Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 20:23   #3991
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no jezeli chodzi o powierzchnię przeszklen to chodzi nam o co podobnego, tylko u nas w żadnym wypadku nie może byc nic tak na wypukło dobudowane to już całkiem zmienia wygląd budynku, więc projekt do zmiany i czekanie na pozwolenie no i jeszcze bardziej zwieksza powierzchnie zabudowy, a my wolimy, zeby sie w oczy zmiany nie rzucały

słuchajcie mam hita Mam śmieszną sąsiadke, starsza pani, ale babka z jajem.
I wczoraj zaczepiła mojego męża, mówiac, że słyszała mój straszny kaszel i ona mnie wyleczy tylko potrzebuje moje zdjecie. I dziś jej dałam foto, podobno wahadełkiem ma mnie wyleczyc i przekazac energie. Seans trwa, powiedziała, że zacznie o 21 i podobno od razu mam poczuc różnice oby sie udało
no to rozumiem to same szklane drzwi musicie jakoś wmontować w ściany domu.. pogadam z wu moze coś wymyśli
a co do wahadełek i cudów na kiju to trzymam kciuki
daj znać czy ok, no i czy serio jest ok czy autosugestia
Stary 2012-03-21, 20:31   #3992
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
no to dupa...
ale bynajmniej Marcelka obkupiona
Nio i z tego się cieszę

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
łi tam

tyle czekałam to sie ciesze jak gupia

ten pierwszy bezproblemowo sie przebił troszke marudna tylko przez ostatnie dni była ale jakiegos ogromnego szału to z tym pierwszym nie było

i tak sie ciesze jak gupia
Pewnie, że się ciesz! Doczekałaś się

Cytat:
(...)
a dziekujemy

tamta jedynka dalej jest plamką ale dwójki wygladaja tak jak ta jedynka wczoraj wieczorem

a ja tej prawej jedynce dzis sie zrobił siniec i wieczorem na herbatnikach sie chyba przebił

dziękujemy
podtrzymałaś mnie z kwiatuszkiem na duchu

a wezcie wy mi powiedzcie jak on sie juz trzebił to ile czasu potrzeba zeby był normalny ząbek ile t wychodzi u dzieciaczków?

aaaaa i jeszcze mam wózkowe pytanie ale to na mamach
Ani sie nie obejrzysz, jak pójdzie ząb za zębem
U nas jeśli chodzi o objawy to odpukać żadnej gorączki, kataru, śliny. "Jedynie" wali po 3 kupsztale dziennie I trochę marudzi.
Co do czasu wychodzenia ząbków, to szczerze mówiąc zastanawiam się, czy te dwie jedynki dolne już Marceli wyszły całe Bo jakieś małe są, może dlatego, że ona jest mała Te górne rosną znacznie szybciej, chyba siła grawitacji je ciągnie
Stary 2012-03-21, 20:41   #3993
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nio i z tego się cieszę

Pewnie, że się ciesz! Doczekałaś się

Ani sie nie obejrzysz, jak pójdzie ząb za zębem
U nas jeśli chodzi o objawy to odpukać żadnej gorączki, kataru, śliny. "Jedynie" wali po 3 kupsztale dziennie I trochę marudzi.
Co do czasu wychodzenia ząbków, to szczerze mówiąc zastanawiam się, czy te dwie jedynki dolne już Marceli wyszły całe Bo jakieś małe są, może dlatego, że ona jest mała Te górne rosną znacznie szybciej, chyba siła grawitacji je ciągnie
zawsze łatwiej z góry na dół niż z dołu do góry

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

apropo z góry na dół to kiedy robimy akcję Tajemniczy Dolny Śląsk??

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 20:45   #3994
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)
uuuuu nie dobrze,
a my mięliśmy dziś szał.... przywitanie wiosny, zielony dzień, wielki pochód z marzanną i gaikiem
ale pogoda bardzo fajna więc się wszytko udało
(...)
a mnie dziś pani dyr uraczyła informacją, że jako że pani vice dyr nie ma bo jest na l4 to ona przyjdzie na jutrzejsze moje zajęcia i uwaga przyjdzie z dwoma dziewczynami które robią staż, żeby mogły pooglądać moje zajęcia a potem ona z nimi je będzie analizować, bo chce sprawdzić jak one znają metody pracy formy aktywizacji dzieci itd.. i że mam się nie stresować bo na pewno będzie super, i że bardziej ona chce popatrzeć na ich wiedze niż na moje zajecia bo moje to tak przy okazji..
więc będą rodzice, dwie licealistki bo mają dzień przedsiębiorczości, moja opiekunka stażu, dyra i dwie nauczycielki..
czemu nie...
a jeszcze mam jutro od 7 do 16.30
miodzio!
Wow dzieje się u Was
trzymam kciuki za jutro nie wiem jak u Ciebie, ale ja wolę kiedy na nasze zajęcia przychodzą dziadkowie, mam wrażenie po ostatnich zajęciach otwartych, że więcej w nich życia niż w rodzicach, a ile kreatywności bawią się lepiej niż przedszkolaki
a dyrekcji pozostaje mi pozazdrościć, moja na hospitacjach katalogi przegląda, esy wysyła i jje śniadanie jest godnym wzorem do naśladowania

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
ania84 chyba tak. Teraz mieszkamy na Rokitnicy więc o ile sobie przypominam to jeszcze bliżej do Ciebie, bo chyba na Miechowicach mieszkanie kupiliście, dobrze pamiętam?

49 metrów to rzeczywiście nie jest mały metraż, ale użytkujemy tylko 30m, bo 19 metrów ma pokój na górze, a tam tylko śpimy. Jednak narazie takie mieszkanie nam wystarcza. Tym bardziej, że wykombinowaliśmy sobie, że jak już to mieszkanie, które kupiliśmy przed ślubem od tej starszej pani będzie nasze to zamienimy je na większe, a to w którym mieszkamy teraz będziemy wynajmować.

Chciałabym z Wami częściej popisać, ale nie mam czasu, bo przez okres, który remontowaliśmy mieszkanie mieszkaliśmy u mojej mamy, a tam w koło cała rodzina mieszka i ciągle ktoś przychodził do Bartusia iq teraz nie chce się sam bawić, bo tam ciągle ktoś był, a tutaj jak mąż idzie do pracy jesteśmy sami. Chodzimy na spacery, ale jak wrócimy do domu to cały czas się muszę zajmować Bartusiem. Powoli już się tego oducza, ale jeszcze troszkę minie zanim znowu zacznie się sam bawić.
No to sąsiadkami jesteśmy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta aaa bo czekałam aż reszta rzeczy do łóżeczka przyjdzie i wtedy chciałam cyknąć zdjęcie

uuu to niezły dzień przed Tobą, ale poradzisz sobie.

A mi zostały jeszcze 3 dni pracy. Z tym, że jutro i w piatek mam rekolekcje więc bez zajęć.

I tak sobie gdybam, że chyba dobrym gestem by było jakbym na koniec zaniosła ciasto do dyrekcji i się pożegnała. Bo tak głupio wyjść i koniec. A wiem, że dyrekcja to lubi. Bo jak dostałyśmy kasę na zagospodarowanie to też byłyśmy z ciastem, bo tak nam w sekretariacie doradzili.
Taki gest zawsze dobrze świadczy o kimś
myślę, że będzie wszystkim miło, no i tak jak dziewczyny już pisały nie znikniesz bez echa
to kiedy teraz znowu staniesz za "sterami" zerówki?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
Mam dzisiaj smutny dzień... o 8 dowiedziałam się że bardzo fajny kolega z pracy miał wypadek i zmarł młody chłopak. Nie dociera to do mnie bo jeszcze wczoraj mówił, że ma wymiary kuchni żebym mu zaprojektowała
brak słów...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Dziękuję za życzenia zdrowia, innym choruszkom też życzę dużo zdrówka
Mam tak zawalony nos, że szok, nic a nic mi nie schodzi, robiłam już 2 inhalacje parą i okłady ciepłe na nos i niewiele to dało.
Basiu przytulam i podziwiam, ja jak mam nos zatkany to dostaje szału, i choćbym miała wlać w nos wszystkie krople świata to tak robię, przynajmniej jedna dziurka musi być drożna

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
Witajcie
Cześć Żabciu

Cytat:
Byliśmy na zakupach, weszłam do reserved bo wypatrzyłam na stronie kurtkę i sweterek i co i doopa, bo w kurtce wyglądałam jak szczur na otwarciu kanału, a sweterka nigdzie nie mogłam znaleźć. Wkurza mnie, że w tych sklepach sieciowych ciuchy są tak chaotycznie poukładane I pomimo że na stronie sweter jest oznaczony jako dostępny w tym sklepie to go kurde nie było
Kupiłam za to Marcelusi w pepco 2 bodziaki z krótkim po 4,99 , 2 opaski do włosów, paputki i kubek ze słomką i sie cieszę jak głupia
(...)
Ja też się cieszę jak kupię coś S. i mu się spodoba. Generalnie lubię kupować coś dla kogoś, sprawia mi to wiele frajdy

Cytat:
(...)
I wczoraj zaczepiła mojego męża, mówiac, że słyszała mój straszny kaszel i ona mnie wyleczy tylko potrzebuje moje zdjecie. I dziś jej dałam foto, podobno wahadełkiem ma mnie wyleczyc i przekazac energie. Seans trwa, powiedziała, że zacznie o 21 i podobno od razu mam poczuc różnice oby sie udało
India i jak się czujesz?

byłam w hurtowni florystycznej, kupiłam 3 jajka styropianowe, wstążki 3 sztuki i będę tworzyć wstążkowe jajca tylko szpilek brak
oprócz ww.rzeczy kupiłam jeszcze rafię - zapłaciłam uwaga 47,40
szok
Stary 2012-03-21, 21:04   #3995
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze łatwiej z góry na dół niż z dołu do góry

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

apropo z góry na dół to kiedy robimy akcję Tajemniczy Dolny Śląsk??
W sumie racja
Co do akcji TDŚ to ostatnio kilka dziewczyn się wypowiadało o letnich miesiącach. Ja optuję za majem, bo w czerwcu u nas imprezowo, więc portfel zapłacze
I wydaje mi się, że jednak w tych wakacyjnych m-cach będzie cieżko się zgadać, bo urlopy, wyjazdy i te sprawy
Stary 2012-03-21, 21:05   #3996
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
laseczki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa

mamy zębolka :jupi : : jupi:
piekna biała jedyneczka

party time
stawiam wszytskim szampana z tej okazji

ps. doczekałam się i ja
no suuuuper!!!!

Cytat:
no jezeli chodzi o powierzchnię przeszklen to chodzi nam o co podobnego, tylko u nas w żadnym wypadku nie może byc nic tak na wypukło dobudowane to już całkiem zmienia wygląd budynku, więc projekt do zmiany i czekanie na pozwolenie no i jeszcze bardziej zwieksza powierzchnie zabudowy, a my wolimy, zeby sie w oczy zmiany nie rzucały

zdrówka

kolejne chora, równiez zycze zdrówka

Marta na pewno sporo stres przed Tobą, ale jak zwykle sobie poradzisz. Wierzę w Ciebie

Gold przytulam... smutna wiadomość

za duzo ich nie miałam, kiedys zrobiłam dokładny opis. Na dzis nie moge sobie przypomniec wszystkich ciuchów. Ale 2 bluzki nosze bardzo czesto (nawet dzis miałam) i jestem zadowolona. Jezeli chodzi o szerokość ubran to wypadają raczej normalnie. Ale na długosc... jedna tunika, ktora na modelce była do połowy uda, na mnie jest zakrywająca ledwo posladki no ale ja mam ponad 170cm, a te modelki raczej mniej ogólnie ja bym mój zakup spokojnie powtórzyła. A jaka bluzka Ci wpadła w oko?

India jak kaszel-przeszedl??
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:07   #3997
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
W sumie racja
Co do akcji TDŚ to ostatnio kilka dziewczyn się wypowiadało o letnich miesiącach. Ja optuję za majem, bo w czerwcu u nas imprezowo, więc portfel zapłacze
I wydaje mi się, że jednak w tych wakacyjnych m-cach będzie cieżko się zgadać, bo urlopy, wyjazdy i te sprawy
mi sie wydawło ze raczej tak teraz mówiłyscie zeby sie spotkac

jak jestem za teraz i za latem

Stary 2012-03-21, 21:12   #3998
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
laseczki

mamy zębolka :jupi : : jupi:
piekna biała jedyneczka

party time

ps. doczekałam się i ja
rewelacja

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:13   #3999
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Nam w tym roku odpadają wakacje, bo w maju córka mojej siostry ma komunie więc nie będzie kasy na jakiś super wyjazd. Jedyne co to w góry do rodziny męża. Na szczęście teściowa ma tam domek po ojcu, który brat męża wyremontował i tam będziemy mieszkali wystarczy tylko troszkę jedzenia kupić i zatankować autko. To też jest wydatek, ale na to się uzbiera kasa. Ja to bym chciała nad morze pojechać albo gdzieś zagranicę, ale nie w tym roku. Może w przyszłym, bo za 2 lata na pewno nie, bo wtedy komunie ma moja chrześnica i chrześnica męża (są w tym samym wieku) więc dopiero się z kasy spłukamy.

Ale jestem zła Mąż w nowej pracy miał system czterobrygadowy tzn. chodził 4 dni i dzień wolnego, a po nockach 2 dni wolnego i miał 3 zmiany ranną, popołudniowa i nocną. No i czasem było tak, że cały weekend szedł na popołudnie, ale miał za to wolne w tyg. Teraz od marca zmienili im to i chodzą normalnie 5 dni i weekend wolny (nadal na 3 zmiany) i w tym tyg. mąż ma popołudniówkę, ale jest tyle pracy, że w sobotę i niedzielę też musi iść na popołudnie czyli całe 7 dni jesteśmy sami w domu wieczorami. Normalnie szlag mnie trafi zaraz, bo wszyscy mówili, że tak na pewno będzie, bo mają dużo zamówień, a szczególnie przed świętami. Jeszcze może być tak, że mąż do świąt będzie pracował każdy weekend

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2012-03-21 o 21:26
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:19   #4000
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Nam w tym roku odpadają wakacje, bo w maju córka mojej siostry ma komunie więc nie będzie kasy na jakiś super wyjazd. Jedyne co to w góry do rodziny męża. Na szczęście teściowa ma tam domek po ojcu, który brat męża wyremontował i tam będziemy mieszkali wystarczy tylko troszkę jedzenia kupić i zatankować autko. To też jest wydatek, ale na to się uzbiera kasa. Ja to bym chciała nad morze pojechać albo gdzieś zagranicę, ale nie w tym roku. Może w przyszłym, bo za 2 lata na pewno nie, bo wtedy komunie ma moja chrześnica i chrześnica męża (są w tym samym wieku) więc dopiero się z kasy spłukamy.
kochana ale co to za problem bylebyście dojechały do Gliwic
4 lasencje moge zabrac ze sobą przeciez i tak jade( jak sie nic nie wydarzy )

ło matko tak to jest jak sie czyta po łebkach ty o wakacjach a ja o akcji TDS

tak czy inaczej propozycja aktualna

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2012-03-21 o 21:20
Stary 2012-03-21, 21:24   #4001
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ide na Beateńkę
ale było mało beateńki w beateńce... ale ja i tak kocham ten serial

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kupilam wczoraj sledzika w smietanie [z ogoreczkem cebulka i jablkiem] z firmy lister dla biedronka - wiec taniej, bo nie pod nazwa lister, tylko marineo PYCHA!
widziałam je ostatnio i jakoś nie mogłam się zdecydować... teraz wiem, że warto!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Hej
Rozłożyłam się na całego i siedzę w domu, a dziś w przedszkolu powitanie wiosny
zdrowiej kochana

Cytat:

a mnie dziś pani dyr uraczyła informacją, że jako że pani vice dyr nie ma bo jest na l4 to ona przyjdzie na jutrzejsze moje zajęcia i uwaga przyjdzie z dwoma dziewczynami które robią staż, żeby mogły pooglądać moje zajęcia a potem ona z nimi je będzie analizować, bo chce sprawdzić jak one znają metody pracy formy aktywizacji dzieci itd.. i że mam się nie stresować bo na pewno będzie super, i że bardziej ona chce popatrzeć na ich wiedze niż na moje zajecia bo moje to tak przy okazji..
więc będą rodzice, dwie licealistki bo mają dzień przedsiębiorczości, moja opiekunka stażu, dyra i dwie nauczycielki..
czemu nie...
a jeszcze mam jutro od 7 do 16.30
miodzio!
ona to potrafi zaskakiwać
Powodzenia jutro! Wiem, że tłum = nerwy, ale na ciebie stres działa mobilizująco więc się nie martwię o Ciebie! ale będę trzymała kciuki!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta aaa bo czekałam aż reszta rzeczy do łóżeczka przyjdzie i wtedy chciałam cyknąć zdjęcie

uuu to niezły dzień przed Tobą, ale poradzisz sobie.

A mi zostały jeszcze 3 dni pracy. Z tym, że jutro i w piatek mam rekolekcje więc bez zajęć.

I tak sobie gdybam, że chyba dobrym gestem by było jakbym na koniec zaniosła ciasto do dyrekcji i się pożegnała. Bo tak głupio wyjść i koniec. A wiem, że dyrekcja to lubi. Bo jak dostałyśmy kasę na zagospodarowanie to też byłyśmy z ciastem, bo tak nam w sekretariacie doradzili.
też uważam, że powinnas się pożegnać z wszystkimi w poniedziałek. jak ostatni dzień pracy to ostatni

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj smutny dzień... o 8 dowiedziałam się że bardzo fajny kolega z pracy miał wypadek i zmarł młody chłopak. Nie dociera to do mnie bo jeszcze wczoraj mówił, że ma wymiary kuchni żebym mu zaprojektowała
tulę! tak jak Martę aż mnie dreszcz przeszedł...

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A mnie się chce tak spać, że szok, wypiłam teraz kawę i dalej nic, chyba pójdę wsześniej spać.
a idź! Co sobie będziesz żałować!
Ja się dzisiaj też średnio czuję ale może to skutek wczorajszego alkoholizmu z moją teściową...

Cytat:
laseczki

mamy zębolka
piekna biała jedyneczka

party time

ps. doczekałam się i ja
GRATULACJE!!!!

Cytat:
Byliśmy na zakupach, weszłam do reserved bo wypatrzyłam na stronie kurtkę i sweterek i co i doopa, bo w kurtce wyglądałam jak szczur na otwarciu kanału, a sweterka nigdzie nie mogłam znaleźć. Wkurza mnie, że w tych sklepach sieciowych ciuchy są tak chaotycznie poukładane I pomimo że na stronie sweter jest oznaczony jako dostępny w tym sklepie to go kurde nie było
Kupiłam za to Marcelusi w pepco 2 bodziaki z krótkim po 4,99 , 2 opaski do włosów, paputki i kubek ze słomką i sie cieszę jak głupia
szkoda, że nic sobie nie kupiłas, ale fajnie, że Marcelutka obkupiona!

I dziękuję, że chcesz mnie przygarnąć

Cytat:
no to ja trzymam kciuki za sąsiadkę!
btw, mam nadzieje, że choróbstwo szybko ustąpi

Witajcie!
Kolejny dzien urlopu za nami. Nadal jesteśmy bezdomni Nalot na urząd w dniu jutrzejszym! Mam nadzieje, że wszystko pójdzie bez problemów
My też dzisiaj świętowaliśmy pierwszy dzień wiosny - zresztą jak co roku! właśnie witam wiosnę dżinem z tonikiem
a co do Waszej wczorajszej rozmowy co do astrologicznej wiosny, to tak jak Martucha wczoraj wysłuchałam, że wczoraj była astrologiczna a dzisiaj kalendarzowa

Rossi zapomniałam Ci wczoraj napisać, że super, że zakupy udane! Jakieś foto by się przydało, ale nie namawiam! Jak mecz?

Ania20m co do prezentu to ja jestem za kwiatkiem w doniczce albo sztućce do sałatki - coś mało zobowiązującego kolorem, style itp

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-21, 21:28   #4002
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana ale co to za problem bylebyście dojechały do Gliwic
4 lasencje moge zabrac ze sobą przeciez i tak jade( jak sie nic nie wydarzy )

ło matko tak to jest jak sie czyta po łebkach ty o wakacjach a ja o akcji TDS

tak czy inaczej propozycja aktualna
A o co w ogóle z tą akcją chodzi, bo ja nie w temacie?
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 21:30   #4003
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kwiatuszku #3030 ale i w silesii os dziewczyny kombinuja zeby sie spotkac

Stary 2012-03-22, 07:02   #4004
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Ale jestem zła Mąż w nowej pracy miał system czterobrygadowy tzn. chodził 4 dni i dzień wolnego, a po nockach 2 dni wolnego i miał 3 zmiany ranną, popołudniowa i nocną. No i czasem było tak, że cały weekend szedł na popołudnie, ale miał za to wolne w tyg. Teraz od marca zmienili im to i chodzą normalnie 5 dni i weekend wolny (nadal na 3 zmiany) i w tym tyg. mąż ma popołudniówkę, ale jest tyle pracy, że w sobotę i niedzielę też musi iść na popołudnie czyli całe 7 dni jesteśmy sami w domu wieczorami. Normalnie szlag mnie trafi zaraz, bo wszyscy mówili, że tak na pewno będzie, bo mają dużo zamówień, a szczególnie przed świętami. Jeszcze może być tak, że mąż do świąt będzie pracował każdy weekend
Kwiatuszku, może chociaż więcej kasy z tego będzie?
A co do systemu 5 dni w tygodniu, to mnie się on bardziej podoba niż 4 brygadówka, tak się więcej zaplanuje
Głowa do góry!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ale było mało beateńki w beateńce... ale ja i tak kocham ten serial
(...)
szkoda, że nic sobie nie kupiłas, ale fajnie, że Marcelutka obkupiona!

I dziękuję, że chcesz mnie przygarnąć

(...)

Witajcie!
Kolejny dzien urlopu za nami. Nadal jesteśmy bezdomni Nalot na urząd w dniu jutrzejszym! Mam nadzieje, że wszystko pójdzie bez problemów
My też dzisiaj świętowaliśmy pierwszy dzień wiosny - zresztą jak co roku! właśnie witam wiosnę dżinem z tonikiem
a co do Waszej wczorajszej rozmowy co do astrologicznej wiosny, to tak jak Martucha wczoraj wysłuchałam, że wczoraj była astrologiczna a dzisiaj kalendarzowa

Rossi zapomniałam Ci wczoraj napisać, że super, że zakupy udane! Jakieś foto by się przydało, ale nie namawiam! Jak mecz?

Ania20m co do prezentu to ja jestem za kwiatkiem w doniczce albo sztućce do sałatki - coś mało zobowiązującego kolorem, style itp
No właśnie ja też jestem lekko rozczarowana ostatnimi odcinkami Beateńki, chociaż w ostatnim te akcje odnośnie wychowywania córki powodowały u mnie wzrost ciśnienia

Jeszcze dzisiaj jedziemy na zakupy, także może nic straconego
a przygarnę Cię zawsze

Powodzenia w urzędzie!

Dzień dobry!
Stary 2012-03-22, 07:14   #4005
bzyczka1
Zakorzenienie

Hej

Anika gratuluję ząbka Lilka przez ząbki przechodzi tak, że my nic nie wiemy dopóki przez przypadek ząbek nie wyjdzie Ostatnio jej 4 wyszła na górze i wyczułam ją przez przypadek przy wyciąganiu czegoś z buzi

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 07:53   #4006
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:03   #4007
Ana***
Zakorzenienie

Wiadomości od ginekologa niezbyt dobre oczywiście obraz usg ten sam a to 25dc czyli owulacji nie ma... ale to nie oznacza, że jej nie ma w ogóle, bo mogą być np. dwie w roku, ale szansa aby trafić wtedy w bobasa drastycznie maleje... (...)

Przepraszam, ale pozwoliłam sobie przenieść temat do k.

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-03-22 o 09:17
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:23   #4008
kliwia
Zakorzenienie

ana
a czy on tez w razie co zorbi inseminacje? czy powie wam tylko kiedy bedzie pecherzyk, bedzies zbrac hormony by dojrzewal i pekal, i reszta naturalnie?
:przytulam:
musiscie sie szybko decydowac, bo to moze trwac i trwac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:42   #4009
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 09:14   #4010
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana
a czy on tez w razie co zorbi inseminacje? czy powie wam tylko kiedy bedzie pecherzyk, bedzies zbrac hormony by dojrzewal i pekal, i reszta naturalnie?
:przytulam:
musiscie sie szybko decydowac, bo to moze trwac i trwac
Kliwuś pozwoliłam sobie przenieść się z tym tematem do klubu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:13   #4011
mona_ja
Wtajemniczenie

Kwiatuszek to czekamy na fotke

India taką mam na oku http://allegro.pl/194-bluzka-bufiast...221515284.html
A jak zdrówko, sposób sąsiadki pomógł?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:26   #4012
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Czesc

Ana - ide poczytac do k. wspolczuje tych sensacji u gina

Obiad ugotowany,Tom na spacerze z tata.
Mala niespodzianka-z tych niefajnych-cieknie nam automatg gryyy

Dzis kolejne zajecia z fundacji-ale dzis wiem ze beda dzieci bo sama sie o to postaralam i mam 5 pewnych uczestnikow dzis budujemy pojazdy.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kwiatuszek to czekamy na fotke

India taką mam na oku http://allegro.pl/194-bluzka-bufiast...221515284.html
A jak zdrówko, sposób sąsiadki pomógł?
mona fajna bluzka!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:24
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:35   #4013
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-03-22, 10:37   #4014
kliwia
Zakorzenienie

ja ide na dwor bo landie, ale chyba zaczelo iwac

moja zuzka wlasnie odstaiwla 20 minutowy koncert z darcia sie mam dosyc.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:58   #4015
ktosia86
Zakorzenienie

"przyszedł" właśnie nowy fotelik dla Marcelutki Ciężkie krówsko
I tak się teraz zastanawiam, czy jak ona nie ma jeszcze 9kg to już ją mogę w nim wozić? Bo w 0-13 się jeszcze z powodzeniem mieści
Teraz jedziemy do Warszawy i zastanawiam się, w którym będzie jej wygodniej. Niby w 0-13 wygodniejsza pozycja na długą drogę

Dzisiaj mam zamiar zrobić na obiad roladki z piersi kurczaka z serkiem topionym Czekam tylko, aż się młoda obudzi i pójdziemy do sklepu i na spacerek przy okazji.

Rosi ja! ja! wybierz mnie!
Stary 2012-03-22, 10:58   #4016
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Ana wspołczuje rewelacji u lekarza na pewno wszytsko sie ułozy po waszej mysli

ps. ogladałas moze wczorajszą konferencje prasową nt. śmierci małej Madzi?

nie zebym nie mowiła ze wydaje mi sie ze ona to z premedytacją zrobiła i w koncu pewnie wyjdzie na to ze chyba miałam racje

Stary 2012-03-22, 11:01   #4017
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 11:03   #4018
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Rosi lece robic łaznaki bo młoda spi ale potemmmmmmm

Ktosik napisz mi jak robisz roladki??

Stary 2012-03-22, 11:06   #4019
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-03-22, 11:10   #4020
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ana wspołczuje rewelacji u lekarza na pewno wszytsko sie ułozy po waszej mysli

ps. ogladałas moze wczorajszą konferencje prasową nt. śmierci małej Madzi?

nie zebym nie mowiła ze wydaje mi sie ze ona to z premedytacją zrobiła i w koncu pewnie wyjdzie na to ze chyba miałam racje
Też od początku myślałam, że ona to z premedytacją zrobiła i coraz bardziej się obawiam, ze to się potwierdzi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Rosi lece robic łaznaki bo młoda spi ale potemmmmmmm

Ktosik napisz mi jak robisz roladki??
Rozcinam pierś na pół, żeby były cieńsze kotlety, trochę rozbijam tłuczkiem. Sól, pieprz i te sprawy Na jeden brzeg kładę kosteczki serka topionego (może być śmietankowy albo ziołowy) do tego warzywa (zależy od chęci - może być brokuł, papryka, pomidor) zawijam tak jak krokieta, czyli boczki do środka i w rulonik. Obtaczam w jajku i bułce tartej, podsmażam na patelni tak żeby bok się skleił z resztą, a potem wkładam do piekarnika tak, żeby środek doszedł

Rosi faktycznie we Wrocku tak ciepło? Bo w ddtvn mówili, że 17 stopni

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-03-22 o 11:22
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości