji gdyby mi cos narzucali..glupia babo no kazdy kupuje prezenty takie na jakie go stac apropo juz sie doczekac nie moge twojej relacji z wizyty![]() Karolcia_88 witaj jestem padnieta .. oczy mi sie juz zamykaja a jutro od nowa ide sie kluc ;p myslalam ze sobie pospie dluzej
|
||
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
colds powaliło mnie ... muszę szybko zasnąć .. no muszę do taty mam kawałek a tam jest kompocik
![]() niegrzeczna super że już zamówiona teraz tylko czekać do kwietnia dobrej nocy ...
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
ależ mi się chce oliwek zielonych z papryczkami....
ide spać.. dorej nocki
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
ja mam mrożone śliwki... może z tego ukręcę jakiś kompot... znów mi smaku narobiłyście
eee tam może do jutra wytrzymam tymczasem zadowolę się kakaukiem i do spania ![]() dobranoc wszystkim Mamciom |
|
|
|
#2996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() również życzę Wam dobrej nocy
|
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo owocow |
||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() za mną już od dawna chodzi kompocik jakiś,ale nie mam żadnego
|
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny. Strasznie się boję - chyba mam początki anginy
Boli mnie gardło, domowe sposoby nie pomagają. Zauważyłam dziś ropę na migdałkach. Pójdę dziś do lekarza, wydaję mi się że będę musiała brać antybiotyk żeby uniknąć powikłań. Gorączki na szczęście nie mam. Nie pamiętam nawet kiedy miałam anginę, chyba wcale...i akurat teraz musiała się przypałętać.
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
melduje się w ten chyba śliczniutki pierwszy dzień wiosny chociaż a teorii to niby wczoraj witaliśmy go tak ? nie zgadzam się z tą zmianą ![]() Cytat:
u laaa ... nie dobrze może najpierw jakieś płukanki dostaniesz na 2 dni .. chociaż tu weekend za pasem się zbliża .... zdrówka kochana !!! dzisiaj już w pełni 15t i mam 1,2 kg na wadze ... spadłam ostatnio aż 400g ciekawe jakim sposobem jak jem za dwóch .. ![]() Lucia jak dzidziolek pikny ?? Machał Wam ? Opowiadaj !!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Super wieści !!!!
rozmawiałam z tym gosciem i widziałam fotki takze jutro chyba bede mieć pierwszy zakup dla dzidziolinka

klask i: kolejna piękna wiadomość !!!!!!! cudnie, ciesze się bardzo ..
i tak zaczynając od układu mebli w NASZYM domu, po mojej odmowie przestawienia narożnika, tyle mnie męczyła i prawie się popłakała, że dla świętego spokoju zgodziliśmy się na jej zmiany