|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Little ja tysz będę szamać
ja chce jutrzejszy dzień :doj kuruj sie tam Kochana kuruj
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Nie dam się przeziębieniu , o niiiiee!![]() ...się zakochałam http://www.youtube.com/watch?v=i9uv4SVbFE8 |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nawet znalazłam kuchenkę która mi odpowiada
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- jestem właśnie po pierwszej randce z masażerem i oliwką pomarańczową Ziaja pokochałam je ![]() Miss, o kurczaki no to piękny miałaś spacer poszukiwacza
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
no to gratki Miss, przynajmniej jeden problem z głowy a ile kcal spalonych
![]() witajcie z rana Dziewczyny ![]() ja już po owsiance z jabłkiem i cynamonem na odżywce białkowej pyyyyszne było ![]() zaraz się pakuję i lecę na spinning, po którym zjem ciemną bułkę posmarowaną serkiem białym z plastrem sera żółtego, serek wiejski i banana wiem, że sporo, ale chyba po treningu i przed zajęciami to mi wolno? ![]() miłego dnia! u mnie dziś nie ma słońca
|
#1267 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dotarło do mnie, że wczoraj ważyłam się przed wizytą w kibelku i zważyłam się dzisiaj drugi raz, ale po zaliczeniu WC. I okazuje się, że jest 57,2 czyli schudłam jednak 0,5kg
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
MissTransept gratki
a widzisz nie ma co się załamywać nieraz ja też już po owsiance, ale z bananem a ja mam słoneczko: idę niedługo do slepu, potem na zajęcia i do domu |
|
|
|
#1269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry przed weekendem
![]() u mnie wczoraj jedzeniowo średnio, a ćwiczeniowo krócej niż zwykle, bo wróciłam późno i jakoś bardzo mi się nie chciało ja uwielbiam twistera Cytat:
za pobicie rekordu, mój mnie też wczoraj wnerwił, ale przez to gorzej skakałam i w kółko kusiłam a dziś jest już nowy dzień, więc na pewno wszystko się wyjaśni i będzie dobrze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miss Transept i Kolorowanka za spadkiMiłego dnia |
||||
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Wszystkie Dziewczyny.
LittleWoman sukienka będzie piękna ![]() Gratuluje spadków dziewczyny ![]() U mnie dziś słoneczko, jadę po południu na uczelnie i w sobotę posiedzę a w niedzielę robię sobie wolne. Zaczęłam dzień od owsianki (3 łyżki płatków, jedna łyżka otrębów) na budyniu czekoladowym, z bananem i wiórkami kokosowymi- PYCHA. Na II będzie koktajl na kefirze z borówkami i bananem + zarodki pszenne. Łydki mnie tak bolą, że szok, wczoraj chyba przesadziłam, więc dziś nie będzie skakania, może jutro jak wrócę wcześniej z uczelni.. Pięknego i owocnego dnia wszystkim
|
#1271 | |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
Aaaale piękna pogoda mnie dziś obudziła Wieczorem idę na tańce, więc dzień na pewno będzie udany A teraz sobie siedzę jeszcze w piżamce, bo odwołali mi pierwszy wykład. Zaraz sobie wszamię śniadanko, tylko nie mogę się zdecydować, czy zjeść kanapki ze świeżym chlebem, czy owsiankę... ach te dylematy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1273 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi też lepiej szło, dużo więcej zapamiętałam i już nie czułam się jak totalna pokraka I jakoś mi to więcej radochy sprawiło. Ciekawe co będzie dzisiaj, bo dziś Fire 55 i dłużej i nowe kroki! Trochę się obawiam ale niecierpliwię się już ![]() Co do pracy, ja pisałam rok temu, katorga okropna, ale prawda jest taka, że trzeba to jakoś odwalić, stres zjeść przed obroną ale ona naprawdę jest formalnością nad formalnościami! Co do stroju uważam, że ładny wybrałaś, trzeba klasycznie i elegancko a to zawsze się przyda na różne okazje Sukienka na wesele zapowiada się być udana!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma to jak poprawa humoru z rana ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Dziewczyny po raz kolejny zdałam sobie sprawę, że to forum to miejsce, na którym mogę się wyżalić i każda z Was doda mi otuchy i pocieszy! Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, wiem, że bez Was dziś pewnie znów bym popłynęła, ale nie chcę zawodzić siebie ani Was Staram się, jeszcze do końca marca parę dni zostało i chcę schudnąć przynajmniej kilogram!Ja dziś po owsiance na mleku ze słodzikiem, nie miałam żadnych dodatków ale i tak cała micha wyszła i się najadłam ![]() Zaraz pokręcę hh, bo mam jeszcze trochę czasu do wyjścia! Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za ten wątek
|
|
#1275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Laseczki
![]() witam Was w taki słoneczny poranek u mnie pogoda jest cudowna ale niestety zimno ![]() U mnie na śniadanie były 2 kromeczki z pastą z łososia i rzodkiewką kurcze płatki mi się skończyły eh muszę dziś je zakupić bo jak to tak bez owsianki funkcjonować? ![]() Cytat:
sama kiedys powiedziałaś że nawet czekoladę można zjeść a Ty tu masz naprawdę dużo zdrowsze rzeczy niż czekoladka ![]() Cytat:
a ten zapach pomarańczy No widzisz nie ma co sie przejmować na zaś ogromne gratki za spadek ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
se se se muszę zanurkować do zamrażarki Kochana bo nikt nie jest idealny ale zawsze lepiej przyznać się do porażki niż ją dusić w sobie bo to zawsze lżej na duszy a przynajmniej baciory się dostanie i odrazu człowiek się podnosi nie ma co się załamywać jesteśmy tylko ludźmi ![]() Tysia, od tego tu jesteśmy aby wspierać się nawzajem, mówić te dobre i te złe słowa aby nie upadać i się nie poddawać bo to nie o to chodzi damy radę do wakacji jeszcze troszkę czasu jest cały kwiecień cały maj i cały czerwiec a niektóre co pracuja pewnie i jeszcze caaały lipiec nie ma tak źle
|
|
#1276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powolutku, ale damy radę!Ja po 40min hh w obie strony |
||
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc co my się łamiemy główka do góry i do roboty kobietki ![]() No pięnie ogromne brawa za hh ja idę dziś biegać na pewno! obiecuję sobie i WAM niech tylko się troszkę ociepli
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
U mnie piękne słoneczko, cieplutko i ma być 15 stopni!
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też ![]() tylko w cieniu to tak chłodnawo, ja właśnie byłam służbowo na mieście, i mnie owiało
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez piekne sloneczko, akurat jak dzis zaczelam swoj plan na bieganie
http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy jestem poczatkujaca, wiec tak zaczynam, jakbym nie czytala naszego forum pewnie nic bym nie robila bo by mi sie nie chciala, a takto motywujecie ja wagowo nie spadam, ale odnotowalam kolejne 2 cm w dol w boczkach , czyli razem 4 ciesze sie niemilosiernie
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdraszczam ![]() mnie do biegania chyba nic nie zmusi
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
ja tez biegac nie lubie, ale tam mam 5 serii po 5 min marszu i 1 min biegu, jakbym biegala bez przerwy 30 minut byloby bosko
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ale w Krakowie jest gorąco
własnie wróciłam z biegania 20 minutek oczywiście nie cały czas i 30 minutek rolki sąsiadka mnie wyciągnęla se se se wróciłam mokra jak mysza uwielbiam to ale nadal jestem czerwona jak burak ![]() Pstra, mnie też się kiedyś tak wydawało a teraz samej mi się chce chodzić i nikt mnie ciągnąć nie musi ![]() Aso, żal nie wykorzystać takiej pogody na bieganie
|
#1284 |
|
Przyczajenie
|
Witam Moje Drogie!!!
W każdej wolnej chwili przeglądam i czytam forum, bo z Wami odchudzanie idzie mi wprost rewelacyjnie Dziś jest taka piękna pogoda, że nawet poleżałam chwilę na leżaczku, aż żyć się chce. ![]() Szkoda tylko że mam tak mało czasu na taki relaks, który nawiasem mówiąc jest mi bardzo potrzebny. Zima i moja praca zawodowa bardzo mnie przytłoczyły. Marzę o dłuższym wypoczynku i pięknej pogodzie. Na co dzień pracuję z osobami przewlekle chorymi psychicznie. Niektóre stany są bardzo ciężkie. np: osoba jedząca odchody własne i innych....Więcej nie będę pisać.... Naprawdę ciężka i wyczerpująca praca. Codzienne stykanie się z chorobą, cierpieniem, do tego widoki osób bardzo chorych, umierających...ech Sorki, że tak się rozpisałam ale czasami potrzebuję się wygadać.... Ale wiosna, do tego udana walka z kilogramami i własnymi nałogami przyprawiła mi dziś skrzydła Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki
15 marzec 59,5 kg ![]() 25 marzec - 58 kg 19 marzec - 57 kg cel - 50 - 52 kg wzrost 163 Edytowane przez herbal3 Czas edycji: 2012-03-23 o 13:17 |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rewelacyjnie Ci idziei podziwiam za taką pracę, musisz być strasznie silna psychicznie, ja bym chyba nie dała rady |
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym do was dołączyć ? Już udzielałam się w kilku wątkach dotyczących odchudzania, ale niestety długo na diecie żadnej nie wytrzymałam.
Teraz mam jednak dużo czasu dla siebie. Przebywam w Niemczech i jak wrócę do PL to chciałabym już być szczuplutka. Mam 159 cm i jak widzicie po podpisie schudłam już 3 kg. Moja "dieta" polega na tym, że jem właściwie wszystko tylko w mniejszych ilościach. Do tego codziennie staram się biegać i robić brzuszki, myślę też o zamianie brzuszków na a6w... W sumie to z kilku rzeczy zrezygnowałam, ale nie dlatego, że musiałam tylko dlatego, że widzę, że mogę się bez nich obejść i w ogóle mnie do niech nie ciągnie. Takimi rzeczami są np. ziemniaki, słodycze, czipsy, a od jakiegoś czasu alkoholu nawet nie piję . Chociaż może tak z raz na tydzień wpadnie jakaś słodka bułka, ale to tak właściwie dla zasady
Edytowane przez choco loco Czas edycji: 2012-03-23 o 13:40 |
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Witam moje drogie panie
Zaliczyłam mały hop na wadze, ale już jest lepiej. Zaczęłam biegać ![]() Mój wynik to 28:11 na 3,5km. Wiem, że powalający nie jest, ale każdy od czegoś zaczyna. herbal3 - podziwiam cię za tą praccę. Robisz naprawdę wiele dobrego choco loco -witamy na pokładzie |
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja po każdym wysiłku zamieniam się w buraka na kilka ładnych godzin Strasznie tego nie lubię ![]() Gratuluję spadku wagi! ciężka praca popłaca ![]() Co do Twojej pracy to podziwiam, że dajesz radę i że pełnisz taką ważną rolę w życiu wielu ludzi i ich rodzin. Też myślę, że musisz być silna psychicznie skoro jednak jakoś dajesz radę codziennie przebywać z tak cierpiącymi ludźmi. Szacunek! Oczywiście, na pewno będzie Ci raźniej w grupie Z doświadczenia wiem, że są tu super dziewczyny, które naprawdę mogą dodać siły i motywacji!Cytat:
ważne że zaczęłaś biegać i tyle czasu wytrwałaś, ja uważam, że to już duży sukces
|
||
|
|
|
#1290 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja ważę 59,6kg Cytat:
zrobię sobie taką w niedzielę ![]() i u mnie też w efekcie jest piękne słońce. o 7 były tylko 2*, ale już jest z 20 ![]() Cytat:
a i widzę, że wracasz na właściwe tory ![]() na pewno uda Ci się podnieść i zwalczyć kryzys, pomyśl o tym, ile już osiągnęłaś i ile możesz zaprzepaścić - znowu zaczynać całą walkę od nowa? nie chcesz tego, przecież to byłaby znowu katorga. pomimo tego, że miałaś napad na lodówkę wiesz, że umiesz się trzymać w ryzach, ćwiczysz, więc nie poddawaj się i walcz dalej, bo przecież i tak jesteś już w trybie diety. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję spadku i biegania ![]() a ja się załamuję. bo jednak przytyłam w tłuszczu aż o 0,5kg, więc muszę zmodyfikować dietę i zrobić coś z tą cholerną zatrzymaną wodą w organizmie. wydaje mi się, że jak okres mam dostać za tydzień w sobotę to chyba za szybko, żeby ta woda się zgromadziła? mam też verospiron, więc jak po okresie to nie ulegnie poprawie to pobiorę te tabletki z tydzień i zobaczymy, czy ten nadmiar wody zostanie usunięty... no i wracam do picia regularnie zielonej herbaty bo odwadnia, a ostatnio mało było jej w mojej diecie - ciągle tylko wodę piłam.jestem beznadziejna. na drugie śniadanie (po tym spinningu) w efekcie zjadłam banana, wielką bułkę na sucho z serkiem wiejskim i wielką bułkę z szynką, serem żółtym piórko i twarożkiem do smarowania (zamiast masła) przed chwilą skończyłam też ćwiczyć z Jillian Michaels i zaraz po tym zjadłam sonatę muszę przestać z tym obżeraniem się, bo te kg mi wrócą z nawiązką, już postanowiły powrócić... dlatego też jutro robię sobie w 100% dzień białkowy (faza ataku z Dukana), a od niedzieli przez calutki tydzień będę liczyć kalorie, ustalam sobie limit 1700. ani mniej ani więcej, po tygodniu mam nadzieję, że będę umiała już skomponować posiłki tak, żeby nie musieć liczyć tych kalorii, a mieć dobre menu na redukcję...wkurzam się, bo nie wiem co jest ze mną nie tak. nie wiem, czemu muszę zawsze jeść dużo, a woda wcale mnie nie zapycha... od jutra koniec z wszelkimi słodkimi deserkami w stylu serków homo słodzonych czy właśnie innych takich deserów jak sonata... ma być zdrowo, mądrze, smacznie. inaczej to się nigdy nie uda... jakoś ok 17.30 zjem barszczyk z uszkami i trochę twarogu rozrobionego mlekiem z kiełkami, papryką, rzodkiewką i szczypiorkiem, bo o 19 idę na miasto - przyjaciółka ma urodziny i zaprosiła na kawę. cieszę się, że to kawa, a nie piwo zawsze mniej kcal ![]() a na kolację to nie wiem co będzie i nie wiem o której będzie... może jakieś jajka?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

a co do sukienki to za pierona nie mogę sobie jej wyobrazić 

ja chce jutrzejszy dzień :d

gdzie Ty to zrobiłaś? 

mój mnie też wczoraj wnerwił, ale przez to gorzej skakałam i w kółko kusiłam
a dziś jest już nowy dzień, więc na pewno wszystko się wyjaśni i będzie dobrze 

eh muszę dziś je zakupić bo jak to tak bez owsianki funkcjonować?
mam też verospiron, więc jak po okresie to nie ulegnie poprawie to pobiorę te tabletki z tydzień i zobaczymy, czy ten nadmiar wody zostanie usunięty... no i wracam do picia regularnie zielonej herbaty bo odwadnia, a ostatnio mało było jej w mojej diecie - ciągle tylko wodę piłam.
muszę przestać z tym obżeraniem się, bo te kg mi wrócą z nawiązką, już postanowiły powrócić... dlatego też jutro robię sobie w 100% dzień białkowy (faza ataku z Dukana), a od niedzieli przez calutki tydzień będę liczyć kalorie, ustalam sobie limit 1700. ani mniej ani więcej, po tygodniu mam nadzieję, że będę umiała już skomponować posiłki tak, żeby nie musieć liczyć tych kalorii, a mieć dobre menu na redukcję...