|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10111 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
#10112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc zmiany były drastyczne, więc takie piersi szybko się nie ułożą i z całą pewnościa same nie naprostują ![]() Więc koronkowe fiżbinki do tego fiżbinka podpierając implant zmienia jego napór w niektórych obszarach -więc tkanka się nie modeluje a poddaje pod kształt jaki wymusi implant (można to zaobserwować/wymacać po widocznych/wyczówalnych marszczeniach na piersi ). Sama koronka też nie podtrzymuje równo tkanki- to raczej pierś działa na koronkę. No i co mamy z takiego "noszenia piersi" oprócz ładnego stanika Musisz dobrać staniczek z elastycznymi miskami- nie może być cieniutki , to muszą być porządne, elastyczne miski- dwie miski nie jadna połączona. Taki staniczek musi być na tyle gruby by stabilizować piersi (nie mogą w nim skakać podczas chodzenia) , nie może podnosić piersi pod brodę i nie może ich płaszczyć. I z takim staniczkiem można powiedzieć że piersi się układają . I w takim staniczku chodzimy do czasu aż z piersi nie będziemy zadowolone. Jooasi- poprzednie piersi miałam bardzo zimne pod spodem. Wydaje mi się , że miałam wtedy mało tkanki na implancie i to też ma znaczenie . Teraz też potrafią być zimne- a jak zmarznę nie mogę ich dogrzać , tylko ciepły prysznic pomaga i jak je zcisnę- po zdjeciu stanika też są zimne (i nawet facet to wyczuwa, hihi i dlatego nie ma szybkiego sexu bez prysznica
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-03-20 o 23:22 |
|
|
|
|
#10113 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo Mya jak dobrze, że jesteś bo polakowe dziewczyny wariują
![]() moje cyce są ciepłe bo i żelka niewielka i tkanki sporo ale fakt jak mnie zimą mroziło to normalnie czułam jak się trzęsą jak galareta i rzeczywiście mi w cycki zimno było ale pomyślałam że głupia i przewrażliwiona jestem
|
|
#10114 |
|
Raczkowanie
|
Jest strona Intimissimi, ale teraz ja przerobili i nie moge się połapać
znalazłam więc coś takiego - oto ten staniczek: http://modaija.pl/intimissimi-powieksza-twoje-piersi/ występują w różnych odcieniach, miseczki gładkie (ja właśnie takie mialam), a od jakiegos czasu sa również obszyte koronką
|
|
#10115 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam drobny problem. Zauważyłam, że w wyliczance jest jakiś błąd. Do końca lutego się wszystko zgadzało. Ale teraz się cosik przesunęło:/ Olivko jak pisałaś wyliczankę to brałaś pod uwagę, że to rok przestępny? Czasem może się cosik pomylić i ewentualnie mogę wszystko popodliczać od nowa i zrobić tak jak być powinno
Bo inne dziewczynki też dodawałam na podstawie tych, co już były. Termin pare dni wcześniej czy później to tyle dni dodawałam lub odejmowałam. No i do tego miesiąca wszystko się zgadzało a teraz chcąc dodać Ise obliczyłam wg kalendarza ile to dni, potem patrzę względem daty Izzi i się nie zgadza:/
|
#10116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10117 |
|
Raczkowanie
|
Poza tym muszę się pochwalić, że pani dr jest bardzo zadowolona z efektów operacji - nie mniej niż ja
powiedziała, że mięśnie puszczają w tym samym tempie i mnie uściskała poza basenem mogę korzystać już z roweru ale na zasadzie spaceru Póki co kremiku na blizny nie mam stosować, ładnie się goją - tylko było male zaskoczenie jak się teraz okazalo że dr ominęla jeden szew w trakcie ich zdejmowanie - i musiała to uczynić teraz
|
|
#10118 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja u Kasprzyka. 18 kwietnia. Już zaczynam powoli badania kompletować ponieważ niektóre trzeba mieć wykonane miesiąc wcześniej, a te podstawowe 2 tyg przed operacją.Powiedziałam mężowi, że 18 kwietnia jadę na szkolenie Koleżanki mnie odbiorą po zabiegu. Taaaa, Mune ma rację, Izzi ma 29 marca operację. Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-03-21 o 10:00 |
|
|
|
#10119 |
|
Raczkowanie
|
WITAM
U mnie pada deszcz i jest brzydka pogoda -chyba nie zrobiłam żadnego błędu?GIPSY SPRAWDZ ![]() HORO JOOASI MIRABELKO dzięki za informacje co do kwiecistego staniczka GWEN co do tych twoich ciotek i kuzynek- to się nazywa zazdrość i tyle a póki co ciesz się takimi dużymi cycuchami---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- KAMILUWA
|
#10120 |
|
Rozeznanie
|
Kurde czytam ile wy macie w biodrach... ja mam 108!!!! :/ to te piersi to mi raczej nie wyrównają wymiarów :///
jejku mam jakieś schizy, cały czas się zastanawiam jak ja będę wyglądała PO...boję się ( chlip że coś nie wyjdzie takiego pecha mam z tą całą operacją od początku samego!
Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-03-21 o 11:41 |
|
|
|
#10121 |
|
Przyczajenie
|
Linea Corporis
Witam,
Jestem po raz pierwszy na tym forum. Przede mną wstępna konsultacja w klinice Linea Corporis. Poleciłam mi ją moja była szefowa, ale wiadomo, że im więcej opinii tym lepiej. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia??? Pomożcie, bardzo boję się operacji, ale marzenia o pięknym C są silniejsze
|
|
|
|
#10122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja droga chyba raczej szczęście masz a nie pecha ...pech byłby gdyby doktorek nie dbał o twoje zdrowie ,więc sie zbieraj do kupy i myśleć mi tu szybko ze będzie wszystko dobrze. Zamknąć oczy i wyobrazić sobie piękny biust !!! |
|
|
|
|
#10123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo chyba sie zdeptałam te 3 cm Ja wcześniej ważyłam 6kg wiecej i miałam 102cm w biodrach nawet nie wiedziałam ze tak spadło az smiesznie. Ja własnie mam nadzieje ze moje bioderka beda proporcjonalne do piersi bo jak przesadze to bede za potęzna moim zdaniem![]() Ogólnie dziewczyny dziękuje wam za miłe słowa Może nie jest ze mna az tak zle![]() I doszłam do wniosku ze nastepnych 6kg nie pozbede sie Kurde ta waga stoi w miejscu i ani drgnie![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Myśle ze jak piersi będziesz miała to fajnie bedzie wyglądało Bo teraz pewnie bardzej w oczy rzucaja sie biodra po operacji bioderek nie bedzie a beda piersi tak mi sie wydaje I nie zamartwiaj sie bo stres za dobrze nie wypływa na nic, trzeba byc dobrej mysli |
||
|
|
|
#10124 |
|
Zadomowienie
|
Ise 29.03 - 9![]() izzi42 29.03 - 9![]() sherry.b 18.04 - 29![]() issabel1 24.04 - 35![]() ania1919 27.04 - 38![]() MILENKA2012 09.05 - 50![]() kicia_nh 11.07 - 113![]() Olivkaa200 12.07 - 114![]() Pozmieniałam troszeczkę, hmm...a może to ja gdzieś wcześniej zonka pierdzielnęłam spiesząc się do pracy. Sama nie wiem, ale teraz powinno być dobrze. Powinno, bo nie wiem czy z tego wszystkiego znowu coś nie jest pokręcone Jeśli tak to wybaczcie
|
#10125 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#10126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram sie wybic te złe myśli![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Kiciu to ja pewnie cos pokreciłam Dobrze ze podliczyłas teraz wszysko jest dobrze na pewno
|
|
|
|
|
#10127 |
|
Wtajemniczenie
|
Ise taki wyczekany biuścik to musi buć wszystko dobrze
a ja wiem jak będziesz wyglądała po... pięknie![]() Oliveczko, nie katuj się dietami i siłowniami bo wcale nie musisz, masz piękną, kobieca figure
|
|
#10128 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki wam wszystkim za słowa wsparcia
![]() Olivka ja to bym chciała mieć taką figurę!!!! :P |
|
|
|
#10129 |
|
Zadomowienie
|
Olivko popieram dziewczyny. Masz świetną kobiecą figurkę. Ehh ja to bym chciała nabrać choć troszkę krągłości. Ważąc 65kg znacznie lepiej się czułam niż mając teraz te 50kg, w zeszłym roku to nawet 46kg ważyłam:/ Jeden czy drugi czasem zerknie na jakąś wychudzoną lalkę a jak przyjdzie co do czego to lubią mieć za co złapać. Mi koleś bał się tatuaż robić nawet. Podam Ci głupi przykład po moich znajomych, na początku było jaką Ty masz za☠☠☠istą figurkę a po jakimś czasie, że mogłabym przytyć trochę bo za chuda jestem. Jeden czy drugi mówi, że mając takiego szkielecika to by się dotknąć bali, żeby nie połamać:/:/ Poza tym w zimie znacznie zimniej, łatwiej o złamania i inne urazy, bo zbyt mało tej tkanki, która mogłaby chronić. A do tej pory mój TŻ się ze mnie śmieje, jak miałam palca u ręki złamanego to lekarz mi go nie chciał w gips wsadzić, bo powiedział, że ja mam tak cieniutkie paluszki, że ten właśnie gips i reszte by mi uszkodził
Więc Ty kobito nie narzekaj, bo za cholere pulpecikiem nie jesteś i masz bardzo fajną figurkę
|
#10130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki,
ja jak zwykle nie mam czasu dłużej z Wami posiedzieć ale ściskam mocno Rodzynki, Olivko, Żabko i wszystkie pozostałe Olivko, laska jesteś i nie marudź, bo...
|
#10131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10132 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No to widzę, że w marcu dołączą do nas kolejne dwie cycolinki!
super już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
#10133 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień wiosny! ostatnio jest taka pogoda że cud miód!wczoraj wygrzebałam wiosenno letnie bluzki i sukienki! aż nie mogę się doczekać kiedy będę mogła je założyć...tylko muszę ciut schudnąć bo sukienki ledwo się zapinają ;(;(
![]() no a grono cycolinek jest całkiem pokaźne ekstra!
|
|
|
|
#10134 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję RODZYNKI
|
|
#10135 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sherry.b;33050444]Tak, ja u Kasprzyka. 18 kwietnia.
Już zaczynam powoli badania kompletować ponieważ niektóre trzeba mieć wykonane miesiąc wcześniej, a te podstawowe 2 tyg przed operacją.Powiedziałam mężowi, że 18 kwietnia jadę na szkolenie Koleżanki mnie odbiorą po zabiegu. O rany, Sherry a jak Ty chcesz przed mężem ukryć to że masz "nowe" piersi? Jakie w końcu implanty wybraliście z Doktorkiem? Ja mam mieć 295 i walczę o 300z kawałkiem i boję się że będą malutkie a moja wyjściówka jest mikrusia przy Twojej, więc tak jak dziewczyny wczesniej uważam że u Ciebie to tak ok 400 byłoby extra
|
|
|
|
#10136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje wam na prawde
W lipcu jednego kompleksu sie pozbede ale reszta pozostanie![]() A chyba tak jest bo otaczaja mnie chuderlaki a ja jedna taka "baba" i moze dlatego nie wiem![]() Kiciu widzisz u mnie jest odwrotnie bym chciala byc szczupła ale wiem ze nie bede taka nigdy
|
|
|
|
#10137 |
|
Raczkowanie
|
Myusiu prosze bardzo
![]() http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Shock-...item6d71160ca0 On ma wiele innych jeszcze staniczkow ale ten jest fantastyczny i bardzo wygodny
|
#10138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz kiedys kolezanki mnie sie spytaly co ja mam takie dziwne cycki a mi push up odstawal![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() )byle do lipca![]()
|
||
|
|
|
#10139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A możesz mi jakiś fajny biustonosz polecić? Bo nie mogę nic znaleźć...
|
|
#10140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam miec wkladkie tej wielkosci co Ty i jestem ciekawa jaka mialas wyjsciowke?nie sa za male?/pytam bo wiele dziewczyn mowi ze sa male te 325???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

I naprawde dopiero teraz widze wielkie zmiany

do tego fiżbinka podpierając implant zmienia jego napór w niektórych obszarach -więc tkanka się nie modeluje a poddaje pod kształt jaki wymusi implant (można to zaobserwować/wymacać po widocznych/wyczówalnych marszczeniach na piersi ). Sama koronka też nie podtrzymuje równo tkanki-
to raczej pierś działa na koronkę. No i co mamy z takiego "noszenia piersi" oprócz ładnego stanika
znalazłam więc coś takiego - oto ten staniczek:
poza basenem mogę korzystać już z roweru ale na zasadzie spaceru 

Ise 29.03 - 9
Postaram sie wybic te złe myśli