|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
trzymala prace z pol roku. ja dzownilam, pytalam, to powiedziala, ze praca na 4. przychodze ja odebrac dwa tyg przed obrona, a ona do mnie - jednak 3, czegos jej brakuje. mega sie wkurzylam!!!! wiem, ze juz ja zwolnili z uczelni, ale nie mam sily dochodzic swoego:| ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
bardzo ladne ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
niestety.... cena jest taka, jak za bukiet.... moj jest wyceniony na 250 zł---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Jaaakie rzęsy ![]() Edit: spojrzałam na cenę więc chyba odpada
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-03-23 o 09:03 |
|
|
|
|
#1323 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
slicznie wygladasz!!!!! bosko ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
dobrze, ze sie martwisz... powiedz jej to co czujesz, porozmawiajacie na spokojnie przy kawece. ja wiem, ze ona nie bedzie cie sluchac i pojedzie za nim. ale coz zrobic? bedzie wiedziala, ze ja uprzedzalas, ze sie balas.... a jesli cos nie wyjdzie, niech wie, ze ma w tobie wsparcie. ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
tekst faceta "ze gumka to jak lizanie cukierka przez papierek" jest bardzo czesty, ale bez przesady, robia teraz ultra cienkie prezerwatywy:| ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
super, lubie takie ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- [1=4954a58d51ec86267773d61 6769fc460e456ef28_5ff1090 286548;33080125] i taki make up https://polki.pl/work/privateimages/...olki/59660.jpg mam zamiar pomalować się sama, więc już ćwiczę :P[/QUOTE] wow! kreski dla mnie to ciemna magia:| zazdraszczam! |
||||
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet mój TŻ (a co sięzdarza rzadko bo on wielki antytalent w sprawach dotyczących wyglądu) stwierdził, że z tą długością sukni jest coś nie tak (porównał, że ta długość sukni powoduje, że wyglądasz jabyś do komunii szła nie do ślubu )No, ale to nie zmienia faktu, że wybór sukni to strzał w dziesiątkę! Pięknie w niej wyglądasz i to co masz na głowie super do tego pasuje. Jeśli chodzi o dodatki, to jestem za rozwiązaniem: do kościoła bez szarfy buty ecru, a potem jak zechcesz to założysz szarfę i zmienisz buty ![]() Nie mogę się napatrzeć jak piękne włosy masz
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Nawet nie wiecie jaka to radość obudzic się rano o godz 9 bez bólu w dobrym humorze itp ![]() A ja dalej poszukuje fioletowych butów. I nic. Chyba jutro przed kinem pójdę na poszukiwania
|
#1326 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki w ten pięknie słoneczny piąteczek
![]() Cytat:
![]() ![]() a za sukienkę ![]() Cytat:
porozmawiaj z nią koniecznie, niech się przynajmniej dziewczyna zabezpiecza Cytat:
![]() rozwiązanie ze zmianą dodatków podoba mi się najbardziej ![]() Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33091253] ja was pozdrawiam z goraczka...siedze pod koldra ledwo zywa... wczoraj pojechalam jeszcze ostatkiem sil kupic butki sobie na wiosne, zalacze ![]() ide was poczytac [/QUOTE]zdrówka życzę
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się słonecznie mimo, że rano było takie mleko, że świata nie bylo widać. Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nena Twój TŻ genialnie wygląda w trampkach i w tym garniaku. Co prawda, tak jak większość dziewczyn mojego TŻta nie widzę w takim zestawie ale do waszej koncepcji ślubu bardzo pasuje Zdecydowałam się już na suknię . Powiem Wam, że jak ją ostatnio kolejny raz mierzyłam to zdecydowanie czuję, że to TA. Zawsze marzyłam o delikatnej, zwiewnej sukni z muślinu. I znalazłam . Nawet wczoraj byłam już w salonie z zamiarem zapłacenia zaliczki jednak dowiedziałam się, że w niedzielę ma być wyprzedaż sukni z kolekcji 2011 więc stwierdziłam, że zaczekam. Przyjadę, zobaczę, może znajdę coś dla siebie za połowę ceny a jesli nie to wtedy zamówię tą którą wybrałam. Wybraliśmy też już zaproszenia. Będą takie jak chciałam, proste, klasyczne i eleganckie. TŻ się trochę zastanawia czy nie zbyt proste ale ja zawsze byłam zwolenniczką minimalizmu. Mam tylko dylemat: białe czy ecru? Początkowo byłam za ecru, ale do tych zaproszeń są białe koperty i strasznie się to gryzie. |
||
|
|
|
#1329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej! Mnie dzisiaj rano dopadł stres przedślubny... reszta później!
Cytat:
Nasza przyjaźń się skończyła, po moim trzecim szczerym ostrzeżeniu. Ona stwierdziła, że jej zazdroszczę i specjalnie chcę ją skłócić z tym Arabem. Jak się później okazało, miałam rację. Teraz niech robi co chce. Już mnie to nie rusza, ale ile nocy przepłakałam przez nią to moje... Cytat:
No i ten stroik- wiesz, jak dla mnie jest za okazały. Wydaje się za ciężki. Ta aplikacja na górze niestety mi się nie podoba. Cytat:
No to tak... dziś, po długiej przerwie, miałam koszmar ślubny. Horror po prostu. I to psychologiczny. tak mi siadł na psychikę, że rano poryczałam się jak bóbr. Widziałam siebie w tym śnie w mojej sukni, wymyślonej fryzurze i make upie. I nic mi się nie podobało. Załamka. Dzisiaj mam próbna fryzurę i zwątpiłam, nie wiem co chcę, nie wiem czy to będzie pasować, nie wiem nawet czy moja suknia do mnie pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem gruba, jestem brzydka i nie zasługuję i nie pasuję do takiego fajnego faceta jakim jest mój TŻ. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zaproszenia tego typu, wybrałam białe i wyglądają super. 2 godz. siedzieliśmy nad projektem, o mało do kłótni nie doszło co do wyboru czcionki i wierszyka ![]() Radzę wybrać białe - nie będą gryźć się z kopertą. Zaproszenia rozdane, wszystkim się podobały. Wyglądają bardzo elegancko i z klasą. Wieczorem mogę wrzucić real foto po sporo mi zostało. Miałam przyjemność oglądać w realu inne zaproszenia z allegro i nie wyglądały tak fajnie (tz. na aukcji super, ale gdy małam w ręce to było widać sporo niedociągnięć - co do przycięcia papieru, jakości druki czy poszarpanej kokardki)
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-03-23 o 10:09 |
|
|
|
|
#1331 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A bukiet jest po prostu śliczny właśnie czegoś takiego szukałam więc pozwolę sobie go zapisać co do ceny to wydaje mi się normalna za taki bukiet Cytat:
![]() bardzo ładne Cytat:
ja też mam zaproszenia ecri, a koperty są białe mi to nie przeszkadza i jakoś specjalnie nie zwracałam na to uwagi
|
|
#1332 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy to Wam brzmi jak poczatek dobrego zwiazku? Cytat:
Poza tym, sa ze soba juz jakis czas, był pare razy w PL i było pare okazji, zeby sie poznac. I gdybysmy ze znajomymi pewnego dnia nie zaciskali, to bysmy go nawet na oczy nie widzieli. Ale ciężko powiedziec, ze go znam, bo spotkanie trwalo pare minut, gdzie okazało się, że jego angielski pozostawia wieeeele do zyczenia. Wiec po pierwsze, JAK oni ze soba rozmawiaja?! Po drugie, ydaje mi sie, ze gdy jest sie zakochanym (a ona twierdzi, ze jest), to raczej sie wszystkim znajomym swojego partnera pokazuje itp. A ona wrecz przeciwnie, jakby wiedziala, ze cos jest z nim nie tak! |
||||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz piękną suknię, fruzyra na pewno będzie śliczna a Ty i TŻ jesteście dla siebie stworzeni, każde z was zasługuje na siebie nawzajem. I tego się trzymaj! Dziękuję za miłe słowa na temat sukni Cytat:
Ja również zamówiłam w sumie 4 próbki zaproszeń od różnych sprzedawców i rzeczywiście, różnica jest ogromna. Jedne wyglądały dosłownie jak zrobione z papieru z bloku technicznego. |
||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka z podstawówki wyjechała zarobkowo do Grecji (6 lat temu to było)
Poznała tam Greka, góry jej obiecywał. Zostawiła dla niego męża. Po niecałym roku wróciła z podkulonym ogonem ... w ciąży. Facetowi się znudziła i ją zostawił. Teraz jest sama z dzieckiem i po rozwodzie, ale cały czas się łudzi że facet (grek) do niej wróci... (płaci alimenty i odwiedza czasem dziecko)
|
#1336 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Brałabym białe zaproszenia. Muślinowe suknie są super, ja odkąd brzymierzyłam pierwszą taką suknię, bardzo lekką, wiedziałam że taką chcę, w innych po prostu czułam się przytłoczona. ![]() Cytat:
na pewno wszystko będzie cudownie, fryzura próbna pewnie tylko Cie w tym utwierdzi. Koszmary senne związane ze ślubem to chyba norma, a Tobie już naprawdę niewiele czasu zostało, więc stres pewnie rośnie.Nie wiem, jak wyglądasz, ale myślę, że nie ma takiego dramatu, w jaki popadłaś po tym koszmarze ( ) i tworzycie na pewno z TŻem piękną parę. Dziewczyny ponawiam prośbę, bo prawie nikt się nie wypowiedział - co myślicie o muślinowej sukni i butach koronkowych? Czy to pasuje (nie mam granatowego paska)?
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny mam pytanie, czy zabieg mikrodermabrazji można powtarzać w odstepach 7 dniowych? Mam groupona i niestety aby się wyrobić z 3 wykupionymi zabiegami muszę je mieć co tydzień. Nie wiem czy nie jest to za często....
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-03-23 o 10:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, spojrzałam w kalendarz i sie zorientowalam, ze dzis mamy z TZem 3 miesiące do slubu!!!!!!!!!! edit. "Zazwyczaj trzeba przeprowadzić od 2 do 10 zabiegów (średnio 5) w odstępach od 1 tygodnia do 4 tygodni (co 7 - 10 dni w zabiegach odmładzających i 4 tygodnie w leczeniu trądziku). Zależy to od wskazań i oczekiwań pacjenta. Po każdej mikrodermabrazji poprawa jest coraz bardziej widoczna. W celu podtrzymania i utrwalenia uzyskanych wyników zaleca się co 4 - 6 tygodni ponowne wykonanie mikrodermabrazji." Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2012-03-23 o 10:44 |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
goszaKochanie będziesz śliczną PMka i najlepszą żonka dla Twojego TŻ
jesteśmy z Tobą i nie gadaj głupot
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
przyszedł kolejny welon
(to już trzeci w mojej ślubnej karierze, ale jak to mówią, do trzech razy sztuka, bo ten jest chyba właśnie taki jakiego szukałam) Od tego, który już wisi w mojej szafie różni się tym, że jest wykonany z cieńszego tiulu, który nie jest sztywny i lepiej się układa, jak delikatna mgiełka. Wiecie co... zadzwoniła do mnie pani od dekoracji ślubnych ![]() Jakoś ze dwa miesiące temu napisałam do niej maila, takiego orientacyjnego, jakie ceny itp. Pani chyba nie ma własnej firmy, bo jak zapytałam o adres biura, to powiedziała że ona na codzień pracuje w innej branży a dekoracją zajmuje się hobbystycznie Generalnie chwilę pogadałyśmy i zaproponowała dekorację naszego kościółka. Powiedziała, że robi także bukiety. Zapytałam oczywiście o anemony, powiedziała: no way. Bo hurtownia musiałaby zamówić ich kilkaset i do dnia slubu trzymać w chłodni (są bardzo delikatne). Chyba żebym się zdecydowała na dekorację z nich w kościele czy na sali. Chciałabym bardzo rzecz jasna, ale to olbrzymi koszt. Zaproponowała kilka innych białych kwiatków z czarnym środkiem, ale oczywiście zapomniałam już ich nazw. Jeden był na o... ![]() Cytat:
![]() z pasem będzie prezentować się szałowo Cytat:
|
||
|
|
|
#1341 | |
|
Zadomowienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33091253]nie wiem co gorsze, ginekolog czy dentysta.
pojade troche zartem. znajoma poszla do dentysty ostatnio: dentysta - jak sie czujemy? ona - wole rodzic dzieci, niz leczyc zeby denstysta - to niech sie pani zastanowi, bo nie wiem jak mam fotel ustawic ![]() - taki zarcik z rana ![]() ja was pozdrawiam z goraczka...siedze pod koldra ledwo zywa... wczoraj pojechalam jeszcze ostatkiem sil kupic butki sobie na wiosne, zalacze ![]() ide was poczytac [/QUOTE]Butki sliczne, a z kawalu usmialam sie do lez ![]() Cytat:
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-03-23 o 11:06 |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś śliczna dziewczyną i to ty jak najbardziej pasujesz do swojego Tż a jak będziesz inaczej myśleć to złoję ci ![]() Cytat:
no to świętujemy
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak będę to robić po slubie, bo wczesniej nie było wolnego terminu
|
|
|
#1345 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
bardzo mnie zachwyciłą![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Niestety nie mam opcji zmiany koloru tej szarfy, ona jest śmietankowa jak suknia, musiałabym szyć sama. Za to ostatnio tak sobie myślę, że albo jej nie włożę, albo spróbuję zawiązać ją na kokardę z tyłu. Tylko nie wiem co z tą broszką wtedy. ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33093728]a moj jest na poczcie, cholercia!! ma goraczke ale mam tez chec pojsc po niego! ale zdrowy rozsadek mowi, abym nie szla....[/QUOTE] Ja bym nie wytrzymała Dzięki dziewczyny za opinie, musze przmeyślec kwestię butów raz jeszcze, te mnie po prostu zauroczyły, ale sama nie jestem pewna czy pasują.
|
|
|
#1348 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam się w piękny słoneczny dzień
![]() Musze skończyć i jechać wydrukować zaproszenia dla rodziców. Nie wiem za bardzo jak je wykończyć, żeby jakoś ładnie wyglądały. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Goszu Kochana będziesz cudną Panną Młodą
![]() Hiszpanie buszujący po krakowskich klubach są żenujący. Podrywają dziewczyny, mącą im w głowach, na facebooku piszą miłosne wyznania i zapraszają do siebie traktując dziewczyne jak maszynke do seksu. Wiem coś o tym- mam to samo Dotka z koleżanką moją ![]() Zmykam bo mam dużo pracy, od kilku dni nie mam czasu na wizaż i nie wiem w ogóle osochosi ![]() Miłego dnia
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce stereotypami rzucać na lewo i prawo, ale miałam wczesniej trzy koleżanki/znajome, które związaly się z Hiszpanami, jedna nawet wyszła za niego zamąż. Zadna z tych par nie jest już razem ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

W międzyczasie wyjechała sobie do USA i miała być naszym wsparciem i supportem a tu dupa. Nic nie pomogla. Wymaga tylko od nas a sama święta krowa.
to nic, że nie będzie w nich koloru przewodniego 

Martwię się
)

na pewno wszystko będzie cudownie, fryzura próbna pewnie tylko Cie w tym utwierdzi. Koszmary senne związane ze ślubem to chyba norma, a Tobie już naprawdę niewiele czasu zostało, więc stres pewnie rośnie.