Powiększanie piersi cz.7 - Strona 338 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 23:17   #10111
malinkac
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Malinko pogadamy za pare miesiecy Jak juz pisalam milion razy, tez mialam krzywusy zezowate i po 5-6 mc dopiero ZACZELY sie rownac I WIERZE w to, ze za nastepne kilka mc bede mogla je linijka mierzyc i beda idealne A ja juz jestem 7 mc (prawie) po operacji I naprawde dopiero teraz widze wielkie zmiany
oj bardzo bym chciała, żeby było tak jak mówisz

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
malinko ja też mam problem z tymi sportowcami, praktycznie bez przerwy w tym triactionie śmigam, też mnie już wkurza bo zabudowany mocno i spłaszcza cycki, kupiłam dwa Shocki jeszcze ale leżą nieużywane bo niewygodne jakieś
jak potrzebuje na wyjście to tego mamabela nosze dla karmiących.
ja po trzech miesiącach dostałam zgode na fiżbiny, kupiłam kilka i grzeją szuflade ani razu nie założyłam, mam opory psychiczne przed nimi
a mi ten triaction spłaszczał piersi i przybliżał do środka. miały taki dziwny kształt jak patrzyłam na nie z góry. stwierdziłam, że mie nie służy ten biustonosz jak go długo noszę. zakładam go tylko do ćwiczeń bo dobrze trzyma
Stary 2012-03-20, 23:20   #10112
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Joasi jak zawsze masz rację tylko czuję się lekko rozczarowana bo moje cudne zwiski były ( tak mi się wydaje ) proste i dużo bardziej symetryczne niż moje WIELKIE cyce teraz. Ogólnie lepiej jest teraz ale troszkę inaczej to sobie wyobrażałam...
O właśnie- wielkie więc zmiany były drastyczne, więc takie piersi szybko się nie ułożą i z całą pewnościa same nie naprostują Więc koronkowe fiżbinki Do póki nie będziesz z piersi zadowolona - musisz je modelować odpowiednim staniczkiem. No nie ma innej możliowości by krzywuski się naprostowały- koronkowe fiżbinki podnoszą piersi no i jak ma się coś stać dobrego z taką piersiądo tego fiżbinka podpierając implant zmienia jego napór w niektórych obszarach -więc tkanka się nie modeluje a poddaje pod kształt jaki wymusi implant (można to zaobserwować/wymacać po widocznych/wyczówalnych marszczeniach na piersi ). Sama koronka też nie podtrzymuje równo tkanki- to raczej pierś działa na koronkę. No i co mamy z takiego "noszenia piersi" oprócz ładnego stanika
Musisz dobrać staniczek z elastycznymi miskami- nie może być cieniutki , to muszą być porządne, elastyczne miski- dwie miski nie jadna połączona. Taki staniczek musi być na tyle gruby by stabilizować piersi (nie mogą w nim skakać podczas chodzenia) , nie może podnosić piersi pod brodę i nie może ich płaszczyć. I z takim staniczkiem można powiedzieć że piersi się układają . I w takim staniczku chodzimy do czasu aż z piersi nie będziemy zadowolone.

Jooasi- poprzednie piersi miałam bardzo zimne pod spodem. Wydaje mi się , że miałam wtedy mało tkanki na implancie i to też ma znaczenie . Teraz też potrafią być zimne- a jak zmarznę nie mogę ich dogrzać , tylko ciepły prysznic pomaga i jak je zcisnę- po zdjeciu stanika też są zimne (i nawet facet to wyczuwa, hihi i dlatego nie ma szybkiego sexu bez prysznica ). I powiem że mi jest ciągle zimno z żelkami w zimę No ale ja jestem zmarźluch straszny- dziś miałam na sobie dwa swetry, żeby mi wiatr żeleczk nie przedmuchał

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-20 o 23:22
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:31   #10113
jooasi
Wtajemniczenie

ooo Mya jak dobrze, że jesteś bo polakowe dziewczyny wariują

moje cyce są ciepłe bo i żelka niewielka i tkanki sporo ale fakt jak mnie zimą mroziło to normalnie czułam jak się trzęsą jak galareta i rzeczywiście mi w cycki zimno było ale pomyślałam że głupia i przewrażliwiona jestem
Stary 2012-03-21, 07:49   #10114
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jaki to push up??tak z ciekwosci
Jest strona Intimissimi, ale teraz ja przerobili i nie moge się połapać znalazłam więc coś takiego - oto ten staniczek: http://modaija.pl/intimissimi-powieksza-twoje-piersi/ występują w różnych odcieniach, miseczki gładkie (ja właśnie takie mialam), a od jakiegos czasu sa również obszyte koronką
Stary 2012-03-21, 09:34   #10115
kicia_nh
Zadomowienie

Dziewczynki mam drobny problem. Zauważyłam, że w wyliczance jest jakiś błąd. Do końca lutego się wszystko zgadzało. Ale teraz się cosik przesunęło:/ Olivko jak pisałaś wyliczankę to brałaś pod uwagę, że to rok przestępny? Czasem może się cosik pomylić i ewentualnie mogę wszystko popodliczać od nowa i zrobić tak jak być powinno Bo inne dziewczynki też dodawałam na podstawie tych, co już były. Termin pare dni wcześniej czy później to tyle dni dodawałam lub odejmowałam. No i do tego miesiąca wszystko się zgadzało a teraz chcąc dodać Ise obliczyłam wg kalendarza ile to dni, potem patrzę względem daty Izzi i się nie zgadza:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:48   #10116
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam drobny problem. Zauważyłam, że w wyliczance jest jakiś błąd. Do końca lutego się wszystko zgadzało. Ale teraz się cosik przesunęło:/ Olivko jak pisałaś wyliczankę to brałaś pod uwagę, że to rok przestępny? Czasem może się cosik pomylić i ewentualnie mogę wszystko popodliczać od nowa i zrobić tak jak być powinno Bo inne dziewczynki też dodawałam na podstawie tych, co już były. Termin pare dni wcześniej czy później to tyle dni dodawałam lub odejmowałam. No i do tego miesiąca wszystko się zgadzało a teraz chcąc dodać Ise obliczyłam wg kalendarza ile to dni, potem patrzę względem daty Izzi i się nie zgadza:/
A tak jeszcze w kwestii Izzi, to dowiedziałam się, że dziewczyna znów coś pokombinowała i ma chyba iść pod nóż 29 marca....ale niech ona już to zgłasza do Ciebie, bo ja się nie czuję uprawniona
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:55   #10117
kamiluwa
Raczkowanie

Poza tym muszę się pochwalić, że pani dr jest bardzo zadowolona z efektów operacji - nie mniej niż ja powiedziała, że mięśnie puszczają w tym samym tempie i mnie uściskała poza basenem mogę korzystać już z roweru ale na zasadzie spaceru Topik nocny mam nosić do końca maja, wtedy też mam kolejna wizytę u p. Skwiercz
Póki co kremiku na blizny nie mam stosować, ładnie się goją - tylko było male zaskoczenie jak się teraz okazalo że dr ominęla jeden szew w trakcie ich zdejmowanie - i musiała to uczynić teraz i na dodatek był tak pokryty naskórkiem że nie bylo wcale łatwo fo usnąć - ale jakoś dała radę
Stary 2012-03-21, 09:57   #10118
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Sherry a Ty będziesz miała u Kasprzyka, dobrze pamiętam?

Tak, ja u Kasprzyka. 18 kwietnia.
Już zaczynam powoli badania kompletować ponieważ niektóre trzeba mieć wykonane miesiąc wcześniej, a te podstawowe 2 tyg przed operacją.

Powiedziałam mężowi, że 18 kwietnia jadę na szkolenie
Koleżanki mnie odbiorą po zabiegu.

Taaaa, Mune ma rację, Izzi ma 29 marca operację.

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:00
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:48   #10119
rodzynki
Raczkowanie

WITAM
U mnie pada deszcz i jest brzydka pogoda -chyba nie zrobiłam żadnego błędu?GIPSY SPRAWDZ
HORO

JOOASI ma racje kto by sprawdzał błędy i pisownię- najważniejsze jest to co chcemy przekazać innym-PRAWDA?

MIRABELKO dzięki za informacje co do kwiecistego staniczka

GWEN co do tych twoich ciotek i kuzynek- to się nazywa zazdrość i tyle a póki co ciesz się takimi dużymi cycuchami

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

KAMILUWA jak tam, na basenik regularnie chodzisz?
Stary 2012-03-21, 11:23   #10120
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Kurde czytam ile wy macie w biodrach... ja mam 108!!!! :/ to te piersi to mi raczej nie wyrównają wymiarów :///

jejku mam jakieś schizy, cały czas się zastanawiam jak ja będę wyglądała PO...boję się ( chlip że coś nie wyjdzie takiego pecha mam z tą całą operacją od początku samego!

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-03-21 o 11:41
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:50   #10121
Veriska
Przyczajenie

Linea Corporis

Witam,

Jestem po raz pierwszy na tym forum. Przede mną wstępna konsultacja w klinice Linea Corporis. Poleciłam mi ją moja była szefowa, ale wiadomo, że im więcej opinii tym lepiej. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia???
Pomożcie, bardzo boję się operacji, ale marzenia o pięknym C są silniejsze
Veriska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:58   #10122
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Kurde czytam ile wy macie w biodrach... ja mam 108!!!! :/ to te piersi to mi raczej nie wyrównają wymiarów :///

jejku mam jakieś schizy, cały czas się zastanawiam jak ja będę wyglądała PO...boję się ( chlip że coś nie wyjdzie takiego pecha mam z tą całą operacją od początku samego!

Moja droga chyba raczej szczęście masz a nie pecha ...pech byłby gdyby doktorek nie dbał o twoje zdrowie ,więc sie zbieraj do kupy i myśleć mi tu szybko ze będzie wszystko dobrze. Zamknąć oczy i wyobrazić sobie piękny biust !!!
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 12:52   #10123
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Olivka Ty zgrabna jesteś. A ile masz wzrostu? Ja mam w biodrach 96 i jakoś nie czuję, aby było za dużo. No może 3-4 kg przydało by się mniej, ale teraz przynajmniej wymiary biustu i bioder mi się zrównały

Dziękuje bardzo W dowodzie mam wpisane 168cm ale ostatnio na silowni patrzyłam ze mam 165cm chyba sie zdeptałam te 3 cm Ja wcześniej ważyłam 6kg wiecej i miałam 102cm w biodrach nawet nie wiedziałam ze tak spadło az smiesznie. Ja własnie mam nadzieje ze moje bioderka beda proporcjonalne do piersi bo jak przesadze to bede za potęzna moim zdaniem

Ogólnie dziewczyny dziękuje wam za miłe słowa Ja jak patrze w lustro widze gruba babe z wielkim tyłkiem małym cyckiem i wbrew temu co mowicie z krzywmymi nogami chyba jestem dla sibie za krytyczna Może nie jest ze mna az tak zle

I doszłam do wniosku ze nastepnych 6kg nie pozbede sie Kurde ta waga stoi w miejscu i ani drgnie

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość

Myśle ze jak piersi będziesz miała to fajnie bedzie wyglądało Bo teraz pewnie bardzej w oczy rzucaja sie biodra po operacji bioderek nie bedzie a beda piersi tak mi sie wydaje I nie zamartwiaj sie bo stres za dobrze nie wypływa na nic, trzeba byc dobrej mysli
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 12:57   #10124
kicia_nh
Zadomowienie

Ise 29.03 - 9
izzi42 29.03 - 9
sherry.b 18.04 - 29
issabel1 24.04 - 35
ania1919 27.04 - 38
MILENKA2012 09.05 - 50
kicia_nh 11.07 - 113
Olivkaa200 12.07 - 114

Pozmieniałam troszeczkę, hmm...a może to ja gdzieś wcześniej zonka pierdzielnęłam spiesząc się do pracy. Sama nie wiem, ale teraz powinno być dobrze. Powinno, bo nie wiem czy z tego wszystkiego znowu coś nie jest pokręcone Jeśli tak to wybaczcie

Stary 2012-03-21, 13:01   #10125
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Chlodze sobie na nich dlonie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość

sherry to mąż nie wie?

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo W dowodzie mam wpisane 168cm ale ostatnio na silowni patrzyłam ze mam 165cm chyba sie zdeptałam te 3 cm Ja wcześniej ważyłam 6kg wiecej i miałam 102cm w biodrach nawet nie wiedziałam ze tak spadło az smiesznie. Ja własnie mam nadzieje ze moje bioderka beda proporcjonalne do piersi bo jak przesadze to bede za potęzna moim zdaniem

Ogólnie dziewczyny dziękuje wam za miłe słowa Ja jak patrze w lustro widze gruba babe z wielkim tyłkiem małym cyckiem i wbrew temu co mowicie z krzywmymi nogami chyba jestem dla sibie za krytyczna Może nie jest ze mna az tak zle

I doszłam do wniosku ze nastepnych 6kg nie pozbede sie Kurde ta waga stoi w miejscu i ani drgnie
Olivko jesteś super kobietka i proszę wybic głupie myśli z głowy bo jak nie to ja wybiję
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 13:13   #10126
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Olivko jesteś super kobietka i proszę wybic głupie myśli z głowy bo jak nie to ja wybiję
Dziekuje Postaram sie wybic te złe myśli

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Kiciu to ja pewnie cos pokreciłam Dobrze ze podliczyłas teraz wszysko jest dobrze na pewno
Stary 2012-03-21, 13:47   #10127
jooasi
Wtajemniczenie

Ise taki wyczekany biuścik to musi buć wszystko dobrze a ja wiem jak będziesz wyglądała po... pięknie

Oliveczko, nie katuj się dietami i siłowniami bo wcale nie musisz, masz piękną, kobieca figure
Stary 2012-03-21, 13:59   #10128
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dzięki wam wszystkim za słowa wsparcia
Olivka ja to bym chciała mieć taką figurę!!!! :P
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 14:16   #10129
kicia_nh
Zadomowienie

Olivko popieram dziewczyny. Masz świetną kobiecą figurkę. Ehh ja to bym chciała nabrać choć troszkę krągłości. Ważąc 65kg znacznie lepiej się czułam niż mając teraz te 50kg, w zeszłym roku to nawet 46kg ważyłam:/ Jeden czy drugi czasem zerknie na jakąś wychudzoną lalkę a jak przyjdzie co do czego to lubią mieć za co złapać. Mi koleś bał się tatuaż robić nawet. Podam Ci głupi przykład po moich znajomych, na początku było jaką Ty masz za☠☠☠istą figurkę a po jakimś czasie, że mogłabym przytyć trochę bo za chuda jestem. Jeden czy drugi mówi, że mając takiego szkielecika to by się dotknąć bali, żeby nie połamać:/:/ Poza tym w zimie znacznie zimniej, łatwiej o złamania i inne urazy, bo zbyt mało tej tkanki, która mogłaby chronić. A do tej pory mój TŻ się ze mnie śmieje, jak miałam palca u ręki złamanego to lekarz mi go nie chciał w gips wsadzić, bo powiedział, że ja mam tak cieniutkie paluszki, że ten właśnie gips i reszte by mi uszkodził Więc Ty kobito nie narzekaj, bo za cholere pulpecikiem nie jesteś i masz bardzo fajną figurkę

Stary 2012-03-21, 14:25   #10130
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej dziewczynki,
ja jak zwykle nie mam czasu dłużej z Wami posiedzieć
ale ściskam mocno
Rodzynki, Olivko, Żabko i wszystkie pozostałe

Olivko,
laska jesteś i nie marudź, bo...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 14:29   #10131
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ise 29.03 - 9
izzi42 29.03 - 9
sherry.b 18.04 - 29
issabel1 24.04 - 35
ania1919 27.04 - 38
MILENKA2012 09.05 - 50
kicia_nh 11.07 - 113
Olivkaa200 12.07 - 114

Pozmieniałam troszeczkę, hmm...a może to ja gdzieś wcześniej zonka pierdzielnęłam spiesząc się do pracy. Sama nie wiem, ale teraz powinno być dobrze. Powinno, bo nie wiem czy z tego wszystkiego znowu coś nie jest pokręcone Jeśli tak to wybaczcie
dzieki za zmianę faktycznie mam 29.03.2012 raniutko (później niestety przyjda moje ciężkie dni, wiec nie wyobrazałam sobie tego w dzień operacji)

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 15:18   #10132
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

No to widzę, że w marcu dołączą do nas kolejne dwie cycolinki! super już się nie mogę doczekać
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 15:41   #10133
korinka
BAN stały

Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień wiosny! ostatnio jest taka pogoda że cud miód!wczoraj wygrzebałam wiosenno letnie bluzki i sukienki! aż nie mogę się doczekać kiedy będę mogła je założyć...tylko muszę ciut schudnąć bo sukienki ledwo się zapinają ;(;(
no a grono cycolinek jest całkiem pokaźne ekstra!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:25   #10134
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
KAMILUWA jak tam, na basenik regularnie chodzisz?
Dziekuję RODZYNKI u mnie wszystko dobrze, na basenik oczywiście dwa razy w tygodniu - załapałam sie na Tczew - raz wiecej raz mniej ludzi - nie jest tak źle jak myslalam - a samo plywanie nie jest juz takie dziwne
Stary 2012-03-21, 19:07   #10135
MILENKA2012
Raczkowanie

[QUOTE=sherry.b;33050444]Tak, ja u Kasprzyka. 18 kwietnia.
Już zaczynam powoli badania kompletować ponieważ niektóre trzeba mieć wykonane miesiąc wcześniej, a te podstawowe 2 tyg przed operacją.

O rany, Sherry a jak Ty chcesz przed mężem ukryć to że masz "nowe" piersi? Jakie w końcu implanty wybraliście z Doktorkiem? Ja mam mieć 295 i walczę o 300z kawałkiem i boję się że będą malutkie a moja wyjściówka jest mikrusia przy Twojej, więc tak jak dziewczyny wczesniej uważam że u Ciebie to tak ok 400 byłoby extra
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:08   #10136
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuje wam na prawde Ja zakompleksiona jestem niestety W lipcu jednego kompleksu sie pozbede ale reszta pozostanie

A chyba tak jest bo otaczaja mnie chuderlaki a ja jedna taka "baba" i moze dlatego nie wiem

Kiciu widzisz u mnie jest odwrotnie bym chciala byc szczupła ale wiem ze nie bede taka nigdy
Stary 2012-03-21, 19:20   #10137
Nadinka2
Raczkowanie

Myusiu prosze bardzo
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Shock-...item6d71160ca0

On ma wiele innych jeszcze staniczkow ale ten jest fantastyczny i bardzo wygodny
Stary 2012-03-21, 19:46   #10138
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
no to już niedługo, już niedługo będę trzymać kciuki

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

pewnie ten podwójny też to miałam. w H&M też były takie warto
mam takie 2 w szafce jeszcze z metka ale dziwnie mi odstawalam wiec zrezygnowalamjuz kiedys kolezanki mnie sie spytaly co ja mam takie dziwne cycki a mi push up odstawal

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Jest strona Intimissimi, ale teraz ja przerobili i nie moge się połapać znalazłam więc coś takiego - oto ten staniczek: http://modaija.pl/intimissimi-powieksza-twoje-piersi/ występują w różnych odcieniach, miseczki gładkie (ja właśnie takie mialam), a od jakiegos czasu sa również obszyte koronką
mi i tak by odstawal)byle do lipca
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:53   #10139
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O właśnie- wielkie więc zmiany były drastyczne, więc takie piersi szybko się nie ułożą i z całą pewnościa same nie naprostują Więc koronkowe fiżbinki Do póki nie będziesz z piersi zadowolona - musisz je modelować odpowiednim staniczkiem. No nie ma innej możliowości by krzywuski się naprostowały- koronkowe fiżbinki podnoszą piersi no i jak ma się coś stać dobrego z taką piersiądo tego fiżbinka podpierając implant zmienia jego napór w niektórych obszarach -więc tkanka się nie modeluje a poddaje pod kształt jaki wymusi implant (można to zaobserwować/wymacać po widocznych/wyczówalnych marszczeniach na piersi ). Sama koronka też nie podtrzymuje równo tkanki- to raczej pierś działa na koronkę. No i co mamy z takiego "noszenia piersi" oprócz ładnego stanika
Musisz dobrać staniczek z elastycznymi miskami- nie może być cieniutki , to muszą być porządne, elastyczne miski- dwie miski nie jadna połączona. Taki staniczek musi być na tyle gruby by stabilizować piersi (nie mogą w nim skakać podczas chodzenia) , nie może podnosić piersi pod brodę i nie może ich płaszczyć. I z takim staniczkiem można powiedzieć że piersi się układają . I w takim staniczku chodzimy do czasu aż z piersi nie będziemy zadowolone.
Myu a powiedz czy ja mam je jakoś specjalnie układać w staniku? A jeżeli tak to jak?
A możesz mi jakiś fajny biustonosz polecić? Bo nie mogę nic znaleźć...
Stary 2012-03-21, 19:58   #10140
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień wiosny! ostatnio jest taka pogoda że cud miód!wczoraj wygrzebałam wiosenno letnie bluzki i sukienki! aż nie mogę się doczekać kiedy będę mogła je założyć...tylko muszę ciut schudnąć bo sukienki ledwo się zapinają ;(;(
no a grono cycolinek jest całkiem pokaźne ekstra!
korinko czemu nie dodalas zadnych zdjec przed i po op?mam miec wkladkie tej wielkosci co Ty i jestem ciekawajaka mialas wyjsciowke?nie sa za male?/pytam bo wiele dziewczyn mowi ze sa male te 325???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości