Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 23:09   #2881
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja też Kochane spadam do wyrka czuję, że jutro (znaczy już dziś ) i tak będę miała problem ze wstaniem a przecież chyba nie chcę spóźnić się do pracy pierwszego dnia

Więc śpijcie dobrze laseczki! Do jutra Paaaa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:50   #2882
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
będę na Was czekać Finlandia żurawinowa jest w lodóweczce
ooo kurde no teraz to juz na pewno musimy się wybrac do Ciebie

Cytat:
wiesz, osobowości nie da się ukryć ja zawsze coś palnę i to zazwyczaj na wstępie
ojjj no to pośmieją się wszyscy będzie wesoło

Cytat:
No chyba powrócę do nałogu picia kawy
jesuuuu, ja chcę ekspres
ja chcę taki ciśnieniowy ale bym sobie kawki robiła! różnokolorowe z bitą śmietanką

Cytat:
Hehe coś Ty, za tydzień to ona niezjadliwa będzie a dzieci nie lubią?
dzieci nie lubią, starszy synek w sumie i lubi ale on to trochę zje i ma dość.

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Monia no właśnie wiem, muszę skądś skombinować szczypiorek, bo do sklepu to mi się nie chce na nogach za daleko mam ze 20 minut na nogach
Albo Tż mi kupi jutro

Dobra ja uciekam już
Dobranoc i kolorowych snów
ojjj no jutro ma byc piekna pogoda to akurat spacerek sobie zrobisz!!!
śpij słodko stokrotko

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Napisane przez diet_a Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przywitanie. Prowadzę również blog diet-a.bloog.pl na kórym będę opiswać jadłospisy i dietetyczne ciekawostki, więc zachęcam. Pytania też tam są mile widziane, częściej tam zaglądam więc na pewno nie przeocze. Albo na maila to już w ogóle - prawie 24 h Ja dziś kolocji nie jadlam, tak mnie ssie w żołądku że muszę położyć się wcześniej spać aby o tym zapomnieć. Czy zdarzyło wam się kiedyś śnić że złamaliście diete w czasie snu? Bo mi dość często gdy szłam głodna spać :P
Dietetyk bez kolacji chodzi spać? No chyba wiesz czym to grozi? czy może nie? W taki sposób nie schudniesz i powinnaś o tym dobrze wiedzieć.
Kilka razy na różnych forach widziałam wpisy tez takich osób jak Ty. Co się okazywało po kilku postach taka osoba zaczynała coś tam "reklamować" np. jakieś tabletki na odchudzanie itp. Okazywało się że nie jest żadnym dietetykiem tylko po prostu chce ludzi naciągnąć na jakieś produkty. Ty widze na swoim blogu proponujesz diety za pieniądze !!!! dieta 7-dniowa - 35 zł?? dieta 10cio dniowa 45 zł? Co to ma być???? Sorry ale jakoś nie wierzę w Twoje szczere intencje.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 00:12   #2883
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Dzisiaj dzien wagarowicza a ja na uczelni 2 kolokwia pisalam. Z jednego dostalam 4, drugie bedzie spr za tydzien. Jestem tak zabiegana, pozno wracam do domku, bo wiosna sie zaczela i tu na spacer tu cos, wczoraj TZa i moje pieski pogonilam rowno, 40 minutek dosc szybkim tempem :P
Dzisiaj po zajeciach poszlismy "swietowac" poczatek wiosny. I o dziwo- nie pilam zadnych % [lyczek piwa z biedronki, malinowe takie- jak ja nie cierpie piwa tak to smakuje jak oranzada ] i niestety garstka czipsow i slonecznika solonego. ALe reszta w miare poprawna:
S: owsianka z orzechami i owocami
IIS: Kanapka z szynka i warzywami [wiosenna taka, duuuzo salaty]
O: zupa brokulowa
P: mozna liczyc ten slonecznik i czipsy
K: 2 kielbaski cieniutkie z szynki drobiowej [93%miesa] i kromka mala chleba

Cos nie moge ogarnac sie z ta dieta, wydaje mi sie to zupelnie bezcelowe i ze nigy nie osiagne celu...

Monia- daruj sobie Vitapil w aptece, ja za moj 60tabl zaplacilam 40zl, a na allegro sa za ok 25zl... Moja mama tak mowi, bo tez chce zaczac brac.

Ide lulac, padam na pysk, takze dobranoc piekne

noooo gratuluję 4 z kolokwium zdolniacha nasza
Wiosnę widze przywitałaś i jak widać bez % tez można !
Menu jest ok, te czipsy i słonecznik nie powinny zaszkodzić jeśli to tylko garstka była nie martw się, spalisz to ze swoimi pieskami
Nie załamuj się cel osiągniesz, tylko bądź cierpliwa i trzymaj się dietki teraz ciepło się robi to będzie Ci łatwiej

No ja juz zamówiłam w Aptece. Najlepsze jest to że nie wiem ile będzie kosztował nawet.. zapomniałam zapytać Na allegro z przesyłką też pewnie cos ok. 40 zł co?

Dobranoc śpij dobrze

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Ja też Kochane spadam do wyrka czuję, że jutro (znaczy już dziś ) i tak będę miała problem ze wstaniem a przecież chyba nie chcę spóźnić się do pracy pierwszego dnia

Więc śpijcie dobrze laseczki! Do jutra Paaaa
noo pierwszego dnia to tak nie wypada ale i tak się zdarza nie raz
Życzę dużo siły i wytrwałości gdy będziesz rano wstawała
Powodzenia w pracy!!!!!!! Jak wrócisz to opisz wszystko co i jak było
dobranoc

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Dziewczyny nie dajcie się nabrać! Ta użytkowniczka Diet_a to zwykła naciągaczka!!! poczytajcie sobie jej inne wpisy na innych wątkach :
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=30499478

tu jedna z jej wiadomości w której naciąga ludzi na kase:

Cytat:
Napisane przez diet_a Pokaż wiadomość
Witaj!

Jestem dietetykiem Poradni dietetycznej "Diet-a".

W tą wiosnę wydaliśmy bardzo ciekawą promocję, zamiast 100 zł za 7 dniową dietę otrzymujesz ja za jedyne 35 zł!!

W Twoim przypadku potrzebna jest dieta indywidualnie dopasowana, uwzględniająca Twoje dolegliwości oraz upodobania żywieniowe.

Promocja również obejmuje ocenę sposobu żywienia i jeden dzień diety całkowicie za darmo.

Prześlij maila na diet-a@wp.pl a otrzymasz ode mnie kwestionariusz do wypełnienia, a następnie prześlę Ci ocenę sposobu żywienia i jeden dzień przykładowej diety. Myślę, że jest to dla Ciebie idealna okazja i będę mogła pomóc

Pozdrawiam,

żałosne..... już to zgłosiłam do Administratora.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-22, 06:25   #2884
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Kilka razy na różnych forach widziałam wpisy tez takich osób jak Ty. Co się okazywało po kilku postach taka osoba zaczynała coś tam "reklamować" np. jakieś tabletki na odchudzanie itp. Okazywało się że nie jest żadnym dietetykiem tylko po prostu chce ludzi naciągnąć na jakieś produkty. Ty widze na swoim blogu proponujesz diety za pieniądze !!!! dieta 7-dniowa - 35 zł?? dieta 10cio dniowa 45 zł? Co to ma być???? Sorry ale jakoś nie wierzę w Twoje szczere intencje.
dokładnie to samo sobie pomyślałam! zwłaszcza żę blog tej 'dziewczyny' ma ten sam człon w zawie co te diety za pieniądze- dieta-a. że też luzie mają czelność tak kłamać
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:15   #2885
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie znów z rana pogoda bez słońca, mam nadzieję, że później się pokaże teraz jest 10 stopni

Co do tego Vitapilu to ja znalazłam za 16,90 zł to jest ten sam?
http://allegro.pl/vitapil-z-biotyna-...211894592.html
widzę dużo osób go kupuje.
Stary 2012-03-22, 08:24   #2886
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dziś nie pobiegałam, bo i tak mam dużo chodzenia, dopiero co wróciłam z przedszkola, zaraz lece na targi pracy

Cytat:
kochana dwa razy więcej makaronu to 1,5 szklanki - dużo za dużo moim zdaniem
w artykule była mowa o 0,5 szklanki czyli dwa razy więcej to 1 szkalnka a nie 1,5
no i tez zależy czy mowa o suchym makornie cy ugotowanym , bo nie ma takiej informacji, ale myśle że szkalnke suchego można spokojnie zjeść, teraz sprawdziłam, wsypałam do szklanki makaron penne durum, nie ubyło nawet 1/5!

wogóle to musze się koniecznie zaopatrzyć w wage kuchenną, na diecie jest bardzo przydatna, polecę do Careefoura, tam była do zdobycia za punkty, może ją dostanę

Cytat:
A to Ty nie mieszkasz w Polsce?
w Polsce

liczyłas ile ma kalorii twoja pasta tawrogowo-jajeczna? albo raczej ile ma majonez bo ciekawa jestem

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2012-03-22 o 08:25
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:24   #2887
maminka83
Raczkowanie

No witam heroine
Nareszcie jesteś Tak jakoś łyso beż Ciebie było. Tęskniłam za tasaczkiem bo miałam chwile załamania ale odeszły już w niepamięć

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Witam również nowe duszyczki, których wcześniej nie przywitałam pipsonka i gothiczka (tutaj widzę zakorzenienie więc jeśli nawet już kiedyś przede mną tutaj byłaś to my się nie znamy jeszcze ) i jeżeli kogoś pominęłam to również witam
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 10:17   #2888
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane jesteście... poryczałam się musiałam zrobić sobie przerwę... bo już nie dawałam rady... dziękuję, że o mnie pamiętacie i chcecie żebym tu była... cały czas o Was myślałam uzależniłam się od Was kocham Was wszystkie! obiecuję już Was nie opuszczać będziemy się razem motywować, czy to w dobrych chwilach, czy złych...

Na wstępie mam niusa: od jutra zaczynam staż!!!
wrociiiłas tez Cie kochamy
i nie zostawiaj nas wiecej super, ze znalazlas staz, gratuluje!! o powodzenia pierwszego dnia

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
No, ja wlasnie skonczylam krecic hula hooop - wytrzymalam tylko 10 minut, bo juz zapomniałam jak się kręci Pozatym straaasznie bolał brzuch od tych wypustek - ale podobno warto
I skakanki 5 minut- zerową kondycję mam hehe
Heroine, ja tez gratuluje stazu, sama teraz szukam w swojej "branzy"
Ojj te wypustki to masakra na poczatku była, straszne since miałam ale pozniej sie na szczescie przyzwycziłam i warto jak sie regularnie kreci

Cytat:
Pewnie, że lepiej! Tym bardziej że od takiego siedzenia w domu zwariowac można! Ja jak nie miałam dzieci to uwielbiałam pracować tak tak.. dobrze przeczytałyście! kiedyś uwielbiałam, teraz nie koniecznie

oo 6.... kurde... środek nocy! no współczuję...ale ja kiedyś musiałam wstawać o 4:20 do roboty więc i tak masz dobrze
ja tak mam teraz przyzwyczaiłam sie tak do pracy, ze nie wyobrazam sobie siedziec non stop w domu fajnie miec pare dni wolnego, ale na dluzsza mete to nudne.
a Teraz to Ty masz i tak duzo roboty z dziecmi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:49   #2889
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dziś wstałam z synkiem o 11:30
Synuś po całej nocy miał suchą pieluszkę!!! a jak wstał to odrazu siusiu poszłam z nim i ładnie zrobił Kurde! nie sądziłam, że tak łatwo pójdzie mi oduczanie synka od pampersa
U nas piękna pogoda!!! Słońce w pełni, wiatru brak. Idziemy nie długo na dwór, a nawet i jedziemy do Kwidzyna Muszę synkowi buty kupić, jakies adidaski bo z tamtego roku już są za małe.
Popatrzę też sobie za kurtkami i butami a może gdzieś czerwone rurki upoluję bo na tym moim zadupiu nic tu nie ma w sklepach.
Zjadłam miseczkę płatków z mlekiem i zaraz będe się zbierała.

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
dokładnie to samo sobie pomyślałam! zwłaszcza żę blog tej 'dziewczyny' ma ten sam człon w zawie co te diety za pieniądze- dieta-a. że też luzie mają czelność tak kłamać

no dokładnie... widać, że dla pieniędzy zrobią wszystko!
Od razu mi się to podejrzane wydało.... jaka dietetyczka się odchudza i to jeszcze na forum? takie to trochę nie logiczne dla mnie. Widzę że moderator wykasował jej posty - bardzo dobrze!

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Hej laseczki
U mnie znów z rana pogoda bez słońca, mam nadzieję, że później się pokaże teraz jest 10 stopni

Co do tego Vitapilu to ja znalazłam za 16,90 zł to jest ten sam?
http://allegro.pl/vitapil-z-biotyna-...211894592.html
widzę dużo osób go kupuje.
u mnie pięknie słoneczko świeci mam nadzieję że u Ciebie już też?

Tak, to jest ten sam Vitapil 16,90 to taniocha Ciekawe ile w aptece kosztuje... dzisiaj idę odebrać ten swój co zamówiłam to się dowiem ile kosztuje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-22, 12:01   #2890
meeedzik
Zakorzenienie

Monia u mnie też już piękna pogoda i słoneczko grzeje fajnie cieplutko jest chyba 15 stopni
oo to fajnie, że to ten sam może też się na niego skuszę tylko najpierw muszę się dowiedzieć ile kosztuje u mnie w aptekach
Noo to udanych zakupów mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego

Agunia ja tez na początku kręcenia hula hop miałam siniaki ale teraz już wcale bólu nie czuję i kręcę codziennie
Stary 2012-03-22, 12:02   #2891
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
w artykule była mowa o 0,5 szklanki czyli dwa razy więcej to 1 szkalnka a nie 1,5
no i tez zależy czy mowa o suchym makornie cy ugotowanym , bo nie ma takiej informacji, ale myśle że szkalnke suchego można spokojnie zjeść, teraz sprawdziłam, wsypałam do szklanki makaron penne durum, nie ubyło nawet 1/5!
a no faktycznie, źle przeliczyłam
ja z matmy to straszny głąb jestem
No własnie na niektórych makaronach podają wartości suchego makaronu i wartości ugotowanego też, ale na nie których niestety nie.
Moje dzieci uwielbiaja suchy makaron sobie chrupać, ja tylko ugotowany zjem.
Szklanka makaronu na obiad? no niby ujdzie jak waga nie podskoczy na drugi dzień to mozna jeść ja to zawsze tak testowałam na sobie

Cytat:
wogóle to musze się koniecznie zaopatrzyć w wage kuchenną, na diecie jest bardzo przydatna, polecę do Careefoura, tam była do zdobycia za punkty, może ją dostanę
Ja mam wagę z Rossmanna bardzo się przydaje

Cytat:
liczyłas ile ma kalorii twoja pasta tawrogowo-jajeczna? albo raczej ile ma majonez bo ciekawa jestem
no tak przejrzałam wartości sobie i : 50 g twarogu ma 42 kcal ( w całej paście było 250g) , 15 g majonezu Light ma 71 kcal ( wrzuciłam 200 ml) no i jedno jajko ma ok. 80 kcal ( wrzuciłam 7 jajek) , szczypiorku nie liczę nawet myślę że na kromce chleba aż tak dużo nie wyjdzie tych kcal

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 12:05   #2892
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No hej hej

Też się cieszę, że już jestem tu z Wami dziękuję
okej, postaram się już Was nie opuszczać mój tasaczek jest na swoim miejscu więęęc wiesz

No dzień wagarowicza, a Ty kolosy musiałaś pisać trzeba było wiać trzymam by z drugiego kolosa był tak samo ładny stopnień jak z pierwszego

Całkiem przyzwoity jadłospis dasz radę! Wszystkie damy!

też nie lubię piwa jedynie redd'sa żurawinowego uwielbiam

dooobranoc Kochana
Ja też wczoraj miałam kolokwium i zaliczenie praktyczne Dzisiaj następne koło był Reds żurawinowy to moja miłość Ale zastanawiam się czy moge sobie pozwolić na diecie ?

Cytat:
A ja dziś wstałam z synkiem o 11:30
Synuś po całej nocy miał suchą pieluszkę!!! a jak wstał to odrazu siusiu poszłam z nim i ładnie zrobił Kurde! nie sądziłam, że tak łatwo pójdzie mi oduczanie synka od pampersa
U nas piękna pogoda!!! Słońce w pełni, wiatru brak. Idziemy nie długo na dwór, a nawet i jedziemy do Kwidzyna Muszę synkowi buty kupić, jakies adidaski bo z tamtego roku już są za małe.
Popatrzę też sobie za kurtkami i butami a może gdzieś czerwone rurki upoluję bo na tym moim zadupiu nic tu nie ma w sklepach.
Zjadłam miseczkę płatków z mlekiem i zaraz będe się zbierała.

o to jeszcze troche a synek będzie smigał bez pampersa

Kochane stęskniłam się za Wami cały dzień wczoraj nie miałam internetu jaki ból
Ja już wróciłam z uczelni także mam weekend Kupiłam w końcu czarną kurteczke Jeszcze wzbogaciłam sie o 2 sweterki i strój kąpielowy Moja mama to już mówi, że to w zakupoholizm wpada
A najważniejsze dzisiaj na wadze 55,1 w sumie najwięcej miałam chyba 56,9 teraz także już trochę spadło Jeszcze dzisiaj aerobik
A co to vitapilu to się zastanawiam czy mozna go łączyć z capivit total action, bo mam 4 opakowania jeszcze.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:15   #2893
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
ja tak mam teraz przyzwyczaiłam sie tak do pracy, ze nie wyobrazam sobie siedziec non stop w domu fajnie miec pare dni wolnego, ale na dluzsza mete to nudne.
a Teraz to Ty masz i tak duzo roboty z dziecmi
Ja jak nie mialam dzieci to też mi się w domu nudzilo i na prawdę chętnie do pracy chodziłam
Ale teraz... przy dójce dzieci nie chciałabym pracować chcę aby oni mnie mieli cały czas gdy potrzebują. Oczywiście gdyby kasy brakowało to bym szukała pracy ale odkąd mąż pracuje w Niemczech to jest lżej i dajemy radę. Inaczej to bym na bank musiała iśc do pracy.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Monia u mnie też już piękna pogoda i słoneczko grzeje fajnie cieplutko jest chyba 15 stopni
oo to fajnie, że to ten sam może też się na niego skuszę tylko najpierw muszę się dowiedzieć ile kosztuje u mnie w aptekach
Noo to udanych zakupów mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego
No to super trzeba iśc na dwór koniecznie
Ja zaraz spadam na zakupy
No popytaj się bo może nie warto zamawiać
Dziękuję mam nadzieję że coś upoluję fajnego

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

o to jeszcze troche a synek będzie smigał bez pampersa

Ja już wróciłam z uczelni także mam weekend Kupiłam w końcu czarną kurteczke Jeszcze wzbogaciłam sie o 2 sweterki i strój kąpielowy Moja mama to już mówi, że to w zakupoholizm wpada
A najważniejsze dzisiaj na wadze 55,1 w sumie najwięcej miałam chyba 56,9 teraz także już trochę spadło Jeszcze dzisiaj aerobik
A co to vitapilu to się zastanawiam czy mozna go łączyć z capivit total action, bo mam 4 opakowania jeszcze.
noo już w dzień lata bez pampersa tylko na noc mu ubieram ale widzę, że to kwestia kilku dni jeszcze tylko

Pochwal się nam koniecznie zakupami!!!! Prosimy o foteczki w stroju kąpielowym również

Nooo piękną masz wagę!!! gratuluję i zazdroszczę

Co do tych suplementów to w aptece zapytaj najlepiej, wiem, że jedynie kilka witamin można przedawkować a dokładnie takich :
http://dziendobry.tvn.pl/video/czy-m...west,6527.html

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-22, 12:18   #2894
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

noo już w dzień lata bez pampersa tylko na noc mu ubieram ale widzę, że to kwestia kilku dni jeszcze tylko

Pochwal się nam koniecznie zakupami!!!! Prosimy o foteczki w stroju kąpielowym również

Nooo piękną masz wagę!!! gratuluję i zazdroszczę

Co do tych suplementów to w aptece zapytaj najlepiej, wiem, że jedynie kilka witamin można przedawkować a dokładnie takich :
http://dziendobry.tvn.pl/video/czy-m...west,6527.html
U mnie witaminy temat rzeka, bo pisze prace licencjacką na temat witamin W stroju nigdy w życiu zdjęcia nie dam Chyba, że dojde do 49kg
Stary 2012-03-22, 13:04   #2895
monika01011986
Zakorzenienie

Ja już pomalowana i uczesana wypiję kawkę, ubiorę siebie i synka i ruszamy na zakupki starszym synkiem zaopiekuje sie babcia więc nie musze się martwić
Siostra jeszcze zdjęc mi nie przesłała żadnych bo nie miała czasu. Może dzisiaj jej się uda to wrzuce Wam fotki mojego małego urwisa
No dobra spadam do później miłego dnia

ciekawe jak tam Heroine w nowej pracy mam nadzieję że się pochwali jak wróci

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
U mnie witaminy temat rzeka, bo pisze prace licencjacką na temat witamin W stroju nigdy w życiu zdjęcia nie dam Chyba, że dojde do 49kg
aaaa no to na pewno wiesz co i jak z tymi witaminami W sumie to Ty kosmetolog jesteś więc o czym ja w ogóle mówię witaminy masz w małym paluszku wykute na blache pewnie

Z tym strojem to żartowałam ale fotkę samego stroju poprosimy
Przy 49 kg to nie będzie już kogo oglądać bo Cie widac nie będzie!!!!! Z czego Ty chcesz zrzucać 6 kg????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-22 o 13:08
Stary 2012-03-22, 13:14   #2896
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail pokazuj zakupki a czemu w stroju nie? Przecież Ty chuda jesteś
Co do piwka na diecie, to moim zdaniem nic się nie stanie jak wypijesz od czasu do czasu ja zawsze na weekendzie sobie pozwalam i w niczym mi to nie przeszkodziło
Stary 2012-03-22, 13:19   #2897
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz zakupki

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-22, 13:27   #2898
meeedzik
Zakorzenienie

Monia do dokładnie, nasza Agatka taka szczuplutka, że sama jej ostatnio pytałam z czego chce zrzucić te 6 kg
Patrzy na siebie zbyt krytycznie, chudzinka nasza
Stary 2012-03-22, 13:30   #2899
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa no to na pewno wiesz co i jak z tymi witaminami W sumie to Ty kosmetolog jesteś więc o czym ja w ogóle mówię witaminy masz w małym paluszku wykute na blache pewnie

Z tym strojem to żartowałam ale fotkę samego stroju poprosimy
Przy 49 kg to nie będzie już kogo oglądać bo Cie widac nie będzie!!!!! Z czego Ty chcesz zrzucać 6 kg????
Ta właśnie mam temat który przerabiałyśmy bardzo mało;/ W zasadzie wszystko jest dla mnie nowe
A uwierz mi, że nie zniknę po 6kg

Cytat:
Cocktail pokazuj zakupki a czemu w stroju nie? Przecież Ty chuda jesteś
Co do piwka na diecie, to moim zdaniem nic się nie stanie jak wypijesz od czasu do czasu ja zawsze na weekendzie sobie pozwalam i w niczym mi to nie przeszkodziło
Wstydze sie Nie dość ze grube nogi, dupa to jeszcze cellulit a no i brak cyca swoja drogą Zakupy pokaże jak mi paznokcie wyschną bo zaraz zniszcze znając zycie
Stary 2012-03-22, 13:33   #2900
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail jak będziesz miała zamiar zamawiać Vitapil to daj znać, to zamówimy razem ja chyba teraz nie będę mogła go brać, bo biorę cynk i żelazo a w składzie pisze, że są w nim te witaminy.
Cynku mam jeszcze na 6 dni to może po tym czasie zacznę brać Vitapil a żelazo odstawię albo ograniczę do 1-2 tabletek dziennie ( na ulotce żelaza pisze, że leczniczo trzeba brać po 6 tabl dziennie a doraźnie 3 )

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

To w stroju wrzuć do prywatnego albumu i zobaczą tylko osoby które masz w znajomych
Stary 2012-03-22, 13:39   #2901
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail jak będziesz miała zamiar zamawiać Vitapil to daj znać, to zamówimy razem ja chyba teraz nie będę mogła go brać, bo biorę cynk i żelazo a w składzie pisze, że są w nim te witaminy.
Cynku mam jeszcze na 6 dni to może po tym czasie zacznę brać Vitapil a żelazo odstawię albo ograniczę do 1-2 tabletek dziennie ( na ulotce żelaza pisze, że leczniczo trzeba brać po 6 tabl dziennie a doraźnie 3 )

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

To w stroju wrzuć do prywatnego albumu i zobaczą tylko osoby które masz w znajomych
Ja mam jeszcze capivitu na 4 miesiace takze wybiore najpierw to co mam
Stary 2012-03-22, 13:47   #2902
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja mam skrzypu na miesiąc czasu, ale korci mnie ten Vitapil
Teraz przeglądam maski dl włosów i odżywki, bo już mi się kończą i muszę zamówić jakieś
Stary 2012-03-22, 13:54   #2903
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja mam skrzypu na miesiąc czasu, ale korci mnie ten Vitapil
Teraz przeglądam maski dl włosów i odżywki, bo już mi się kończą i muszę zamówić jakieś
O jakaś maska dobra to by mi się przydała
Stary 2012-03-22, 13:58   #2904
meeedzik
Zakorzenienie

Znalazłam taką maskę :
http://allegro.pl/pro-prosalon-nawil...162945227.html
ta jest kokosowa, jest jeszcze mleczna i waniliowa
Stary 2012-03-22, 14:12   #2905
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam taką maskę :
OOO na waniliowa bym sie skusiła, uwielbiam zapach wanilii
a mam tyle kosmetyków do włosów ze maaasakra a ciagle cos nowego znajduje:d podobnie z ciuchami

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-22, 15:04   #2906
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No w kolanie na zgięciu właśnie nic nie ćwiczyłam, tyle co byłam na spacerze w niedziele i po podwórku za psem biegałam takie żyłki mi wyszły i jakby było lekko napuchnięte, będę musiała jakąś maść kupić. Boli mnie jak mocniej wyprostuję i chodzę po schodach.
oj chyba Cię zaraziłam bólem nogi co JAk zwykle wszystko po kablach przeszło! A jak tam dzisiaj boli jeszcze?

Cytat:
Ooo szybko się uczy synek bystry po mamusi
U mnie też dziś piękna pogoda, po południu tak zaczęło słonko grzać że od razu żyć się zachciało

Cytat:
Czekam na fotki, w stroju też! My tu kiedyś wrzucałyśmy w tamte wakacje w strojach
Wiesz co ja też mam coś w sobie z zakupoholiczki jak nie kupię czegoś zbyt długo to mam deprechę Dziś np. poszłam po buty a kupiłam spodnie bo nie mogłam wytrzymać

Hej kochane Przepraszam że Was tak zaniedbuję ostatnio trochę ale mam dużo na głowie Jeszcze tylko dziś się pouczę i upragniony weekend! A czas tak leci szybko, nawet nie wiem kiedy te 5dni mija i kolejny weekend. Zaraz święta, żarełko i zleci, maj, czerwiec i wakacje
Byłam dziś z Tż w mieście po trampki białe, no i oczywiście ich nie kupiłam bo zobaczyłam spodnie takie jak ma medzik tylko żółte A że nie miałam kasy na nie to Tż mi kupił je, ale już mu zapowiedziałam że szybko oddam Tylko najgorsze że teraz nie mam nadal trampek i muszę chodzić w starych adidasach czarnych Ale co tam, mam w końcu spodnie które są obcisłe i w udach i w łydkach Myślałam że nigdy mnie to nie spotka

heroine super że wróciłaś smutno było bez Ciebie i Twoich wariactw! i gratuluję stażu, chwal się szybko jak tam po 1 dniu

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-22 o 15:05
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 15:16   #2907
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam taką maskę :
Ooo muszę zerknąć do hurtowni czy są takie

murka
tylko, że ja mam problem że mi sie ciuchy w szafie nie mieszczą. Mam tyle, że nawet nie jestem w stanie niektórych ubrać Mogłabym narobić tyle kombinacji że chyba przez pół roku nie zobaczyłybyście mnie w tym samym to jest straszne
A i koniecznie się pokaż w nowych spodniach

Wrzucam zdjęcia, oczywiście samowyzwalacz się nie popisał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (116,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek niebieski.jpg (70,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek żółty.jpg (105,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07399.jpg (138,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07398.jpg (203,5 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-22 o 15:21
Stary 2012-03-22, 15:49   #2908
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko pokazuj się w spodniach

Cocktail w Nysie w hurtowni jak cos to daj znać, bo jak nie będzie się opłacało to też bym wzięła

Agunia ja teraz miałam na celu wykorzystania wszystkich kosmetyków do włosów, ale chyba mi się nie uda

Cocktail super zakupy alee strój zajeeeeeeeeefajny pokaż się w nim gdzie kupiłaś
Hehe jak masz za dużo ciuchów, to oddaj mi połowę
Stary 2012-03-22, 15:51   #2909
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:

no to jakie jojo? 3 kg zrzuciłaś przecież może za jakiś czas spróbuj znowu? nie poddawaj się!!!
ja mam sukcesy? no coś Ty :P przed Świętami Bożego Narodzenia ważyłam 57,5 kg - do dziś jeszcze nie ujrzałam tej wagi
No jojo niestety, ale nawet nie piszę ile ważę, bo to regularna tragedia. W każdym razie skoro piszesz, że ważysz 58 kilo i uważasz że to dużo to jesteś w błędzie ;-D jak zobaczę tyle na wadze to chyba podskoczę z radości (mam prawie 10 kilo więcej). No ale staram się staram, chociaż ciężko mi idzie tak wpadłam zajrzeć co u Was slychać, ale weteranki jesteście, to wiadomo że walczycie dalej
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 15:53   #2910
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mureczko pokazuj się w spodniach

Cocktail w Nysie w hurtowni jak cos to daj znać, bo jak nie będzie się opłacało to też bym wzięła

Agunia ja teraz miałam na celu wykorzystania wszystkich kosmetyków do włosów, ale chyba mi się nie uda

Cocktail super zakupy alee strój zajeeeeeeeeefajny pokaż się w nim gdzie kupiłaś
Hehe jak masz za dużo ciuchów, to oddaj mi połowę
No w Nysie
Strój mam z Irlandii Koleżance mama kupiła ale był na nią za duży i ja mam go dzieki temu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości