Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 11:26   #3211
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Jestem, jestem

Bejbiś ma 10cm.
Gdy Go podglądaliśmy trzymał się za główkę rączkami. . TŻ się śmiał, że pewnie już nie może słuchać gadania matki.. , a ja po prostu uważam, że myśliciel się znalazł .
Co do ustalenia płci, czy tam też potwierdzenia, to nie można było nic stwierdzić, bo wszystko cwaniak zasłonił pępowiną
Ogólnie wszystko w porządku.
Dostałam tylko zalecenie zrobienia morfologii i moczu. Doktorek całą wizytę powtarzał, że okruszka jestem, więc trzeba morfologię częściej kontrolować aby się anemii nie nabawić .
No i od ostatniej wizyty przytyłam całe 2kg. Czyli powoli robię się piłeczką .
Następna wizyta w 21t.
Super wieści!i bejbik już taki dużyktóry to tydzień?

A w ogóle to witam wiosennie
Myślałam,że mdłości odejdą już w zapomnienie,a one uparte.
Poszłabym chętnie na spacer,bo pogoda piękna,ale siedzimy z synkiem w domu,bo ma zapalenie płuc biedaczek,strasznie go dusi.Boje się,żeby niebyło żadnych powikłań... a nóżki też go często bolą-to chyba taki wiek.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:26   #3212
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Hahaha u mnie to samo było Ale chyba skończy się na tym, że biuro przeniesie się wraz ze mną do domku.
u mnie na bank tak będzie - jak bym poszła na L4 to będę w domu pracować, bo terminy gonią, dlatego teraz na maksa nadganiam, żeby na macierzyńskim nie siedzieć non stop przy kompie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:36   #3213
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cytat:
Jestem, jestem

Bejbiś ma 10cm.
Gdy Go podglądaliśmy trzymał się za główkę rączkami. . TŻ się śmiał, że pewnie już nie może słuchać gadania matki.. , a ja po prostu uważam, że myśliciel się znalazł .
Co do ustalenia płci, czy tam też potwierdzenia, to nie można było nic stwierdzić, bo wszystko cwaniak zasłonił pępowiną
Ogólnie wszystko w porządku.
Ale te dzieciaczki szybko się rosną Super że wszystko ok. Mi lekarz powiedział że w 16 tc jeszcze nie będzie w stanie podać płci. Wiedziałam że tak będzie. 100% pewności musi być w końcu.
Stary 2012-03-22, 11:40   #3214
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Super wieści!i bejbik już taki dużyktóry to tydzień?
17
Rośnie jak na drożdżach
Stary 2012-03-22, 11:51   #3215
tamlin111
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33071308]coventry
on jest śliczny dopóki się go nie zmieni w spacerówke,wtedy jest taki masywny,a własciwie ta budka.własnie wczoraj intensywnie przeglądałam wózki i trafiłam na niego ale ta spacerówka do mnie nie przemawia[/QUOTE]
To samo miałam napisać, jako głęboki jest bardzo ładny, ale jako spacerówka nie podoba mi się.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
u mnie na bank tak będzie - jak bym poszła na L4 to będę w domu pracować, bo terminy gonią, dlatego teraz na maksa nadganiam, żeby na macierzyńskim nie siedzieć non stop przy kompie
Ja jestem na L4 ale pracuję. Dzieki temu oprócz swojej wypłaty mam 2000 zasiłku
U mnie zawsze jest tyle samo pracy, niestety nie dam rady nadgonić do porodu, aby później mieć mniej. Jestem księgową w 15-tu firmach i mam miesiąc w miesiąc taki sam nawał pracy. Ale jak bedę mogła robic w domku, to też inaczej, bo nie będzie sztywnych godzin, tylko po trochę jak tylko chwila będzie.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Enigmama proszę o zmianę tp na 24.09.2012. Tej daty mam się trzymać
Stary 2012-03-22, 11:53   #3216
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość

Gratuluję! Na synka jeszcze przyjdzie pora, a jak nie, to mężuś będzie miał same księżniczki w domu.
Faaajnie, to już wiesz, że możesz kupować różowe ubranka
no niby tak ale znajoma ni powiedziała że u tego samego lekarza do 6 czy 7 mca była dziewczynka później okazało się że jednak chłopak
Cytat:
Gratuluję córci
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
czyli mamy drugą dziewczynkę ? bosko !!!
dzięki
Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Nynka teraz tak gada, że wolałby mieć synka a jak mała się w niego zapatrzy, bo dziewczynki tak mają, to świata poza nią nie będzie widział tak samo było u brata mojego męża. Wszyscy chłopaka obstawiali, bo u mojego męża w rodzinie to praktycznie same chłopy, więc jak lekarz powiedział, że córka, to ten się obraził i oburzony był, że jak to córka? a jak mała się urodziła, to oczywiście córeczka tatusia i skacze koło niej jak głupol jakiś
niedokładnie się wyraziłam, zanim było wiadomo jaka płeć to powtarzał wciąż że chłopiec, do mojego brzucha jak głaskał mówił "mój Kubuś" jak się okazało że dziewczynka to ani razu już nie mówił że wolałby chłopca, powiedział tylko że może następnym razem się uda
Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
nynko, gratuluję córeczki

wiecie ja sama myślałam że może będzie chłopiec bo sporo osób mi mówiło na podstawie mojego samopoczucia i tego co teraz jem że pewnie chłopiec sama byłam trochę zaskoczona bo chyba sobie wmówiłam że będzie chłopiec a tu zonk i dziewczynka
strasznie boli mnie dzisiaj głowa i chce mi się spać, godzinę już drzemałam
Stary 2012-03-22, 11:54   #3217
coventry
Raczkowanie

musze wykombinowac jakąś kieckę bo za 5 tygodni mam wesele i mam nadzieje ze nie przytyję za dużo i uda mi się kupić coś w normalnym sklepie, u mnie tak dziwnie bo mam +1,5 kg ale wydaje mi sie ze brzuszek juz lekko widoczny
oglądałam sukieki fimy branco ale wszysztkie takie typowo na wysoką ciążę
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:54   #3218
Almariel
Zakorzenienie

Dzień dobry

Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:02   #3219
lukrecja_25
Wtajemniczenie

u mnie właśnie wszyscy chcą dziewczynkę... no ja tez chciałam jak bym miała wybór ale czułam od samego początku ( pamiętacie zresztą ) ze będzie to chłopiec i zobaczymy czy tak zostanie Koleżanka mówiła ze jej lekarz był na 100 % pewny ze bedzie mieć córkę a po urodzeniu okazało się że to jednak chłopak jest także ja nadal czuje ze będzie chłopak lekarz na 90% tez tak twierdzi no ale moze faktycznie zmieni się coś niezależnie od płci jestem przeszczęśliwa ze wiem ze z dziudziusiem wszystko dobrze zdrowo rośnie i się rozwija jak należy

i jak będzie to chłopiec to od początku wiemy że będzie miał na imię NATANIEL jest jeszcze opcja OLAF ale najwyżej będzie NATANIEL OLAF hihihi

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
musze wykombinowac jakąś kieckę bo za 5 tygodni mam wesele i mam nadzieje ze nie przytyję za dużo i uda mi się kupić coś w normalnym sklepie, u mnie tak dziwnie bo mam +1,5 kg ale wydaje mi sie ze brzuszek juz lekko widoczny
oglądałam sukieki fimy branco ale wszysztkie takie typowo na wysoką ciążę

o kurcze ja mam wesele jedno w lipcu i drugie w sierpniu... no i na to w lipcu ide na bank ale sukienkę będę szyła sobie u krawcowej taką żeby pasowała jak bym urosła a szłą na to wesele w sierpniu każe jej zapas zostawić tak aby mi ją mogłą powiększyć w razie czego
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:08   #3220
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Ja jestem na L4 ale pracuję. Dzieki temu oprócz swojej wypłaty mam 2000 zasiłku
U mnie zawsze jest tyle samo pracy, niestety nie dam rady nadgonić do porodu, aby później mieć mniej. Jestem księgową w 15-tu firmach i mam miesiąc w miesiąc taki sam nawał pracy. Ale jak bedę mogła robic w domku, to też inaczej, bo nie będzie sztywnych godzin, tylko po trochę jak tylko chwila będzie.

ja ponadrabiam (poprzednim razem się udało- więc zakładam, że teraz też tak będzie) , ale wiem, że są sprawy, których nie da nadrobić
nie wiem jak to wykombinowałaś z tą kasą, ale wyszłaś na tym bardzo dobrze
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-03-22, 12:26   #3221
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
u mnie właśnie wszyscy chcą dziewczynkę... no ja tez chciałam jak bym miała wybór ale czułam od samego początku ( pamiętacie zresztą ) ze będzie to chłopiec i zobaczymy czy tak zostanie Koleżanka mówiła ze jej lekarz był na 100 % pewny ze bedzie mieć córkę a po urodzeniu okazało się że to jednak chłopak jest także ja nadal czuje ze będzie chłopak lekarz na 90% tez tak twierdzi no ale moze faktycznie zmieni się coś niezależnie od płci jestem przeszczęśliwa ze wiem ze z dziudziusiem wszystko dobrze zdrowo rośnie i się rozwija jak należy

i jak będzie to chłopiec to od początku wiemy że będzie miał na imię NATANIEL jest jeszcze opcja OLAF ale najwyżej będzie NATANIEL OLAF hihihi

Ładne imię a ja zawsze mówiłam natanael hehehe nie wiem czemu tak mi się bzdurało
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:36   #3222
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:

no z tą płcią jeszcze różnie może być dlatego jeszcze nie kupuję różowych ubranek w ogóle nie kupuję bo na jakieś pierwsze 2-3 miesiące mam sporo używanych pajacyków, kaftaników, bodziaków więc chyba nie ma sensu kupować co? przecież bobas i tak zaraz wyrośnie muszę kupić tylko czapki jakieś skarpetki w sumie nawet nie wiem co jeszcze potrzeba
fakt faktem - najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a co do płci to skoro i tak chcemy mieć więcej dzieci to może uda nam się mieć i jednej i drugiej płci
Stary 2012-03-22, 12:59   #3223
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Niegrzeczna a Ty masz ślub cywilny czy kościelny też????
narazie tylko cywilny
ale kiedys w pozniejszym czasie koscielny tez napewno bedzie

uff.. wrocilam , kupilam stanik taka mala rzecz a cieszy
widzialam pisalyscie o imionach u mnie jesli bedzie dziewczynka bedzie Iga a jesli chlopiec to Mikołaj prawdopodobnie bralismy tez pod uwage Dawida i Maje ale jakos tez pierwszy zestaw nam bardziej przypadl do gustu

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:59   #3224
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
Cześć mamusie mam pytanko czy którejś z WAS ginek kazał robić badanie na obecność wirusa HIV?
u nas to norma

Cytat:
17

Jestem za. Tylko powiedzcie mi jak zrobić link ukryty pod napisem?
podpinam sie pod pytaniem

A tak wogole to powiedzcie mi dziolchy czy uwazacie,ze bardziej wiarygodny termin porodu jest liczony od ostatniej miesiaczki czy wg USG? Bo mi wg ost. @ wychodzi termin na 04/09 a wg USg 1/09 i teraz to juz nie wiem czym sie sugerowac

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:01   #3225
lukrecja_25
Wtajemniczenie

dokładnie ja tez planuje miec wiecej niz jedno wiec moze i babki sie kiedyś uciesza jak sie trafi ta wnusia im

Ja juz mówiłam ze jak bym miała możliwość dostać od kogoś uzywane ciuszki na noworodka to bym nic nie kupowała no coś moze bym kupiłą bo wiadomo ze fajnie jest coś kupic maluniego no ale ja musze kupic bo nie mam od kogo dostać i tez wszystkieggo sie nie wyzbędę bo planuje miec jeszcze dzieci ale zostawie to co uniwersalne a niebieskie komuś oddam

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

ja nie wiem jaki termin bardziej wiarygoidny bo mi z OM i z USG wychodzi ten sam
Stary 2012-03-22, 13:05   #3226
katarzinka
Wtajemniczenie

spioszka - lekarze wpisują do karty ciąży ten z OM więc co my se pomyślimy i tak jest mało ważne, bo wszyscy patrzą na to co masz w karcie
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-03-22, 13:15   #3227
Asiuulka89
Zakorzenienie

Colds my lecimy tak samo ja rowniez mam 17 tydzien dduuuzy dzidziol

Dziewczyny nie martwic sie brzuszkiem moja kumpela brala slub jak byla w 22 tygodniu i brzucha brak bylo a potem nagle wyskoczyl .. kazda ma inaczej wiec glowa do gory ja juz mam ale ja mialam spozywczy wiec mi tylko ladnie sie zaokraglil

Ja mialam robione badanie ma HIV w oby dwóch ciazach

robie obiadek ten co wczoraj miala bodajze colds wiec bedzie wcinanko
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:18   #3228
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Tamlin, Bafi to była moja decyzja, ponieważ dostałam dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej, chcę to zrobić teraz, bo wystarczy przez 3 msc płacić ten tzw "duży zus"i po urodzeniu bede mogła wziąć normalny macierzyński. Tutaj nie miałam umowy o prace, cały czas trzymali mnie na umowie o dzieło. Mogłabym zostać bo dobrze mi było, ale to zbyt niebezpieczne w stanie jw jakim jestem (moja praca to prowadzenie szkółki jeździeckiej, zajeżdżanie młodych koni, korekta koni trudnych) tak więc nawet po porodzie byłabym wykluczona na kolejne pół roku.

Aaaa to tłumaczy postać rzeczy - ale pracę miałaś pierwsza klasa, ja mój małż i moja córcia jesteśmy zakochani w koniach więc coś pięknego robiłaś

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:22   #3229
Sojka1990
Zadomowienie

Co do DDTVN też oglądałam tą serie eko mama dziś i fajne rzeczy mówiły kobity, ale obawiam się że niestety nie będzie takiej możliwości żeby na czas porodu przygasić światło i leżeć z dzieciaczkiem 2 godziny, bo wiadomo za chwile ktoś może zacząć rodzić i potrzebować miejsca, więc jak najszybciej będą nas z dzieciakami wyganiać z porodówki
Stary 2012-03-22, 13:24   #3230
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
u nas to norma

A tak wogole to powiedzcie mi dziolchy czy uwazacie,ze bardziej wiarygodny termin porodu jest liczony od ostatniej miesiaczki czy wg USG? Bo mi wg ost. @ wychodzi termin na 04/09 a wg USg 1/09 i teraz to juz nie wiem czym sie sugerowac
Spioszka, i jeden i drugi wiarygodny - masz małą różnicę a i tak lekarze zwykle patrza na termin wg OM.

Ale tak naprawdę to dzidek sam stwierdzi kiedy zechce się pojawić - moja cór aurodziła się wg terminu OM a nie wg USG - widać uznała, że chce już nas zaszczycić swoją obecnością

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:27   #3231
colds
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli chodzi o ten podpis to ja zrobiłam tak jak pisałam Konczi
Piszesz sobie np: 'moj dzidziol' przeciągasz cały napis lewym przyciskiem myszki, aby zaznaczone było i klikasz na taki globus, pod kolorem czcionki - u góry. I tam gdzie wyskakuje to cos to dajesz link, co ma sie otwierac gdy klikniesz

Co do tego terminu, bardziej wiarygodnego..
Hym, nie mam pojęcia
Ty to masz Kochana małą różnicę, a tak jak u mnie.. z OM wychodzi 5.09, a wg USG ma być 12.09.
To aż tydzień różnicy :|
Tutaj chciałam aby dziewczyny wpisały ten 5.09, bo Doktorek wpisał mi tę datę do karty ciąży.. I nic nie mówił na temat niesugerowania się tą datą.
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Colds my lecimy tak samo ja rowniez mam 17 tydzien dduuuzy dzidziol

robie obiadek ten co wczoraj miala bodajze colds wiec bedzie wcinanko
Duży, duży . A Twój ile ma cm? Bo jak tak czytam te tygodniowe opisy to mój powinien mieć około 12..

No to życze smacznego
Ja dzisiaj robię facetom - ziemniaczki, kiełbaskę z cebulką i jajo. A reszcie domowników, czyli kobietom zaserwuje ziemniaczki, fasolkę z bułą tartą i jajem . Cóż, kobity muszą cierpieć za mój wstręt do mięcha

Edytowane przez colds
Czas edycji: 2012-03-22 o 13:31
colds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:34   #3232
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie ja tez planuje miec wiecej niz jedno wiec moze i babki sie kiedyś uciesza jak sie trafi ta wnusia im

Ja juz mówiłam ze jak bym miała możliwość dostać od kogoś uzywane ciuszki na noworodka to bym nic nie kupowała no coś moze bym kupiłą bo wiadomo ze fajnie jest coś kupic maluniego no ale ja musze kupic bo nie mam od kogo dostać i tez wszystkieggo sie nie wyzbędę bo planuje miec jeszcze dzieci ale zostawie to co uniwersalne a niebieskie komuś oddam

ja w tym co dostałam to mam dużo białych kremowych żółtych i ogólnie w jakieś kolorowe paćki, ze 3 czy 4 ubranka są różowe i może z 6 niebieskich czyli w większości są takie właśnie uniwersalne myślę że późnej na pewno coś kupię żeby mieć też coś swojego ale nie wiem czy warto, czy lepiej może już jak bobas będzie większy
Stary 2012-03-22, 13:35   #3233
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Piszesz sobie np: 'moj dzidziol' przeciągasz cały napis lewym przyciskiem myszki, aby zaznaczone było i klikasz na taki globus, pod kolorem czcionki - u góry. I tam gdzie wyskakuje to cos to dajesz link, co ma sie otwierac gdy klikniesz

Co do tego terminu, bardziej wiarygodnego..
Hym, nie mam pojęcia
Ty to masz Kochana małą różnicę, a tak jak u mnie.. z OM wychodzi 5.09, a wg USG ma być 12.09.
To aż tydzień różnicy :|
Tutaj chciałam aby dziewczyny wpisały ten 5.09, bo Doktorek wpisał mi tę datę do karty ciąży.. I nic nie mówił na temat niesugerowania się tą datą.

Duży, duży . A Twój ile ma cm? Bo jak tak czytam te tygodniowe opisy to mój powinien mieć około 12..

No to życze smacznego
Ja dzisiaj robię facetom - ziemniaczki, kiełbaskę z cebulką i jajo. A reszcie domowników, czyli kobietom zaserwuje ziemniaczki, fasolkę z bułą tartą i jajem . Cóż, kobity muszą cierpieć za mój wstręt do mięcha
Ja bylam tydzien temu czyli w 16 tygodniu. I ogolnie Maly byl tak ulozony ze ciezko bylo go zmierzyc i wyszlo niecale 9 cm ale wlasnie dlatego ze byl pozwijany i lekarz nie kazal sie przejmowac wiec spokojnie mysle ze jest wsio ok
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:36   #3234
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez sie "naumialam"wkoncu jak to sie robi dziekówa

IGA

Maja

Stary 2012-03-22, 13:37   #3235
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
spioszka - lekarze wpisują do karty ciąży ten z OM więc co my se pomyślimy i tak jest mało ważne, bo wszyscy patrzą na to co masz w karcie
No a tu Cie zaskocze, bo w karcie mam wpisany termin wlasnie ten z USG

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
Stary 2012-03-22, 13:42   #3236
colds
Zakorzenienie

Cytat:
No a tu Cie zaskocze, bo w karcie mam wpisany termin wlasnie ten z USG
W mojej karcie ciąży mam miejsce na dwie daty - z OM i USG.
Póki co jest wpisana data z OM. Być może później, bliżej terminu Doktorek pomierzy, poanalizuje i w razie czego wpisze też tą drugą datę?
Stary 2012-03-22, 13:46   #3237
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja tego nie umiem zrobić... w ogóle wsadzić suwaczka nie umiem

ooo widze że juz prawie umiem inoi cosik źle mi wyjzło ale zaraz zrobię to Yeaa jezdem najlepsza

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
Stary 2012-03-22, 13:47   #3238
Agnes!84!!
Rozeznanie

Ja myślałam że bardziej wiarygodna jest data wg usg, a wg OM to tylko taka wstępna. Tydzień różnicy to sporo, u mnie tylko 2 dni.

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2012-03-22 o 13:57
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:48   #3239
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Udalo sie. Serdeczne dzieki Troche techniki i sie czlowiek gubi

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
Stary 2012-03-22, 13:48   #3240
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja tego nie umiem zrobić... w ogóle wsadzić suwaczka nie umiem
lukrecja nie wchodzi ci suwaczek bo brakuje ci po http tego oto znaku " : "

IGA

Maja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości