Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 07:49   #1291
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Dzień dobry
Wreszcie wstałam wcześniej muszę się zmobilizować do wstawania o 8-8.30 bo cały dzień mi między palcami przelatuje
Stary 2012-03-22, 08:22   #1292
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
kupiłam w Biedronce to serum różowe do biustu za 6,99zł niestety, zbyt późno się obudziłam i to było ostatnie (na cellulit już nie było) ale jutro/pojutrze planuję napad na mniej uczęszczaną Biedronkę były też masła BeBeauty za 4,99zł, ale że mam inne mazidła to nie wzięłam, chyba że przecenią jeszcze bardziej to wezmę Azję to podobno najładniej pachnie
Jak dla mnie te balsamy strasznie smierdza. Wachalam wszystkie (nie w sklepie) i Azje przygarnelam, a teraz nie moge tego zuzyc bo zapach jest strasznie duszacy i mdlacy. Radze najpierw gdzies powachac, bo ten zapach niewielu osobom z mojego otoczenia sie podoba..
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Po za tym, byłam dzisiaj u dermatologa. Moja teoria się potwierdziła, mam brodawki płaskie Na szczęście nie jest ich dużo więc jestem dobrej myśli. Leczenie niestety jest kosztowne. Dostałam receptę na tabletki antywirusowe (nazwy niestety nie jestem w stanie rozszyfrować), na twarz mam stosować aldarę (zakupić mam 3 saszetki), na dłonie i łydkę lakier Vericaust i maść (tutaj też nie rozszyfruję).
Do tego na zmiany trądzikowe żel Epiduo i nawilżacz Cepathil MD. Dodam że atak wysypu mi się skończył, goi się ostatni pryszcz, jednak zostało mi kilka przebarwień, mam nadzieję że Epiduo i Capathil dadzą rady.
Koszt tego co muszę kupić ok 400 zł ale z brodawkami nie ma żartów bo bardzo szybko się rozprzestrzeniają i wolę walczyć teraz niż później, kiedy to będzie ich znacznie więcej.
Trzymam kciuki, zeby szybko zeszlo i niezle oko masz, ze trafilas z teoria. Strasznie drogie jest leczenie dermatologiczne, ale akurat na zdrowiu nie ma co oszczedzac. Daj znac jak idzie kuracja

Caate i loluska, piekne wlosy

Wczoraj bylam w Naturze z tz, i pytam babke czy maja matujacy top coat. Kobieta zrobila taka mine jakbym w obcym jezyku do niej mowila. tlumacze wiec ze chodzi mi o lakier nawierzchniowy, ktory matuje paznokcie/lakier kolorowy. Pokazalam jej nawet swoje pazury, bo akurat kolezanka w szkole robila mi tym. Oczywiscie stwierdzila, ze takiego czegos w ogole nie ma. A po chwili wciska mi jakis lakier z catrice w mlecznym kolorze z rozowymi refleksami i mowi "Moze tym da sie takie cos zrobic". No rece mi opadly... Dziewczyny, essence wycofalo ten matt top coat?? Bo w szafie nie widzialam. A z jakiejs innej firmy mozna kupic??

Piekna pogoda u mnie, i chyba wybiore sie do lumpka. Musze kilka spraw zalatwic i do apteki wstapic bo wysypalo mnie na brodzie i kolo ust Co polecacie na podskorne pryszcze? Masc cynkowa, ichtiolowa, acnefan nie daja rady. Chyba tribiotic kupie.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:25   #1293
la_chica
Raczkowanie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Jak dla mnie te balsamy strasznie smierdza. Wachalam wszystkie (nie w sklepie) i Azje przygarnelam, a teraz nie moge tego zuzyc bo zapach jest strasznie duszacy i mdlacy. Radze najpierw gdzies powachac, bo ten zapach niewielu osobom z mojego otoczenia sie podoba..

Wczoraj bylam w Naturze z tz, i pytam babke czy maja matujacy top coat. Kobieta zrobila taka mine jakbym w obcym jezyku do niej mowila. tlumacze wiec ze chodzi mi o lakier nawierzchniowy, ktory matuje paznokcie/lakier kolorowy. Pokazalam jej nawet swoje pazury, bo akurat kolezanka w szkole robila mi tym. Oczywiscie stwierdzila, ze takiego czegos w ogole nie ma. A po chwili wciska mi jakis lakier z catrice w mlecznym kolorze z rozowymi refleksami i mowi "Moze tym da sie takie cos zrobic". No rece mi opadly...
Dzięki w takim razie się rozejrzę może ktoś ma i powącham

A o paniach z Natury krążą już legendy
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:42   #1294
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Niestety to prawda, chciałabym żeby to były legendy...

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:45   #1295
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

Trzymam kciuki, zeby szybko zeszlo i niezle oko masz, ze trafilas z teoria. Strasznie drogie jest leczenie dermatologiczne, ale akurat na zdrowiu nie ma co oszczedzac. Daj znac jak idzie kuracja

Wczoraj bylam w Naturze z tz, i pytam babke czy maja matujacy top coat. Kobieta zrobila taka mine jakbym w obcym jezyku do niej mowila. tlumacze wiec ze chodzi mi o lakier nawierzchniowy, ktory matuje paznokcie/lakier kolorowy. Pokazalam jej nawet swoje pazury, bo akurat kolezanka w szkole robila mi tym. Oczywiscie stwierdzila, ze takiego czegos w ogole nie ma. A po chwili wciska mi jakis lakier z catrice w mlecznym kolorze z rozowymi refleksami i mowi "Moze tym da sie takie cos zrobic". No rece mi opadly... Dziewczyny, essence wycofalo ten matt top coat?? Bo w szafie nie widzialam. A z jakiejs innej firmy mozna kupic??

Piekna pogoda u mnie, i chyba wybiore sie do lumpka. Musze kilka spraw zalatwic i do apteki wstapic bo wysypalo mnie na brodzie i kolo ust Co polecacie na podskorne pryszcze? Masc cynkowa, ichtiolowa, acnefan nie daja rady. Chyba tribiotic kupie.
Mnie Azja kusi ale nie wąchałam. Mam Afrykę i mi się podoba

Nie kojarzę żeby w Naturze był matowy top coat ale może w koszyczkach wyprzedażowych poszukaj
Stary 2012-03-22, 10:32   #1296
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie

Dzięki w takim razie się rozejrzę może ktoś ma i powącham

Tylko na jakiej zasadzie oni przyjmuja takie kobiety Kiedys tez pytalam o jakis krem i oczywiscie nikt nie wiedzial o co mi chodzi.
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Mnie Azja kusi ale nie wąchałam. Mam Afrykę i mi się podoba

Nie kojarzę żeby w Naturze był matowy top coat ale może w koszyczkach wyprzedażowych poszukaj
Moze ja mam jakis dziwny gust zapachowy. Dla mnie te zapachy sa ciezkie. Za to uwielbiam zapach tego balsamu z eveline z pompką mango i olej kokosowy

Taki top z essence byl na 100%, ale moze wycofali https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-top-coat.html
Stary 2012-03-22, 11:14   #1297
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko na jakiej zasadzie oni przyjmuja takie kobiety Kiedys tez pytalam o jakis krem i oczywiscie nikt nie wiedzial o co mi chodzi.

Moze ja mam jakis dziwny gust zapachowy. Dla mnie te zapachy sa ciezkie. Za to uwielbiam zapach tego balsamu z eveline z pompką mango i olej kokosowy

Taki top z essence byl na 100%, ale moze wycofali https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-top-coat.html
Ten top na pewno wycofali już dawno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 11:53   #1298
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

wycofali go jeszcze na wakacjach Bo pamietam ze kupiłam a tego samego dnia na jakimś blogu było napisane że wycofują go
Stary 2012-03-22, 13:33   #1299
samaraNW
Zakorzenienie

witam

właśnie robię sobie obiad i rozmyślam, jak się odstresować, bo jutro wyniki z ważnego koła, a w innej grupie zdało bardzo mało osób...

u mnie w dwóch biedronkach same żele wyszczuplające i balsamy garniera, reszta wymieciona, więc nie skorzystam z obniżek. w pepco trampki tylko żółte, pomarańczowe i różowe, czyli nie moje kolory. no i trochę te trampki mało zachęcająco wyglądały, jakieś brudne były...

za to kupiłam sobie dwa żele do twarzy na dozie: best i fitomed.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 14:04   #1300
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
niebieską.
ooo a mnie różowa kusi

Kupilam serum do biustu. Szampon timotei bo dzisiaj w cerfurze duży jest za 5,99
Tenisówki rózowe, bawełnianą koszulkę na ramiączkach, lakier nyc czerwony w pepco
I 3 rzeczy w ciuchu;p które się już suszą
Stary 2012-03-22, 14:25   #1301
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ten top na pewno wycofali już dawno
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
wycofali go jeszcze na wakacjach Bo pamietam ze kupiłam a tego samego dnia na jakimś blogu było napisane że wycofują go
To ja jestem bardzo szybka Ale teraz chyba jest taki jak na tym blogu dziewczyna pokazuje http://kosme-tiki. blogspot. com/2012/03/lutowe-zakupy.html
No nic, juz kolezanka napisala mi ze przywiezie mi swoj bo i tak nie uzywa

Zakupy z mama nieudane, bo brzuch mnie zaczal bolec i wrocilam do domu. Kupilam tylko sweterek z mohito i w ross maske i peeling z tołpy. Ide dokonczyc robienie lancuszkow z wisiorkami z pogubionych kolczykow
Stary 2012-03-22, 14:46   #1302
samaraNW
Zakorzenienie

muszę sobie kupić kobaltowe rurki
Stary 2012-03-22, 18:37   #1303
samaraNW
Zakorzenienie

no i sobie kupiłam

co tu tak cicho
Stary 2012-03-22, 18:44   #1304
aasiaa1109
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
no i sobie kupiłam

co tu tak cicho
to pokaż podziel się tym widokiem

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:59   #1305
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne

caate

dziękuje za tak obszerną odpowiedź oj namęczyłaś się z buzią, ale teraz przynajmniej masz cerę do pozazdroszczenia
ja też odkąd pojawiły się problemy wycieram buzię papierowymi ręcznikami, nie nakładam pudru ani podkładu, jedynie korektor pod oczy i minimalnie na przebarwienia. Myje twarz żelem z nivea, bardzo mi podpasował, no i w tej chwili wieczorem epiduo, rano po umyciu żelem nakładam Cetaphil. Na dietę też uważam, mam nadzieję że wszystko się opłaci

A co do koloru włosów, to są to jeszcze pozostałości po farbowaniu przedsylwestrowym Schwarzkopfem Bardzo zjaśniał ale jeszcze nie do końca.

Twoje loczki jak zwykle

karolcia

dzięki Mnie to cięcie zaczyna coraz bardziej wkurzać akurat, już ostatnio prosiłam fryzjera o stopniowe schodzenie z trójkąta ale nie posłuchał Przez dosyć mocne cieniowanie jakie mam, włosy bardzo straciły na objętości. Ale za to lepiej sie układaja, cos za cos...

IwonciA, party,Maala_Czaarna

Powiem Wam że dziś te brodawki wyglądają tragicznie Przed zastosowaniem lakieru były prawie niewidoczne a teraz takie czerwono białe plamy. Nie wiem czy to tak ma wyglądać, ale niezbyt ciekawy widok Mam nadzieję że zejdzie ładnie i nie będzie blizn...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 69eae4420021304f4f1fc57e.jpg (32,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 554378_328659543867920_146811602052716_836366_1133425686_n.jpg (45,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lachon21-jpg.jpg (66,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54f0948e001840984f4e4a70.jpg (29,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 381610_245935372144762_243778305693802_612228_783922586_n.jpg (17,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418449_289596867778612_243778305693802_711884_2143989417_n.jpg (35,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 591415e38d95c10b0b22ca307f058db8.jpg (32,8 KB, 9 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:05   #1306
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dziewczynki, ja tylko na szybkosci

w asortymencie Essence jest cos takiego jak matujacy top coat - w nowej wersji znajduje sie w drugiej szafie i ma napis "soft touch effect". Z catrice rózniez byl taki top coat, ale chyba juz wycofany i nie zastapiany niczym nowym..
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:09   #1307
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

padam na twarz po dzisiejszym dniu, a tu jeszcze noc pełna hiszpanskich wrażeń - masakrejszyn.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:11   #1308
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
to pokaż podziel się tym widokiem
może dzisiaj wrzucę zdjęcie
na razie zabieram się za sprawozdania i zadania na jutro, a tak mi się nie chce
Stary 2012-03-22, 19:14   #1309
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
no i sobie kupiłam

co tu tak cicho
ja swoje kocham miłością bezgraniczną
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tylko na szybkosci

w asortymencie Essence jest cos takiego jak matujacy top coat - w nowej wersji znajduje sie w drugiej szafie i ma napis "soft touch effect". Z catrice rózniez byl taki top coat, ale chyba juz wycofany i nie zastapiany niczym nowym..
Też mi się tak wydaję, że widziałam go w szafie dzisiaj;p

kurcze zrobiłam pranie i poszłam na sznurek zebrać ciuchy patrze nie ma sukienki Zachodzę a ona leży na łóżku zapomnialam o niej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 19:36   #1310
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Niestety to prawda, chciałabym żeby to były legendy...
nie wiem czy czytałaś na jednym z blogów na blogspocie o aferze ze zdjęciem jednej z blogowiczek, Natura sobie je tak po prostu wykorzystała do celów własnych, promowali jakieś kosmetyki za pomocą tego zdjęcia

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Ja pytałam o pędzel z Essence, pani zrobiła oczy i odpowiedziała że "nie ma w ogóle czegoś takiego", po czym podchodzę do półki |Essence (niezrażona odpowiedzią), no i oczywiście pędzel znajduję

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
I 3 rzeczy w ciuchu;p które się już suszą
Pokażesz? też się muszę wybrać do ciucha, może w sobotę
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:45   #1311
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ja na lumpki sobie skoczę chyba w poniedziałek po zajęciach teraz nie mam czasu niestety na takie łowy, a tęsknię za nimi :P
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:56   #1312
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Jutro chyba specjalnie pojade do Natury i zobacze czy w szafie essence jest ten top w nowej wersji - juz doszlam do tego jak on teraz wyglada. I jak bedzie to pokaze tej pani, zeby wiedziala tak na przyszlosc... Czasami jak sobie cos ogladam i slysze jak te panie doradzaja klientkom w doborze kosmetykow to mysle, ze ich wiedza naprawde jest znikoma. To juz w ross sa lepsze, chociaz sensownie gadaja i wiedza gdzie co maja.
Stary 2012-03-22, 20:44   #1313
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzisiejsze:
malowanie paznokci
peeling buzi
krem na buzke
masaz syrenka
krem-serum na cialo
serum na pupe
i chyba bedzie olej na wlosy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:32   #1314
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro chyba specjalnie pojade do Natury i zobacze czy w szafie essence jest ten top w nowej wersji - juz doszlam do tego jak on teraz wyglada. I jak bedzie to pokaze tej pani, zeby wiedziala tak na przyszlosc... Czasami jak sobie cos ogladam i slysze jak te panie doradzaja klientkom w doborze kosmetykow to mysle, ze ich wiedza naprawde jest znikoma. To juz w ross sa lepsze, chociaz sensownie gadaja i wiedza gdzie co maja.
Mnie najbardziej wkurza to, że jeszcze nie wejde dobrze do Natury, a tu :" w czym mogę pomóc?"
Stary 2012-03-22, 21:34   #1315
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Mala_czarna, Loluska dziekuje

bylo:
nowe mani, bo wczorajsze odpryslo
demakijaz
peeling twarzy, ciala, stop
balsam do ciala grejpfrutowy
woda termalna
retin a
eucerin q10 pod oczy
lbiotica na rzesy
niger

moze bedzie balsam brazujacy na cialo. wlosy dzis maja odpoczynek, bo z rana lece do fryzjera
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 21:40   #1316
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate a ten eucerin pod oczy jest dobry? jak na Ciebie dziala?

Stary 2012-03-22, 21:48   #1317
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne

caate

dziękuje za tak obszerną odpowiedź oj namęczyłaś się z buzią, ale teraz przynajmniej masz cerę do pozazdroszczenia
ja też odkąd pojawiły się problemy wycieram buzię papierowymi ręcznikami, nie nakładam pudru ani podkładu, jedynie korektor pod oczy i minimalnie na przebarwienia. Myje twarz żelem z nivea, bardzo mi podpasował, no i w tej chwili wieczorem epiduo, rano po umyciu żelem nakładam Cetaphil. Na dietę też uważam, mam nadzieję że wszystko się opłaci

A co do koloru włosów, to są to jeszcze pozostałości po farbowaniu przedsylwestrowym Schwarzkopfem Bardzo zjaśniał ale jeszcze nie do końca.

Twoje loczki jak zwykle

karolcia

dzięki Mnie to cięcie zaczyna coraz bardziej wkurzać akurat, już ostatnio prosiłam fryzjera o stopniowe schodzenie z trójkąta ale nie posłuchał Przez dosyć mocne cieniowanie jakie mam, włosy bardzo straciły na objętości. Ale za to lepiej sie układaja, cos za cos...

IwonciA, party,Maala_Czaarna

Powiem Wam że dziś te brodawki wyglądają tragicznie Przed zastosowaniem lakieru były prawie niewidoczne a teraz takie czerwono białe plamy. Nie wiem czy to tak ma wyglądać, ale niezbyt ciekawy widok Mam nadzieję że zejdzie ładnie i nie będzie blizn...
dziekuje
to dlugo Ci sie kolor trzyma, moje po niecalym miesiacu juz sa tyyyyle jasniejsze, ze hoho ale to chyba zasluga olejowania i szamponow ziolowych.

fakt, przeszlam swoje. teraz testuje cicaplast z lpr i mysle, coraz glebiej czy aby nie zainwestowac w ten krem. potrzebuje wlasnie czegos regenerujace, oprocz typowego natluszczacza jakim jest elobaza. cicaplast swietnie wspolgra mi z makijazem, skoncze probki i pomysle

z brodawkami nie pomoge, ale trzymam mocno kciuki aby szybko opuscily Twoja twarz ja k i reszta swinstw

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Caate a ten eucerin pod oczy jest dobry? jak na Ciebie dziala?
taki sobie, baaardzo mocno sobie.
ladnie napina i tyle. nie uzyjesz go tragedii nie ma, uzyjesz to czasami po nim mialam spuchniete powieki, ale w tym czasie zaczela mi sie alergia wiec nie wiem czy to wina kremu.

odzywienia nie zauwazylam, delikatnie rozjasnil skore pod oczami. jednak drugi raz bym go nie kupila, mecze wciaz te moje 15ml juz pol roku, wiec termin waznosci dobiega konca.

wiem, ze Talullah go polecala i ktos jeszcze. ja mam problematyczne powieki, czesto przesuszone, zmeczone, wiotkie.
Stary 2012-03-22, 21:57   #1318
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

taki sobie, baaardzo mocno sobie.
ladnie napina i tyle. nie uzyjesz go tragedii nie ma, uzyjesz to czasami po nim mialam spuchniete powieki, ale w tym czasie zaczela mi sie alergia wiec nie wiem czy to wina kremu.

odzywienia nie zauwazylam, delikatnie rozjasnil skore pod oczami. jednak drugi raz bym go nie kupila, mecze wciaz te moje 15ml juz pol roku, wiec termin waznosci dobiega konca.

wiem, ze Talullah go polecala i ktos jeszcze. ja mam problematyczne powieki, czesto przesuszone, zmeczone, wiotkie.
dziekuje za opinię
wlasnie mysle o jakims kremie pod oczy, dalam mamie krem z tołpy p/oczy 50+ (chociaz mama jest mlodsza) ale po pierwszym uzyciu powiedziala ze nie pieką i nie lzawia jej oczy, a to juz duzy sukces takze podbierac mamie nie bede mialam ziaje kozie mleko, ale dla mnie kompletnie bez szalu, nie widzialam zadnego efektu po nim. Aaaa przypomnialo mi sie- mam krem rozjasniajacy z ziaji med, zapomnialam o nim dobrze, najpierw ten potem kupie nastepny

Stary 2012-03-22, 22:04   #1319
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuje za opinię
wlasnie mysle o jakims kremie pod oczy, dalam mamie krem z tołpy p/oczy 50+ (chociaz mama jest mlodsza) ale po pierwszym uzyciu powiedziala ze nie pieką i nie lzawia jej oczy, a to juz duzy sukces takze podbierac mamie nie bede mialam ziaje kozie mleko, ale dla mnie kompletnie bez szalu, nie widzialam zadnego efektu po nim. Aaaa przypomnialo mi sie- mam krem rozjasniajacy z ziaji med, zapomnialam o nim dobrze, najpierw ten potem kupie nastepny
o prosze
to ja czekam na opinie tej ziaji

dla mnie eucerin za 50zl nie powalil jakoscia. po prostu nie warto, chyba ze ktos niewiele oczekuje od produktu to moze bedzie zachwycony.

w sumie dzis polozylam na powieki cicaplast i kurcze podoba mi sie to nawilzenie niestety robiac makijaz czulam pieczenie. takze bede szukac dalej, cos co nada sie pod makijaz.

zawsze pozostaje nam floslek, tanie a cos tam dziala
Stary 2012-03-22, 22:07   #1320
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
o prosze
to ja czekam na opinie tej ziaji

dla mnie eucerin za 50zl nie powalil jakoscia. po prostu nie warto, chyba ze ktos niewiele oczekuje od produktu to moze bedzie zachwycony.

w sumie dzis polozylam na powieki cicaplast i kurcze podoba mi sie to nawilzenie niestety robiac makijaz czulam pieczenie. takze bede szukac dalej, cos co nada sie pod makijaz.

zawsze pozostaje nam floslek, tanie a cos tam dziala
flosleku nie mialam, ale jesli ten z ziaji sie nie sprawdzi, to wyprobuje flos, kolejna polska marke

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości