zazdrośnice cz. 53 :-) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 12:30   #151
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Glen jak tam maleństwo?
chyba dobrze, ale jeszcze nie czuję ruchów

Józia gratulejszyns!!!

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
józia, tak strasznie się cieszę i ogromnie gratuluję! i żałoszczę i w ogóle pracę napisałaś w tydzień i to na 5! jesteś najlepsza!

kurcze, tak bardzo chcę mieć tę magisterkę za sobą, ale tak bardzo się boję obrony, że nie ogarnę wszystkiego, nauki do obrony itp., że nie będę wiedziała, co zrobić (nie mam pojęcia, czy mam iść do biblioteki po jakieś pieczątki, czy jak... kiedy się odbiera dyplom, nawet nie wiem, jak to konto do przelewu wygenerować )... strasznie się boję...
nie pękaj dasz radę! a co do formalności to jeszcze nie odebrałam dyplomu mam nadzieję, że w dziekanacie go nie wyrzucili po takim czasie
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:33   #152
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Anioł, ale masz teraz anielski avatar
w końcu jestem Aniołem chyba może takim z rogami troszkę ale jestem . Nawet TŻ tak do mnie mówi więć chyba oczymś to świadczy
Na avatarze oczywiście ja i moje WŁOSY a co stary już mi się znudził a już od 2 miesięcy jak nie dłużej zbierał się za nowy
Stary 2012-03-23, 12:34   #153
capriola_87
Zakorzenienie

Józia, gratulacje wielkie! jestem taaaaka dumna

no i zazdroszczę przeokrutnie mam nadzieję że i mnie to spotka, jak nie w czerwcu to we wrześniu najpóźniej już mam serdecznie dość studiowania
Stary 2012-03-23, 12:35   #154
P-o-n-y
Zakorzenienie

Tak sobie weszłam na stronę Lidla przez Was i wiem, że kupię sobie tą szprycę do dekorowania ciast i tortów bo tego mi brakowało
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:39   #155
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Tak sobie weszłam na stronę Lidla przez Was i wiem, że kupię sobie tą szprycę do dekorowania ciast i tortów bo tego mi brakowało

Suuuper ;D

A jak tam samopoczucie?

A ja też poganam do Lidla w sobotę albo niedzielę
Bo mi się płatki kończą, a w Lidlu są najlepsze, niestrzępiące się, nierozdwajające, nie wchłaniające zbyt wielu płynu
Bo mi się dostawa kończy
A u nas tam obok jest bazarek Więc przyjrzę się ubrankom ;D

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:40   #156
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Pony dla mnie taka szpryca jest nie wygodna/ nie poręczna wolę zwykłą .
Stary 2012-03-23, 12:42   #157
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

juzia gratuluje!!!
Stary 2012-03-23, 12:42   #158
upadly_aniol00
Zakorzenienie

A nie mówiłam Wam ale w pracy jestem znów na innym stanowisku z pewną dziewczyną i nagadać się nie możemy ! Jak TŻ przychodzi wpracy na chwilę to pierwsze jego słowa to : i co tam gaduły słychać ? i najlepsze jest to , że wiele osób nas tak wita
Stary 2012-03-23, 12:46   #159
crozee
Zakorzenienie

aniol, ale fajnie, ze masz taka kolezanke zazdroszcze okrutnie
Zwies, a mi brakuje takiego bazarku z ciuchami... u mnie sa dwa. sa warzywa, owoce i jakies ciuchy- ale dla starszych pań bo mieszkam na osiedlu mlodych, co zostało wybudowane 50 lat temu i ci młodzi sa juz starzy, wiec sa głownym targetem dla targowcow..;/
Stary 2012-03-23, 12:47   #160
Zwies
Zakorzenienie

A i jeszcze coś Mój nałóg nie wzywa ;D Mówię Tż, że już dawno niczego nie zamawiałam a on zamów sobie coś Kochanego mam męża Nie ma co

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Crozze a kupić coś i wysłać w paczce?
Ja jadę tam, gdzie stadion przenieśli i są głównie nie-polacy (nie wiem jak to się pisze) i ubrań są tony, niektóre w naprawdę fajnych cenach.

Stary 2012-03-23, 12:54   #161
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
aniol, ale fajnie, ze masz taka kolezanke zazdroszcze okrutnie
szkoda , że na razie tylko w pracy jest już człowiek nagada się za wszystkie czasy aż z chęcią się idzie do pracy Bo tak naprawdę ostatnia dobra koleżanką pół roku temu napisała do mnie na gg witając mnie słowami " rozdawałaś już zaproszenia ?" a wcześniej odezwała się jakiś rok, półtora temu i wtedy napisała " to co bawimy się na weselu ? "

W ogóle nawet polubiłam znajomych TŻ z firmy ... przychodzą do mnie też pogadać . Ostatnio koleżanka do mnie przychodzi i mówi :
- mamy stiptizera do Ciebie na panieński
-eeee ja mam panieński ?
- no oczywiście ! Na nockach będzie Ci tańczył kierownik !
Stary 2012-03-23, 12:56   #162
kasia0912
Zakorzenienie

Fajnie mieć taką koleżankę do pogadania i czas szybciej mija

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 12:56   #163
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

aniol to fajnie ze sie zaaklimatyzowalas i ze cie polubili i ze amsz fajne kolezanki tam, bo pamietam, ze sie stresowalas na poczatku

aaa czekam i czekam i niech ten gosc juz dzwoni, bo ja tu zejde ze stresu zaraz
Stary 2012-03-23, 13:00   #164
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość

Suuuper ;D

A jak tam samopoczucie?

A ja też poganam do Lidla w sobotę albo niedzielę
Bo mi się płatki kończą, a w Lidlu są najlepsze, niestrzępiące się, nierozdwajające, nie wchłaniające zbyt wielu płynu
Bo mi się dostawa kończy
A u nas tam obok jest bazarek Więc przyjrzę się ubrankom ;D
A dobrze, dziękuję
Płatki z Lidla, mówisz? Muszę obczaić, bo raz kupuję fajne, a kolejnym razem są kompletnie do dupy... Tzn. w sumie nawet do wycierania dupy się nie nadają...

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Pony dla mnie taka szpryca jest nie wygodna/ nie poręczna wolę zwykłą .
Ja tam się zadowolę każdą i nauczę się obsługiwać, bo nie miałam do tej pory żadnej No i przyda mi się też do nadziewania farszem - pączki, krokiety, canelloni też będzie łatwiej napełnić.
Stary 2012-03-23, 13:00   #165
crozee
Zakorzenienie

Anioł, ostatnio był topik na wizazu, ze ktos poszukuje striptizera murzyna na panienski
Zwies, ja duzo na allegro kupuje u nas jest taka jedna hala targowa w poznaniu. byłam tam ostatnio, ale nic ciekawego nie było.. a jak mi sie cos spodobało, to za małe było takze najpierw musze schudnac. no ale w miedzyczasie musze kupic ciuchy na teraz. na codzien, płszcz jakis i sukienke na chrzest..
Stary 2012-03-23, 13:03   #166
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
Józiu, mam nadzieję, że jesteś już po!

Arra, oby oddzwonili!

JESTEM ZNOWU CHORA!

Ja też Całą zimę się trzymałam a teraz sie rozchorowałam
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aniol to fajnie ze sie zaaklimatyzowalas i ze cie polubili i ze amsz fajne kolezanki tam, bo pamietam, ze sie stresowalas na poczatku

aaa czekam i czekam i niech ten gosc juz dzwoni, bo ja tu zejde ze stresu zaraz
Ty nigdzie nie schodź, zadzwoni jestem tego pewna

Justynko gratuluję mgr.
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:05   #167
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Chciałam BARDZO podziękować za wszystkie kciukasy i smsy, jakie do mnie spłynęły jesteście niesamowite! Popłakałam się w drodze na obronę tak sobie wtedy pomyślałam, że jak tyle osób mi dobrze życzy, to musi być dobrze!
Dotarłam na miejsce, wzięłam obiegówkę, pani w instytucie super miła i przeżywała równie mocno chyba jak ja, bo biegała parter-3. piętro i pytała tylko: "Już? Wszyscy są? Jak? Będzie super, niech się pani nie przejmuje!" J. był ze mną z tymi koszami. Poszłam do innej salki powiedzieć profesorowi, że już jestem i że dokumenty są gotowe, to jeszcze mnie zaprosił na rozmowę, naprawdę super, o pracy, prywatnie itd. i powiedział mi, że będzie dobrze i żebym się nie denerwowała. Pokazał mi recenzję, jaką napisał o mojej pracy, baaaaardzo pozytywna, aż byłam w szoku. Moją recenzentką była kobieta, więc od razu się ucieszyłam, że nie pewien doktor strasznie chaotycznie było wszystko, bo mieli ogólnie na mnie przeznaczone 15 minut między zajęciami i nie mogli się zgrać logistycznie, co ktoś przyszedł, to ktoś sobie szedł w końcu weszliśmy do sali. Pytania były bardzo przystępne, może nie łatwe, ale odpowiedziałam na wszystko. Zaskoczył mnie tylko mój promotor, bo kazał mi wymyślić w ramach pisarstwa twórczego bajkę o szafie stojącej w rogu pochwalili przewodniczący komisji zapomniał sobie o pytaniu dla mnie Ogólnie bardzo szybko wszystko poszło. Podziękowali, po chwili zawołali na wyniki:
- praca: 5!
- obrona: 5!
- średnia ze studiów: 5!

Zebrałam masę komplementów pod adresem swojej pracy, a pani profesor powiedziała mi, że jestem prześliczna masa życzeń na przyszłość i uśmiechów. Potem poszłam z obiegówką, dodatkowo wstąpiłam do prorektora "mojego", ulubiony człowiek na uczelni - to raz, a dwa uznałam, że z racji, że bardzo aktywnie działałam podczas swoich studiów, to się pochwalę, że się żegnam wyściskał, wycałował, wyżyczył, no masakra naprawdę, dzięki dzisiejszemu dniu bardzo dobrze będę wspominać tę uczelnię, każdy tak indywidualnie do mnie podchodził i sam z siebie gratulował itp. każdemu takiej obrony życzę.

Teraz się przebrałam, podobno nie muszę iść do pracy, więc chyba odpuszczę, jeszcze do brata zadzwonię. A TŻ zjedzie, ogarnie się i koło 17 chyba pojedziemy do Tarnowa, kupimy opony do motocykla, no i może skoczymy na jakieś jedzonko

Gratulacje i ukłony dla Pani Magister!!!
Cytat:
józia, tak strasznie się cieszę i ogromnie gratuluję! i żałoszczę i w ogóle pracę napisałaś w tydzień i to na 5! jesteś najlepsza!

kurcze, tak bardzo chcę mieć tę magisterkę za sobą, ale tak bardzo się boję obrony, że nie ogarnę wszystkiego, nauki do obrony itp., że nie będę wiedziała, co zrobić (nie mam pojęcia, czy mam iść do biblioteki po jakieś pieczątki, czy jak... kiedy się odbiera dyplom, nawet nie wiem, jak to konto do przelewu wygenerować )... strasznie się boję...
Najka, kto jak kto, ale Ty obrony absolutnie nie powinnaś się obawiać Ja to w ogóle mam wrażenie, że Ty to poradziłabyś sobie w każdej sytuacji, a prawko to tylko wyjątek potwierdzający regułę

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:09   #168
upadly_aniol00
Zakorzenienie

arrakis bardzo się stresowałam i denerwowałam miałam kilka naprawdę przykrych mi sytuacji wiele razy wracałam z płaczem do domu bo było mi ciężko ale TŻ bardzo mi pomógł podniósł na duchu i teraz mam wszystko w za bardzo się wszystkim przejmowałam .
Wrzuciłam na luz i tylko robię to co muszę robić.

W ogóle teraz dopiero obejrzałam zdjęcia ze zlotu i :
Naj super Ci w takich włosach lepiej niż w tych krótkich
Justyna jakie Ty już masz też długieeee włosy
i Kawce super w Tym kolorze włosów mam wrażenie, że lepiej niż w czarnych no i widać , że schudłaś !
Frezii jak zwykle ZAWSZE uśmiechnięta
No a Gwizdak standardowo młodnieje zamiast się starzeć w ogóle Gwizdakowi bym dała z 20-23 lata
A Naj miałaś super koszulkę pewnie zrobiłaś furorę nią

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

crozee widziałam ale to nie dla mnie jeśli ciągle będę tam pracować to naprawdę super towarzystwo się zapowiada i oczywiście postanowiliśmy z TŻ , że byśmy osoby z pracy zaprosili na wesele a nie tylko na same poprawiny .
Stary 2012-03-23, 13:14   #169
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
A dobrze, dziękuję
Płatki z Lidla, mówisz? Muszę obczaić, bo raz kupuję fajne, a kolejnym razem są kompletnie do dupy... Tzn. w sumie nawet do wycierania dupy się nie nadają...
tu masz porównanie z biedronkowymi http://vedettep.blogspot.com/2011/11...o-patkach.html
http://ksiezniczkowepasje.blogspot.c...zu-oczu-z.html
Iseree to te z lidla. Generalnie nie są z bawełny w 100% i dlatego są takie fajne Kupiłam przypadkiem bo musiałam mieć płatki a byliśmy akurat w lidlu i teraz cierpię jak ich nie mam.
Kocham je miłością prawdziwą i kupuję zawsze na zapas

Edit: Tylko nie wiem, czemu dziewczyny piszą, że są w 100tach z bawełny o.O Skład z tyłu opakowania: 60%bawełny, 20%mikrowłókien z poliestru 20% poliestru.
Poliestru w ubraniach nie trawię a tu mi mega pasuje

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2012-03-23 o 13:16
Stary 2012-03-23, 13:24   #170
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
tu masz porównanie z biedronkowymi http://vedettep.blogspot.com/2011/11...o-patkach.html
http://ksiezniczkowepasje.blogspot.c...zu-oczu-z.html
Iseree to te z lidla. Generalnie nie są z bawełny w 100% i dlatego są takie fajne Kupiłam przypadkiem bo musiałam mieć płatki a byliśmy akurat w lidlu i teraz cierpię jak ich nie mam.
Kocham je miłością prawdziwą i kupuję zawsze na zapas

Edit: Tylko nie wiem, czemu dziewczyny piszą, że są w 100tach z bawełny o.O Skład z tyłu opakowania: 60%bawełny, 20%mikrowłókien z poliestru 20% poliestru.
Poliestru w ubraniach nie trawię a tu mi mega pasuje
Aaaa, to zdarzyło mi się je kilka razy mieć i rzeczywiście, nie narzekałam na nie nigdy Są idealne, w zasadzie. Dla mnie ważne, żeby właśnie nie trzeba było lać na nie za dużo i żeby się nie "kłaczyły" po całej twarzy. Raz takie właśnie kłaczące się miałam - horror! Na całej buzi zostawały mi takie pokołtunione puszki...
Stary 2012-03-23, 13:25   #171
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam się zadowolę każdą i nauczę się obsługiwać, bo nie miałam do tej pory żadnej No i przyda mi się też do nadziewania farszem - pączki, krokiety, canelloni też będzie łatwiej napełnić.
a jak do faszerowania to ta jednak lepsza , ja mam taką i zwykłą i do kremów jednak zwykła jest najlepsza ale do faszerowania już taka jak pokazałaś szpryca lepsza będzie
Stary 2012-03-23, 13:27   #172
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a jak do faszerowania to ta jednak lepsza , ja mam taką i zwykłą i do kremów jednak zwykła jest najlepsza ale do faszerowania już taka jak pokazałaś szpryca lepsza będzie
Nie mogę się doczekać, jak ją będę miała i będę sobie jej używać
Stary 2012-03-23, 13:28   #173
Stefannia
Wtajemniczenie

Cześć

Ja tak na szybko, w małej przerwie w pracy.
powiem tak, niech już będzie po EURO

Józia, gratuluję, super i dla Ciebie uśmiech specjalny
Najka, nie ma obaw, nie będziesz jedyną która nie obroni. BTW ja o sobie tez tak myślałam Napisz i będzie git
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:29   #174
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, to zdarzyło mi się je kilka razy mieć i rzeczywiście, nie narzekałam na nie nigdy Są idealne, w zasadzie. Dla mnie ważne, żeby właśnie nie trzeba było lać na nie za dużo i żeby się nie "kłaczyły" po całej twarzy. Raz takie właśnie kłaczące się miałam - horror! Na całej buzi zostawały mi takie pokołtunione puszki...
Kucyk w puszkach
Ja nie lubię jak się rozwarstwiają. Okropne to. A poza tym to właśnie ta wydajność też jest mega Jak używałam toniku Clinique, to przynajmniej te płatki lekko zmoczyłam i "oddawały" prawie cały płyn, a nie wchłaniały. Dzięki temu po pół roku używania 200ml mam jeszcze z 30 ml

Czy mi się wydaje, czy ja nie powinnam prowadzić bloga?
Ja już nawet się płatkami kosmetycznymi zachwycam

Stary 2012-03-23, 13:30   #175
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Justynko kochana gratuluję samych piąteczek Ty nasz magazynierze

ja w ramach wolnego - umyłam okna, zrobiłam pranie, wysprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach i spacerze i taka wspaniała pogoda jest

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:34   #176
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dżizas, odkurzyłam mieszkanie całe, sprzątnęłam kuchnię... Jeszcze ogarnę mój pokój z kurzu i sama mogłabym się ogarnąć, bo mam dzisiaj (w końcu) korki...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

A co do Jusi, to wiadomo było, że będą same piąteczki

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Aaaa, i jeszcze co do magazynierów: nie zapomnę, jak przy pierwszym wypełnianiu indeksu porobiłam właśnie ze wszystkich magistrów magazynierów ze stresu i później musiałam zrobić takie "r" z długim ogonkiem, żeby się łączyły z kropkami
Stary 2012-03-23, 13:35   #177
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ja też muszę umyć okna ale mi się nie chcę a mogłabym skoro dopiero na 17 pójdę do pracy ... a jutro też pracujemy więc pewnie tez nie umyję
Stary 2012-03-23, 13:38   #178
BYou
MBZ♥

Tysia gratulacje wiedziałam, że Ich zakasujesz, a fotki to gdzie

Najeczko na pewno się obronisz, tyle zazdrośnicowych kciuków będzie zaciśniętych wtedy, że nie ma bolca

Aniołku świetny av cieszę się ze masz Kogoś fajnego w pracy

Crozee hej, jak tam?

pragnę tego siedziska:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_25551.htm

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 13:42   #179
upadly_aniol00
Zakorzenienie

By myślisz , że będzie wygodne ? może na allegro znajdziesz też takie . wiem , że gdzieś je widziałam tylko nie wiem gdzie
Stary 2012-03-23, 13:43   #180
frezyjka85
Zakorzenienie

tysia - gratulacje!!!!!!!!!!!!! ale jesteś zdolna
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości