|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Smerfetko, od liczenia kcal można się niezdrowo uzależnić, potem wszędzie widać latające cyferki i dużo rzeczy się sobie odmawia mimo, że są zdrowe przez to że mają tyle kcaaal. ja się ostatnio opychałam i podjadałam, a dzisiejsza wielka owsianka to wyjątek ;p zazwyczaj jem mniejszą trochę i mniej kcal... mam nadzieję, że w przyszłym tyg będzie to 57, przecież tak szybko tłuszcz się nie tworzy, więc to na pewno woda
a na pewno nie zjadłam 7000kcal w nadmiarze, żeby ten 1kg tłuszczu powstał nie będę też popadać w paranoję, a czuję, że jestem już i tak bardzo zadowolona ze swojego ciała i jeszcze komplement kolejny wpadł, ze schudłam, aż mi głupio już ich słuchać ![]() dziękuję też Tobie za komplement ![]() a ja nic nie robię z moim cellem ;p co prawda nie jest już go dużo i widać go albo jak skaczę/biegnę albo jak ścisnę nogi, za to TŻ mi powiedział, że na tyłku mi znikł ale faceci są ślepi, więc i tak nie wierzę do końca ;Paż z ciekawości poszukam tych stopni cellulitu :P a na łydkach cell się ma od noszenia szpilek, ja kocham i często noszę... ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
zrób sobie owsiankę z odżywką - to jest dopiero pycha będziesz miała mleko waniliowe i w tym owoce, no miód i nawet słodzić nie trzeba dodatkowo, bo sama ta odżywka jest słodka ja musze mierzyć łyżkami i 30g to ok 3 dużych łyżek ;p ale zazwyczaj daję tylko 2 łyżki ;pja chyba jestem w Twoim wieku, bo jak piszesz licencjat to jesteś z rocznika '90? ;> mylę się? a piesek nie mój, ale kiedyś na pewno sobie pieska kupię ![]() i btw, Ty masz super te jadłospisy, powinnam jeść jak Ty to może zaczęłabym chudnąć xD aaa, woda z tego szpinaku nigdy nie odparuje... i musiałam zrobić sobie sałatkę grecką, bo awokado nie miałam ale na pewno przepis z tuńczykiem i awokado wykorzystam! ;D
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-21 o 16:33 |
|
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
ja tez sie was pytalam co z ta guma?
ale nie uzyskalam odpowiedzi ja bym sobie chciala jakas tania kupic, bo bez tego przyrzadu to nie zrobimy core20, a nie usmiecha mi sie wydawac 40zl na to
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Po obiedzie zrobiłam 700 na skakance, 30x nożyce i 60 na agrafce.
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej Wam ja już po zajęciach, dzięki za kciuki, zaliczę raczej jeszcze 2 dni i weekend jutro pechowy czwartek, nie mogę się złamać i nie zrobię tego, nie tym razem! |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I też będę dodawała mniej do koktajlu jednak.Właśnie zjadłam podwieczorek - serek ze słonecznikiem, miodem otrębami siemieniem, dojadłam miseczkę z masłem orzechowym i odżywką, bo chciało mi się czegos słodkiego... No to jesteśmy w tym samym wieku, fajnie . Ten pies to Golden, mam rację?Ja chyba muszę je zmniejszyć ilościowo, bo stoje w miejscu niestety. Chyba, że to woda
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
to ja dziewczęta rok młodsza od Was, za równe 3 tygodnie 21 lat mi stuknie, oczko
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2012-03-21 o 17:17 |
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Little jesteś przed okresem
to na pewno woda, zważ się po nim. ja biorę tabletki i okres mam mieć dopiero za 2 tygodnie i do tego czasu muszę wrócić do mojej wagi 57kg i musi się udać, bo i tak jestem prawie pewna, że te +2kg to w większości woda, no a przynajmniej mam wielką nadzieję ;pfajny podwieczorek ;D mi obiad za późno wpadł, więc już tylko kolacja ok. 20 będzie ten placek otrębowy z wędzonym łososiem posmarowanyyy serkiem homo z cytrynką... ja kocham ryyyby, wszelkie i pod każdą postacią ;p muszę spróbować też owoców morza koniecznie
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
witam popołudniowo
ja dziś w pracy, dietkę trzymam grzecznie rano parówka-taka z szynki ![]() na obiad zupka jarzynowa potem popijałam koktajl z banana jabłka i grapefruita-mega gęsty mi wyszedł a na kolację planuje jajecznicę jestem w pracy więc mam dużą dawkę ruchu biegam po schodach tam i z powrotem- windy nie tykam
|
#1179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale głupia musiałam wejść na tę wagę Teraz motywuję się by wyjść pobiegać, bo chyba się trochę uspokoiło na dworze, za dużo emocji się we mnie kotłuje, trzeba to rozładować, i to szybko ![]() Fajny, ale sporo, i nadprogramowa ta druga miseczka . No cóż, przed okresem jestem
|
|
|
|
|
#1180 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suuuuuuper Kochana! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Idę biegać, mam ochotę później na 40 Stretch z TF. Przynajmniej porządnie się porozciągam
|
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Dawno nie pisałam ale cały czas Was czytam. Można powiedzieć że trzymam się diety a i z ruchem nie jesat najgorzej. Właśnie jestem po 30min bieżni 10 twisterka i 15 różnych na brzuchol
Mam pytanko: czy zjedzenie dużej łyżki kaszy manny z szklanka mleka to duuuzy grzech, czy to prawie jak owsianka? Widziałam zdjęcia które wrzuciłyście ![]() zazdroszczę Wam figur. Ja przy Was to Pozdrawiam |
|
|
|
#1183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja noszę rzadko, bo za bardzo niecierpliwa jestem i lubię szybko chodzić, a i tak mam. Ale moja mama ma cellulit chyba dosłownie wszędzie więc można to zwalić na geny. Nie pobiegałam dzisiaj, ale za to przećwiczyłam 1h callaneticsu i poćwiczę jeszcze trochę z hula hopem.
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Pobiegane 45 minut, porozciągane 40 minut - świetne to rozciąganie swoją drogą
![]() Idę po tuńczyka, potem kąpiel i nauka ![]() Tak sobie myslę, może dałoby się jakoś fajnie rozciągać mięśnie nóg, łydek przy użyciu tych gum gimnastycznych..trzeba poszukać ćwiczeń
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-21 o 20:45 |
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
kobietki co cwicza ze mna a6w, jak tam motywacja i checi?? u mnie coraz gorzej, wczoraj byl polmetek, szkoda teraz by bylo to zaprzepascic, ale juz tak nudza mnie te cwiczenia ze ledwo co robie
|
#1186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze i ja dziś poległam
Wpadło mi z 5 małych pyszingerów które sama robiłam i jak sobie pomyślę czym były przekładane to aż płakać mi się chce masa była z całej kostki margaryny, 2 łyżki kakao, pół szklanki mleka, pół szklanki cukru i 2,5 szklanki mleka w proszku no masakra no nic jutro już będę grzeczna ![]() Cytat:
Cytat:
no to za jutro ![]() Cytat:
[QUOTE=(:tysia ;33059766]Brawo! Jeszcze przed okresem? Suuuuuuper Kochana! oj nie nie ja w trakcie w sumie ostatni dzień dziś był przed okresem wagę miałam kg większą niż teraz.... Kurka co ja będę gorsza też dodam zdjęcia z niedzielnej wycieczki
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Little, pięknie dziś się oćwiczyłaś
![]() Aso, póki co ja jestem na 7 i jakoś daję radę ale właśnie słyszałam że im się dłużej robi tym coraz gorzej bo są dłuższe i monotonne ale tak jak powiedziałaś szkoda zaprzepaścić tego do czego już doszłaś. Jeu, zapomniałam przedtem dodać że ma takie same okularki
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
smerfetka, ładna kobietka z Ciebie
.Ja chcę w góóóóóóóóóóóóóóóry !! Gdzież to? No, oćwiczyłam się, oćwiczyłam...nie wiem co prawda czy jutro rano wstanę z łóżka po tym rozciąganiu ale cudownie się czułam po tym treningu .Przymierzyłam dziś gacie od stroju kąpielowego(tego o którym pisałam, że to I cel , tyłeczek jest trochę uniesiony i bardziej jędrny , co mnie jeszcze bardziej cieszy, bo przed @ jestem zazwyczaj taka nabita bardziej . Niech już ta @ przyjdzie i ucieka jak najszybciej ode mnie! Właśnie układam sobie jadło na jutro, będzie mi łatwiej trzymać się, kiedy będę miała plan
|
|
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
smerfetka2808 ja w tym roku 23, piekne widoki mialas za soba? a gdzie takie zdjecie widokowe zrobilas??
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Little, Aso, a ta fotka to jest zrobiona w małej miejscowości koło Rożnowa a mianowicie Witowice Górne
moja babuszka tam mieszka Little, eh ta @ dobrze że odemnie sobie już poszła widocznie do Ciebie ja tam jak ułożę jadłospis to i tak się go nie trzymam więc wolę nie układać i jeść to na co mam ochotę a na koniec dnia podsumowanie
|
#1191 |
|
amor vincit omnia
|
mam tuńczyka, jajka, ogórki konserwowe, trochę kukurydzy... myślę nad sałatką... podpowiecie coś?
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dodasz np. jakis jogurt naturalny, hmm..może kaszę, albo makaron(?), przyprawisz i danie gotowe ![]() smerfetka, pięknie, zazdroszczę! Ja bym musiala się na cały dzień wybrać by podziwiać takie widoczki... Miałam się uczyć, ale tam mi się spać chce, że chyba zaraz się położę.. Plan na jutro, którego MUSZĘ się trzymać Rano: szklanka wody z cytryną Ś: owsianka (3 łyżki płatków, 2 łyżki otrąb, łyżka siemienia zalane wodą) z miodem, bananem, twarożkiem chudym i wiórkami kokosowymi 3 dzień TurboFire+ 40 minut hh IIŚ: jajecznica z 2 jaj smażona na odrobinie oleju rzepakowego z chipsami wędlinowymi + kromka chleba wieloziarnistego O: pierś z indyka + surówka z marchewki, ananasa i jogurtu naturalnego P: serek homo z mielonym siemieniem, otrębami, miodem, slonecznikiem i orzechami mielonymi. K: sałatka z tuńczyka wsw i ogórka konserwowego. |
|
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gotowe ![]() Cytat:
![]() Ohoho fajne jedzonko
|
|
#1194 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, no będzie jak znalazł
za mną też tak chodzi tuńczyk muszę w końcu go kupić i sobie zrobić Aso, Little, strójj ale jak będzie 10dzień a6w to robię zdjęcia i zobaczymy czy coś ruszyło z brzucholem mym czy nie i ostatniego marca mierzę się cała i zobaczymy ![]() Dobra uciekam dziewczynki ![]() dobranoc
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-03-21 o 23:11 |
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka- zakochałam sięw Twoim zdjęciu
Tak w ogóle to hello Wam mówię !Mam dziś na 8;55, tylko 3 lekcje, bo później rekolekcje, ale wstałam rano, bo o 8 idę na ciuchy, wczoraj upatrzyłam sobie fajne spodnie, które zwężę i myśle, że będą super, wyższy stan, za 3 zl chyba, mam nadzieję, że nikt ich nie kupił od wczoraj Muszę zacząć jeść, tzn starać się kolacje tylko białkowe, bez żadnych bułeczek, chlebka, bo trudno mi chudnąć przez węgle na wieczór. Pamiętam, że jak jadłam tylko białko większą część dnia miałam ładny brzuszek, prawie nie wydęty Miłego dnia ;* Dziś postaram urozmaicić swoje jedzonko Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2012-03-22 o 06:29 |
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Cholera no, zważyłam się i waga cały czas stoi w miejscu
Bez sensu, schudłam niecałe 1,5kg i co? Już tak zostanie?
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
hejooo
MissTransept cierpliwości! waga ruszy prędzej czy później![]() Dzovana ja już od 11 marca nie jem pieczywa na kolację, wczoraj jadłam ciemną bułkę, 0 19, ale potem po 23 przekąsiłam warzywka, bo poszłam spać 00:30, więc tak. Dziewczyny wróciła mi motywacja do świąt ponad 2 tygodnie, to postaram się ładnie trzymać, muszę
|
|
|
|
#1199 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
Cytat:
za ćwiczonka i za zdjęcia Cytat:
![]() a oglądanie czasem takich "większych" osób wpływa pozytywnie na człowieka, myśli sobie, że jeszcze nie jest z nim aż tak źle Cytat:
ja wczoraj również 700 + twister + skakanka Cytat:
byle tak dalejCytat:
![]() Cytat:
![]() wcale nie jesteś stara dupa!! ja jestem starsza niż ty ![]() a fotka i widoczki super ekstraśne Cytat:
za efektyCytat:
Cytat:
i tak trzymać, trzymam kciukasy ![]() miłego dnia, u mnie dziś słoneczko od rana więc pałajmy dobrym nastrojem, nie poddawajmy się, a jak się potkniemy, to głowa do góry, pierś do przodu i dalej |
|||||||||
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Pstra oddaj słoneczko
u mnie pochmurno to będzie dobry dzień, tak czuję wracam do Was |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

a na pewno nie zjadłam 7000kcal w nadmiarze, żeby ten 1kg tłuszczu powstał
nie będę też popadać w paranoję, a czuję, że jestem już i tak bardzo zadowolona ze swojego ciała i jeszcze komplement kolejny wpadł, ze schudłam, aż mi głupio już ich słuchać 

ale faceci są ślepi, więc i tak nie wierzę do końca ;P
, a jeszcze caaaaałą chatę okien do umycia miałam; 40 minut hh
ale na pewno przepis z tuńczykiem i awokado wykorzystam! ;D

[COLOR="Silver"]
to na pewno woda, zważ się po nim. ja biorę tabletki i okres mam mieć dopiero za 2 tygodnie i do tego czasu muszę wrócić do mojej wagi 57kg 

więc jutro będzie z chłodzącym
masa była z całej kostki margaryny, 2 łyżki kakao, pół szklanki mleka, pół szklanki cukru i 2,5 szklanki mleka w proszku no masakra
no nic jutro już będę grzeczna
za jutro
Bez sensu, schudłam niecałe 1,5kg i co? Już tak zostanie?
u mnie pochmurno