|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
a ja w okienku byłam sobie w lumpku i kupiłam sobie śliczny fioletowy sweterek i narzutkę
która jest prawie identyczna do mojej zarowej.. za którą dałam 3 razy więcej
|
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
z moich wiekszych wiosennych zakupów nici bo przelewu jescze na kącie nie mam a w textilu jest promocja do dziś na bokserki męskie i miałam kilka par dla TZ kupić. a sobie torbe spodnie itd a tu kicha...No trudno choć niestety w sobote mam szkole to zakupy aż do wtorku muszą poczekać :/ za to w lumpku kupiłam czarną koszulke i bluzeczke z dekoldem szarą z zawrotną cena 2,20 a poza tym w biedronce balsam z mango.U mnie niestety pochmurno a ja zabieram sie za wiosenne porządki
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh napisałam taki długi post i go nie ma
Dziewczyny używała któraś z Was tego serum do biustu? Bo chciałabym kupić to biedronkowe ale jest napisane, że widoczne efekty powiększenia biustu Jest to możliwe?Bo najbardziej zależy mi na ujędrnieniu.. i sama nie wiem
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
ja mam ten z evelain (czy jak to sie tam pisze) a ten biedronkowy produkuje właśnie ta firma i nie ma żadnego powiekszenia tylko ujedrnienie właśnie ale przy systematycznym stosowaniu
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
A mnie chyba znowu przeziębienie bierze.
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() wczoraj olejowałam włosy oliwą z oliwek z domieszką miodu, a w najbliższym czasie chyba kupię oliwkę Babydream
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Prosze bardzo
![]() Jaka cisza tutaj... A ja ciągle nie moge przeboleć moich niedoszłych zakupów :? wrrrr aż do wtorku muszą zaczekać
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Którą planujesz kupić? Różową czy niebieska? Pomyśl sobie, że we wtorek będą jeszcze lepsze i sprawią Ci większą radość;p
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście Leki już mam prawie wszystkie wykupione, niestety z jednej recepty w 3 aptekach nie udało się Paniom rozszyfrować co za maść, w ostatniej padły przypuszczenia co do jednej ale nie było. Jutro spróbuję popytać w innych. Swoja drogą, żeby lekarz tak pisał że nikt nie potrafi się rozczytać Także dziś zaczynam walkę z brodawkami i przebarwieniami Angel nie daj się!
|
|
#1272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
zdrówka
nie wiem czemu, ale cały dzień chodzę nieprzytomna i nie mogę zabrać się za naukę, 2 kartkówki i 1 odpowiedź w ciągu dnia to wystarczająco ![]() idę poSPAmować odkryłam kolejną świetną maseczkę MJ, postaram sięnapisać jej recenzję w najbliższym czasie. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze się wchłania i fajnie wygładza.
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Soph, a szkoda, ale wpadnę tam za tydzień, może im się odmieni
![]() Cytat:
|
|
#1278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Promocja kusi ![]() Cytat:
Zaraz zmywam olej nałoże maskę i maseczkę na twarz
|
|||
|
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze dzisiaj zakupy w rossmannie na 19zl, a odżywka tylko była w planie ;p ale kosmetyki babydream w promocji i skusiłam się na szampon i balsam( cel zmywanie tapety z twarzy ;p używam już do tego hippa, bo boję się drogeryjnych po jakiejś alergii i ogólnie dużo rzeczy mnie zapycha ostatnio) kupiłam też odżywkę z Isany z olejkiem babassu czy coś jeszcze nie miałam, ale się czaiłam na nią i czaiłam i w końcu niewytrzymałam i maseczkę z ziaji nawilżającą . Brązowa butla rozgrzewa i skóra gładka, mięciutka, napięta no taka fajna
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szampon BD wysuszał mi twarz dlatego używam go od czasu do czasu tylko, oliwki Hippa nie miałam i jakoś boję się olejowania twarzy, znaczy OCM - ciężko mi uwierzyć, że to działa i oczyszcza ![]() odżywkę Isany miałam, zużyłam z 8 opakowań, kiedyś uwielbiałam, później uważałam, że jest dobra, teraz wydaje mi się przeciętna, moje włosy jednak nie reagują na nią jakoś super. aa to poszukam tej butli na KWC, mam co prawda w zapasie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html no i serum z Biedry, ale takich kosmetyków nigdy za wiele szczególnie, że tamte dwa są typowo na lato bo chłodzące, więc miałabym coś na chłodniejsze miesiące, boję się tylko nadmiernego uczucia pieczenia i podrażnienia po takim rozgrzewającym serum
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
hej piekne
zaktualizowalam loki w albumie ![]() nadrobilam Was, na szczescie nie pisalyscie duzo ![]() week u mnie tez byl sloneczny, wybralam sie za wro, pozwiedzalam troche swidnice i walbrzych, zrelaksowalam sie w saunie. kupilam koturny niskie, czarne z kwiatkiem na wyprzedazy i marynarke zielona. wczoraj bylam w kinie na 'jak upolowac faceta', boooze dawno nie ogladalam tak nijakiego filmu. najzwyklejszy na swiecie, nie warto isc na niego. Cytat:
![]() stosowalam epiduo mi bardzo pomogl, wyszlo wszystko na zewnatrz z czym pozniej retin a sobie swietnie poradzil mialas nosa do derm, dobrze ze sie wybralas. mam nadzieje, ze leczenie nie bedzie dlugie. sama wiem ile setek na nie wydawalam od stycznia, ale dzis moge smialo na siebie patrzec w lustrze wytrwalosci i bedzie dobrze
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-21 o 21:09 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje.
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po pierwszej walce i pieką mnie te brodawki, ale dam im w kość
![]() IwonciA, karolcia caate a możesz powiedzieć mi jak stosowałaś epiduo? a konkretnie, czy nakładałaś coś jeszcze po aplikacji, jakiś nawilżacz? Bo ja posmarowałam po myciu i wyschnięciu nim buzię i jutro rano mam zamiar nałożyć nawilżacz Cetaphil. No i nakładałaś tylko na zmiany czy na całą twarz? I jak dużo? No i ile trwało to zanim ci wszystko wyszło i potem wyleczyło? Przepraszam za stertę pytań Ja też dziś zrobiłam zdjęcie włosom Zawszę je mierzę na mokrych, dziś nie zdążyłam, jutro nadrobię. Spróbujcie nie zwracać uwagi na jakość
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-03-21 o 21:48 |
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw stosowalam co drugi dzien, po tygodniu zaczelam codziennie, bo nic nie bolalo, nie bylo zaczerwien itp; u mnie wysypu dodatkowego nie bylo, jeden tyg byl lepszy, drugi gorszy, zmniejszaly sie i pojawily w tych samych miejscach wypryski jako jedno wielkie stado. jako nawilzanie mialam przepisana bioderme sebium hydra o ktorej tu wspominalam, pieknie nawilzala ale z czasem doszlam do wniosku ze mnie zapycha, co dziwilo derm. powrocilam do nutritic 5% lpr, ale derm krecila nosem, ze to nieodpowiednie i zalecila elo-baze. i tak stosuje te emolient natluszczajacy na dzien od 1,5miesiaca i go uwielbiam oczywiscie w czasie kuracji nie malowalam sie ani razu (5tyg). moja pielegnacja wygladala tak: rano: -mycie cetaphilem -woda termalna lpr -elobaza na cala twarz wraz z powiekami, bo mialam meeega wysuszone wieczorem: -mycie cetaphilem -plyn miceralny z perfecty -epiduo na cala twarz *zmienilam mocno diete: zero slodyczy, fast foodow, duuzo wody mineralnej (2l.), nie slodzilam herbaty, nie uzywalam wody do mycia twarzy, z czasem zaczelam myc woda mineralna, wycieralam twarz w recznik papierowy. nie nakladalam oleju na wlsoy przy skroniach, bo mialam wrazenie ze zaostrza moj stan (dokladnie himalaya) od 6lutego, kiedy to moja twarz sie uspokoila, nie bylo suchych skorek, a wypryskow bylo kilka na brodzie derm zalecila ostre zluszczanie naskorka, przepisala Retin A; poużywałam jeszcze tyg Epiduo (lacznie 5tyg) aby go zuzyc. znowu przestalam sie malowac, dopiero co jakis dzien powoli wprowadzalam kolorowke obserwujac stan mojej cery. stosowalam od 13.02-19.03 codziennie na noc Retin A, na dzien nadal Elo-baze/Nutritic 5%, 2x dziennie woda term.uriage - polecam, duzo lepiej wszelkie antybiotyk po niej sie wchlaniaja, lepsze dzialanie maja; od jakis 2tyg nic nie wyskoczylo nowego, twarz jest gladka (ostatnio pokazywalam zdjecia te w okularach byly bez makijazu jej), przezylam @ bez uszczerbku na twarzy. w pon bylam u derm, leczenie uwaza za zakonczone, mam tylko leki teraz wykupic na podtrzymanie tego stanu, filtr aby nie nabawic sie przebarwien, zalecila peeling migdalowy, na drobne przebarwienia. takze, obecnie temat wypryskow mam za soba, pozostaje mi odbudowanie dobrze naskorka, bo lubi sie jeszcze troche luszczyc. jak na 3miesiace walki, uwazam ze duzo zrobilam, bo mialam zmasakrowane powieki (pekaly), kaciki ust, brode, policzki, skronie. Tobie teraz powinna pomoc temperatura, duzo latwiej o kuracje kiedy nie mamy minus iles; ja pamietam, jak musialam uwazac i dokladnie osuszac twarz, bo uczucie sciagniecia bylo murowane... ale Ty masz ciemne wloski, piekne!
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-21 o 22:14 |
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Było: Zmyłam waxa dałam jantar i jedwab CHI na końce witaminki CP 2x2 maseczka nawilżająca z miodem z Rossmanna Będzie: masaż ud balsamy ujędrniające odżywki na paznkcie |
||
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokroiłabym sie za takie
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marynarka to ta kupiona w week, mnie tez urzekla, szczegolnie jej cena ![]() we wro mam takie 2x drozsze, chyba bede jezdzic te 60-80km na zakupy a jakie szpile przymierzalam szkoda, ze mojego rozmiaru nie bylo
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie ufam zadnym cholerstwom do piersi. po tym co juz przeszłam wole je zostawić w spokoju
|
|
|
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OCM używałam, na mnie jakoś nie do końca podziałało jak trzeba, używałam 3 miesiące cera mi się pogorszyła i to dużo, teraz próbuję ją doprowadzić do porządku, ale to nie takie proste. A serum nie rozgrzewa jakoś tak żeby skórę paliło czy coś, dla mnie to jest takie przyjemne uczucie grzania
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Caate loczki coraz mocniejsze!
loluska piekne wlosy, zdrowe ![]() ja zaraz wstaje z lozka, widze ze u mnie dzis znow bardzo pochmurno chyba wybiore sie do miasta, musze kupic prezent bo kuzynowi urodzila sie dziewczynka pojde tez znowu poprzymierzac staniki chcialabym zafarbowac wloski, ale nie wiem czym.. czy zwykla farba czy castingiem, czy jakas fryzjerska... bo najlepiej teraz a potem juz bezposrednio przed slubem zeby kolor byl nasycony.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

która jest prawie identyczna do mojej zarowej.. za którą dałam 3 razy więcej

z moich wiekszych wiosennych zakupów nici bo przelewu jescze na kącie nie mam
a w textilu jest promocja do dziś na bokserki męskie i miałam kilka par dla TZ kupić. a sobie torbe spodnie itd a tu kicha...

Jest to możliwe?

Na szczęście nie jest ich dużo więc jestem dobrej myśli. Leczenie niestety jest kosztowne. Dostałam receptę na tabletki antywirusowe (nazwy niestety nie jestem w stanie rozszyfrować), na twarz mam stosować aldarę (zakupić mam 3 saszetki), na dłonie i łydkę lakier Vericaust i maść (tutaj też nie rozszyfruję).