W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. 4 6,90%
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! 1 1,72%
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. 8 13,79%
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. 6 10,34%
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. 1 1,72%
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. 11 18,97%
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! 1 1,72%
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki 1 1,72%
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy 0 0%
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna 1 1,72%
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny 11 18,97%
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję 8 13,79%
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. 2 3,45%
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. 0 0%
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. 3 5,17%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 17:09   #361
editka2022
Rozeznanie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

Dawid mi strasznie ulewa, normalnie chlusta
przyczyn może być kilka, od kilku dni podaję bebilon2, jesteśmy w trakcie ekspozycji na gluten, codziennie nowe obiadki....

czy to normalne żeby tak ulewał po skończonym 7 miesiącu?
tak jak justyna pisala u nas bylo tak przy zebach
moze to przez zeby
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

Nelcia jest urocza... Editko wiesz nigdy nie wpadlam na to by zapinac body na rajstopki, ale to jest rozwiazanie mojego problemu. Wiki wiecznie te rajstopki sie zsuwaja a tak beda na miejscu
ciesze sie ze bylysmy inspiracją

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Własnie editkanie boisz sie miec tak wysoko łożeczka?????My juz spuścilismy pierworodna na samo dno
jak narazie sie nieboje Nela niejest jeszcze zabardzo mobilna,pozatym rzadko jest w swoim lozeczku,ku mej rozpaczy,ale dzis postanowiona spi u siebie mam dosc kopania po twarzy
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:20   #362
agadus
Wtajemniczenie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

to mow kupuje to jak buzia oczyszczona jaki olej jak nakładać???

to podaję Ci link, jak robic olej i jak oczyszczać twarz, ja dałam 10 % oleju rycynowego, 10% oleju kokosowego, i 80%oleju z pestek winogron
i tu masz link
http://www.youtube.com/watch?v=5jpSi...feature=fvwrel

a tu taki wstęp do OCM
http://www.youtube.com/watch?v=PdFFK...eature=related

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:23   #363
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
laski dzisiaj zjadłam 1 raz od dobrych 3 miesiecy normalny obiad
I jak? I jak wrażenia?

Kolina ulewanie może byc od zębów.

Ja gotowałam Radkowi brukselkę już, taką mrożoną z Hartexu miałam.
Wrzuciłam kilka (4-5) małych główek do jarzynówki (marchewka, groszek zielony, zielona fasolka) + ryż. Radek jadł bez problemu.

A wczoraj jednak buraczków nie jadł. Gotowałam chyba ze trzy godziny i nadal był twardy. Poszłam z Radkiem na spacer i buraka z garnkiem zaniosłam siostrze, żeby "doszedł" pod jej okiem. Chcecie wiedzieć jaki był rezultat? Otórz spaliła i buraka i garnek

Dzisiaj dałam za dużo mięsa do obiadku bo Radek jeść nie chciał, odruch wymiotny miał.

Umówiłam się na 20stą na pizzę z koleżanką. szczerze to nie mam ochoty iść. Nie lubię jeść tak późno pizzy bo później się męczę....

Zmęczona jestem.

Edytowane przez Lili 83
Czas edycji: 2012-03-21 o 17:26
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:34   #364
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość

To trzymac kciuki zeby spala godzine czy juz d rana??
Będzie spała do rana TZn. pewnie do wczesnego rana czyt. 5ta
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 17:41   #365
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

to mow kupuje to jak buzia oczyszczona jaki olej jak nakładać???

hmm trudno z tego wybrnąć jak sie już przytrafi, moja mama boryka się od lat stosowała już wiele, no ale najlepiej to od razu skierować się do apteki i maść koniecznie z witaminą A(+E), można też połykać jakiś czas witaminy. A ze sposobów, które akurat mozna wykorzystać teraz przy maluchach może akurat masz - sudocrem, linomag, ciekła parafina, może jak nie jest jeszcze tak źle to takimi pomoże

p.s. to co jutro próbujemy z brukselką podejście nr1?

próbujemy
Stary 2012-03-21, 17:55   #366
alibany
Rozeznanie

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...polsce,1775351
Stary 2012-03-21, 18:24   #367
madziaranew
Rozeznanie

Witam dziewczyny. Przepraszam ze sie nie odzywam , a podczytuje , ale jakos nie wiem co pisac.
Sophie wychodzi szosty zab , mamy dwa na gorze , I trzy na dole. W nocy budzi sie bardzo czesto , przez co jestem niewyspana. Do 2 spi u siebie , a pozniej juz z nami do rana.
Mala pelza do tylu , trurla sie I wogole chyba ADHD
Teraz caly czas piszczy , krzyczy , no uszy wiedna.
Bylismy dzis u hv na kontroli no I mala wazy 7,4 kg I 76 cm.clock z niej
Pytalam sie hv o odstawieniu od piersi no I 4 kwietnia , przyjdzie pani I mi da wskazowki, Bo Sophie nie umie pic z butelki, kubek tez jej idzie slabo, wiec zobaczymy co madra pani powie
Wazylam sie dzis pierwszy raz od porodu no I jestem bardzo szczesliwa Bo mam o 7 mniej niz przed porodem , wlasciwie to sie nie odchudzam tylko mala tak ze mnie wyciagnela. Teraz to trzeba utrzymac
Stronczku dziekuje ze o mnie pamietasz
Buziaczki dla solenizanow.
Zdjecia dzieciaczkow codowne
A jeszcze moja S ma na policzkach czerwone no I pytalam sie hv I powiedziala ze to od zabkowania , u nas to by sie zgadzalo , Bo nie schodzi I raz prawy mocno , raz lewy , ato zalezy z ktorej strony zap wychodzi.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 18:57   #368
Bartessa
BAN stały

Hej

Moja walka z babcia trwa. Wczoraj była w dobrym humorze, dużo jadla, nawet udało mi się wyprowadzic z pokoju. A dziś zastałam ją rano jak jedną wielką rozpacz, w nocy wymiotowała, rano po sniadaniu też, nie mogła nawet na moment wstać... Teraz już lepiej...

Cięzko z nia kurcze, wczoraj dopiero o 21 wzielam sie za sprzatniecie domu.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:02   #369
Marina1
Zakorzenienie

alibany jaki Ty miałaś wózek? Znaczy jaki kupiłaś? Pokażesz?
Moja szwagierka chyba kupiła taki sam z tego co pamiętam i jej się ta rama urwała, też z all.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:06   #370
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Moja szwagierka chyba kupiła taki sam z tego co pamiętam i jej się ta rama urwała, też z all.
http://www.bangla.babyonline.pl/opin...aby-slapi-2012
Super, jutro mam jechac na zakupy i chciałam go użyć, aż boję się go rozłożyć, bo jeszcze się okaże, że nie będę miała już co składać
Stary 2012-03-21, 19:08   #371
Marina1
Zakorzenienie

O to ten, pamiętałam, bo mi się b. podobał, ale ona ma chyba niebieski jakiś.
Może ma jakąś wadliwą wersję, napisała do sprzedawcy, nie wiem jeszcze co jej odpisał.Właśnie tak skojarzyłam, że ten sam kiedyś pokazywałaś.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-03-21, 19:19   #372
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Mi sie on podobał-tzn jego cena i na kazdym możliwym forum ma strasznie słabe opinie
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:21   #373
jacieeeee
Wtajemniczenie

Alibany mnie też się ten wózek bardzo podobał. Dobrze, że nie kupiłam Mam nadzieję, że Was się będzie jednak dobrze sprawował. A jak nie, to reklamuj.

Dziś widziałam babeczkę z wózkiem mamas&papas . Całkiem fajny. Tylko nie wiem jaki model. Kolina Ty masz, tak? Czy mi się wydaje

Nie umiem się wbić

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:21   #374
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Może ma jakąś wadliwą wersję, napisała do sprzedawcy, nie wiem jeszcze co jej odpisał.Właśnie tak skojarzyłam, że ten sam kiedyś pokazywałaś.
na allegro teraz jest ich wysyp używanych...wieć chyba nie tylko ona niezadowolona
Stary 2012-03-21, 19:22   #375
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Super, to mnie pocieszyłaś:d Kurde jak go wybierałam to miał pozytywne opinie, przecież bym nie kupowała gdybym wiedziała, że rama pęka, czy kółka wypadają!! Ale nasz już po 3 użyciach właśnie zachowuje się jakby zaraz miał pęknąć. Podejrzewam, że gdybym teraz go reklamowała, to więcej zachodu z tym niż to warte. Tylko prawie 400zł piechotą nie chodzi

Hehe czytam na allegro opisy wystawionych tych wózków używanych "spacerówka świetna, sprzedaję bo córka już wyrosła, wózek kupiony w sierpniu 2011" to dziecko jakieś monstrum jak wyrosło przez pół roku z wózka

Jutro zobaczę jak się będzie zachowywał na zakupach i jak będzie coś nie tak to spróbuje go reklamować. Ale nienawidzę wszelkich procesów reklamacyjnych, to sama udręka, czas oczekiwania a i tak na końcu dowiadujesz się, że usterka wynika ze złego użytkowania czy coś w tym stylu!!!! Ale nic nie tracę, mam roana więc tym będę śmigac a tamten niech się reklamuje..........

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:29
Stary 2012-03-21, 19:23   #376
Marina1
Zakorzenienie

No isia właśnie z wyglądu rewelka...
Alibany nie mówię, że zły jest. Nie nie, tylko ot tak spytałam.
Stary 2012-03-21, 19:25   #377
isiaok
Rozeznanie

[QUOTE=jacieeeee;33063367]Alibany mnie też się ten wózek bardzo podobał. Dobrze, że nie kupiłam Mam nadzieję, że Was się będzie jednak dobrze sprawował. A jak nie, to reklamuj.

Dziś widziałam babeczkę z wózkiem mamas&papas . Całkiem fajny. Tylko nie wiem jaki model. Kolina Ty masz, tak? Czy mi się wydaje

ja poluje na mamas&papas luna albo ora...jak nie uzbieram kasy to z tej samej firmy ollie. Znajoma ma własnie ollie i jest b.zadowolona

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

alibany no tak, za 400zł to juz mozna kupic fajna spacerówke
Stary 2012-03-21, 19:27   #378
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
monia nie chcę przerywać Ci odciągania , ale napisz proszę, czy to olejowanie dało Ci już jakieś rezultaty?
Ile razy to robisz, i czym? Zmywasz OMO ( dziewczyny pisały o tym kiedyś )
jak na razie mam jedno olejowanie (rycynowy i slonecznikowy) za soba i powiem ze nawet maz zauwazyl ze wlosy lsniace. zmylam olej szarym mydłem potem OMO i naprawde super efekt. mam zamiar raz w tygodniu sobie robić np. w weekend. a buzie to juz prawei codziennie olejuje od dwoch tygodni i naprawde super efekt. mniej sie swiece, mniej wypryskow. nawet wydaje mi sie ze jak nie robie olejowania to sucha skora jest....

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:28   #379
isiaok
Rozeznanie

alibanymoja przyjaciółka właśnie reklamuje baby design-elf za 450zł, po 4 miesiacach odpadło wszytsko...kółka, siedzisko rozprute itd...juz 2 tydz czeka na naprawe
Stary 2012-03-21, 19:32   #380
83monia
Zakorzenienie

szczepionki na rota i pneumo!!! http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...polsce,1775351

widze ze alibany juz pisala....

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2012-03-21 o 19:33
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 19:38   #381
alibany
Rozeznanie

Cytat:
No isia właśnie z wyglądu rewelka...
Alibany nie mówię, że zły jest. Nie nie, tylko ot tak spytałam.
Marinko wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ten wózek to porażka roku! A przypadek Twojej szwagierki tylko mnie w tym utwierdza!
Stary 2012-03-21, 19:45   #382
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
A Aniu kochana jakoś tak mnie smętny nastrój złapał. Miło, że pytasz.
Ale smęty wsio, zapraszam na racuchy
ja sie wpraszam a z cukrem pudrem?

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Sweet ja miałam taką mała główeczkę, i ćwiartkę z niej pokroiłam, sparzyłam, dodałam kartofelka, marchewkę i ugotowałam.
Tylko ja robie zupki na dwie osóbki, dziś dostały pomidorową z ryżem, jak wszyscy tylko przed przyprawieniem odlałam

A Ty miałaś tą brukselkę mrożona czy świeżą?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Pewnie bardzo smakowało?
ja dawalam kolo 5 mc swieza a teraz ostatnio mrozona

Cytat:
smakowalo pewnie jak nigdy

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Szymula też tak śpi i śpi w śpiworku
W śpiworku sam obróci się na brzuszek i w środku w śpiworku ma te nóżki podciągnięte jak do raczkowania

Zaraz Wam może pokażę filmik z Szymulą jak uda mi się go wrzucić na youtube, bo robię to pierwszy raz
nooo identyczniewlasnie al niestety moj sie nie da zapakowac w spiworek prezy sie az sie robi czerwony i wygina sie w chińskie S jak mu to zakladam

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
to podaję Ci link, jak robic olej i jak oczyszczać twarz, ja dałam 10 % oleju rycynowego, 10% oleju kokosowego, i 80%oleju z pestek winogron
i tu masz link
http://www.youtube.com/watch?v=5jpSi...feature=fvwrel

a tu taki wstęp do OCM
http://www.youtube.com/watch?v=PdFFK...eature=related
fajne ale olej kokosowy chyba droig jest nie?

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Moje dziecko padło dziś bez kolacji
ostatni posilake (owoce) zjadl o 17 i o 19.4o padl bez kolacyjnie .....
szykuje sie na nocne jedzenie

pozatym zadrapalam swoje dziecie w zabawie kolo oczka i az mu kropeczka z krwia sie pokazala
zla matka jestem
i plakal bidoczek

jestem w trakcie wysylania CV
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:09   #383
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Zamówiłam fotoobraz dla taty, bo jedziemy tam na Wielkanoc. Mam nadzieje że ładnie zrobia.... Dałam ta fotke jak Sarka zjada perły

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:12   #384
marzena_S
Zadomowienie

Natka, no mówiłam, że porządki robi.
Jak Hania zobaczyła Domka to przestała marudzić i oglądała jak zahipnotyzowana, po czym wydała z siebie przeciągłe "uuuuuu".
I jak tu nie stwierdzić, że są dla siebie stworzeni?

Iustyna, ten mój shejk to w sumie nie shejk bo bez lodu . Biorę 1/3 lub pół(jeśli jest mały) banana i wrzucam do blendera, zalewam to mlekiem przygotowanym ze 150 ml wody i miksuję. Wychodzi pyszny koktajl z pianką ( ok 180 ml) . Hania pijąc go aż mruczy, ale nie daje rady wypić całości, więc reszta jest dla mamusi.

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
Asia wkońcu przestała się budzic w nocy. Teraz wiem, że budziła się przez ból brzuszka, Nutramigen pomaga Cieszę się strasznie.
Super, że brzuszkowe problemy Asi się skończyły.
A ten tekst kierowniczki...

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
dzien dobry,dla tych ktore niewudzialy wklejam swoja Nelcie
Śliczna jest i taka delikatna.

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Taaaa....
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
taaaaa...........
Może wasze dzieci nie dosłyszały jaka moda zapanowała na forum? Musicie im powiedzieć, że rodzice innych maluchów zaczęli lepiej sypiać i Wy też byście chciały.

Cytat:
To Twoje kubki smakowe musiały szaleć.
Co dobrego zjadłaś?

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Świetny jest! Przy tym lustrze wygląda niczym Spiderman.

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Domka tez widzialam, bardzo zwinny jest i bedzie z niego chyba duzy chlopak. Natka nie opedzisz sie od kandydatek na synowe
No już jedna chętna czeka.
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
U ortopedy dobrze. Uf. Dziękujemy za kciuki i życzonka
Chyba bierze mnie choróbsko, mam dreszcze i brak siły.
humor też nie dobry..
Wszystkiego najlepszego dla Sary!
Zdrówka dla Was obu.

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Moja walka z babcia trwa. Wczoraj była w dobrym humorze, dużo jadla, nawet udało mi się wyprowadzic z pokoju. A dziś zastałam ją rano jak jedną wielką rozpacz, w nocy wymiotowała, rano po sniadaniu też, nie mogła nawet na moment wstać... Teraz już lepiej...
Biedna babcia , a Ty pewnie przemęczona...

U Nas dzisiaj wielki come back Marudelli Jęczysławy... Do tego Hania ślini się strasznie i nauczyła się pluć- nie muszę mówić jak wyglądałam podczas obiadku? Jedynym plusem jest to, że apetyt lepszy niż wczoraj.

Piwnooka, i co tż wybrał się z Helenką do kina?
Stary 2012-03-21, 20:19   #385
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Zamówiłam fotoobraz dla taty, bo jedziemy tam na Wielkanoc. Mam nadzieje że ładnie zrobia.... Dałam ta fotke jak Sarka zjada perły
napewno bedzie boooski

carmelko prosilam cie gdzies na stronach wczesniejszych o linka do tych klockow co kupilas ale chyba nie doczytalas
Stary 2012-03-21, 20:20   #386
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
A Aniu kochana jakoś tak mnie smętny nastrój złapał. Miło, że pytasz.
Ale smęty wsio, zapraszam na racuchy
chętnie zostało coś?
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a poradzicie cos na pękające pięty, bo ja juz nie wiem co mam robić?
Po ciąży mi sie takie zrobiło i nie daje już rady a zaraz wiosna.
moczenie, ścieranie, np jakiś peeling, i dobry krem - ostatnio kupiłam rossmanowy i bardzo mi pasuje o TAKI
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

Ja na 3 sekundy

witaj!!!

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
A propos teścia, tak mnie wkurzył, po "rozmowie" z nim na działce, wróciłam do domu z takimi plamami na szyi, klatce z nerwów, że już dawno tak nie miałam teściowa da mu popalić i tż też, bo oczywiście się poskarżyłam
fajnie że teściowa po Twojej stronie
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
pozatym zadrapalam swoje dziecie w zabawie kolo oczka i az mu kropeczka z krwia sie pokazala
zla matka jestem
i plakal bidoczek
nie jesteś!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:23   #387
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marzenko a co robimy z niedzielą?

My jutro z B lecimy do h&m mamy kupon rabatowy może cosik kupimy.
Ponoć te kupony maja też być w prasie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:24   #388
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
nie jesteś!
nie lituj sie nad złoczyńcą

brumek - wyskakuj z paska zmiana warty
Stary 2012-03-21, 20:26   #389
meszsares
Zadomowienie

bry
dzis juz lepiej chodzi net, choc jak zwykle ogolnie do d....

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
A mój mąż wczoraj znowu próbował mnie przekonać, jaką ja "krzywdę" wyrządzam jego mamie - przynajmniej ja to tak odebrałam Nawet specjalnie nie próbowałam z nim dyskutować - zmęczona, niewyspana pewnie powiedziałabym znów coś za dużo. Tyle się dzieje nieprzyjemnych sytuacji, a dla niego wspólne mieszkanie to nadal świetne rozwiązanie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
mały dostał niekapek jak skończył pół roczku i do tygodnia zakumał o co chodzi teraz sam sobie bierze i pije jak ma ochotę
moja Blana tak samo - jak pije to tylko z niekapka i coraz lepiej jej to wychodzi

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja się melduję w nowym wątku
wróciałm do pracy .... cierpię
jeszcze chciałam napisać,że niektóre miały pretensje że nie wrzuciłam zdjęcia, a niektóre z Was nawet nie ujawniły jak mają na imię .... to też nie w porzątku

co do imienia - ja rozmyslnie nie podalam swojego, bo ... mialam swoje powody, powiem tyle. Ale za to z Klubie zamiescilam zdjecie wiec czuje sie rozgrzeszona

Patiku - brawa dla Sary, dzisiejszej solenizantki

Cytat:
Napisane przez piwnooka77 Pokaż wiadomość
a jaki macie ten niekapek?
ka mam narazie LOVI taki treningowy z miekkim ustnikiem, mozna kupic w Rossmannie, bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
hej musze Wam cos napisac, bo sama pod nosem się śmieję,
jak wiecie moja Nati chora i odciągałam katarek frida a Oliwka to widziała i z takim przerażeniem i obrzydzeniem powiedziała " Boże ty to jesz?", no myślałam ,że się posikam

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
Dawid mi strasznie ulewa, normalnie chlusta
przyczyn może być kilka, od kilku dni podaję bebilon2, jesteśmy w trakcie ekspozycji na gluten, codziennie nowe obiadki....

czy to normalne żeby tak ulewał po skończonym 7 miesiącu?
o szlag! moja skonczyla ulewac jak podalam cos innego niz UU...
poza tym mowi sie, ze to przechodzi jak dziecko siedzi... ale jak jest naprawde i co to za przyczyna..

Cytat:
cudownie!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Chyba bierze mnie choróbsko, mam dreszcze i brak siły.
humor też nie dobry..
no no no chorobsko i zly humor - sio!

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Umówiłam się na 20stą na pizzę z koleżanką. szczerze to nie mam ochoty iść. Nie lubię jeść tak późno pizzy bo później się męczę....

Zmęczona jestem.
nie dziwie sie, po calodziennej domowej harowce czlowiej ma ochote tylko walnac sie do lozka...

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Cięzko z nia kurcze, wczoraj dopiero o 21 wzielam sie za sprzatniecie domu.
ale Ty dzielna jestes..

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2012-03-21 o 20:31
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:33   #390
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
carmelko prosilam cie gdzies na stronach wczesniejszych o linka do tych klockow co kupilas ale chyba nie doczytalas
http://allegro.pl/fisher-price-klock...159442725.html

Cytat:
mamy kupon rabatowy może cosik kupimy.
Ponoć te kupony maja też być w prasie
co za kupony

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości