Powiększanie piersi cz.7 - Strona 337 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 16:29   #10081
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

hej hooo.... 29 marca o 15.00 )))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!

Boję się cokolwiek pisac zeby nie zapeszyć ehh :P
ale jak to mówią, do trzech razy sztuka

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-03-20 o 16:43
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 16:51   #10082
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość

No.....to.....SUPERANCKO !!! już trzymam kciuk!
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:27   #10083
sherry.b
Raczkowanie

Ja też, ja też trzymam

Ja jutro idę na usg piersi i nie dostałam skierowania po które wysiedziałam się dziś u internisty 2 godziny w kolejce.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:41   #10084
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

Świniaczku zalogowałam się na tej balkonetce, ciekawa stronka mam problem, widze miniatury po prawej ale kiedy klikam na konkretne zdjęcie wyskakuje opis i komentarze a zamiast powiększonej fotki mały kwadracik z kropeczką w środku może wiesz co z tym zrobić? przed logowaniem pokazywało się zdjęcie kotka

Oni czasem zawiechę chwilową łapią :/
Jak patrzyłam mi ładnie wszystko wczytuje, więc nie wiem. A nie masz nic poblokowane w przeglądarce?

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Jakaś marka powinna iść z duchem czasu i produkować linię dla żelek.
Czyli w duzych rozmiarach staniki które nie wygladają jak namioty. Ja chce powycinany normalny stanik mi nie musi pod brodę biustu podnosić... i nie ma. Wszystkie 65F są tak zabudowane że je mam pod szyją... to jest straszne.
Ja osobiście oglądając multum staników na balkonetce zauważyłam, że dopiero od miseczki G jest różnica, że większość staników faktycznie często się robi "namiotowata". 65F bez problemu można dostać w fajnym kroju i nie jakiś mega zabudowany O, np ten -> http://balkonetka.pl/katalog/bra/fauve-india , ale trzeba się zalogować Polskie firmy owszem, robią namioty już od 65e, co jest dla mnie conajmniej śmieszne (tak, jakby 89 cm biustu potrzebowało mega podtrzymania w postaci wielkich, zabudowanych namiotów ), ale zagraniczne firmy robią naprawdę fajne, niezabudowane staniki. Problem w tym, że nie wszystkie chcą leżeć na żelkach...

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:48   #10085
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Gwen ja wstawie gołe jak chcesz tylko jak w nocy spac nie bedziesz to nie moja wina

Troche połaziłam po tych sklepach i nic nie matylko jedna bluzeczke sobie kupiłam a tak sie wymeczyłam
głuptasie naszja też widziałam Twoje zdjęcia i mogę stwierdzic, że za baaardzo przesadzasz babie to nigdy dogodzic nie można
a co do zakupów to ja też tak mam he. Jak mam kasę i planuję zakupy to idę i na nic się nie mogę zdecydowac, a jak chodzę tylko tak przy okazji to wszystko bym kupiła

Cytat:

Ise nooo to trzymam kciukasy
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:57   #10086
MILENKA2012
Raczkowanie

Sherry a Ty będziesz miała u Kasprzyka, dobrze pamiętam?
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:19   #10087
mune
Raczkowanie

Cytat:

Cudnie kochana!!! jeszcze tylko tydzień z haczkiem
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:51   #10088
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Malinka z Nadinką WY przestańcie te cycki miarką mierzyć i się krzywić nad nimi tylko przypomnijcie sobie co wcześniej w staniku było, u Nadinki jak pamiętam piękne zero a u Malinki cudne zwiski, może chcecie wrócić do stanu pierwotnego?? wszystkie coś mamy z tymi cyckami, to krzywe, to się rozjeżdzają, to zezowate to za małe albo blizny niefajne, trzeba je zaakceptować takimi jakimi są i się nimi cieszyć bo tylko my same te wady widzimi przyglądając im się ciagle w lustrze a wszyscy dookoła je podziwiają, w naturze doskonałość i symetria nie występują, każda połowa twarzy jest ciut inna, prawa dłoń czy stopa różni zawsze się od lewej a od cycków nagle chcemy lustrzanego odbicia to jest taki świr pooperacyjny, nakręcamy sobie sprężyne, wydałyśmy kase ma być idealnie a ideały nie występują i jakkolwiek by nasze piersi nie wyglądały zawsze znajdziemy sobie coś czego się przyczepimy
Joasi jak zawsze masz rację tylko czuję się lekko rozczarowana bo moje cudne zwiski były ( tak mi się wydaje ) proste i dużo bardziej symetryczne niż moje WIELKIE cyce teraz. Ogólnie lepiej jest teraz ale troszkę inaczej to sobie wyobrażałam...
Stary 2012-03-20, 20:01   #10089
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Święte słowa ale my baby już takie somy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

No Intimissimi ma śliczne staniczki i nie tylko. Wcześniej nosiłam tylko tej firmy najmniejszy rozmiar. Ale rewelacyjne byly PUSH UP który, jak zaczęli reklamować w tv, to myślałam że jobca dostanę bo co reklama to ten stanik ale naprawdę rewelacyjny - w razie czego można polecić komuś kto nie ma piersiątek jak my
jaki to push up??tak z ciekwosci
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:46   #10090
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

no to już niedługo, już niedługo będę trzymać kciuki

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jaki to push up??tak z ciekwosci
pewnie ten podwójny też to miałam. w H&M też były takie warto
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:09   #10091
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi mierzyłam sie w biodrach i wyszło 94cm wiec trafłas praktycznie w 10 ale nie wiem czy wyszło to dobrze bo mam nie za dobra metrowke
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:21   #10092
Nadinka2
Raczkowanie

No tak jak zwykle kubeł zimnej wody od Jooasi Masz racje ale ja i tak mam doła,mam dosyc juz tego sportowego staniora.Nie moge nawet panienek wyeksponowac Splaszcza mi je tak ze wygladam tak samo jak nosilam gąbki i kazdy sie gapi i pewnie myslą po co ona robila cycki skoro nic sie nie zmienilo Echhh

A co do blizn to one niby jasnieja a jak ja lubie byc bardzo opalona to co? Bedą widoczne ,nie ma bata

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Dziewczyny dziekuje za piekne komentarze, troszeczke mi lepiej Jestescie kochane.

Edytowane przez Nadinka2
Czas edycji: 2012-03-20 o 21:20
Nadinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:22   #10093
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
No tak jak zwykle kubeł zimnej wody od Jooasi Masz racje ale ja i tak mam doła,mam dosyc juz tego sportowego staniora.Nie moge nawet panienek wyeksponowac Splaszcza mi je tak ze wygladam tak samo jak nosilam gąbki i kazdy sie gapi i pewnie myslą po co ona robila cycki skoro nic sie nie zmienilo Echhh

A co do blizn to one niby jasnieja a jak ja lubie byc bardzo opalona to co? Bedą widoczne ,nie ma bata
Nadinko ja tylko przez trochę chodziłam w sportowym staniku bo mi też spłaszczał cycki. Miały dziwny kształt i bałam się, że mi tak zostanie. Noszę koronkowe staniczki z fiszbinami i jest mi w nich wygodnie.
Teraz pewnie dostanę opiernicz od dziewczyn
Stary 2012-03-20, 21:28   #10094
Nadinka2
Raczkowanie

Ise Super słyszec taką nowinke! Bedzie Ci dane Trzymam kciuki!!!

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Nadinko ja tylko przez trochę chodziłam w sportowym staniku bo mi też spłaszczał cycki. Miały dziwny kształt i bałam się, że mi tak zostanie. Noszę koronkowe staniczki z fiszbinami i jest mi w nich wygodnie.
Teraz pewnie dostanę opiernicz od dziewczyn
Zartujesz Ja to nie moge w fiszbinkach bo mnie bolą zebra i wzyna mi sie pod jakos tak boli,one jeszcze dobrze nie potrafia sie ułozyc w staniczkach dlatego nic nie moge sobie znalesc.Poczekam tak do 5 miesiąca i potem zaczne poszukiwania .Oczywiscie okazjonalnie na weekendzik załoze fiszbinke bo wiadomo do ludzi sie idzie,a do pracy to nie mam co.
Jedno co mnie cieszy ze one zaczynają mieknąc ale blizny w srodku sa twarde,juz je masuje ale małe zmianyJakies takie grudki sa pod
Stary 2012-03-20, 21:32   #10095
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Zartujesz Ja to nie moge w fiszbinkach bo mnie bolą zebra i wzyna mi sie pod jakos tak boli,one jeszcze dobrze nie potrafia sie ułozyc w staniczkach dlatego nic nie moge sobie znalesc.Poczekam tak do 5 miesiąca i potem zaczne poszukiwania .Oczywiscie okazjonalnie na weekendzik załoze fiszbinke bo wiadomo do ludzi sie idzie,a do pracy to nie mam co.
Jedno co mnie cieszy ze one zaczynają mieknąc ale blizny w srodku sa twarde,juz je masuje ale małe zmianyJakies takie grudki sa pod
moja prawa też jest w miarę miękka a lewa dużo mniej... blizny jakiś czas masowałam i są w miarę miękkie.
a z tymi stanivzkami z fiszbinami to może nie trafiłaś na ten dobry? ja mam np z triumpha i jest rewelacyjny. mogłabym w nim spać. i jeden mam jakiś tańszy i też mnie wszystko uwiera i gniecie...
Stary 2012-03-20, 21:44   #10096
jooasi
Wtajemniczenie

malinka no jaka Ty niegrzeczna jesteś, sama sobie bubu robisz

Nadinko skąd ten problem z doborem staniczka?? myśle, że złe rozmiarki mierzysz, bo na żelkach trafiony stanik wyglada rewelacyjnie nie masz tam gdzieś brafiterki?

co do opalania, to cycuniom nie służy ich przegrzewanie a że blizny będziesz miała wiadome było już przed operacją, ładne lub mniej ale zawsze zostają więc teraz za późno na takie rozsterki

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-20 o 21:46
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:51   #10097
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Joasi a powiedz mi jak może się skończyć noszenie staników z fiszbinami w moim przypadku?
Stary 2012-03-20, 21:57   #10098
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:

Nadinko skąd ten problem z doborem staniczka?? myśle, że złe rozmiarki mierzysz, bo na żelkach trafiony stanik wyglada rewelacyjnie nie masz tam gdzieś brafiterki?

co do opalania, to cycuniom nie służy ich przegrzewanie a że blizny będziesz miała wiadome było już przed operacją, ładne lub mniej ale zawsze zostają więc teraz za późno na takie rozsterki
Własnie nie mam brafiterki zadnej tutaj A jak juz trafie jakis dobry i w miare wygodny to TZ mowi ze jakies babcine Musze sie przyłozyc bo zawsze z chłopem i dzieckiem ide cos kupic a to zawsze jest w pospiechu,a jeszcze w mojej dziurze to za duzego wyboru sklepow nie ma,.
Co do przegrzewania to wiesz co ,te moje cycunie jakies zimne wiecznie są.Wszedzie cieplutko a zelki lód! Brrr
Stary 2012-03-20, 21:59   #10099
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Joasi a powiedz mi jak może się skończyć noszenie staników z fiszbinami w moim przypadku?
hej laski!

Mi moj doktorek tez pozwolil na normalne staniki! ale tak mnie dobrze "wychowalyscie" ze i tak najczesciej nosze sportowca ! zwykle fiszbinki tez sa ok! nic mnie nie uciska ani nie gniecie!jest calkiem spoko!
Stary 2012-03-20, 22:25   #10100
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Własnie nie mam brafiterki zadnej tutaj A jak juz trafie jakis dobry i w miare wygodny to TZ mowi ze jakies babcine Musze sie przyłozyc bo zawsze z chłopem i dzieckiem ide cos kupic a to zawsze jest w pospiechu,a jeszcze w mojej dziurze to za duzego wyboru sklepow nie ma,.
Co do przegrzewania to wiesz co ,te moje cycunie jakies zimne wiecznie są.Wszedzie cieplutko a zelki lód! Brrr
To spróbuj chociaż przez internet, w większości sklepów internetowych (np. do-bra, onlyher, dopasowana [w tym nie jestem na 100% pewna]) doradzają w miarę możliwości po podaniu wymiarów zmierzonych wg ich "sposobu" i często można się pozytywnie zdziwić Wystarczy napisać do nich maila z pytaniem i tyle Ile można w namiotach chodzić, coś ładnego na co dzień też jest potrzebne

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:32   #10101
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
malinko słonko jak Mya się pojawi to pewnie napisze, ja dokładnie nie wiem ale Ty czekasz na to żeby jedna pierś osiadła, to napewno w fiszbinkach się nie stanie kiedy cały dzień podciągane są do góry.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
To spróbuj chociaż przez internet, w większości sklepów internetowych (np. do-bra, onlyher, dopasowana [w tym nie jestem na 100% pewna]) doradzają w miarę możliwości po podaniu wymiarów zmierzonych wg ich "sposobu" i często można się pozytywnie zdziwić Wystarczy napisać do nich maila z pytaniem i tyle Ile można w namiotach chodzić, coś ładnego na co dzień też jest potrzebne
Nadinko z chłopem i dzieckiem na głowie w pośpiechu nigdy staniczka nie dobierzesz. to trzeba na spokojnie z odpowiadających fasonów wziąć z każdego po kilka rozmiarów i mierzyć do upadłego.

Swiniaczku ja widze ze Ty specjalistka staniczkowa jesteś
Stary 2012-03-20, 22:34   #10102
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
malinko słonko jak Mya się pojawi to pewnie napisze, ja dokładnie nie wiem ale Ty czekasz na to żeby jedna pierś osiadła, to napewno w fiszbinkach się nie stanie kiedy cały dzień podciągane są do góry.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Nadinko z chłopem i dzieckiem na głowie w pośpiechu nigdy staniczka nie dobierzesz. to trzeba na spokojnie z odpowiadających fasonów wziąć z każdego po kilka rozmiarów i mierzyć do upadłego.

Swiniaczku ja widze ze Ty specjalistka staniczkowa jesteś
masz rację... a możesz mi kochana doradzić jakiś biustonosz bez fiszbin? triumph triaction mam 70E a takie z fiszbinkami 70F lub G. muszę coś kupić...
Stary 2012-03-20, 22:38   #10103
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:

Nadinko mój mąż jeszcze przed moją operacją rozmawiał z przyjacielem i on twierdził że "sztuczne" cycki są zimne. ja się z tego śmiłam, jak to możliwe skoro są w środku, otoczone ciepłymi tkankami. i moje rzeczywiście mają temperature ciała. ale może faktycznie tak jest, że czasem cycki z implantami są zimne skoro Ty tak piszesz. bardzo mnie zaciekawił temat dziewczyny jaką temperatue mają Wasze piersiątka? Mya czy coś takiego może mieć faktycznie miejsce czy to tylko złudzenie? hmmmm
Stary 2012-03-20, 22:43   #10104
Jezioranka77
Raczkowanie

Czesć Dziewczyny

[/COLOR]Jezioranka te stroje rzeczywiście mają tak skąpe majteczki?[/QUOTE]
Joasi ,tak majteczki są bardzo skąpe, ja idę z nimi do krawcowej żeby mi jakąs falbankę zrobiła bo wystaje mi blizna po cesarkach.

Dziewczyny, jakie teraz mam kupować staniki? mam 79 pod biustem i 105 w biuscie. Jaki rozmiar i fason? i czy takie bez ramiączek też mogę nosić? wiem że przez pół roku muszę nosić takie zwykłe bez fiszbin ale pytam na przyszłosć.

Edytowane przez Jezioranka77
Czas edycji: 2012-03-20 o 22:47
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 22:50   #10105
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
masz rację... a możesz mi kochana doradzić jakiś biustonosz bez fiszbin? triumph triaction mam 70E a takie z fiszbinkami 70F lub G. muszę coś kupić...
malinko ja też mam problem z tymi sportowcami, praktycznie bez przerwy w tym triactionie śmigam, też mnie już wkurza bo zabudowany mocno i spłaszcza cycki, kupiłam dwa Shocki jeszcze ale leżą nieużywane bo niewygodne jakieś
jak potrzebuje na wyjście to tego mamabela nosze dla karmiących.
ja po trzech miesiącach dostałam zgode na fiżbiny, kupiłam kilka i grzeją szuflade ani razu nie założyłam, mam opory psychiczne przed nimi

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Jezioranko z elektronicznego brafitera 75G wyszło Tobie się jeszcze wymiarki pewnie troche zmienią
mnie sie najbardziej na moich żelkach staniczki typu halfcup takie o pionowych cięciach, ładnie eksponujące góre piersi
Stary 2012-03-20, 22:55   #10106
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Joasi jak zawsze masz rację tylko czuję się lekko rozczarowana bo moje cudne zwiski były ( tak mi się wydaje ) proste i dużo bardziej symetryczne niż moje WIELKIE cyce teraz. Ogólnie lepiej jest teraz ale troszkę inaczej to sobie wyobrażałam...

Malinko pogadamy za pare miesiecy Jak juz pisalam milion razy, tez mialam krzywusy zezowate i po 5-6 mc dopiero ZACZELY sie rownac I WIERZE w to, ze za nastepne kilka mc bede mogla je linijka mierzyc i beda idealne A ja juz jestem 7 mc (prawie) po operacji I naprawde dopiero teraz widze wielkie zmiany
Stary 2012-03-20, 22:58   #10107
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Kiciu właśnie nie chce wygladac jakbym miała dwie piłki, choc mysle ze u mnie to nie grozi ale ja za bardzo sie nie znammam dylemat straszny Chyba jedyna na tym forum

mune ja teraz jestem gruba kiedys wygladałam fajnie ale juz nigdy nie wroce do mojej ex figurkiale dziękuje miło cos takiego słyszec ja mysle nad okragłymi no ale własnie te płaskie odpadaja to nie dla mnie zrobie sobie operacje i nie bede w pełni zadowolona

I dlatego dziewczynki wchodzcie do mojego albumu i zobaczcie czy okragłe nie beda za ciezkie dla mnie bo ze mnie kawałek babki jest
Olivka Ty zgrabna jesteś. A ile masz wzrostu? Ja mam w biodrach 96 i jakoś nie czuję, aby było za dużo. No może 3-4 kg przydało by się mniej, ale teraz przynajmniej wymiary biustu i bioder mi się zrównały
Stary 2012-03-20, 23:03   #10108
Jezioranka77
Raczkowanie

Jezioranko z elektronicznego brafitera 75G wyszło Tobie się jeszcze wymiarki pewnie troche zmienią
mnie sie najbardziej na moich żelkach staniczki typu halfcup takie o pionowych cięciach, ładnie eksponujące góre piersi[/QUOTE]

Jak to G????
Lekarz powiedział że będzie D/E .
Skąd ja wezmę takie namioty?
a możesz podać mi link takiego stanika halfcup, żebym wiedziała o jaki chodzi
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:04   #10109
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nadinko mój mąż jeszcze przed moją operacją rozmawiał z przyjacielem i on twierdził że "sztuczne" cycki są zimne. ja się z tego śmiłam, jak to możliwe skoro są w środku, otoczone ciepłymi tkankami. i moje rzeczywiście mają temperature ciała. ale może faktycznie tak jest, że czasem cycki z implantami są zimne skoro Ty tak piszesz. bardzo mnie zaciekawił temat dziewczyny jaką temperatue mają Wasze piersiątka? Mya czy coś takiego może mieć faktycznie miejsce czy to tylko złudzenie? hmmmm
Moje sa zimniejsze od reczty ciala Szczegolnie po cwiczeniach kiedy temperatura podniesiona do stanu wrzenia pot sie leje A panienki nieco zimniejsze Chlodze sobie na nich dlonie
Stary 2012-03-20, 23:11   #10110
jooasi
Wtajemniczenie

Wiola pewnie że Oliveczka zgrabna a wymyśla jakieś "wielkie baby"
ja tez mam 94 w bioderkach, wcześniej dupcia dominowała ale jak teraz mam w biuściku 93 to jest idealnie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Jak to G????
Lekarz powiedział że będzie D/E .
Skąd ja wezmę takie namioty?
a możesz podać mi link takiego stanika halfcup, żebym wiedziała o jaki chodzi[/QUOTE]

Jezioranko to D/E to jest taki "rozmiar optyczny", na tyle wyglądają ale teraz staniczki się inaczej kupuje niż kiedyś, fiżbina ma je ładnie okalać aż pod paszke sięgać dlatego miski mają większe literki a takie rozmiarki są bez problemu dostępne
http://www.ewa-michalak.pl/pol_m_Biu...lfcup-126.html
nic jeszcze od nich nie kupowałam ale są polecane na duże biusty

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Zaba naprawde?ale jaja normalnie, za duże żelki macie nie dają rady nagrzać się od ciałka

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-20 o 23:16
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości