|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() http://decorisus.pl/p/2/312/5148/Ksi...2/krp/kwg.html |
|
|
|
|
#932 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepsze ![]() Cytat:
jest lubiane, u nas na pewno będzie, niech każdy ma wybór - jak zostanie to nie problem poduszeczki mi się nie podobają więc nie Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zadowolona jesteś z jej wykonania? Cytat:
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-03-22 o 11:27 |
||
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
To mu napisz żeby Ci sprzedał poza Allegro
Ja bym nie odpuściła
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jego sklep poza allegro i napisane jest, że sklep zawieszony do odwołania i żeby nie składac zamówień
![]() trudno szukam dalejja już sama nie wiem czego chcę, wszystko mi się podoba i nic zarazem
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
gregia z wykonania jestem bardzo zadowolona
![]() Księgę znalazłam na targach i właśnie wydała mi się taka porządna ![]() Mam zdjęcia z odbioru sukni Jutro się pochwalę ![]() Mam też do Was pytanie techniczne ![]() Jak mam na sobie suknię i nie jest podpięty tren tylko pięknie sobie leży za mną i mnie zachwyca wszystko jest ok ALE jak zostanie podpięty cały ten materiał usztywniający leci mi na nogi i drapie Myślicie, że już po Kościele, wsiadaniu i wysiadaniu z naszego mega wielkiego autka i wnoszeniu na salę przez próg mogę sobie założyć halkę z kołem? Byłoby super Tyle, że ja nie wiem za bardzo jak to działa... Czy po prostu na zasadzie spódnicy czy trzeba to przyszyć do sukni i dlatego ten plan jest niewykonalny? ![]() Pomocy
Edytowane przez tartetka Czas edycji: 2012-03-22 o 12:03 |
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
Jestem dziewczęta
![]() miałam ogromną przerwę, ale wróciłam no i mam nadziej, że od dziś zawsze znajdę chwilę, żeby się do Was odezwać ![]() Pewnie większość Was w ogóle nie zauważyła mojej nieobecności, ale są też takie dziewczęta które o mnie pamiętały DZIĘKUJĘWitam wszystkie PMki które zawitały do naszego wątku pod moja nieobecność .Straszne zawirowania dziewczęta dzieją się w moim życiu, dlatego też przygotowania to TEGO DNIA niestety zeszły na dalszy tor nad czym bardzo ubolewam![]() w sumie to w przygotowaniach stanęliśmy w miejscu. Na początku kwietnia już sobie obiecaliśmy, że kupimy w końcu zaproszenia bo nadal tego nie zrobiliśmy a o księdze gości to nawet jeszcze nie myśleliśmy poza tym nie mam jeszcze butów do ślubu, co prawda cały czas szukam i nie chce żadnych "wymyślnych" ale mam głowie jak dokładnie mają wyglądać a nigdzie takich nie widziałam A nie przepraszam, mam już nieco więcej niż ostatnio, bo na dzień kobiet od TŻ dostałam biżuterię którą sobie upatrzyłam do ślubu tylko czekałam na przypływ gotówki. Poza tym mam też sukienkę i buty na poprawiny. buziaki Kochane Aha i jeszcze raz dziękuję, baaardzo podniosło mnie to na duchu (wie kto i wie za co) |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
aisak42 - Ja mam takie kolczyki i wyglądają cudowni na żywo. Dostałam je od TŻ na urodziny. Od początku wiedziałam że założę je na ślub.
|
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Tartetka, czemu dopiero jutro?! Dzisiaj dawaj!!!
co do halki to wydaje mi się, że jest osobną częścią ale nie mam pewności. Pogadaj z babkami w salonie co można z tym fantem zrobić. Jeśli po wnoszeniu na salę zdecydujesz się na halkę z kołem, to pamiętaj, żeby było małe, błagam
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koło będzie najmniejsze jakie się da (jeśli w ogóle) ![]() Ma pełnić tylko funkcję zapobiegającą drapaniu |
|
|
|
|
#942 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślubujemy w tym samym dniu i o tej samej godzinie No i fryzurkaaaa śliczna! Tylko bukiet nie bardzo mi się podoba Ja też planuje mieć kolor przewodni róż . Dziewczyny co do alkoholu to ja znowu uważam że wesele to wesele i my mamy tylko wódkę i wino w pierwszy dzień. Na drugi będzie jeszcze piwko (na kaca ) Ale żadnych drinków czy innych alkoholi nie planujemy bo to dla nas strata kasy Myślę że ludzie jak idą na wesele to wiedzą że będzie wódka i nie wybrzydzają.. Poza tym nigdy się wszystkim nie dogodzi.. Ale to tylko moje zdanie.tartetka pokaż foty!!! Ta przymiarka już lepsza? (sądząc po Twoim humorze )
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja sie musze pochwalić ![]() wygrałam bukiet ślubny w takim tam konkursiku pierwszy raz w życiu, ciesze sie jak dzieciak |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak to jest z tym aktem urodzenia z USC? Czy jak biorę ten akt z Urzędu to muszę Pani powiedziec, że jest mi potrzebny do zawarcia Sakramentu Małżeństwa czy biorę tylko skrócony akt ur
i ile taki akt kosztuje?---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym,że jutro po pracy jadę od razu na uczelnię, w sobotę i niedz. również od rana do wieczora. w tym w niedz. mam egzamin.....w pon. mam szkolenie, wtorek przeprowadzam audyt w firmie, środa i czw. znowu szkolenie a w pt. audyt zewnętrzny już nie mogę się doczekać następnego weekendu!!Na dodatek w sobotę u nas w parafii jest spowiedź a ja mam kurcze zajęcia na uczelni......czy u Was też są karteczki do spowiedzi wielkanocnej?? Chyba będę musiała poświęcić jakieś 3 godz. zajęc i iść do spowiedzi.....nie wiem kiedy by kartka z innej parafii (jakbym poszła do innego kościoła się wyspowiadać) doszła do mojej...... ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
mi się wydaje, że fajnie będą wyglądać....sama się nad takimi zastanawiam, ale bez perełek, z samymi kryształkami.....jak sobie zrobię to się pochwalę ![]() aaa...ja bym nie brała delikatnych, chyba, że Ty lepiej czujesz się w delikatniejszych to się zastanów ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Taretka ładna księga ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Zawsze coś do przodu
|
|
#948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wnioskuje wiec, że pani z urzedu bedzie bez różnicy (chyba ze musi zapisac w jakim celu go wydaje) i z tego co pamietam moj TZ placił 30lub35zł (teraz spi, wiec sie nie dopytuje) i przypominam, że jeżeli, któreś z Was urodziło się w mieście, w którym bierzecie ślub to nie musi takiego odpisu dostarczac, bo akt urodzenia jest na miejscu w USC |
|
|
|
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
aisak42 ładna suknia i fryzurka też mi się podoba
Co do innych alkoholi, t omy też zamierzamy wystawić - ale chyba tylko winko - na stole obok (taki właśnie kącik kawowy) Tak jak qmpela86 uważam, że to byłoby dla nas kolejne obciążenie finansowe, a idąc na wesele i tak każdy nastawia się na wódkę. ewula87 witamy z powrotem duvala gratuluję! ![]() Muszę Wam się pochwalić, że dziś kupiliśmy garnitur dla TŻa! Jestem bardzo szczęśliwa, a do tego jak go zobaczyłam w garniturze z koszulą to
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
qmpela86 - nad bukietem się jeszcze zastanawiam, więc to nie jest pewne..
dziś przymierzałam w divie takie kolczyki http://www.divapoland.pl/kollekcii/m...-mademoiselle/ i podobny do tego naszyjnik tylko pojedyńczy http://www.divapoland.pl/kollekcii/m...-mademoiselle/ co o tym myślicie? a tak w temacie, to my będziemy mieli drink bar, bo TŻ się uparł więc będzie, a z tym aktem urodzenia to nie może być ten co go mam w domu czy musi być jakiś specjalny "świeży"? |
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czytałam na innych forach, że dziewczyny płaciły 22zł.Cytat:
|
|
#952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do moich przejść to tak... przeżyłam szukanie nowej pracy, nowego mieszkania który teraz musi być moim domem nawet nie umeblowanym jeszcze a to wszystko 350 kilometrów od mojego domu rodzinnego, rodziny i przyjaciół. Jestem tylko, a może aż z TŻ. Co prawda jesteśmy tu cholernie samotni, mamy tylko siebie, póki co zero znajomych i takie obce wszystko ale żyjemy nadzieją że najgorsze już za nami
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię Tobie to JA mieszkająca 1000km od kraju
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
gregia to taki sam odpis jak wszędzie
![]() wesola84, duvala gratulacje ![]() Załączam foteczki z przymiarki ![]() Tragicznej jakości i robione od dołu co sprawia, że wyglądam jakbym miała wielgachny tyłek ale co tam Usprawiedliwię się tym, że to zwężane 36
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie wyglądasz cudowny tren, piekna , zgrabna dziewczyna
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie lubię już tego miejsca mam nadzieję, że się to zmieni...
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czesto jest tak,ze chcemy to co maja inne osoby...i tu nawiazuje do Twoich obojczykow,ktore Cie wkurzaja,a ja chcetnie bym sobie takie "pozyczyla" bo moje ledwo co widac,a takie wystajace kojarza mi sie ze "szczuplizna" ![]() a co do Twojej sukienki...jak calineczka malutka w niej wygladasz |
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówie do tż, że może za 5-8 lat wrócimy, tylko czy wtedy odnajdziemy sie po takim czasie w PL?
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-03-22 o 20:20 |
|
|
|
|
#960 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja np miałam stary tzn akt ur z 2004 r i pani pozwoliła mi tylko wieść opłatę skarbową na usc z otwocka i nie musiałam jechać już tam ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

jakie wy macie kupione/upatrzone księgi gości

klik!
Ja bym nie odpuściła 
poza tym nie mam jeszcze butów do ślubu, co prawda cały czas szukam i nie chce żadnych "wymyślnych" ale mam głowie jak dokładnie mają wyglądać a nigdzie takich nie widziałam