|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszytskim znajomym i neiznajomym
gratuluje nowo przybylym przyszlym mamuskom ![]() agasobo nie nie jestem z lodzi. mam na imię Aniela ![]() mieszkam w poznaniu Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-20 o 20:10 |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie pospałam troszke
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjatkowo spokojne dziecko fajnie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
marti86 nooo to ty masz faktycznie aniolka moja nie usiedzi 5 minut ciekawa wszystkiego, ciagle chodzi i cos tam po swojemu gada, kloci sie ze mna jak stara baba ogolnie strasznie ruchliwa jest ale dajemy rady, a zabkowanie w jej wypadku to masakra jednym slowem
witam nowe mamusie ![]() i ja uciekam bo ledwo zyje a keszcze pranie musze rozwiesic i przygptowac ciuszki mlodej na rano |
|
|
|
#457 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
witam serdecznie nowe koleżanki gratulacje i powodzenia Cytat:
![]() widzisz ja głupia jak słyszę Ikea i Agata Meble to zawsze mi się z Łodzią kojarzy
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
O, Mystiquee witaj
sporo naszych staraczek zafasolkowało superagasobo dzięki za miłe powitanie co do spania, to ja w dzień muszę przynajmniej raz się zdrzemnąć tak od 30min do 1h bo jak nie to czuję się jak świnia po pierwszym uderzeniu na szczęście mogę sobie na to pozwolić i podziwiam dziewczyny, które pracują, a jeszcze bardziej te, które mają już dzieci ale jak to mówią, kwestia przyzwyczajenia
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
2 dni mnie nie było a już mam takie zaległości . Bede czytac do rana
) Odrazu poproszę o umieszczenie mnie razem z wami na pierwszej stronie .. To może jeszcze raz się przedstawię Karolina 22 lata .. patrząc na ostatnią @ dzidziuś przyjdzie na świat 14 listopada Pisałyście coś o imionach .. dla dzieczynki : Ala albo Maja a jeśli chłopczyk to Mikołaj albo Adaś .. piękne są ) W czwartek godz.20.15 wizyta u ginekologa.. i wszystko stanie sie jasne .. Idę nadrobić zaległości , ciekawi mnie co tam u was )---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- I oczywiście
|
|
#460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
......................... ......................... ........ Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u ginekologa i jestem troszeczkę rozczarowana.. Zawsze chodziłam do tej Pani doktor, a wczoraj była jakaś taka szybka i zakręcona.. Zrobiła USG no i jest póki co pęcherzyk ciążowy, USG wyliczyło 5 tydzień ciąży. Jest ładnie umiejscowiony i ginka powiedziała, że jest wszystko tak jak na tym etapie ciąży powinno być. Mam się nie martwić, bo na następnej wizycie będzie już zarodek.. W pęcherzyku przy ściance widziałam takie zamglenie, ale ona nawet nie przybliżyła aby zobaczyć pęcherzyk dokładnie.. No, ale pogratulowała mi, powiedziała, że muszę zastanowić się nad lekarzem prowadzącym i ona radzi mi umówić się na NFZ, bo wtedy badania są darmowe. Dała mi pełno próbek kremów dla niemowląt i gazet. Wyliczyła mi termin na 18 listopada. A i wczoraj powiedzialiśmy moim rodzicom Dzisiaj rano wstałam ze strasznymi nudnościami..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
kaaamila1
kamilka no to super ze masz juz wizyte za soba ja poki co wogole nie moge sie dodzwonic na fundusz nie pojde bo dupki nie przyslali mi rmua wiec du.... taka jestem zla ze szzokkk poza tym noc fatalna niunia obudzila sie po 11 z katarkiem i najdluzej przespala 2 godz tak to caly czas sie wiercila i plakala wiec zapowiadaja sie nam ciekawe dni nic nie robi tylko chodzi za mna i chce na rece i tulic sie a ja nie mam sily nooo nic bierzemy sie za gotowanie dekajka kurcze uswiadomilas mi ze moja zachianka sa pomarancze nic tylko je pochlaniam jedna za druga ![]() kaaamila1 |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
kamila
to super, że jest pecherzyk znaczy sie wszystko ok!! widzisz to widzialysmy to samo, moj lekarz tez nie przyblizyl nawet zeby zobaczyc zarodek, rzucil tylko "ze za tydzień", i ze ladnie umiejscowione w macicy itda bylas prywatnie? |
|
|
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, Nie martw sie 1 listopada nie jest taki zly ja sie urodzilam 2 ja jeszcze sie wstrzymam z wizyta u GP z tydzien, mam nadzieje ze bede miala wczesniejsze USG. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie wiem na co liczyłam, ale czuje jakiś niedosyt..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
co do zachciewajek, to ja od dwoch tygodni jedyne co jem to wszytsko kwasne....ogorki kiszone, sledzie w oleju, kapusta kiszona a najbardziej to przepadam za woda przegotpowana z ogromna iloscia cytryny...to pije litrami.nie jem wogole czekolady, nie moge jakos (przez ciąza jadlam co dzien przynajmniej tabliczke
))
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również nie mogę patrzeć na czekoladę.. uwielbiam słodyczę a jakoś mnie od nich odpycha.. Ogólnie to na nic nie mam ochoty.. nie chce mi się jeść..wpycham na siłę w siebie jedzenie..
|
|
|
|
#467 |
|
Rozeznanie
|
Witam, wszystkie nowo zafasolkowane mamusie
![]() Ja wczoraj padlam o 20, a dzisiaj o 4 juz sie przebudzilam, ale udalo mi sie jeszcze popspac do 6. Milego dnia zycze wszystkim |
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj zapisałam do lekarza, na ten tydzień nie było już numerków, więc zapisałam się na przyszły tydzień, jakoś wytrzymam może do tego czasu w niepewności. Oczywiście zapisałam się prywatnie. Tylko zapisałam się do lekarza, u którego nigdy nie byłam, mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Do lekarki, u której niedawno miałam okazję bywać nie pójdę już, zresztą chciałam lekarza, który od razu i usg zrobi, a nie każdy robi, mam nadzieję, że ten zrobi. Jutro jeszcze jadę zrobić badania i w piątek do swojego lekarza muszę iść, to przy okazji zrobię sobie i betę
|
|
|
|
#470 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje i witam wszytskie nowe mamuski
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja ide w poniedzialek. Z moich obliczen wynika ze bedziemy mialy taki sam termin bo ja @ tez mialam 11.02 cykle 30-31 dnioweCytat:
wczoraj jak rozmawialam z moim mezem powiedzialam mu ze jade do tesciow i mam nadzieje ze bedzie pomidowowka (moja tesciowa robi taka ze )to tez zadzwonil do mamy i ta mi ugotowala ![]() Kochane w kwestii dopiskow do listy bardzo prosze o pisanie na PW zebym niczego nie pominela |
|||||
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj jak powiedzieliśmy rodzicom to pierwsze pytanie mojego taty to jaki miesiąc wypada. Ja mówię, że listopad, a on się złapał za głowę i mówi: ,,O nie kolejna maruda listopadowa będzie!" Moja mama jest z 3 listopada P.S. Marti dziękuję za dopisanie do listy
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z 27 ego
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj maz jest z 26, moj najlepszy przyjaciel z 6 i chyba cos w tym marudzeniu jest hehe
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze powtarzałam mojej mamie, że jej znak zodiaku jest najgorszy ze wszystkich a ona się śmiała i mówiła, że najlepszy Jest straszną marudą i prawie wszystkie mamy moich znajomych również są skorpionami Ten listopad często się przewijał w naszych rozmowach, nawet w kwestii urlopów. Moja mama zawsze się śmiała, że jest najlepszym miesiącem na urlop- szaro, buro i ponuro a tu można do 12.00 byczyć się w łóżku ![]() Przypomniało mi się, że nawet mój szef jest z listopada !!!!
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))nigdy nie lubilam listopada to jest meisiac ktorego nie znosze , szaro, smutnawo, moze od tego roku polubie ))))
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam lenia dzis:/mialam jechac do ksiegowej w sprawie zusu i nie pojechalam a teraz kwitne w robocie do 17:/
Ale pbejrzalam za to sobie swoje brzuszkowe zdjecia juz sie nie moge doczekac swojej pileczki
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się boje co to będzie jak zacznę rosnąć Nie mogę sobie wyobrazić siebie z brzuchem
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie cudnie czulam w ciazy
uwielbialam swoj brzucholek
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez duzo skorpionow charakterki maja nie zle smialam sie do tz ze jak gabi bedzie skoropnem tak jak on to oszaleje, co do list to ja zawsze mowilam byle nie list i grudzien noooo ale coz trzeba sie cieszyc ze bedzie
wogole ![]() co do 1 to faktycznie nie taka zla data kazdy bedzie pamietal , w sumie nie ta zle urodzic sie w jakies swieto, ja jestem zakochana w datcie mojej niuni cala rodzina pamieta i kolezanki bo mamy 10,10,10
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Dawno nie pisałam, witam nowe mamuśki, te znajome
Teraz muszę na tż czekać, bo do 22pracuje, więc zapałki w oczy i czekam z kolacyjką

do pol roku non stop plakal i krzyczal.pozniej nie do okielznania ruchowo wszedzie wlazl, wszystko sciagnal

ale jak to mówią, kwestia przyzwyczajenia 

)to tez zadzwonil do mamy i ta mi ugotowala