Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 859 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-22, 22:02   #25741
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witanko

Dopiero teraz udało mi sie wpasc do was
witaj izuś

ja to tak jak ola... lece zaraz... jutro postanowilysmy sobie z kolezanka... ze chociaz raz pojdziemy na roraty... ... przed swietami... w poszukiwaniu dziecinstwa bo kiedys chodzilysmy co roku...i to bylo na 6.30 a teraz sa na 7
a wyspac by sie przydalo

buźka wam...dobrej nocki

ps: czy ktos w ogole zobaczylk te filmiki co podalam linki?
ja sie malo nie posikalam z podo

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 07:38   #25742
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
wróciłam ze spaceru, powygłupiałam się z psem, porobiłam foty i jestem

Oto moje dzieła

1.Pies czający się aby pogryźć polarka
2-3. Oleczka robi znak L (wybaczcie za zdjęcia w kiblu ale tam najlepsze wychodzą )
4.Moje dzieło o którym wspominałam

pikne zdjecia
i to borucowe fajne

Cytat:
Luncia trzymaj się
dzieki

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
hih... no to jest lukas mała pszczólka... ale mnie tam bardziej smieszy miro - panda

nie warto sobie zadawac tego pytania (dlaczego) - i tak nie uzyskamy na nie odpowiedzi...
trzymaj sie <przytula>

tak, Miro wymiata
wiem, dlatego przeważnie nie zadaje sobie tego pytanie tak samo jak nie obwiniam jego brata o ten wypadek chociaż to on prowadził samochód

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Mi tu jest dobrze i chociaż byłby link do tego na nowym wątku.. to nie to samo I mi się narazie nic nie zacina

Mnie rodzice kiedyś chcieli wysłać do psychologa, a ja nie bardzo wiedziałam po co Chodziło o to, że ja byłam często taka samotna i wogóle jakaś inna ..

A u mnie jak jakieś zwierzątko odejdzie to tylko płacz i niemoc pogodzenia się z tym..

Pamiętam jak mieszkalismy w domu 1rodzinnym, mieliśmy stajnie z końmi i w tej stajni u góry przy suficie jaskółeczki miały gniazdo I jak małe się wykluły i powypadały z gniazda to ja z siostrami przygarnełysmy je do domu. Zrobiłyśmy im domki z kartonów. Karmiłyśmy je muchami Niestety, po kilku dniach wszystkie pozdychały Miałam wyrzuty sumienia, bo zamiast kroić te muchy to dawałam im całe wielkie.. a te jaskółeczki były malutkie i chyba nie mogły całych połykać. Ehh i pochowałyśmy je przed domem, był pogrzeb. Przez kilka dni płakałyśmy
dokładnie, więc może Rambo nam da spokój ?
no właśnie Słońce przepraszam że pytam ale czemu często jesteś taka smutna ?

oj to chyba wszystkie dzieci mają tak mają bo ja tez płakałam

Cytat:

Ja mam tak ale tylko z zimną ręką Ulga jak nie wiem

---------------------------

Ale se długo posiedziałam 2 godziny odpowiadałam na posty.. eh te moje tempo

ja mam ręce ciepłe już nie weim o co biega
dzieki
ojjj bo często Cie nie ma i musisz potem nadrabiać

Cytat:
A zaraz przyjezdżają z Dojczlandu moja sis, jej mąż, i 2 córcie.. OMG co to będzie
to będziesz mieć fajnie

Cytat:

a ja kiedys sie bawilam w sklep (w pierwszych klasach podstawowki)... nie wiem czemu to zapamietalam...ale zapamietalam...napisalam cennik tez...i napisalam: kasety magnetofoniczne zamiast magnetofonowe...i beke ze mnie mieli ...albo jak bylam mala to sie bawilam, ze mam komputer...i biuro stawiałam pudełko po kasecie video z bajkami... (maniakalnie ogladalam bajki na video XD) i to byl moj monitor... a klawiature? to sie rysowalo jakies literki... i bylo a jaka uciecha godzinami sie bawilam w to xD ... a przeciez to takie nudne... naciskac w kawalek papieru z literkami i udawac, ze cos tam sie widzi w tym pudelku po kasecie

koniecznie ja ostrzez, bo potem rosną takie dzieci jak ja i im zostaje...jak mi

ja kiedys rozgniotlam taka malutką zabke w reku...chcialam ja uratowac, zeby jej nikt nie zdeptal i...ups XD
poza tym robilam pogrzeby slimakom...ale tak naprawde to byly tylko skorupki... a ja myslalam, ze one umarly, bo ich nie ma tam ;P i grzebalam je w piasku... robilam krzyzyk... i cos tam ple ple gadalam do nich XD ... <idjot>

konie miec... ...ach... moja babcia ma konie...uwielbiam je karmic cukrowymi kostkami one chyba tez to lubia

ale we mnie rozbudzilas wspomnien z dziecistwa XD wstyd sie przyznac do tych glupot

UWAGA !!!!
ja sikam ze smiechu...

http://www.elfyourself.com/?userid=d...d4f5bG06122210

http://www.elfyourself.com/?userid=6...e8155G06122210

osz Magda Ty to miałaś dzieciństwo fajnie

aaaaa ci to mają talent do tańczenia
Tyyy, weź ich do jakiegoś cyrku zatrudnij
a jaki ucieszony ten Poldi

doberek wita Was bałwanek

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2006-12-23 o 08:10
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 08:22   #25743
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
tak, Miro wymiata

osz Magda Ty to miałaś dzieciństwo fajnie

aaaaa ci to mają talent do tańczenia
Tyyy, weź ich do jakiegoś cyrku zatrudnij
a jaki ucieszony ten Poldi

doberek wita Was bałwanek
haha...tja... mnie rozbraja poprostu ten miruś

moje dziecinstwo - jedna wielka glupota XD i wieczna zabawa ;] (ale jako pierwsza w przedszkolu umialam plynnie czytac ) jakbym sie zastanowila to pewnie bym was zagiela mocniejszymi akcjami

widze, ze obejrzalas... ja lukasa to chyba kilkanascie razy, bo tak mu ten usmieszek pasowal do macareny i w ogole ... beka...
do cyrku? ;> hihihi...nie... to bedą raczej prywatne seanse na stole

witam piekny avuś tez bym swiatecznie zmienila, ale juz raz probowalam i wiecie, ze nie wytrzymalam bez moich ślicznosci na avkach

ja niedawno wrocilam z rorat bylam pierwszy i ostatni raz w tym roku...bo juz koniec ... to tez taki maly powrot do dziecinstwa...kiedys sie chodzilo... bo wiecie... u nas za chodzenie do kosciola sie dostawalo... i dostaje obrazki rozne, albo naklejki... i jak sie zbierze kazdą z calego miesiaca to jest losowanie nagrod (aniolki, figurki swiete itp ) - kiedys to dopiero byla motywacja
popijam ciepla herbatke i zaraz lece do marketu...na zakupy z kolezanka...moze jeszcze jakis kosmetyk fajny dla mamy znajde :P bo mama nie je slodyczy i ta jej paczka jakas taka pusta... (tylko ksiazka i orzechy )
ok... to jeszcze sie dzis zobaczymy zapewne
milego dnia

Stary 2006-12-23, 10:19   #25744
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

nooo... wrócilam...ale sie zmeczylam... ufff...za to kupilam buleczki mleczne ... mmmm...

kilka njusów prosto z bayernu:

Roque Santa Cruz uważa, że trener Felix Magath zbyt rzadko korzysta z jego usług. Tak się składa, że Borussia Moenchengladbach szuka partnera do ataku dla Olivera Neuville'a i Paragwajczyk znalazł się w orbicie zainteresowań włodarzy tego klubu. Być może będzie on zainteresowany opuszczeniem Monachium?
niedobrze sie dzieje ... chociaz wszyscy mowia, ze jest nam niepotrzebny i nic nie pokazuje... no nie pokazuje... bo nikt go nie wystawia

Bayern prowadzi w tabeli Fair-Play!

Pierwsze miejsce w tabeli Fair-Play zajmuje Bayern Monachium. Z jedynie 25 żółtymi kartkami i ani jedną czerwoną, drużyna Felixa Magatha jest najbardziej grającą „fair” drużyną w całej Bundeslidze. HSV z kolei, zachowywał się na boisku bardzo często nieuczciwie, i w związku z tym plasuje się na końcu stawki.

hihihi... no ba... a wiekszosc zoltych to zbierają dla nas basti i bommi

Oryginalna teoria Olivera Kahna, wywołała zbiorowe zdziwienie w niemieckim środowisku piłkarskim. Teza Kahna: - Ze mną zostalibyśmy Mistrzami Świata. Argumenty Kahna: zadziwiająca mieszanka wyższej matematyki oraz statystycznie powiązanej wierze w przeznaczenie.

Olli zachował się podczas Mistrzostw Świata wspaniale. Takich wypowiedzi jak ta, powinien sobie podarować – poradził Eike Immel – który sam jako bramkarz dwa razy grzał ławę podczas finałów MŚ.

nie no... czytalam to na bildzie ostatnio ...kahn buraku...boju...czy on jest pępkiem swiata? ... lehmmi naprawde dobrze sobie poradzil...nie ma co dyskutowac...
dajszej czesci artykulu przytaczac nie bede, bo to tylko glupie spekulacje kahna co by bylo...i jego argumenty typu: mam dobrą karme ... oznajmiam, ze kahn spada z pozycji sprzataczki na pozycje pucybuta w naszym timie...

a no ... i rozklad bayernowy na nastepny miesiac... nie powiem...calkiem zapchany bedzie ten czas oby duzo puszczali w tv

Terminy Bayernu w przerwie zimowej:

04-14 stycznia - obóz przygotowawczy w Dubaju

8 stycznia - półfinał turnieju imieniem Mohammada Rashida Al Maktouma (Bayern - Benfica Lizbona, godz. 17:45 naszego czasu)

10 stycznia - finał (17:45) lub mecz o 3. miejsce (14:45) turnieju imieniem Mohammada Rashida Al Maktouma

17 stycznia - mecz towarzyski z Fenerbahce Stambuł

20 stycznia - mecz towarzyski z Hamburger SV

26 stycznia - początek rundy wiosennej Bundesligi: Borussia Dortmund - Bayern (20:30)

Stary 2006-12-23, 11:41   #25745
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
haha...tja... mnie rozbraja poprostu ten miruś

moje dziecinstwo - jedna wielka glupota XD i wieczna zabawa ;] (ale jako pierwsza w przedszkolu umialam plynnie czytac ) jakbym sie zastanowila to pewnie bym was zagiela mocniejszymi akcjami

widze, ze obejrzalas... ja lukasa to chyba kilkanascie razy, bo tak mu ten usmieszek pasowal do macareny i w ogole ... beka...
do cyrku? ;> hihihi...nie... to bedą raczej prywatne seanse na stole

witam piekny avuś tez bym swiatecznie zmienila, ale juz raz probowalam i wiecie, ze nie wytrzymalam bez moich ślicznosci na avkach

ja niedawno wrocilam z rorat bylam pierwszy i ostatni raz w tym roku...bo juz koniec ... to tez taki maly powrot do dziecinstwa...kiedys sie chodzilo... bo wiecie... u nas za chodzenie do kosciola sie dostawalo... i dostaje obrazki rozne, albo naklejki... i jak sie zbierze kazdą z calego miesiaca to jest losowanie nagrod (aniolki, figurki swiete itp ) - kiedys to dopiero byla motywacja
popijam ciepla herbatke i zaraz lece do marketu...na zakupy z kolezanka...moze jeszcze jakis kosmetyk fajny dla mamy znajde :P bo mama nie je slodyczy i ta jej paczka jakas taka pusta... (tylko ksiazka i orzechy )
ok... to jeszcze sie dzis zobaczymy zapewne
milego dnia
eeee, ja chetnie posłucham o Twoich akcjach szajbusie
oglądałam to rano kilka razy i za każdym razem sikałam
Poldi na stole ? brzmi ciekawie
dzięki, ciągle szukam idealnego avka Wisły
to o której wstałas na te roraty

Cytat:
nooo... wrócilam...ale sie zmeczylam... ufff...za to kupilam buleczki mleczne ... mmmm...

kilka njusów prosto z bayernu:

Roque Santa Cruz uważa, że trener Felix Magath zbyt rzadko korzysta z jego usług. Tak się składa, że Borussia Moenchengladbach szuka partnera do ataku dla Olivera Neuville'a i Paragwajczyk znalazł się w orbicie zainteresowań włodarzy tego klubu. Być może będzie on zainteresowany opuszczeniem Monachium?
niedobrze sie dzieje ... chociaz wszyscy mowia, ze jest nam niepotrzebny i nic nie pokazuje... no nie pokazuje... bo nikt go nie wystawia

Bayern prowadzi w tabeli Fair-Play!

Pierwsze miejsce w tabeli Fair-Play zajmuje Bayern Monachium. Z jedynie 25 żółtymi kartkami i ani jedną czerwoną, drużyna Felixa Magatha jest najbardziej grającą „fair” drużyną w całej Bundeslidze. HSV z kolei, zachowywał się na boisku bardzo często nieuczciwie, i w związku z tym plasuje się na końcu stawki.
hihihi... no ba... a wiekszosc zoltych to zbierają dla nas basti i bommi

Oryginalna teoria Olivera Kahna, wywołała zbiorowe zdziwienie w niemieckim środowisku piłkarskim. Teza Kahna: - Ze mną zostalibyśmy Mistrzami Świata. Argumenty Kahna: zadziwiająca mieszanka wyższej matematyki oraz statystycznie powiązanej wierze w przeznaczenie.

Olli zachował się podczas Mistrzostw Świata wspaniale. Takich wypowiedzi jak ta, powinien sobie podarować – poradził Eike Immel – który sam jako bramkarz dwa razy grzał ławę podczas finałów MŚ.
nie no... czytalam to na bildzie ostatnio ...kahn buraku...boju...czy on jest pępkiem swiata? ... lehmmi naprawde dobrze sobie poradzil...nie ma co dyskutowac...
dajszej czesci artykulu przytaczac nie bede, bo to tylko glupie spekulacje kahna co by bylo...i jego argumenty typu: mam dobrą karme ... oznajmiam, ze kahn spada z pozycji sprzataczki na pozycje pucybuta w naszym timie...

a no ... i rozklad bayernowy na nastepny miesiac... nie powiem...calkiem zapchany bedzie ten czas oby duzo puszczali w tv

Terminy Bayernu w przerwie zimowej:

04-14 stycznia - obóz przygotowawczy w Dubaju

8 stycznia - półfinał turnieju imieniem Mohammada Rashida Al Maktouma (Bayern - Benfica Lizbona, godz. 17:45 naszego czasu)

10 stycznia - finał (17:45) lub mecz o 3. miejsce (14:45) turnieju imieniem Mohammada Rashida Al Maktouma

17 stycznia - mecz towarzyski z Fenerbahce Stambuł

20 stycznia - mecz towarzyski z Hamburger SV

26 stycznia - początek rundy wiosennej Bundesligi: Borussia Dortmund - Bayern (20:30)
zamieszanie z tym Świętym Krzyżem
szaleni
hie hie Kahn stary jest to sobie Bóg wie co wyobraża
no to będzie wojna 26 stycznia ciekawe ciekawe <zaciera ręce>
Stary 2006-12-23, 11:58   #25746
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a ja już po sprzątaniu i choinka ubrana
rano przed sprzątaniem zaliczyłam kłótnie z rodzicami, później cięcie sie, leki uspokajające, okropna migrena więc poszłam spać
ale juz mi lepiej
ehhh, dużo o tym myślałam ... o tym co o mnie myślicie ... to nie jest tak że mi nie zależy na życiu, z enie boje sie co będzie dalej
przecież jak każdy myślący człowiek zastanawiam sie gdzie później trafie no i boje sie iść do ziemi, że mnie robaki zjedzą itd. i nie chce żeby mnie do trumny chowali ...
więc to nie jest tak że wymyśliłam sobie samobójstwo i *******e wszystko nie chce sie zabić, tak naprawde kocham życie, chce zdać mature, chce założyć rodzine, tyle jeszcze przede mną życia, tyle
rzeczy któych nie zrobiłam a chce zrobić wiem że to Bóg dał mi życie i tylko on może mi je zabrać
wiem też że mam po co żyć, musze żyć dla Was, dla Wisły, dla tylu rzeczy i tak jak Talcia mówiła, jestem zdrowa, niczego mi nie brakuje, mam troche szczęścia w życiu wiem że inni mają go mniej, nie mają rodziców, ( dzieci z domów dziecka)
że są biedni, głodni i zaniedbani ( dzieci z Afryki) że są dzieci chore, upośledzone które praktycznie mieszkają w szpitalach i hospicjach wiem że poprostu nie wolno mi sie zabić
ale jest też ta gorsza strona, straciłam chłopaka, brata ... i czasem zadaje sobie pytanie skoro oni umarli to czemu ja nie miałabym ?
Ale nie potrafie tak myśleć kiedy pokłóce sie z rodzicami, chyba jestem za słaba psychicznie, bo zaraz sięgam po żyletke, zalewając sie łzami, a po chwili oni udają że nic sie nie stało, że wszystko jest ok.
Stało sie bo ja na ręce mam kolejne krwawe kreski albo wzięłam za dużo tabletek i zaraz wszystko zwróce.
Wiem Magda, lepsi tacy rodzice niż żadni.
Wiem że to może tak wygląda że myśle tylko o śmierci. Tak jednak nie jest Najgorzej jest w tych momentach, kiedy rodzice mnie ranią. Albo kiedy pomyśle o nieżyjącym chłopaku. I wtedy nic nie jest ważne, żadne gadanie że nie wolno sie zabić. Ważne jest tylko żeby przestać myśleć, zapomnieć, zasnąć.
Więc prosze, nie myślcie że nic do mnie nie dociera, że jestem taką cholerną egiostką ( Magda ) bo tak nie jest Doceniam Waszą pomoc, Wasze rozmowy
ale mam tą świadomość, że nie wiecie co czuje, nie rozumiecie mnie, bo tego nie przeżyłyście, przecież nie jesteście mną
tak na marginesie, czy któraś z Was straciła dwie najbliższe osoby ? pytam bo chce sie wczuć w Waszą sytuacje, pozatym Wy o mnie wiecie chyba już wszystko

to sie spisałam troszke, prosze o przeczytanie tego
Stary 2006-12-23, 12:02   #25747
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a ciekawe czy zgadniecie kto jest na pierwszym planie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hehe.jpg (96,9 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-12-23, 12:05   #25748
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

troche Baszcza i Bosy

ehhh, jak patrze na tą 3 fotke to normalnie ślinotoku dostaje
moim zdaniem to jego najlepsze zdjęcie i ten uśmiech

a ta 5 fotka, jaki wzrok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baszczynski_g_280x210.jpg (12,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bosacki_pn_280x210.jpg (19,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baszczynskikkk.jpg (2,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baszczynskill.jpg (2,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baszczynski_m2.jpg (2,5 KB, 25 załadowań)
Stary 2006-12-23, 12:10   #25749
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i klata Murasia

czasem sobie tak mysle, że fajnie by było mieć Rafała w Wiśle ale z drugiej storny jak mu dobrze w Lechu to niech sobie tam gra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 014.jpg (30,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-23, 12:14   #25750
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Darek " ojojoj co to teraz będzie"
2 - Kubuś
3 - Bosy
4 - kawałek Kuby i Brożek
5 - za czasów Zurawia, początki Mauro
6 - jakie spodnie Baszczu Żuraw i Penksa tyłem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05.jpg (98,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58.jpg (47,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb.jpg (9,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg '.jpg (118,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001';.jpg (74,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001..jpg (72,4 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-12-23, 12:46   #25751
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
eeee, ja chetnie posłucham o Twoich akcjach szajbusie
oglądałam to rano kilka razy i za każdym razem sikałam
Poldi na stole ? brzmi ciekawie
dzięki, ciągle szukam idealnego avka Wisły
to o której wstałas na te roraty

zamieszanie z tym Świętym Krzyżem
szaleni
hie hie Kahn stary jest to sobie Bóg wie co wyobraża
no to będzie wojna 26 stycznia ciekawe ciekawe <zaciera ręce>
heh... jak mi sie kiedys cos przypomni to ci napisze
ja to samo ...i moj brat... wczoraj w ogole cos tam gadalismy i powiedzial, ze on bedzie mistrzem a ja bede pucybutem podolskiego ...w sumie nie najgorsza fucha
ciekawie...ale tylko dla mnie na rodzinnych imprezach sie nie pokaze 'taki' wiec nie ujrzysz
a no wstalam jak do szkoly 6:20
oj kahn to za bardzo podskakuje...ok...ma swoje zaslugi... ale niech sie nie przecenia...
ja tez czekam na ten mecz... mam nadzieje, ze tv darmowa nie omieszka puscic... oczywiscie licze na zagraniczna tv...bo polskich kanalow sportowych nie mam
Cytat:
rano przed sprzątaniem zaliczyłam kłótnie z rodzicami, później cięcie sie, leki uspokajające, okropna migrena więc poszłam spać
ale juz mi lepiej
ehhh, dużo o tym myślałam ... o tym co o mnie myślicie ... to nie jest tak że mi nie zależy na życiu, z enie boje sie co będzie dalej
przecież jak każdy myślący człowiek zastanawiam sie gdzie później trafie no i boje sie iść do ziemi, że mnie robaki zjedzą itd. i nie chce żeby mnie do trumny chowali ...
więc to nie jest tak że wymyśliłam sobie samobójstwo i *******e wszystko nie chce sie zabić, tak naprawde kocham życie, chce zdać mature, chce założyć rodzine, tyle jeszcze przede mną życia, tyle
rzeczy któych nie zrobiłam a chce zrobić wiem że to Bóg dał mi życie i tylko on może mi je zabrać
wiem też że mam po co żyć, musze żyć dla Was, dla Wisły, dla tylu rzeczy i tak jak Talcia mówiła, jestem zdrowa, niczego mi nie brakuje, mam troche szczęścia w życiu wiem że inni mają go mniej, nie mają rodziców, ( dzieci z domów dziecka)
że są biedni, głodni i zaniedbani ( dzieci z Afryki) że są dzieci chore, upośledzone które praktycznie mieszkają w szpitalach i hospicjach wiem że poprostu nie wolno mi sie zabić
ale jest też ta gorsza strona, straciłam chłopaka, brata ... i czasem zadaje sobie pytanie skoro oni umarli to czemu ja nie miałabym ?
Ale nie potrafie tak myśleć kiedy pokłóce sie z rodzicami, chyba jestem za słaba psychicznie, bo zaraz sięgam po żyletke, zalewając sie łzami, a po chwili oni udają że nic sie nie stało, że wszystko jest ok.
Stało sie bo ja na ręce mam kolejne krwawe kreski albo wzięłam za dużo tabletek i zaraz wszystko zwróce.
Wiem że to może tak wygląda że myśle tylko o śmierci. Tak jednak nie jest Najgorzej jest w tych momentach, kiedy rodzice mnie ranią. Albo kiedy pomyśle o nieżyjącym chłopaku. I wtedy nic nie jest ważne, żadne gadanie że nie wolno sie zabić. Ważne jest tylko żeby przestać myśleć, zapomnieć, zasnąć.
Więc prosze, nie myślcie że nic do mnie nie dociera, że jestem taką cholerną egiostką ( Magda ) bo tak nie jest Doceniam Waszą pomoc, Wasze rozmowy
ale mam tą świadomość, że nie wiecie co czuje, nie rozumiecie mnie, bo tego nie przeżyłyście, przecież nie jesteście mną
tak na marginesie, czy któraś z Was straciła dwie najbliższe osoby ? pytam bo chce sie wczuć w Waszą sytuacje, pozatym Wy o mnie wiecie chyba już wszystko

dlaczego ciagle pijesz do mnie? wiesz, ze ja wyrazalam swoje zdanie o ogole a nie o tobie...
rozumiem, ze poprostu gdzies musisz sie 'wypluc' i ze robisz to wlasnie tu... dlatego mozesz stwarzac pozory takiej ciaglej desperatki...ale ja wcale tak nie uwazam a jesli jestes smutna...to tylko staramy cie pocieszac...bo dobrze wiemy, ze w tobie gdzies siedzi ta wola zycia i zabawy... i staramuy sie ja przywrocic za kazdym razem
buźka
u mnie choinka soti juz dlugo ja wlasnie sprzatam swoj pokoj juz tak generalnie...znaczy tylko dosprzatowuje XD i lece robić sałatke...zmeczona jestem...ale to mi przynajmniej rekompensuje ten brak sniegu...zwyczajnie nie mam czasu myslec, o tym ze go nie ma
Cytat:
a ciekawe czy zgadniecie kto jest na pierwszym planie
ja mysle, ze to baszczu i ze trenuje miesnie zwieracza albo jakieś sztuczki...czyzby podczas ostatniego spotkania rodzinnego spotkal sie z bastim na balkonie... i obgadali pewne sprawy sztuczkowe? (bo czytalam ostatnio w twoim stylu jak faceci chodzili na balkon opowiadac sobie o sprawach lozkowych i w ogole bajerkach )
Cytat:
troche Baszcza i Bosy

ehhh, jak patrze na tą 3 fotke to normalnie ślinotoku dostaje
moim zdaniem to jego najlepsze zdjęcie i ten uśmiech

a ta 5 fotka, jaki wzrok
masz racje....to foto jest najfantastisz...ekstra kul
Cytat:
i klata Murasia
czasem sobie tak mysle, że fajnie by było mieć Rafała w Wiśle ale z drugiej storny jak mu dobrze w Lechu to niech sobie tam gra
...moja babcia ma taki sprzęcior do mierzeia ciśnienia
dziadziuś

ok lece dalej manewrowac miedzy sprzataniem a 'gotowaniem'
wlasnie przyjechaly kolejne prezenty ... juz widze kto to bedzie pakowal XD tjaaaa...

Stary 2006-12-23, 12:47   #25752
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

widze Cie Magda
ja musze narazie iśc bo piekarnik mama chce włączyć i może byc zwarcie
wrzuce jesszcze tylko piosenke Wisły

http://www.sendspace.com/file/mpysqr

czy wygrywasz czy nie ...
Stary 2006-12-23, 14:15   #25753
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
heh... jak mi sie kiedys cos przypomni to ci napisze
ja to samo ...i moj brat... wczoraj w ogole cos tam gadalismy i powiedzial, ze on bedzie mistrzem a ja bede pucybutem podolskiego ...w sumie nie najgorsza fucha
ciekawie...ale tylko dla mnie na rodzinnych imprezach sie nie pokaze 'taki' wiec nie ujrzysz
a no wstalam jak do szkoly 6:20
oj kahn to za bardzo podskakuje...ok...ma swoje zaslugi... ale niech sie nie przecenia...
ja tez czekam na ten mecz... mam nadzieje, ze tv darmowa nie omieszka puscic... oczywiscie licze na zagraniczna tv...bo polskich kanalow sportowych nie mam

dlaczego ciagle pijesz do mnie? wiesz, ze ja wyrazalam swoje zdanie o ogole a nie o tobie...
rozumiem, ze poprostu gdzies musisz sie 'wypluc' i ze robisz to wlasnie tu... dlatego mozesz stwarzac pozory takiej ciaglej desperatki...ale ja wcale tak nie uwazam a jesli jestes smutna...to tylko staramy cie pocieszac...bo dobrze wiemy, ze w tobie gdzies siedzi ta wola zycia i zabawy... i staramuy sie ja przywrocic za kazdym razem
buźka
u mnie choinka soti juz dlugo ja wlasnie sprzatam swoj pokoj juz tak generalnie...znaczy tylko dosprzatowuje XD i lece robić sałatke...zmeczona jestem...ale to mi przynajmniej rekompensuje ten brak sniegu...zwyczajnie nie mam czasu myslec, o tym ze go nie ma

ja mysle, ze to baszczu i ze trenuje miesnie zwieracza albo jakieś sztuczki...czyzby podczas ostatniego spotkania rodzinnego spotkal sie z bastim na balkonie... i obgadali pewne sprawy sztuczkowe? (bo czytalam ostatnio w twoim stylu jak faceci chodzili na balkon opowiadac sobie o sprawach lozkowych i w ogole bajerkach )

masz racje....to foto jest najfantastisz...ekstra kul

...moja babcia ma taki sprzęcior do mierzeia ciśnienia
dziadziuś

ok lece dalej manewrowac miedzy sprzataniem a 'gotowaniem'
wlasnie przyjechaly kolejne prezenty ... juz widze kto to bedzie pakowal XD tjaaaa...
eeee, no ale ja bym chciała go zobaczyć w takiej akcji
kto ? ja pije ? za wcześnie, dopiero południe a tak na serio to mam wrażenie że mówisz o mnie ...
że uważasz mnie za egoistke która jest taka zła bo nie myśli o innych tylko o sobie ... i mam wrażenie że np. Iza czy Olcia starają
sie mnie zrozumieć, tak zwana empatia a Ty jakoś nie, sorki mówisz jasno co o tkaich ludizach myslisz a tym samym o mnie ...
tak jak rozmawiałysmy o domach dziecka, zaczęłas na mnie najeżdzać że takie dzieci mają gorzej ... a nie pomyślałaś o mnie ...
w Twoich słowach wyczuwam takie zimno, nawet przez komputer za to Iza jest tak ciepła dla mnie Przepraszam Madziu że to wszystko mówie, wiem że Ci tym dowaliłam, ale
jestem poprostu szczera, mówie to co czuje
wiem że staracie sie poprawić mi humor ... jakoś nie wychodzi ...

tak to Baszczu nie wiem co trenuje ale być moze to co Basti
bo tak naprawde Baszczu jest najfantastisz ekstra kul ale to zdjęcie jest jakieś wyjątkowe
prosze mi sie tu nie śmiać z urządzeń Rafała może ma wysokie cśnienie i jest chorutki
Stary 2006-12-23, 15:03   #25754
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
ale juz mi lepiej

No widzisz, bardzo mądrze napisane, szeczgólnie ta pierwsza część
i nie jesteś egoistką !

Na marginesie, dziękuję że powchwaliłaś moje dzieła
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 15:08   #25755
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Ej dziewczynki tylko mi się tutaj nie kłóćcie

Rany ja dzisiaj byłam na mieście tak się nalatałm że masakra, wszędzie multum ludzi, dużo znajomych

Zaraz lecę dosprzątać pokój i coś zjeść bo głodna jestem, mama zrobiła ciasto ale nie pozwala mi się do niego dobrac
Stary 2006-12-23, 15:14   #25756
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
eeee, no ale ja bym chciała go zobaczyć w takiej akcji
kto ? ja pije ? za wcześnie, dopiero południe a tak na serio to mam wrażenie że mówisz o mnie ...
że uważasz mnie za egoistke która jest taka zła bo nie myśli o innych tylko o sobie ... i mam wrażenie że np. Iza czy Olcia starają
sie mnie zrozumieć, tak zwana empatia a Ty jakoś nie, sorki mówisz jasno co o tkaich ludizach myslisz a tym samym o mnie ...
tak jak rozmawiałysmy o domach dziecka, zaczęłas na mnie najeżdzać że takie dzieci mają gorzej ... a nie pomyślałaś o mnie ...
w Twoich słowach wyczuwam takie zimno, nawet przez komputer za to Iza jest tak ciepła dla mnie Przepraszam Madziu że to wszystko mówie, wiem że Ci tym dowaliłam, ale
jestem poprostu szczera, mówie to co czuje
wiem że staracie sie poprawić mi humor ... jakoś nie wychodzi ...

tak to Baszczu nie wiem co trenuje ale być moze to co Basti
bo tak naprawde Baszczu jest najfantastisz ekstra kul ale to zdjęcie jest jakieś wyjątkowe
prosze mi sie tu nie śmiać z urządzeń Rafała może ma wysokie cśnienie i jest chorutki
coz... moze poprostu jestem zimna? a ty pomyslalas po mnie? moze taka juz jestem i sie nie zmienie... a nie mam tez zamiaru ukrywac tego co czuje, zeby komus zrobic przyjemnosc...bo to nie w moim stylu...albo mowie jak jest albo nie mowie wcale...
skoro bardziej ci odpowiada to co mowia inni to gud for ju...coz wiecej powiedziec...przynajmniej znajdujesz kogos kto cie wyslucha i doslodzi...
mi kogos takiego brak...ale są swieta...milosc w kolo...czy w danym momencie moge chciec czegos wiecej?

o czym jeszcze mam napisac? nikt sie nie odzywa...pewnie kazdy ma pelno roboty...ja wlasnie skonczylam i przyszlam odpoczac
a pozniej znowu do roboty

fotek brak...ale cos wygrzebalam...za to duzo mam gifow ze schweinski...tylko są duze...i jedynie co to jakos na serwer wrzucic...

1- sylwia -żona kolse
2 - daniela - ghe...hologram
3 -??? (Frojndin ) - dziewczyna lahmita
4 - fringsi
5 - żona (?) bali ... kobieta bez kompleksow...+ dla niej...plaza jest od tego, zeby sie dobrze czuc, wypoczywac i nie przejmowac niedoskonalosciami
6 - moni - hologram numa cfaj
6 -
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1165854867_f.jpg (40,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1165941646_f.jpg (40,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1166032006_f.jpg (34,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1166105723_f.jpg (24,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1166113561_f.jpg (38,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1166303150_f.jpg (39,7 KB, 6 załadowań)

Stary 2006-12-23, 16:20   #25757
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No widzisz, bardzo mądrze napisane, szeczgólnie ta pierwsza część
i nie jesteś egoistką !

Na marginesie, dziękuję że powchwaliłaś moje dzieła
dzieki
jestem eogistką

Cytat:
Ej dziewczynki tylko mi się tutaj nie kłóćcie

Rany ja dzisiaj byłam na mieście tak się nalatałm że masakra, wszędzie multum ludzi, dużo znajomych

Zaraz lecę dosprzątać pokój i coś zjeść bo głodna jestem, mama zrobiła ciasto ale nie pozwala mi się do niego dobrac
jak to w święta wszędzie pełno ludu

Cytat:
coz... moze poprostu jestem zimna? a ty pomyslalas po mnie? moze taka juz jestem i sie nie zmienie... a nie mam tez zamiaru ukrywac tego co czuje, zeby komus zrobic przyjemnosc...bo to nie w moim stylu...albo mowie jak jest albo nie mowie wcale...
skoro bardziej ci odpowiada to co mowia inni to gud for ju...coz wiecej powiedziec...przynajmniej znajdujesz kogos kto cie wyslucha i doslodzi...
mi kogos takiego brak...ale są swieta...milosc w kolo...czy w danym momencie moge chciec czegos wiecej?

o czym jeszcze mam napisac? nikt sie nie odzywa...pewnie kazdy ma pelno roboty...ja wlasnie skonczylam i przyszlam odpoczac
a pozniej znowu do roboty

fotek brak...ale cos wygrzebalam...za to duzo mam gifow ze schweinski...tylko są duze...i jedynie co to jakos na serwer wrzucic...

1- sylwia -żona kolse
2 - daniela - ghe...hologram
3 -??? (Frojndin ) - dziewczyna lahmita
4 - fringsi
5 - żona (?) bali ... kobieta bez kompleksow...+ dla niej...plaza jest od tego, zeby sie dobrze czuc, wypoczywac i nie przejmowac niedoskonalosciami
6 - moni - hologram numa cfaj
6 -
nie, nie jesteś zimna a może jesteś ale dla mnie
nie chodzi mi o słodzenie ale o dobre słowo, które usłyszałam od dziewczyn a od Ciebie słowa krytyki
może nie patrze zbyt obiektywnie, chodzi mi głównie o Twój post który Talcia skomentowała że jeśli jeśli będize jej źle to sobie go przeczyta. Ja w nim nie widziałam nic dobrego, przynajmniej dla mnie, bardziej mnie zranił niż pocieszył
eeee, no ja jestem cały dzień, ale sie mijamy

ta Daniela to troche taka niedociumana
3 - jaka mina na 4 fotce
5 - i dobrze jej z tym
6 - co Ty chcesz od tej Moni
Stary 2006-12-23, 16:43   #25758
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Wpadłam do Was, aby Wam życzyć Wesołych Świąt!!!!
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf <--For U
Luncia-a Ty znów się odkochałaś? Dawno Cię na Ebiowym nie było
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 17:01   #25759
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3306555]Wpadłam do Was, aby Wam życzyć Wesołych Świąt!!!!
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf <--For U
Luncia-a Ty znów się odkochałaś? Dawno Cię na Ebiowym nie było [/quote]

oooo hej
a wiesz, wiele razy chciałam wpaść, ale jakoś mi tak głupio było, że sie Wam wcinam i wogóle
Stary 2006-12-23, 17:20   #25760
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
dzieki
jestem eogistką

jak to w święta wszędzie pełno ludu

t
No wg mnie nie jesteś

No masakra kolejki do sklepu do bakomatu nawet
A ja tylko chodzę do kuchni i podkradam jedzienie, masakra, tu jajko, tu galaretka, a jeszcze ciasto pod tym względem nie cierpię świąt

Celtic gra z Falkrik i prowadzi 1 do 0
Stary 2006-12-23, 17:25   #25761
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No wg mnie nie jesteś

No masakra kolejki do sklepu do bakomatu nawet
A ja tylko chodzę do kuchni i podkradam jedzienie, masakra, tu jajko, tu galaretka, a jeszcze ciasto pod tym względem nie cierpię świąt

Celtic gra z Falkrik i prowadzi 1 do 0
... i dlatego ja w przedświąteczny czas nie ruszam sie z chałupy

hehe ja zawsze musze wszystkiego spróbować a później mnie brzuch boli

za Celtik i Boruca, którego miałaś mi dać na jedną noc

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2006-12-23 o 17:48
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 17:29   #25762
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

łojps, tylko coś sprawdzam
Stary 2006-12-23, 18:18   #25763
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
... i dlatego ja w przedświąteczny czas nie ruszam sie z chałupy

hehe ja zawsze musze wszystkiego spróbować a później mnie brzuch boli

za Celtik i Boruca, którego miałaś mi dać na jedną noc
Oj ja też bym chciała się nie ruszać ale jak rodzice każą mi coś załatwić to ni ma wyboru

Daj mi tę noc, tę jedną noc

Kiedy to dojdzie do skutku?
Stary 2006-12-23, 18:25   #25764
Gosiak84
Zadomowienie

Hej babeczki! Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale nie mam nawet czasu, aby w końcu być na bieżąco z wątkiem . Dzisiaj od rana piekłyśmy z Mamą ciasta, później pomagałam trochę bratu ubrać choinkę, choć ja bym ją inaczej ubrała . Z okazji tak szybko zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę wam, aby te 3 dni upłynęły wam w spokojnej i rodzinnej atmosferze, abyście dostały to co sobie wymarzyłyście i życzę nam wszystkim abyśmy na dobre i na złe trwały razem na naszym ukochanym wątku . Wszystkiego najlepszego dla:
Magdy
Luny
Talci
Tri
Oleczki
Izy
Mav
Słońca

Edytowane przez Gosiak84
Czas edycji: 2006-12-24 o 15:23
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 18:36   #25765
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Hej babeczki! Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale nie mam nawet czasu, aby w końcu być na bieżąco z wątkiem . Dzisiaj od rana piekłyśmy z Mamą ciasta, później pomagałam trochę bratu ubrać choinkę, choć ja bym ją inaczej ubrała . Z okazji tak szybko zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę wam, aby te 3 dni upłynęły wam w spokojnej i rodzinnej atmosferze, abyście dostały to co sobie wymarzyłyście i życzę nam wszystkim abyśmy na dobre i na złe trwały razem na naszym ukochanym wątku . Wszystkiego najlepszego dla:
Magdy
Luny
Talci
Tri
Oleczki
Izy
Mav
Rozumiem że masz malutko czasu, dobrze że czasami coś skrobniesz

Dziękuję za życzenia Tobie również życzę wszystkiego najlepszego
Stary 2006-12-23, 18:51   #25766
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dziewczyny tak sobie siedzę, oglądam śmieszne filmiki i znalzałam taką "perełkę"

http://www.maxior.pl/?p=index&id=35259&8

Gleba na końcu najlepsza

albo to nigdy nie słyszałam tego hymnu Górniakowej, ale Lesiu przebił ją

http://www.maxior.pl/?p=index&id=33554&8

Gadające psy

http://www.maxior.pl/?p=index&id=26642&0 to najlepsze
Stary 2006-12-23, 19:10   #25767
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Oj ja też bym chciała się nie ruszać ale jak rodzice każą mi coś załatwić to ni ma wyboru

Daj mi tę noc, tę jedną noc

Kiedy to dojdzie do skutku?
w wigilijną noc

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Magdy
Luny
Talci
Tri
Oleczki
Izy
Mav

Gosiulka nic sie nie martw, pamiętamy tu o Tobie i pijemy
ja jutro jakieś życzonka wymysle bo dziś weny nie mam
ale Merry Christmas

Cytat:
Dziewczyny tak sobie siedzę, oglądam śmieszne filmiki i znalzałam taką "perełkę"

http://www.maxior.pl/?p=index&id=35259&8

Gleba na końcu najlepsza

albo to nigdy nie słyszałam tego hymnu Górniakowej, ale Lesiu przebił ją

http://www.maxior.pl/?p=index&id=33554&8

Gadające psy

http://www.maxior.pl/?p=index&id=26642&0 to najlepsze
matko biedna ta modelka ja sie nie dziwie, na takich butach każdy sie może wywalić

a Lesia słyszałam

jakie zwierzaczki gadatliwe
Stary 2006-12-23, 19:20   #25768
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
w wigilijną noc

Gosiulka nic sie nie martw, pamiętamy tu o Tobie i pijemy
ja jutro jakieś życzonka wymysle bo dziś weny nie mam
ale Merry Christmas

matko biedna ta modelka ja sie nie dziwie, na takich butach każdy sie może wywalić

a Lesia słyszałam

jakie zwierzaczki gadatliwe

W wigiljną noc?raczej nie, musi wkońcu spędzić ją ze mną nie? Może w drugi dzień świąt?

No oni kazali im takie buty nosić, ale bądź co bądź dobre

Lesio rulez

Mogłabym tak moją Fante nauczyć gadać "heloł "
Stary 2006-12-23, 19:26   #25769
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
W wigiljną noc?raczej nie, musi wkońcu spędzić ją ze mną nie? Może w drugi dzień świąt?

No oni kazali im takie buty nosić, ale bądź co bądź dobre

Lesio rulez

Mogłabym tak moją Fante nauczyć gadać "heloł "
no właśnie ja bym go chciała w wigilie, a nuż zechce zostać ze mną ?
Stary 2006-12-23, 19:32   #25770
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
no właśnie ja bym go chciała w wigilie, a nuż zechce zostać ze mną ?
Ooooo zapomnij maleńka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości