Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 08:09   #2641
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Aga, ale ślitaśny nietoperzyk !
Jak zobaczyłam tego kota to się zakochałam

Cytat:
A ja po namyśle podjęłam jednak decyzję - nie będzie boba, będzie krótko "na chłopaka" . Chrzanię te tańce - wygibańce włosowe . I podobno krótkie włosy odmładzają . A poza tym, żeby mieć dłuższe włosy, to trzeba te włosy mieć . Smętnie zwisające strąki urody raczej nie dodają . A widzę coś takiego na każdym kroku . I o mnie też Bozia zapomniała, kiedy to włosami ludzi obdzielała.
Przy moich włosach krótkie wiążą się niestety z codziennym układaniem, a tego nie znoszę, dlatego chcę mieć przynajmniej takie, które mogę związać, bo w pracy i tak cały czas mam związane. Chociaż teraz przez kilka dni chodziłam w rozpuszczonych (już zapomniałam jak to jest) i stwierdziłam, że mi całkiem ładnie

Cytat:
Uwielbiam perły i dobrze się w nich czuję . A podobno z moja urodą powinnam jedynie matowych cieni używać .
A to są jakieś zasady, że albo matowe albo perłowe? Kiedyś tylko słyszałam, że perłowe bardziej podkreślają zmarszczki (chociaż mnie się wydaje, że odwrotnie) i starsze panie nie powinny ich używać

Cytat:
A wczoraj kopiłam w Biedronce worki do prania { Aga !!! }. Podobno cały tydzień były. Jeden komplet to zwykłe worki - do bluzek, swetrów itp, a drugi, specjalnie wyprofilowany - do biustonoszy . Cena bodajże około siedmiu złotych . Kupiłam oba . Ja bez worków już nie potrafię prać .
Kupiłam ten do biustonoszy Też wczoraj
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 12:16   #2642
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale ubzdurało mi się, że Ryr jest u Twoich albo TŻ'a rodziców
Jeśli jest u koleżanki TŻ'a z pracy to pewnie faktycznie niezbyt często jest możliwość do odwiedzin
Mam nadzieję, że z czasem będzie można coś z tym zrobić. Z tym, że nie wiem czy dobrze kojarzę, że kocia sierść jest jednym z najsilniejszych alergenów
On miał byc pierwotnie u brata TŻ'ta, ale pobył miesiąc i
Braciszek sobie wymyślił, że własnego kota będzie miał, bo się rodzicom urodził właśnie... Z tego co wiem, do dziś kota nie ma
Ale skoro tak się na nas wypiął, to trudno, trzeba było nowego domu dla niego szukać na okres przejściowy.
Mam nadzieję, że uda się Ale odczulić. Te alergeny nie dość że silne, to jeszcze złośliwe, bo nie znikają po eliminacji źródła. Jako że uczula białko ze śliny [potocznie mówi się o sierści, bo koty się myją i ślina na sierści osiada], to alergen jest wszędzie, bo to bardzo drobne cząsteczki. Są w tapicerce, dywanie, zasłonach, ubraniach... Podobno nawet dwa lata potrafi się efekt utrzymywać
Cytat:
Brawo, trzymam kciuki za sukcesy w odsmoczkowaniu
Za nocnik też
Jakże na czasie - http://www.hopaj.pl/42847

Cytat:
Jakże na czasie - http://www.hopaj.pl/42847
A jakże... Strasznie tęsknię do tego pierwotnego, prawdziwego MTV. Jeju to były czasy... pierwsze sygnały z talerza [na dachu wieżowca był, zbiorczy, na kilka bloków] i audycja Raya Cokes'a Aż się łezka w oku kręci.
Cytat:

A ja po namyśle podjęłam jednak decyzję - nie będzie boba, będzie krótko "na chłopaka" . Chrzanię te tańce - wygibańce włosowe . I podobno krótkie włosy odmładzają . A poza tym, żeby mieć dłuższe włosy, to trzeba te włosy mieć . Smętnie zwisające strąki urody raczej nie dodają . A widzę coś takiego na każdym kroku . I o mnie też Bozia zapomniała, kiedy to włosami ludzi obdzielała.

Jak nie będzie poka-poka, to Cię osobiście dorwiemy i naocznie wyooglądamy na żywo
Cytat:

Właśnie .
No trudno, kupiłam mam nadzieję, że mi facjaty nie wypali

Cytat:

Z tym drugim będzie ciężko. Żadne argumenty nie przemawiają. Nawet łapówka z dwóch gałek lodów malinowych
Cytat:

Nie wiem czy u Was w okolicy jest Lidl . Dzisiaj będą w nim fajne kalosze .
A wczoraj kopiłam w Biedronce worki do prania { Aga !!! }. Podobno cały tydzień były. Jeden komplet to zwykłe worki - do bluzek, swetrów itp, a drugi, specjalnie wyprofilowany - do biustonoszy . Cena bodajże około siedmiu złotych . Kupiłam oba . Ja bez worków już nie potrafię prać .

Miłego dnia
Jest , nastawiali tego u mnie ostatnio

Za workami się rozejrzę bo miałam kupować na ebayu, ale skoro można stacjonarnie w korzystnej cenie, to lepiej tak, nie trzeba na przesyłkę czekać
Cytat:
Jak zobaczyłam tego kota to się zakochałam
Boski

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 12:31   #2643
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
On miał byc pierwotnie u brata TŻ'ta, ale pobył miesiąc i
To niezbyt fajnie

Cytat:
A jakże... Strasznie tęsknię do tego pierwotnego, prawdziwego MTV. Jeju to były czasy... pierwsze sygnały z talerza [na dachu wieżowca był, zbiorczy, na kilka bloków] i audycja Raya Cokes'a Aż się łezka w oku kręci.
A wiesz, że ja się rąbnęłam? To miał być ten link - http://demotywatory.pl/3593489/Dlacz...z-tym-przyszla - idealnie pasuje do obecnej sytuacji
A co do MTV to też tęsknię I do VIVY2, na której swego czasu leciała tylko ciężka, rockowa muzyka, potem zrobili z tego Vivę Plus i non stop leciał hip hop

Cytat:
Jak nie będzie poka-poka, to Cię osobiście dorwiemy i naocznie wyooglądamy na żywo
Dokładnie Asia, jak już będę wiedziała kiedy mam urlop to robimy Kasi nalot, sasasa

Cytat:
Boski
Tu go masz http://bebzol.com/pl/Boj-sie.66306.html
Stary 2012-03-19, 13:26   #2644
'Estelle'

Cytat:
To niezbyt fajnie

A wiesz, że ja się rąbnęłam? To miał być ten link - http://demotywatory.pl/3593489/Dlacz...z-tym-przyszla - idealnie pasuje do obecnej sytuacji
A co do MTV to też tęsknię I do VIVY2, na której swego czasu leciała tylko ciężka, rockowa muzyka, potem zrobili z tego Vivę Plus i non stop leciał hip hop
O ten demot tez dobry

Oooo, lubiłam Vivę2. teraz mam w kablówce MTV Rock, to jeszcze da się wytrzymać. W ogóle tego badziewia teraz namnożyli: MTV 2, Dance, Hits czy łotewer co tam jeszcze...
Cytat:
Dokładnie Asia, jak już będę wiedziała kiedy mam urlop to robimy Kasi nalot, sasasa
Sesesese , także Kasiu, strzeż się
Cytat:

I te ząbki dorobione w fotoszopie

Stary 2012-03-19, 13:39   #2645
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O ten demot tez dobry
Ja się zastanawiam jak u mnie teraz będzie z endokrynologiem, kiedy mu powiem, że odstawiłam tabletki i w ogóle. Wydaje mi się, że w takich okolicznościach kiedy przy tej chorobie będę chciała zajść w ciążę powinnam mieć robione badania trochę częściej niż raz na pół roku albo i jeszcze rzadziej. A w mojej przychodni tak właśnie zapisują, na wizytę, którą mam teraz na początku kwietnia zapisywałam się w grudniu A ostatni raz byłam u endokrynologa w sierpniu. Wkurza mnie to, że kiedy lekarz mówi, żeby zapisać się np za pół roku nie można tego zrobić od razu tylko trzeba czekać aż zaczną się zapisy, np właśnie do tego grudnia, a potem się okazuje, że wizyta zamiast za 6 miesięcy jest za 8
Obawiam się czy nie będę musiała zacząć chodzić prywatnie

Cytat:
Oooo, lubiłam Vivę2. teraz mam w kablówce MTV Rock, to jeszcze da się wytrzymać. W ogóle tego badziewia teraz namnożyli: MTV 2, Dance, Hits czy łotewer co tam jeszcze...
Ja niestety mam tylko vivę (na której czasami leci jakaś muzyka, ale nie bardzo w moim guście), mtv (na którym są same reality show) i vh1 (które zostało zmienione w comedy central family - beznadziejne seriale lecą) Żałuję, że nie mam chociaż 4FunTV, bo jak nie raz jestem u siostry, to tam można czasami czegoś normalnego posłuchać.

Cytat:

I te ząbki dorobione w fotoszopie
Cudny jest
Stary 2012-03-19, 14:33   #2646
ImmortalLover
Zakorzenienie

Aga oglądałaś PLL i VD?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 14:38   #2647
Finlora
Zakorzenienie

Z PLL jestem do tyłu chyba ze 2 odcinki, a z VD nawet nie wiem ile

Teraz nie ściągam tylko znowu oglądam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Stary 2012-03-19, 14:38   #2648
'Estelle'

Cytat:
Ja się zastanawiam jak u mnie teraz będzie z endokrynologiem, kiedy mu powiem, że odstawiłam tabletki i w ogóle. Wydaje mi się, że w takich okolicznościach kiedy przy tej chorobie będę chciała zajść w ciążę powinnam mieć robione badania trochę częściej niż raz na pół roku albo i jeszcze rzadziej. A w mojej przychodni tak właśnie zapisują, na wizytę, którą mam teraz na początku kwietnia zapisywałam się w grudniu A ostatni raz byłam u endokrynologa w sierpniu. Wkurza mnie to, że kiedy lekarz mówi, żeby zapisać się np za pół roku nie można tego zrobić od razu tylko trzeba czekać aż zaczną się zapisy, np właśnie do tego grudnia, a potem się okazuje, że wizyta zamiast za 6 miesięcy jest za 8
Obawiam się czy nie będę musiała zacząć chodzić prywatnie
Niestety, tragedia .
U mnie może nie jest jeszcze tak najgorzej, ale np. na wizytę u ortopedy dziecięcego też trochę się czeka i najlepiej zapisać dziecko jeszcze przed urodzeniem , albo zaraz po.

Wiesz co? Może poszukaj prywatnie jakiegoś gino-endo, jak masz płacić za wizytę, to od razu niech będzie dwa w jednym.
Cytat:
Ja niestety mam tylko vivę (na której czasami leci jakaś muzyka, ale nie bardzo w moim guście), mtv (na którym są same reality show) i vh1 (które zostało zmienione w comedy central family - beznadziejne seriale lecą) Żałuję, że nie mam chociaż 4FunTV, bo jak nie raz jestem u siostry, to tam można czasami czegoś normalnego posłuchać.
Oj, ten 4fun tez jakiś chłamiasty się zrobił.
Jeszcze kiedyś dało się to jako tako oglądać, zwłaszcza wieczorami [Kartoony!],a teraz już prawie same umpa-umpa.

Stary 2012-03-19, 14:44   #2649
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, tragedia .
U mnie może nie jest jeszcze tak najgorzej, ale np. na wizytę u ortopedy dziecięcego też trochę się czeka i najlepiej zapisać dziecko jeszcze przed urodzeniem , albo zaraz po.

Wiesz co? Może poszukaj prywatnie jakiegoś gino-endo, jak masz płacić za wizytę, to od razu niech będzie dwa w jednym.
Mam taki zamiar Tylko wkurza mnie, że co miesiąc odciągają mi 2-3 stówy na to cholerne zdrowotne, a jak chcę iść do lekarza to mam jeszcze dodatkowo za to płacić

Cytat:
Oj, ten 4fun tez jakiś chłamiasty się zrobił.
Jeszcze kiedyś dało się to jako tako oglądać, zwłaszcza wieczorami [Kartoony!],a teraz już prawie same umpa-umpa.
Naprawdę? To ja akurat trafiam na fajną rockową muzykę
Stary 2012-03-19, 16:57   #2650
ImmortalLover
Zakorzenienie

Kartony na 4fanoe były tak głupie,że aż śmieszne

Lachonki, mogę Was prosić o trzymanie jutro kciuków?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-03-19, 17:04   #2651
Finlora
Zakorzenienie

A za co?
Stary 2012-03-19, 17:13   #2652
ImmortalLover
Zakorzenienie

Jutro powiem,ale może się domyślicie

Stary 2012-03-19, 23:21   #2653
'Estelle'

Cytat:
Mam taki zamiar Tylko wkurza mnie, że co miesiąc odciągają mi 2-3 stówy na to cholerne zdrowotne, a jak chcę iść do lekarza to mam jeszcze dodatkowo za to płacić

Naprawdę? To ja akurat trafiam na fajną rockową muzykę
Smutna prawda

Serio. 4fun strasznie się skomercjalizował. Dużo badziewia ogółem. Może czasem zapuszczą coś dobrego... ja trafiam na umpa.
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Kartony na 4fanoe były tak głupie,że aż śmieszne

No właśnie cały urok Kartoonów na tym polegał. uwielbiałam się przy nich odmóżdżać. A Miś Push-apek - mistrzostwo świata. tak samo Reagge Rabbits
Cytat:
Jutro powiem,ale może się domyślicie
Kciukam i umieram z ciekawości

Stary 2012-03-19, 23:41   #2654
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Kciukam i umieram z ciekawości
Ja też

Tak myślę i myślę o tym cieście a la ptasie mleczko, już nawet zaplanowałam na jutro zakupy potrzebnych produktów i nagle przypomniałam sobie o najważniejszym - że nie mam żadnej formy do ciasta
Stary 2012-03-20, 04:14   #2655
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Przy moich włosach krótkie wiążą się niestety z codziennym układaniem, a tego nie znoszę

Ja chcę takie krótkie, że nie będzie czego układać. Chociaż przy mojej okrągłej twarzy może nie wyglądać to zbyt efektownie . Chrzanię, włosy nie zęby !

Cytat:
Napisane przez Finlora
A to są jakieś zasady, że albo matowe albo perłowe?

No, już w temacie : makijaż, to ja specjalistą nie jestem. Ale jak wyczytuję w różniastych poradnikach - jasne i perłowe cienie nie dla mnie. Powinnam matowe i ciemne kolory stosować, bo mam wyłupiaste oczy . Że się powtórzę - chrzanię ! Najlepiej się sobie podobam w perłowych i jasnych .
Poczekajmy - Asia skończy kurs, to nas podszkoli !

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kupiłam ten do biustonoszy Też wczoraj

Przyda się.
Ja zrobiłam wczoraj duże zakupy w Lidlu . Rzeczywiście - taniej niż w Biedronce, no i jakościowo lepsze rzeczy . Tylko pieczywo drogie .
Dzisiaj : gulasz z kurzych żołądków z Lidla .

Cytat:
Braciszek sobie wymyślił, że własnego kota będzie miał, bo się rodzicom urodził właśnie... Z tego co wiem, do dziś kota nie ma
Durnowaty !

Cytat:
Napisane przez Estelle
No trudno, kupiłam mam nadzieję, że mi facjaty nie wypali
Ale Ty kupiłaś krem i w Sephorze ?

Cytat:
jak już będę wiedziała kiedy mam urlop to robimy Kasi nalot

Cytat:
Napisane przez Estelle
Sesesese , także Kasiu, strzeż się
Nie ma sprawy ! Trawy do koszenia nie zabraknie, a inne pracowe atrakcje znajdą się . { }

Cytat:
Tylko wkurza mnie, że co miesiąc odciągają mi 2-3 stówy na to cholerne zdrowotne, a jak chcę iść do lekarza to mam jeszcze dodatkowo za to płacić
Ja płacę 180 euro i mam tak samo. Do tego na same lekarstwa miesięcznie około czterystu złotych wydaję . A u "siebie" te same lekarstwa, wkłucia itp miałabym gratis, w ramach ubezpieczenia .

Cytat:

Cytat:
nagle przypomniałam sobie o najważniejszym - że nie mam żadnej formy do ciasta
Hłe, hłe, hłe ! Leć i kup .

I znowu w**rwiłam się straszliwie . Kompletuję dokumenty do rozliczenia PITu. Ucieszyłam się, bo jest informacja, że do pewnych sum można lekarstwa na przewlekłą chorobę i internet odliczyć . Zawsze to coś . Ale, jak się okazało - mnie te ulgi nie dotyczą . Już sama nie wiem do jakiej kategorii obywateli jestem zaliczana ? Chyba do tych, których tylko okradać można .
Moja kuzynka, która od wielu lat w Grecji mieszkała. też powiedziała : chrzanię i wyniosła się do Kanady . Pisze do mnie wielkimi literami : uciekaj .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-20, 09:03   #2656
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

I znowu w**rwiłam się straszliwie . Kompletuję dokumenty do rozliczenia PITu. Ucieszyłam się, bo jest informacja, że do pewnych sum można lekarstwa na przewlekłą chorobę i internet odliczyć . Zawsze to coś . Ale, jak się okazało - mnie te ulgi nie dotyczą . Już sama nie wiem do jakiej kategorii obywateli jestem zaliczana ? Chyba do tych, których tylko okradać można .
Paranoja... Ostatnio oglądałam jakiś reportaż/wiadomości- babce odjęli jakąś zapomogę/alimenty państwowe na dziecko,bo jej dochód był za dużo o UWAGA 1.20gr (lub jakąś inną bzdurną sumę).

Jednak pomyliłam dni Jutro jest mój wielki dzień. Dziś zostałam na straży pilnowania remontu

Stary 2012-03-20, 12:53   #2657
'Estelle'

Cytat:
Ja też

Tak myślę i myślę o tym cieście a la ptasie mleczko, już nawet zaplanowałam na jutro zakupy potrzebnych produktów i nagle przypomniałam sobie o najważniejszym - że nie mam żadnej formy do ciasta

Cytat:

No, już w temacie : makijaż, to ja specjalistą nie jestem. Ale jak wyczytuję w różniastych poradnikach - jasne i perłowe cienie nie dla mnie. Powinnam matowe i ciemne kolory stosować, bo mam wyłupiaste oczy . Że się powtórzę - chrzanię ! Najlepiej się sobie podobam w perłowych i jasnych .
Poczekajmy - Asia skończy kurs, to nas podszkoli !

Ja tam i tak chromolę wytyczne i noszę to, co mi sie podoba. Może i źle w tym wyglądam, jak sie z boku popatrzy - trudno. Najważniejsze, że ja się w tym dobrze czuję.
Cytat:
Durnowaty !
No ba... ale co poradzisz...

Cytat:

Ale Ty kupiłaś krem i w Sephorze ?
Nieeee, od razu na aukcji , Na Allegro dwa opakowania tyle co w S za jedno i jeszcze mi w kieszeni zostało trochę grosza.

Cytat:

Nie ma sprawy ! Trawy do koszenia nie zabraknie, a inne pracowe atrakcje znajdą się . { }
Się Kasi żarty trzymają

Cytat:

Ja płacę 180 euro i mam tak samo. Do tego na same lekarstwa miesięcznie około czterystu złotych wydaję . A u "siebie" te same lekarstwa, wkłucia itp miałabym gratis, w ramach ubezpieczenia .
A nie myślałaś, żeby cały majdan spakować i wracać? Przestali by Cię nękać beznadziejnymi podatkami wreszcie.
Cytat:
Moja kuzynka, która od wielu lat w Grecji mieszkała. też powiedziała : chrzanię i wyniosła się do Kanady . Pisze do mnie wielkimi literami : uciekaj .

Miłego dnia
Czemu Ciebie nie?
Na twoim miejscu chyba naprawdę bym uciekała
Cytat:
Paranoja... Ostatnio oglądałam jakiś reportaż/wiadomości- babce odjęli jakąś zapomogę/alimenty państwowe na dziecko,bo jej dochód był za dużo o UWAGA 1.20gr (lub jakąś inną bzdurną sumę).

Jednak pomyliłam dni Jutro jest mój wielki dzień. Dziś zostałam na straży pilnowania remontu
Niestety - przepis przepisem jest i tego nie przeskoczysz. Z jednej strony niesprawiedliwość, ale z drugiej zaraz pewnie zaczęłoby się ze strony tych, co przekroczyli o 20, 30... bo to w sumie też niewiele... W ogóle przepisy są beznadziejne.

No to dziś rozluźniam kciuki i czekam do jutra

Stary 2012-03-20, 13:31   #2658
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety - przepis przepisem jest i tego nie przeskoczysz. Z jednej strony niesprawiedliwość, ale z drugiej zaraz pewnie zaczęłoby się ze strony tych, co przekroczyli o 20, 30... bo to w sumie też niewiele... W ogóle przepisy są beznadziejne.
Ale własnie chodzi mi o to,że o głupie grosze ludzie tracą nawet po 600zł, które ratuje im życie

Stary 2012-03-20, 16:43   #2659
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę takie krótkie, że nie będzie czego układać. Chociaż przy mojej okrągłej twarzy może nie wyglądać to zbyt efektownie . Chrzanię, włosy nie zęby !
Aż tak krótkich to ja nie chcę Żebym nie musiała swoich włosów układać to chyba bym musiała ciachnąć się na jeżyka

Cytat:
Przyda się.
Ja zrobiłam wczoraj duże zakupy w Lidlu . Rzeczywiście - taniej niż w Biedronce, no i jakościowo lepsze rzeczy . Tylko pieczywo drogie .
Dzisiaj : gulasz z kurzych żołądków z Lidla .
Naprawdę jest taniej? Byłam ostatnio w Lidlu i nie przeglądałam wszystkich produktów, ale np słodycze wydawały mi się dosyć drogie.

Cytat:
Żarty się Ciebie trzymają

Cytat:
Masakra

Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Leć i kup .
Kupiłam Ale produktów do ciasta już nie, jutro kupię

Cytat:
I znowu w**rwiłam się straszliwie .
Kasia, a może jednak byłoby dla Ciebie lepiej gdybyś wyjechała?
A czemu akurat Ciebie to nie dotyczy?

Cytat:

Te przepisy są naprawdę bzdurne. To samo jest np z zapomogą na dofinansowanie podręczników w szkołach.

W takim razie zachowuję kciuki na jutro

Cytat:
Ja tam i tak chromolę wytyczne i noszę to, co mi sie podoba. Może i źle w tym wyglądam, jak sie z boku popatrzy - trudno. Najważniejsze, że ja się w tym dobrze czuję.
Dokładnie

Od godziny próbuję się dodzwonić do cholernej przychodni i już szlag mnie trafia - albo nie odbierają, albo jest "zajęte" A ja w pracy muszę odebrać każdy cholerny telefon, choćbym nie wiem jak była w danej chwili zajęta

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-03-20 o 16:55
Stary 2012-03-20, 20:54   #2660
'Estelle'

Cytat:

Od godziny próbuję się dodzwonić do cholernej przychodni i już szlag mnie trafia - albo nie odbierają, albo jest "zajęte" A ja w pracy muszę odebrać każdy cholerny telefon, choćbym nie wiem jak była w danej chwili zajęta

Ja mam jeszcze lepiej
Od tygodnia próbuję się dodzwonić do Urzędu Marszałkowskiego - wiecznie zajęte I telefon, i fax...

Kasiu, wysłałam krem. Powinien dojść jutro albo w czwartek. Przepraszam za opóźnienie w wysyłce, durna wczoraj zapomniałam zupełnie

Chyba zaraz polezę ukręcić jakiś dla siebie, tak się podpaliłam, że mi taki fajowy dla Ciebie wyszedł

Stary 2012-03-21, 02:55   #2661
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Jutro jest mój wielki dzień.
Nic się nie martw - trzymamy kciuki .

Cytat:
Nieeee, od razu na aukcji
Tam, gdzie Aga kupowała ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Się Kasi żarty trzymają
Cytat:
Napisane przez Finlora
Żarty się Ciebie trzymają

Jakie żarty ? Toż ja myślałam, że Wy chcecie przyjechać, coby mi w żniwach pomóc { }. No dobra, kosiarkę odpuszczam, ale musicie mi pyz z setkę ugotować . Nie umiecie ? To się naumcie !!!

Cytat:
Napisane przez Estelle
A nie myślałaś, żeby cały majdan spakować i wracać?
Cytat:
Napisane przez Finlora
a może jednak byłoby dla Ciebie lepiej gdybyś wyjechała?

W kwietniu będzie trzy lata jak o niczym innym nie myślę . Każdy, kto zna moja sytuację {nawet pani urzędniczka z US} powtarza : wyjeżdżaj . Nie mogę . I to, jak niektórzy mogą pomyśleć, z głupiego powodu : co zrobię ze zwierzętami ? Do lasu na zatracenie wyrzucę ? To po pierwsze. A po drugie - biorąc pod uwagę aktualne realia, musiałabym sprzedać dom za 1/2 wartości i to jeszcze wielka niewiadoma jest czy i za taką cenę kupiec się trafi . A już na pewno nie z dnia na dzień . Po podwyżce franka, tu u mnie na każdym kroku potyka się o ogłoszenia o sprzedaży mieszkań i domów . Do wyboru, do koloru . Szach mat .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Czemu Ciebie nie?
Cytat:
Napisane przez Finlora
A czemu akurat Ciebie to nie dotyczy?

Zmieniłam doradcę podatkowego, wymolestowałam prawnika i nadal odpowiedź niezmienna : bo takie są przepisy .
Miałam nadzieję, że coś się zmieni, ale teraz "u mnie" tłuką i wyganiają Polaków, rządy noty dyplomatyczne wymieniają - jednym słowem : awantura . Nawet zastanawiali się czy Pierwsza Dama RP ma przyjąć zaproszenie i pojechać po uroczysty odbiór tulipana nazwanego Jej imieniem . To co się w takiej sytuacji może zmienić ?!

Cytat:
Żebym nie musiała swoich włosów układać to chyba bym musiała ciachnąć się na jeżyka

Już się umówiłam na jutro, na 14-stą. Zobaczymy co mi pani fryzjerka doradzi, bo tak z ręka na sercu, nadal waham się między krótkim bobem, a jeżykiem { } z dłuższą grzywką .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Naprawdę jest taniej? Byłam ostatnio w Lidlu i nie przeglądałam wszystkich produktów, ale np słodycze wydawały mi się dosyć drogie.

Jak na moje macanie i paragon z kasy - taniej i lepiej . Np. jogurt - po biedronkowym taką mam zgagę, że ściany gryzę, po lidlowskim - nic; biały serek {wieśniak}z Biedronki jest nie do przełknięcia, z Lidla zjadliwy; żółty ser z Biedronki wylądował w koszu; mleko z Biedronki smakuje paskudnie, lidlowskie piję ja i koty też mlaskają z lubości; kiełbasy śląskiej z Biedronki moje psy nawet nosem nie trącą, z Lidla - zjadły . Warzywa też w Lidlu bez porównania lepsze. Produkty z W-5 są bardzo dobre . No i szynka schwarcwaldzka jest w Lidlu . A słodycze ? Nie zwróciłam uwagi, ale w Lidlu jest ich tak dużo, że na pewno i tańsze można znaleźć. Pewnie, że takiej różnicy w cenach nie ma, ale ja stawiam na Lidl .

Cytat:
Kasiu, wysłałam krem. Powinien dojść jutro albo w czwartek.

No to się będę mazać. Bierzesz pod uwagę, że sobie krzywdę zrobiłaś ? Jak krem mnie nie pozbawi urody mej ogromnej, będziesz go musiała regularnie kręcić . Hłe, hłe, hłe !

Miłego dnia
Stary 2012-03-21, 07:55   #2662
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie żarty ? Toż ja myślałam, że Wy chcecie przyjechać, coby mi w żniwach pomóc { }. No dobra, kosiarkę odpuszczam, ale musicie mi pyz z setkę ugotować . Nie umiecie ? To się naumcie !!!
Hahah to ja jako rolnik mogę iść w pole (jak zobaczę pająka to gwarantuję- przeoram samą sobą całe pole )

A co do Lidla- lubię robić tam zakupy,ale niestety w okolicy mam tylko Biedronkę(na którą nie narzekam )

Stary 2012-03-21, 13:46   #2663
'Estelle'

Cytat:

Oooo, widzę, że chcesz abym Ci kuchnię wybuchła
Cytat:

W kwietniu będzie trzy lata jak o niczym innym nie myślę . Każdy, kto zna moja sytuację {nawet pani urzędniczka z US} powtarza : wyjeżdżaj . Nie mogę . I to, jak niektórzy mogą pomyśleć, z głupiego powodu : co zrobię ze zwierzętami ? Do lasu na zatracenie wyrzucę ? To po pierwsze. A po drugie - biorąc pod uwagę aktualne realia, musiałabym sprzedać dom za 1/2 wartości i to jeszcze wielka niewiadoma jest czy i za taką cenę kupiec się trafi . A już na pewno nie z dnia na dzień . Po podwyżce franka, tu u mnie na każdym kroku potyka się o ogłoszenia o sprzedaży mieszkań i domów . Do wyboru, do koloru . Szach mat .
Właśnie tak się domyślałam, że zwierzarnia sprawy utrudnia. Z drugiej strony pewnie na upartego dałoby radę i z nimi jechać, chociaż wtedy na miejscu musiałabyś odpowiedniego lokum poszukać, co pewnie tanie nie jest.
A może tak samo przemeldowanie?
Cytat:

Już się umówiłam na jutro, na 14-stą. Zobaczymy co mi pani fryzjerka doradzi, bo tak z ręka na sercu, nadal waham się między krótkim bobem, a jeżykiem { } z dłuższą grzywką .

To nam relacje musisz zdać
Cytat:

No to się będę mazać. Bierzesz pod uwagę, że sobie krzywdę zrobiłaś ? Jak krem mnie nie pozbawi urody mej ogromnej, będziesz go musiała regularnie kręcić . Hłe, hłe, hłe !

Miłego dnia
Moja lubić kręcenie kremów, więc żadna krzywda
Z czasem w lepsiejsze składniki mogę go wyposażyć, bo na razie tak skromnie ze składem było, nie miałam zbyt wielu odpowiednich półproduktów na podorędziu.

Wybaczcie moja nowomowę, jakiś taki dziś mam humor
Cytat:
Hahah to ja jako rolnik mogę iść w pole (jak zobaczę pająka to gwarantuję- przeoram samą sobą całe pole )

A co do Lidla- lubię robić tam zakupy,ale niestety w okolicy mam tylko Biedronkę(na którą nie narzekam )
U mnie masowy atak Lidla w mieście. Gdzie tylko kawałek wolnego placu, to właśnie Lidla stawiają

Stary 2012-03-21, 13:54   #2664
ImmortalLover
Zakorzenienie

A byłam dziś w Lidlu,ale kupiłam tylko żelki na pocieszenie
Dziękuję za kciuki,ale niestety nie udało mi się zdać egzaminu na prawo jazdy. Nie ukrywam,że jest mi przykro,ale wiem też,że to ja robiłam błędy, a instruktor był bardzo miły

Stary 2012-03-21, 21:28   #2665
'Estelle'

Cytat:
Dziękuję za kciuki,ale niestety nie udało mi się zdać egzaminu na prawo jazdy. Nie ukrywam,że jest mi przykro,ale wiem też,że to ja robiłam błędy, a instruktor był bardzo miły
Przykro mi Gosiu ale nie ma się co dołować, następnym razem pójdzie Ci lepiej

Stary 2012-03-21, 21:51   #2666
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jeszcze lepiej
Od tygodnia próbuję się dodzwonić do Urzędu Marszałkowskiego - wiecznie zajęte I telefon, i fax...
Panie pewnie stosują ten sam numer co w dziekanacie - zapałka pod słuchawkę i wiecznie zajęte
Powiem Ci lepszy numer, ostatnio byłam tam w przychodni, żeby zapisać się do lekarza, akurat żadnej pani nie było w rejestracji więc po 5 minutach czekania stwierdziłam, że zadzwonię, może jak usłyszą dzwonek telefonu to ruszą swoje 4 litery i któraś się pojawi. I jakie było moje zdziwienie kiedy ja słyszałam sygnał w swoim telefonie a u pań w rejestracji nic nie dzwoniło

Cytat:
Hmm, a chcesz potem spędzić sporo czasu przytulona do wielkiego białego brata?

Cytat:
W kwietniu będzie trzy lata jak o niczym innym nie myślę .
Faktycznie, niewesoło
Jeśli chodzi o zwierzaki to może znalazłabyś sposób, żeby zabrać je ze sobą, gorzej z domem.

Cytat:
Zmieniłam doradcę podatkowego, wymolestowałam prawnika i nadal odpowiedź niezmienna : bo takie są przepisy .
Oczywiście nie mógł wyjaśnić co to za przepisy?

Cytat:
Koniecznie daj nam znać na co się zdecydowałaś
Ja miałam podciąć końcówki, ale muszę poczekać aż mi się Venita spierze do końca, bo nie pokażę się mojej fryzjerce z tymi różowymi pasemkami Tzn teraz są bardziej rude niż różowe

Cytat:

Cytat:
U mnie masowy atak Lidla w mieście. Gdzie tylko kawałek wolnego placu, to właśnie Lidla stawiają
U mnie na razie tylko jeden Lidl. W sumie to szkoda, że nie mam go gdzieś bliżej, trochę daleko jest i zazwyczaj nie chce mi się jeździć

Cytat:
Przykro mi, następnym razem na pewno pójdzie lepiej

Po dzisiejszym aerobiku jestem zmasakrowana
I w szoku, że nadal chodzę
Stary 2012-03-21, 22:51   #2667
biemi
Raczkowanie

skromnie i powoli się dołączam do zacnego grona, przyjmiecie? ale widzę że trudno za Wami nadążyć

brak naturalek powrót do blondu i też jest ładnie i zdrowo ot co

moje blogowe dyrdymałki
http://biemi-bo.blogspot.com/
biemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 02:53   #2668
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Dawaj, dawaj ! Nigdy zbyt dużo rąk do pracy . A pająki na lato wyprowadzają się z domu. Właśnie budzą się ze snu, bo gdzie po domu nie spojrzę, to pająk łazi .

Cytat:
E tam e tam ! Aż tak źle nie będzie .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A może tak samo przemeldowanie?
To było pierwsze o czym pomyślałam . Ale . Nie chcę tutaj opisywać, bo to nie miejsce . Jedno Ci napiszę : tak jak to zwykle w życiu bywa - co z oczu, to i z serca .

Cytat:
Napisane przez Estelle
To nam relacje musisz zdać
Cytat:
Napisane przez Finlora
Koniecznie daj nam znać na co się zdecydowałaś

Zdam, zdam . Co będzie ? Sama nie wiem. Zaufam fryzjerce . Ale ściąć i to radykalnie mam zamiar . Coraz więcej argumentów przemawia za krótkimi, bo i trendy na 2012 nakazują krótkie włosy .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Moja lubić kręcenie kremów, więc żadna krzywda
To się bardzo cieszę !
Jeszcze nie doleciał. Pewnie dzisiaj Pan Listonosz zapuka .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wybaczcie moja nowomowę, jakiś taki dziś mam humor
Zdarza się . Wczoraj też miałam wyjątkowo zły dzień . Z najprostszą rzeczą nie mogłam sobie poradzić .

Cytat:
niestety nie udało mi się zdać egzaminu na prawo jazdy.
Trudno się mówi . Nie załamuj się, zdasz następnym razem . W wakacje poprosisz kogoś znajomego, żeby pojeździł z Tobą po placyku lub wiejskich drogach i wprawy nabierzesz . Pewnie jakaś głupota zawiniła ?! Gwarantuje Ci, że mnie obecnie to nawet do egzaminu nie dopuściliby .

Cytat:
Hmm, a chcesz potem spędzić sporo czasu przytulona do wielkiego białego brata?

Że się powtórzę : e tam, e tam ! Twoje Ciacho jeszcze żyje przecież .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Oczywiście nie mógł wyjaśnić co to za przepisy?

A jakże - wyjaśnił i palcem pokazał. Ja sama przewertowałam wszystkie dostępne informacje . Jam jest obecnie wysokiej rangi specjalista od podatków, spadków, darowizn

Cytat:
Napisane przez Finlora
nie pokażę się mojej fryzjerce z tymi różowymi pasemkami

Dlaczego ? Od tego ona jest, żeby zło naprawić .

Cytat:
Napisane przez Finlora

i .

Cytat:
Napisane przez biemi Pokaż wiadomość
skromnie i powoli się dołączam do zacnego grona, przyjmiecie? ale widzę że trudno za Wami nadążyć
Cześć Kobieto Wielofunkcyjna ! Porzuć skromność i powolność, i dołączaj bez krępacji . Trafiłaś w dobre miejsce : naleśniki umiesz smażyć i kosmetyki urodę poprawiające też Cię rajcują .

Miłego dnia
Stary 2012-03-22, 12:26   #2669
'Estelle'

Cytat:
Panie pewnie stosują ten sam numer co w dziekanacie - zapałka pod słuchawkę i wiecznie zajęte
Powiem Ci lepszy numer, ostatnio byłam tam w przychodni, żeby zapisać się do lekarza, akurat żadnej pani nie było w rejestracji więc po 5 minutach czekania stwierdziłam, że zadzwonię, może jak usłyszą dzwonek telefonu to ruszą swoje 4 litery i któraś się pojawi. I jakie było moje zdziwienie kiedy ja słyszałam sygnał w swoim telefonie a u pań w rejestracji nic nie dzwoniło

Ściszyły se larwy telefon, żeby im w "pracy" nie przeszkadzał

Wczoraj udało mi się w końcu dodzwonić do tego urzędu
Cytat:
Napisane przez biemi Pokaż wiadomość
Nie pitol Pięc postów na dzień, żadne tam nadążanie... Gdyby było pięc stron, to rozumiem

Witaj, przedstaw się, opowiedz o Sobie i nie uciekaj
Cytat:
Dawaj, dawaj ! Nigdy zbyt dużo rąk do pracy . A pająki na lato wyprowadzają się z domu. Właśnie budzą się ze snu, bo gdzie po domu nie spojrzę, to pająk łazi .
Z pajakami to ja kiedyś fajną przygodę miałam , nie wiem, czy pisałam już.
Wiosna, słoneczko świeci, ciepło... więc wypadałoby szyby umyć.
Otwieram okno, a tam mi spod parapetu, jeszcze niewybudzone, tłuste, ogromne dwa pajęczyska wypadają i zaczynają się ruszać. A że na grzbiet upadły, to jeszcze tymi kończynami wywijają jak opętane, bo sie odwrócić nie mogły. A Asia co? Oczywiście wrzask . Pech chciał, że akurat sąsiedzi przechodzili... to sobie pomyśleli, że jakaś przemoc domowa

Cytat:
To było pierwsze o czym pomyślałam . Ale . Nie chcę tutaj opisywać, bo to nie miejsce . Jedno Ci napiszę : tak jak to zwykle w życiu bywa - co z oczu, to i z serca .

Cytat:
To się bardzo cieszę !
Jeszcze nie doleciał. Pewnie dzisiaj Pan Listonosz zapuka .
Hiehiehie, no nie dziwię się... 2:53
Jak dotrze to daj znać i podziel się wrażeniami po przetestowaniu. Będziemy formułę udoskonalać

Stary 2012-03-22, 14:04   #2670
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Po dzisiejszym aerobiku jestem zmasakrowana
Haha aż tak źle?

Cytat:
Też to zauważyłam

Cytat:
Z pajakami to ja kiedyś fajną przygodę miałam , nie wiem, czy pisałam już.
Wiosna, słoneczko świeci, ciepło... więc wypadałoby szyby umyć.
Otwieram okno, a tam mi spod parapetu, jeszcze niewybudzone, tłuste, ogromne dwa pajęczyska wypadają i zaczynają się ruszać. A że na grzbiet upadły, to jeszcze tymi kończynami wywijają jak opętane, bo sie odwrócić nie mogły. A Asia co? Oczywiście wrzask . Pech chciał, że akurat sąsiedzi przechodzili... to sobie pomyśleli, że jakaś przemoc domowa
Hahhaha jakbym siebie widziała Kiedyś jak zostałam sama w domu przez 30min próbowałam zabić pająka, który wisiał na oknie

Dziękuję bardzo za pocieszenie A innej opcji niż zdanie następnym razem nie widzę Kasiu- teraz dużo osób mówi,że nie zdałoby tego egzaminu(każdy już ma swoją technikę prowadzenia wyuczoną )

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości